Planday Reviews 347

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hatte nun 3 Meetings, 2 davon waren sehr spontan möglich zu meinem Glück und jedes einzelene war sehr hilfreich. Mischa macht diese kurzen Termine immer wie eine Schulung und seine Art zu reden u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich bin sehr zufrieden mit dem Support von Misha. Er hat mich bei der Einrichtung von Planday hervorragend unterstützt und war jederzeit hilfsbereit, geduldig und sehr kompetent. Dank seiner Unters... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade bekymmer i setup:en mellan Fortnox-Planday vilket resulterade i en långbänk för varje gång vi gjorde lönekörningarna. Vi bokade sedan ett möte med Laura på Planday som var riktigt skicklig och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Laura hjälpte oss med vår onboardingprocess när vi gick över till Planday. Laura var grym, det hon inte hade svar på direkt återkom hon med mailledes snabbt därefter. Vi stötte på några tekniska... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service
  2. Bedrijfskundige dienst
  3. Betalingsdienst
  4. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Planday’s the workforce management platform that puts predictability to work, every shift. Manage your team, their schedules, hours, time off, payroll and let them request to swap shifts, from one workspace. It’s your central hub for coordination, collaboration and communication, built to help you protect your bottom line and your team manage their lives.

Contactgegevens

The most powerful shift you can make.

See how Planday simplifies scheduling cuts admin, ensures compliance.

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Enkelt i bruk

Enkelt i bruk og alle sjåførene forstår hvordan de bruker den.

15 mei 2024

Hej Aage

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkt. Vi er meget glade for at høre at i finder vores produkt simpelt at anvende og at alle jeres medarbejdere har det på samme måde.

Tak for at i har valgt Planday.

Bra bemötande

Bra bemötande! Bra på att förklara!

13 maart 2024

Hej Simon,

Mange gange tak for den fine anmeldelse – vi er rigtig glade for at se at du nyder vores produkt og at du er tilfreds med den support vi stiller til rådighed.

Tak for at have valgt Planday.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruker i hovedsak bemanning og…

Bruker i hovedsak bemanning og vaktplanleggingsmodulene - godt brukergrensesnitt, enkelt å bruke for både admin og ansatte - drag and drop og andre funksjoner gjør det enkelt å gjøre raske endringer for bedrifter som ikke har faste standardiserte vaktplaner. Gode rapporter og visninger - rask og serviceinnstilt brukerstøtte

12 april 2024

Hej,

Mange gange tak for den fine anmeldelse - vi er rigtig glade for at se at i nyder vores produkt og at i finder det enkelt at anvende. Vi er med jer på hele rejsen, så husk endelig at ræk ud til vores Support Team hvis i mangler hjælp til selv det mindste!

Tak for i har valgt Planday.

Med Venlig Hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

So eine Äusserung übel

Nach dem Kontak haben wir einen Termin vereinbart damit ich die App erklärt bekomme.

In der Zwischenzeit meldete sich der Mitarbeiter mit folgendem Satz:

,,Es ist ja nur ein kleines Reinigungsunternehmen, was wird denn überhaupt benötigt?,,

So eine Frechheit.

Der weiß nicheinmal wie viele Mitarbeiter ich habe und gibt so ein Müll von sich.

Desweiteren, so eine Fragestellung erübrigt sich. Der Kunde ist doch gleichwert wie der andere. Auch wenn es nicht so ist, sollte man es dem Kunden so nicht kommunizieren.

Diesen Mitarbeiter hätte ich gleich auf Anhieb gekündigt.

11 april 2024

Hallo Hr. Geng

Vielen Dank, dass Sie eine so ehrliche Bewertung hinterlassen haben, obwohl wir bedauern, dass Ihre Erfahrung zu einer 1*-Bewertung geführt hat.

Ich würde dies gerne überprüfen und mit Ihnen weiter besprechen. Daher benötigen wir weitere Informationen von Ihnen, um zu ermöglichen, Ihr Konto zu finden und die von Ihnen angesprochenen Probleme zu überprüfen.

Sie sollten eine E-Mail von Trustpilot erhalten haben, in der Sie um weitere Informationen gebeten werden, insbesondere um Ihren Firmennamen. Alternativ können Sie uns per E-Mail an support@planday.com kontaktieren und in der Betreffzeile „Trustpilot” angeben.

