Planday Reviews 347

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hatte nun 3 Meetings, 2 davon waren sehr spontan möglich zu meinem Glück und jedes einzelene war sehr hilfreich. Mischa macht diese kurzen Termine immer wie eine Schulung und seine Art zu reden u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich bin sehr zufrieden mit dem Support von Misha. Er hat mich bei der Einrichtung von Planday hervorragend unterstützt und war jederzeit hilfsbereit, geduldig und sehr kompetent. Dank seiner Unters... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade bekymmer i setup:en mellan Fortnox-Planday vilket resulterade i en långbänk för varje gång vi gjorde lönekörningarna. Vi bokade sedan ett möte med Laura på Planday som var riktigt skicklig och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Laura hjälpte oss med vår onboardingprocess när vi gick över till Planday. Laura var grym, det hon inte hade svar på direkt återkom hon med mailledes snabbt därefter. Vi stötte på några tekniska... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service
  2. Bedrijfskundige dienst
  3. Betalingsdienst
  4. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Planday’s the workforce management platform that puts predictability to work, every shift. Manage your team, their schedules, hours, time off, payroll and let them request to swap shifts, from one workspace. It’s your central hub for coordination, collaboration and communication, built to help you protect your bottom line and your team manage their lives.

The most powerful shift you can make.

See how Planday simplifies scheduling cuts admin, ensures compliance.

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Planday tilbyder en måneds gratis prøveperiode, som de fakturere for

Planday tilbyder en gratis prøveperiode på 1 måned. I denne "prøveperiode" har jeg modtaget både en faktura og en rykkerskrivelse. Jeg har i prøveperioden og i den efterfølgende periode mange gange informeret Planday om, at de ikke kan fakturere for prøveperioden, og at jeg ikke ønsker at abonnere på deres system. Alligevel fortsætter Planday med at sende mig faktura og rykkerskrivelser, og meddeler mig, at det blot er deres system, der fungere sådan, indtil "sagen" er behandlet. Der burde ikke være en "sag" forbundet med en "prøve periode", hvor Planday reklamere med, at man frit kan afprøve deres system.

Det er ikke muligt at ringe til regnskabsafdelingen, og tale med personale, som er ansvarlig for fakturering og for abonnementsordningen. De eneste medarbejdere som jeg har haft mulighed for at tale med er sælgerne, og de oplyser, at kommunikation vedr. fakturering og abonnement skal foregå via mail. Trods mange mails har jeg endnu ikke modtaget en kreditnota for de fakturaer og rykkerskrivelser, som Planday har sendt til mig i og efter prøveperioden, og de har endnu ikke godkendt min opsigelse .. som vel og mærke er sket i prøveperioden.

Jeg kan ikke anbefale Planday, det er yderst utilfredsstillende, at det nærmest er umuligt at komme ud af systemet igen, og når der opstår en fejl fra deres side, er det uvist, hvornår- og hvordan der bliver rettet op på den.

/ Mette

17 juli 2023

Hej Mette,

Tak for at du har givet en så ærlig anmeldelse, selvom vi er kede af at se, at din oplevelse har ført til en 1-stjernet anmeldelse.

I forlængelse af din Trustpilot-anmeldelse har jeg været i stand til at finde jeres konto og vil kontakte dig snarest.

Hurtig responstid

Langt det fleste henvendelser bliver besvaret hurtigt og for det meste findes der også en løsning. For undertegnede er det vigtigt med en hurtig responstid, så man kan få afsluttet den igangværende opgave.

10 augustus 2023

Hej Susanne,

Mange gange tak for din anmeldelse - vi er virkelig glade for at se at du gør brug af vores Support, vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt og beklager hvis der opstår længere svartider end forventet.

Enkelt att jobba med .

Enkelt att jobba med .
Lätt att förstå av både personal som sitter planering av scheman och de som får sitt schema till sig .

