Ruffel och båg, tro inte på vad säljarna säger. Efter 12 månader var ”vinsten” på kontot drygt 80:- och de betalar inte ut mindre än 100:-. Det ger mer att kasta pengarna rakt i soporna, det är bättre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mitt råd till andra som har tänkt att köpa Polar Lotto är att ni hellre köper en Triss Lott för chansen att vinna är mycket högre där. Då behöver ni inte betala samma faktura två gånger heller som jag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jo tjejen jag pratade med sa (för jag hade bråttom skulle med en buss) att det inte gör något att säga som jag sa ”ville inte ha någon lott” hon säger att det går att avsäga sig lotten om jag inte vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ett stort bedrägeri, jag frågade, vilket jag alltid gör, om det fanns en bindningstid, fick så nej. När jag sen försökt säga upp det flera gånger går det inte. Har varit i kontakt med Konsumentverket och idag tog jag kontakt med polisen. Att jag tog kontakt med polisen beror på att jag än en gång försökte avsluta det fick jag ett mail och en länk att jag skulle betala 175 kr för att avsluta det. Så ringde jag piolisen

Antwoord van PolarLotto
Det vore ju coolt att läsa om någon som vunnit storkovan!
Men , nä bara övervägande negativt. Det säger ju allt!
Så, överbevisa av detta skulle vara ett lotteri att räkna med!
Eller finns något sådant överhuvudtaget?!

Antwoord van PolarLotto
Egentligen ingen stjärna men det finns ju bara 1 till 5 stjärnor. Detta liksom alla andra liknande är bara lurendrejeri. Varit med mina 6 månader nu äntligen och tänker inte betala fler månader. Jag har som man brukar i de här lotterier vunnit drygt 70 kronor. Och de futtiga kronorna går inte ens att gå ut. Rena rama skiten är vad alla såna här olika lottonamn är. För det finns flera. Men de fungerar på precis samma sätt och man vinner inget.

Antwoord van PolarLotto
Jag är medlem hos er i ett år och jag ingenting

Antwoord van PolarLotto
var named ett är i detta bluff bolag sa upp min premination så ringer dom och frågar om jag kollat mitt saldo dom senaste dagarna .Men hur n skulle det gå till då kontot är stäng och eventuella pengar borta .Så passa er för detta bluff bolag

Antwoord van PolarLotto
En person ringde mig och var väldigt trevlig och proffsig.

Antwoord van PolarLotto
Ett riktigt bluff och båg lotteri. Lät otroligt bra i telefon men i verkligheten raka motsatsen. Och jag var dum nog att gå på skiten….
Tack för svar men har redan ringt er men utan resultat.

Antwoord van PolarLotto
Nu ringer och lovar saker som ni inte håller och när man mailat er om det så säger ni att ni inget kan göra. Jag har blivit lovad att det ska brytas efter 6 månader eftersom ni sagt saker ni inte kan hålla men litar inte ens på det

Antwoord van PolarLotto
Blev lovad att det bara var första fakturan som jag behövde betala genom att lägga in fakturan som betalning från min bank. Sedan skulle det kunna bli ”automatiskt ” min tolkning är autogiro. Men nix fakturan kommer till Kivra och sedan måste jag iaf lägga ner tid på detta. Bad att få säga upp min prenumeration med omedelbar verkan men det ville man inte utan höll fast med 12 mån uppsägning. Vilket för övrigt inte alls stämmer med vad man sa på telefon ”du kan när som helst säga upp prenumerationen ”. Man ber om ursäkt för att man inte varit tydlig med fakturahantering och ändå håller man hårt på bindningstiden (som jag inte håller med om)

Antwoord van PolarLotto
Det var en bra upplevelse med Kundtjänstmedarbetaren som hjälpte mig mina funderingar. Dock hade jag ingen energi att fortsätta vara medlem. Men kundtjänstmedarbetaren var lyhörd för mig.

Antwoord van PolarLotto
VARNING! Dom har sedan den 13/8 inte längre en vadhållningslicens. Detta gör att dom inte längre får ta emot spel. Trots detta så fungerar sidan som vanligt med insättningar och spel. Dock betalar de inte ut några vinster längre så det är bara en ren scam i nuläget.

Högst oklart företag.
Jag tackade direkt nej till detta. Han som ringde mig kunde inte svara på mina frågor om tex statistik på vinst, antal kunder som blivit nöjda, hur dessa dragningar egentligen gick till. Han hade ingen aning och då drar jag öronen åt mig. Så nej tack för mig! Kändes oseriöst.

Antwoord van PolarLotto
Väldigt dyrt, och vunnit förvånansvärt små, jag menar några kronor, under flera månaders deltagande… Jag föll för ”90%” chans att vinna. Det var ju förvisso sant. Men alltså i ett fåtal kronor…

Antwoord van PolarLotto
Douglas är den bästa som jobbar där! Han hjälpte mig och var extremt trevlig och proffesionel!!! Tack Douglas!!

Antwoord van PolarLotto
Jag tycker att hela ert sätt att få kunder är lur, lovar guld och gröna skogar. Men vad har jag vunnit, 44 kr!

Antwoord van PolarLotto
Tydligare information kring att prenumeration är bindande ett pr

Antwoord van PolarLotto
Utlovade stora vinstmöjligheter. Resultatet hittills är några enstaka kronor. Spänningen har avtagit

Antwoord van PolarLotto
Jag tycker att det är väldigt svårt att förstå hur man använder tjänsten.