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mitarbeit. Ich freue mich darauf, von Ihnen zu hören, damit ich genau verstehen kann, was hier passiert ist, und diese Bewertung nutzen kann, um unsere Erfahrung in Zukunft zu verbessern.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle ha investeret i Planday for…

Skulle ha investeret i Planday for længst. Den har gjort hverdagen nemmere på jobbet, derudover er servicen fantastisk, de er med dig, indtil du har forstået systemet.

28 maart 2024

Hej Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre at du er tilfreds med vores produkt, dette bekræfter at vi opfylder vores ønske om at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Vi er altid klar i Supporten til at hjælpe med selv det mindste, så fortsæt endelig med at udnytte dette.

Tusind tak for at du har valgt Planday.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emma gave us a fantastic introduction…

Emma gave us a fantastic introduction PlanDay and although new to the system, it seems to be excellent. We are very pleased.

28 februari 2024

Hi!

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to hear that you are satisfied with your onboarding experience with Emma and that you're enjoying using the system.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Our onboarding consultant was great

Our onboarding consultant was great! Pedro was very patient in helping us set our system up as we had no experience in punch clock systems before. The video tutorials and online support have also been extremely useful.

7 februari 2024

Hi Belinda,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to hear that you are satisfied with our onboarding and support, and that you're enjoying utilizing the product.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

A very poor and expensive service

A very poor and expensive service. They tie you on 12 months subscription and you cannot come out of it. There are other apps better than this one. Don’t make the same mistake I made.

5 februari 2024

Hi Osama,

Thank you for leaving such an honest review, although we’re sorry to see your experience has led to a 1 star review.

Following on from your Trustpilot review, I have been able to locate an account and will be reaching out to you shortly.

Kind Regards,

Tolles Tool

tolles Tool, leider hat es ein paar interne Kommunikationsprobleme gegeben. Planday hat sich aber schnell um eine Lösung bemüht, das zählt letztlich. Ich war in der Testphase sehr zufrieden. Aktuell nutze ich es aber nicht mehr. Meine erste Bewertung habe ich nach der schnellen Lösung korrigiert.

18 januari 2024

Hallo Hr. Bernas

Vielen Dank für Ihre ehrliche Bewertung, auch wenn es uns leid tut, dass Ihre Erfahrung zu einer 1-Stern-Bewertung geführt hat.
Ich bin Ihren Fall durchgegangen und habe ihn mit unserem Senior Management Team besprochen. Wir sind zu dem Schluss gekommen, dass die Kommunikation nicht effektiv war und nicht unserem normalen Standard entspricht. Es tut uns sehr leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben, und wir vertrauen darauf, dass wir eine angemessene Lösung für Sie finden werden.

Unsere Buchhaltungsabteilung wird sich in Kürze mit Ihnen in Verbindung setzen.

Planday Support-Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amazing software to deal with employees…

Amazing software to deal with employees timing issues.

2 januari 2024

Hi,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're enjoying utilising the product and that you find it amazing to deal with in relation to employees timing issues.

Manglende bekræftelse på opsigelse

*Update: Problemet er nu løst, Planday har taget kontakt til mig på mail indenfor 24 timer efter anmeldelsen, så det var fedt, tak*

Hej Planday. Jeg har nu ventet en uge for jeres bekræftelse på min opsigelse. Jeg har også bedt jer om at oplyse hvor lang jeres opsigelsesperiode er, som er et ret relevant spørgsmål, når firmaet I har lavet en aftale med ikke længere eksisterer. Så var svaret, at min henvendelse er videresendt til økonomiafdelingen. Jeg har prøvet at rykke for svar, uden held. Så modtog jeg en faktura for december måned, som er også fint nok, jeg gik heller ikke ud fra, at man opsiger i november, så hører man aldrig fra jer igen. Men jeg vil da rigtig gerne ved, hvornår vores aftale slutter hvis jeg sagde op i november 2023, og så vil jeg gerne få en bekræftelse på min opsigelse, for god ordens skyld. Det er i hvert fald på den måde jeg plejer at gøre, når en af vores kunder smutter...