23 augustus 2023

Hej Annelie,

Mange gange tak for din fine anmeldelse - vi er virkelig glade for at se at du nyder at anvende Planday og at du finder det enkelt att jobba med.

easy to use for payroll

easy to use for payroll easy log in for staff and to do rotas

12 augustus 2023

Hi Norma,

Thank you so much for your very kind review – we're thrilled to see you're enjoying utilising our payroll function (and more), and you find it easy to use.

Highly recommend to everyone

It is really handy, easy to use, smart, and saves a lot of time and energy for all of us.

25 juli 2023

Hi Eszter,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're enjoying utilising our product and you find it handy. We want to make sure that you can save a lot of time and energy using our product, so it's great to hear that Planday overall enables your business to be more efficient.

Ufattelig dårlig pris setting

Ufattelig dårlig pris setting, for og kunne bruke høyere opp en starter, må du betale for 10 eller 20 ansatte. dette er kun laget for store bedrifter og ikke små. Velger du starter som de mener er for små bedrifter, så er alt av funksjoner stripper ned....

15 juni 2023

Hei Ole,

Takk for din Trustpilot anmeldelse. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og vi er lei oss for at din opplevelse hos oss har ført til «1» stjerne anmeldelse av Planday.

Jeg vil ta kontakt med deg innen kort tid for å følg opp din tilbakemelding.

Med vennlig hilsen

Anebfales!

Enkelt å forstå, både for admin og ansatte. Enkelt å legge ut ekstra vakter, vaktskift mellom ansatte, planlegging av vaktliste og mulighet for å skjule vaktplan mens den lages.

12 juni 2023

Hej,

Mange gange tak for din fine anmeldelse - vi i Planday er meget glade for at se at i finder systemet enkelt at bruge for alle niveauer af jeres virksomhed. Vagtplanen er nemlig et rigtig godt redskab, så det er fedt at se at i anvender dens fulde potentiale! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott system som gjør hverdagen enklere

Har brukt planday over mange år, det gjør hverdagen mye enklere og vi sparer masse tid på systemene.

8 juni 2023

Hej Gill

Mange gange tak for din utroligt flotte anmeldelse. Vi i Planday er glade for at se at du har været en tilfreds kunde i så lang tid, og at det har hjulpet din forretning med at spare tid og at gøre hverdagen enklere. Vi håber at dette vil fortsætte i fremtiden. Som du ved er du altid velkommen til at kontakte os hvis der er det mindste vi kan hjælpe dig med :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vanvittig flinke Justine har bistått…

Vanvittig flinke Justine har bistått oss og lært oss med tålmodighet og mye kunnskap! =)

12 mei 2023

Hej Kristian

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at Justine har kunnet give jer en god start i brugen af vores produkt. Jeg håber at i fortsat vil være glade for at anvende Planday i fremtiden :)

Tak for i har valgt Planday.

It's so easy to use

14 mei 2023

Hi Richard,

Thank you so much for your kind review – it's nice to see that you find our product easy to use! :)

Planday review - great system

Great communication with account manager who will investigate issues if the support team can't, and who is always really helpful and timely and will provide additional support.

The schedule, messaging system, document upload and holiday account system has been great, especially for workers who are part-time.

The system is really user friendly/easy to use.

Permission settings are easy to use and helpful for different levels of seniority.

Payroll export is really simple for managers.

Rota templates are really helpful.

We have been using Planday for approximately seven years and have been really pleased with the system,thank you Planday

2 mei 2023

Hi Anna,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're enjoying utilising our product and that you have pointed out so many positive aspects of it. We will thrive to continue to deliver the best possible experience to you! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Planday ger överskådlig och tydlig…

Planday ger överskådlig och tydlig information när personalplanering, ordning och reda samt uppföljning är av högsta betydelse.

21 april 2023

Hej Torbjörn,

Tack så mycket för ditt fina omdöme – vi är glada att du tycker om att använda produkten och att det gör att ditt företag kan bli mer effektivt.

Tack för att du valde Planday.

Vänliga Hälsningar,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

J'ai eu une réponse à ma question .

