PolarLotto Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ruffel och båg, tro inte på vad säljarna säger. Efter 12 månader var ”vinsten” på kontot drygt 80:- och de betalar inte ut mindre än 100:-. Det ger mer att kasta pengarna rakt i soporna, det är bättre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mitt råd till andra som har tänkt att köpa Polar Lotto är att ni hellre köper en Triss Lott för chansen att vinna är mycket högre där. Då behöver ni inte betala samma faktura två gånger heller som jag... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jo tjejen jag pratade med sa (för jag hade bråttom skulle med en buss) att det inte gör något att säga som jag sa ”ville inte ha någon lott” hon säger att det går att avsäga sig lotten om jag inte vil... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kansspelaanbieder

Geschreven door het bedrijf

PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Större chans till vinst

Större chans till vinst var min uppfattning när jag började prenumerera. Det har blivit några kronor men hur kan det bli bättre än så här 🤩
Det var svårigheter under ett par veckor att göra uttag från kontot men det rättades till efter ett tag.
Säljaren som ringde mig om prenumerationen var riktigt trevlig och jag inväntar nästa samtal från honom när han ska gratulera och delge mig att jag vunnit storvinsten 🤩☺️🥳

15 augustus 2025

Hej Lena,
Vi förstår såklart att man alltid hoppas på större vinst, och vi hoppas såklart att även du får ta del av ett par större vinster under din tid hos oss!
Det är skönt att höra att det löste sig med uttaget. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst ifall det dyker upp något mer vi kan hjälpa dig med.
Vi ser självfallet till att hålla tummarna att säljaren får ringa och gratulera dig till en storvinst inom kort!

Största jäkla scammen någonsin

Största scammen någonsin, lurendrejare

10 maart 2025

Hej David,
Det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Vårt företag är ingen bluff, utan är licenserat av Spelinspektionen. Denna information går att hitta på vår hemsida men även direkt genom Spelinspektionens egna hemsida.
Har något blivit fel ser vi mer än gärna till att hjälpa dig. Vi ber dig då kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Förstod mitt ärende utmärkt

Förstod mitt ärende utmärkt

5 augustus 2025

Hej Malin,
Vi är glada att du kände dig förstådd och att du fick den hjälp du önskade. Skulle det dyka upp några som helst frågor eller funderingar i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss!
Teamet på PolarLotto önskar dig en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag pratade med en kille som hette…

Jag pratade med en kille som hette Douglas och han bemötte mig så bra och vänligt miljoner tack för detta bemöttande och för att du tog mitt problem på allvar och fixade det tusen tack till douglas

4 augustus 2025

Hej Leif,
Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig väl bemött och fick den hjälp du behövde av Douglas! Vi strävar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt, och du är alltid välkommen att kontakta oss om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar framöver!
Teamet på PolarLotto önskar dig en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

man vet inte när dragningen är.

1 augustus 2025

Hej Elisabeth,
All information om dragningarna hittar du på din profil på ditt spelkonto!
Önskar du hjälp med att hitta detta är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Spänningen!

31 juli 2025

Hej Anette,
Vi är glada att du tycker att det är spännande! Vi strävar alltid efter att ge våra spelare en så bra upplevelse som möjligt.
Finns det något vi kan hjälpa till med är du alltid välkommen att kontakta oss.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Inga vinster och lite ogenomtänkt att…

Inga vinster och lite ogenomtänkt att gå med. Gillar inte faktureringsavgift eftersom jag betalar via Kivra! Lite dyrt dessutom!

17 juli 2025

Hej Kristina,
Det är tråkigt att just din grupp inte har fått ta del av någon större vinst ännu. Tyvärr kan vi inte påverka utfallet då det är ett lotteri, men då du spelar med tusentals vinstchanser varje månad har du alltid en ny chans att vinna stort!
Vi kan rekommendera dig att logga in på ditt spelkonto med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad och se om det kommer in någon större vinst!
VI kollar gärna närmre på ditt ärende gällande fakturorna, och ber dig kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en trevlig helg!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lovar guld och gröna skogar

Försökte att jag skulle gå med på ett abbonemang vinst varge vecka och om någon annan vinner så vinner jag med . Lät för bra för att vara sant . Så då sa jag bara till dom att det förmodligen var bluff och la på . Tur man gjorde det när man läser här

16 juli 2025

Antwoord van PolarLotto

Vi strävar förstås efter att ha så många nöjda kunder som möjligt, men då vi är ett lotteri medför det tyvärr att vissa blir missnöjda då vi inte kan påverka utfallet. Vi gör vårt yttersta för att öka vinstchansen för våra kunder så mycket som möjligt!
Det är ingen bluff, utan vi har självklart en svensk spellicens som går att läsa om på vår hemsida men även direkt via spelinspektionens egna hemsida.
Finns det något mer du undrar kan du alltid kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurar om garanterad vinst även om någon…