Ps. der findes et link i Google, hvor der står, at Plus og Pro pakker har en 12 måneders bindingsperiode, når man googler "planday opsigelsesperiode". Jeg har det bare lidt svært med at tro på, at jeg har en 12-måneders opsigelsesperiode, når firmaet jeg har skrevet op til Planday ikke længere eksisterer. Eller blander jeg to forskellige ting sammen her? Det ved jeg ikke, derfor har jeg henvendt mig til jer på mail til at starte med.

Vh Blanka

30 november 2023

Hej Blanka

Tak for at have givet os en så ærlig anmeldelse, selvom vi er kede af at se at din oplevelse har ført til et 1-star review.

I forbindelse med dit Trustpilot review, har det været muligt for mig at finde din konto og vil derved række ud til dig hurtigst muligt - så vi kan få løst denne sag på bedste vis.

Einfache Bedienung bei 100 % Leistung

einfache Bedienung & Handhabung, volle Übersicht & stetige Weiterentwicklung

1 december 2023

Hallo Herr Müller-Kaufmann,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung – wir freuen uns, dass das Produkt für Sie eine einfache Anwendung ermöglicht und dass Sie unsere Produktaktualisierungen für relevant halten.

Freundliche Grüße,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

i have never have an issue with planday

i have never have an issue with plan day easy to use on mobile phone tooquite convenient

24 november 2023

Hi Virgie,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see that you're rating us with 5*. We are happy to hear that you find Planday convenient and easy to use!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hadde turen att få guiding och…

Jag hadde turen att få guiding och hjälp av Justine. Hon kartlagde først vilken level av kunnskap jag hadde både kring att manøvrera programvaran men också generell øversikt på vaktlister, ekonomi och datafærdigheter.
Efter det tydliga gjenomgångar med rum før frågor, definieringar av utfodrade kapitel och uppføljning i alla steg.
Jag kände mej väldigt trygg och färdigupplärd efter att fått hjälp av henne, om hon inte redan är sjef før upplärningen før dom andra ansatta bør hon bli det omgående.

8 november 2023

Hej David,

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme – vi är glada över att se att du tycker om att använda produkten, speciellt nu när Justine har hjälpt dig med installationen.

Tack för att du valde Planday.

Vänliga Hälsningar,

Klarheit und Details

Alles perfekt

1 augustus 2023

Sehr geehrter Herr Mouslly,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung – wir freuen uns, dass Sie das Produkt gerne nutzen und es einfach und detailliert finden.

Planday-Support-Team

Planday - starkes Tool für den Alltag

Tolle Software für die Schichtplanung. Praxistauglich. Positive laufende Weiterentwicklung!

28 oktober 2023

Hallo,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung – wir freuen uns, dass Sie das Produkt gerne nutzen und unsere kontinuierliche Weiterentwicklung schätzen!

Planday Support-Team

Great job!

Daniel was very helpful and professional, solving the problem quickly

6 oktober 2023

Hi Cristiano,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see that you're rating us with 5*. Great to hear that Daniel has helped you, and have solved your problems quickly!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Easy to use and does everything we need…

Easy to use and does everything we need it to do, online tutorials are easy to follow and advice from chats have been helpful and problem resolved when needed in a timely manner. Daniel has also been fantastic and really helpful during our onboarding.

5 oktober 2023

Hi Michelle,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're enjoying the product and that it's enabling your business to be more efficient.

I am happy to hear that you are pleased with the onboarding and our support team.

Proffisionellt bemötande

Laura gjorde vår introduktion till Planday på ett mycket professionellt sätt. Planday visar att vara ett mycket användarvänligt system och Laura förklarar alla funktioner på ett bra sätt.

14 september 2023

Hej Åsa

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for høre at Laura har været til så stor en hjælp for jer. Alle os i supporten er altid klar på at hjælpe med selv det mindste, så du skal altid bare række ud!

Tak fordi du valgte Planday!

Med venlig hilsen
Support Team Manager

unkompliierte und einfache Anwendung

übersichtlich, unkompliziert, einfache Handhabung

6 september 2023

Hallo Tim,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung – wir freuen uns, dass Sie das Produkt gerne nutzen und es einfach und benutzerfreundlich finden.

Mit freundlichen Grüße,

Support Team Manager

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.