J'ai eu une réponse à ma question .
Réponse rapide et très plausible .
Merci

7 maart 2023

Bonjour Michel,

Merci beaucoup pour votre revue positive - nous sommes ravis de voir que vous avez eu une si bonne expérience avec notre support. Nous espérons que vous continuerez d’utiliser notre support, car nous nous efforçons de vous aider de la meilleure façon possible.

Merci d'avoir choisi Planday.

Bien à vous

Such a Positive experience when speaking with the Support Team

I work remotely in California for a medical office in Oregon and every so often my IP address changes and when that happens, I'm unable to get onto Planday, even with troubleshooting on my end for the punch clock. Every so often when this happens, I have to reach out to Support. I get an almost immediate email back that someone will contact me within 48 hrs. Each time though, I've been contacted almost immediately, within the next few hrs from me reaching out. Daniel has gotten back to me on each occasion and continues to troubleshoot/set me back up and he's extremely patient with my not so savvy video chat's. I highly recommend their support team. It's always a great experience when I have to reach out. Thank You so much for your professionalism and patience Daniel. Tracy P.

1 februari 2023

Hi Tracy,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're
had such a good experience with our support and especially Daniel. We hope that you will continue to enjoy utilising our support, as we will thrive to help you in the best way possible.

Effektiv og rask hjelp!

Effektiv og rask hjelp! Meget serviceinnstilte medarbeidere.

30 januari 2023

Hej

Mange gange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot - jeg er glad for at høre, at du er glad for vores Support i Planday. Vi er her altid til at hjælpe og vil gøre vores bedste for at forblive effektive.

Tak for at have valgt Planday.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super efficient and makes planning your…

Super efficient and makes planning your shifts very organized and keeps you up to date

23 november 2022

Hi Isabelle,

Thank you so much for your kind review – we're thrilled to see you're enjoying utilising the product, and that you find it efficient towards planning your shifts.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oversiktlig og så enkel å bruke!

En strukturert app der det er enkelt å finne frem. Så oversiktlig i og med at du har alle dokumenter, forespørsler, lønnsslipp, osv, samlet på et sted!

22 januari 2023

Hej Sarah,

Mange gange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot - jeg er glad for at høre at du finder vores app strukturet, samt enkel. Jeg håber at du fortsat ville anvende vores system til dit adminstrative arbejde! :)

Tak for at have valgt Planday.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Planday = et fantastisk vagtplansystem med fantastiske konsulenter

Jeg har været bruger siden 1. maj 2022. Firmaet jeg arbejder ved havde ikke brugt det optimalt.
Jeg har i samarbejde med Plandays konsulenter optimeret Planday.
Konsulenternes tålmodighed med alle mine spørgsmål er til et rent 12 tal.
Uanset hvilke udfordringer jeg kommer med, så bliver det løst med en tålmodighed ud over alle grænser.
Tak for jer

3 januari 2023

Hej Jette,

Vi er så glade for, at du har benyttet dig af vores Support til at optimere jeres Planday bedst til jeres behov. Vi vil altid stå klar til at hjælpe når der skulle være andet!

Vi er glade for, at i er en del af Planday :-)

Issa M

Very confusing and Misleading

Very confusing, misleading and not transparent subscription service. It'd difficult to find out what plan you are on and/or to cancel. I will not be using Planday and I will be cancelling my account.

22 januari 2023

Hello Shaun,

Thank you for leaving an honest review here on Trustpilot. We apologize that your experience with our product led to a 1-star review.

Upon investigating your account, we noticed that you are currently on a free trial version which has limited features compared to our full package options. As a trial user, you will be able to see what packages your on through the Account section in the portal.

We would like to remind you that as per the information provided at the time of signing up for the free trial version, it lasts for 30 days, after which it will be automatically cancelled and expire if no further actions are taken.

I will be reaching out to you shortly to follow up and see if there is anything we can do to improve your experience.

Planday Support Manager

Lees meer over geverifieerde reviews.