Dette er da absolut det værst tænkelige system - MAN KAN IKKE KOMME I KONTAKT MED LÆGERNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utroværdig og amatøragtigt system, som kræver man skal oprette en profil først, for deref... Toon meer
ELENDIGT produkt. Det hænger en stor del af tiden og man kan ikke verificere sin email og dermed ikke kommunikere skriftligt med lægen (eller modtage bekræftelse på reservationer mv.) Det er langsom... Toon meer
Jeg synes altid det er et problem at få adgang til den.
Læge Jens Ole Jacobsen, Kalundborg Jeg er utilfreds med måden patienten bliver behandlet på og hvordan kritiske symtomer bliver negligeret og enten ikke behandlet eller sendt videre i systemet. Aftal... Toon meer
Virkelig dårligt
Kommunikationssystem til at kontakte privat læge. Virkelig dårligt. Omfattende tekniske problemer med at logge ind i Microsoft Edge og Explorer. Virker slet ikke i Google Chrome.
Meget kluntet interface når det endeligt lykkes at logge ind.
Pboks vanskeliggør kontakt til praktiserende læge
Pboks har nu gennem minimum den seneste uges tid ikke formået at give adgang til min læges hjemmeside. Uholdbart og stærkt kritisabelt. Jeg er bekendt med at lægeklinikken er klar over problemet og må have underrettet Pboks.
Kan ikke logge på igen
Kan ikke logge på igen. Altid problemer
Det er helt tåbeligt at man skal lave…
Det er helt tåbeligt at man skal lave en ny pboks bruger for hver læge man vil kontakte, i stedet for at have én universel bruger. Derudover mangler der en knap, når man vil verificere email adressen, og kan egentlig kun trykke "Afbryd", hvilket gør det svært at få den godkendt (Autocomplete tror at man vil udfylde email adresse der hvor koden skal stå, hvilket også er underligt). Det vidner også om dårlig kodning at man ved NemID login allerede på forhånd skriver hvad man kan gøre, hvis login fejler - altså man antager allerede på forhånd, at det vil ske (hvilket det også gør konsekvent hver gang). Jeg skal vitterligt genstarte browseren for hver gang jeg vil logge ind på en anden læges pboks bruger.
Det må kunne laves bedre!
Hvem står bag det elendige system
Hvem står bag det elendige system, som min læge benytter!
UPDATE:
Det fandt jeg selv ud af!
Det er:
AVER & LAURITZEN APS
Attention: Poul Aver
Address: c/o J.C. Lauritzen
Address: Løvparken 20
Postalcode: 4000
City: Roskilde
Lees meer over geverifieerde reviews.