Lurar om garanterad vinst även om någon i Stockholm vinner, ”vinner du också ” sa säljaren. 12 månader abonnemang på 299 ( 318 kr blev det med (fak.avgift) och även när du försöker att uppsäga abonnemanget som skulle vara olagligt bara 48h dom svarar inte.
Andra månaden betalade jag 318 kr och vunnit 18kr 😂

12 juli 2025

Hej Iva,
Det är tråkigt att du känner dig missnöjd.. Tyvärr är det ett lotteri, och vi kan därför inte påverka hur mycket du vinner. Däremot kan vi påverka chansen att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel - på så sätt spelar du med tusentals vinstchanser varje månad och har varje dragning en ny chans att vinna stort.
Upplever du att något gått fel ber vi dig kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ville ta chansen att vinna lite…

Jag ville ta chansen att vinna lite pengarpengar

6 juli 2025

Antwoord van PolarLotto

Då ser vi verkligen till att hålla tummarna att även du får ta del av ett flertal storvinster under din tid hos oss!
Finns det något du behöver hjälp med är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Teamet på PolarLotto håller tummarna och önskar dig en trevlig helg!

Blev lurad!

När Polar Lotto-agenten ringde mig, övertalade han mig på ett vänligt sätt att vinna så mycket pengar varje vecka utan att jag gjorde särskilt mycket arbete! Hans avsikt var bara att få mitt godkännande med ett "Ja" till ett kontrakt som inte hade några tydliga villkor, inga vinstgarantier och ingen möjlighet att avsluta prenumerationen under en längre tid!

18 februari 2025

Hej Alex,
Det är tråkigt att du upplever samtalet som missledande, och det är viktigt för oss att allt går korrekt till. Tyvärr kan vi inte garantera några specifika vinstbelopp då det är ett lotteri, men vi ser mer än gärna till att reda ut detta om du upplever att du har fått fel information.
Vi ber dig kontakta oss för vidare hjälp på support@polarlott.se eller via telefon på 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De var mycket positiva och det var så…

De var mycket positiva och det var så stora chanser. Har inget märkt ännu.

Hej Iwy,
Vi hoppas såklart kunna ge dig en bättre upplevelse och håller tummarna att även du får ta del av en storvinst inom kort!
Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet, men genom andelsspel deltar du med flera tusentals vinstchanser varje månad och har på så sätt en högre chans att vinna stort.
Finns det något mer vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta lotteriet jag deltagit i.

Var ärliga när Ni värvar personer till abbonemang. Jag blev lurad att det inte var samma hemska företag jag var med i förra gången. Man kan knappast få ut sin vinst och det går inte att komma fram till kundtjänst. Svårt att få veta om vi vunnit. Gick inte att avsluta sist fick hota med lotteriinspektionen innan fakturorna upphörde. Skulle vilja avsluta nu.

Hej Eva,
Det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi är ett eget lotteri, och hoppas såklart kunna ge dig en bättre upplevelse än du haft hos andra företag.
Du som kund ska självklart kunna både se och få ut dina vinstpengar. För vidare hjälp ber vi dig kontakta vår kundtjänst på support@polarlotto.se alternativt ringa oss på 010 - 888 55 90 öppet 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Konstruktiv information

Hej Göran,
Det gläder oss att du är nöjd! Finns det något vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss.
Teamet på PolarLotto håller tummarna och önskar dig en trevlig kväll!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Än så länge har Polarlotto inte visat…

Än så länge har Polarlotto inte visat på någon tur. Fortsätter det så här blir det nog ingen fortsättning följer tyvärr.

Hej Christina,
Vad tråkigt att det inte blivit någon större vinst ännu. Då det är ett lotteri går det tyvärr inte att påverka utfallet, men det vi kan påverka är chansen att vinna stort. Detta gör vi gör med hjälp av andelsspel, som gör det möjligt att spela med tusentals vinstchanser varje månad och på så sätt ha en större chans att vinna stort!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Säljaren ifråga FATTADE INTE att vi…

Säljaren ifråga FATTADE INTE att vi var ointresserade , till slut brann jag av och bad han fara åt helv..te , Inte ens det fattade juvelen .
STOR VARNING FÖR DETTA SKOJ FÖRETAG

2 juli 2025

Hej Robert,
Det är tråkigt att höra att du har känt dig dåligt bemött av vår säljavdelning. Önskar du att inte få fler samtal av oss får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 10-17 måndag till torsdag, fredag 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!

Bedrägeri och löften om gåvor

Bedrägeri och löften om gåvor
Hotar med inkasso
Får ej säga upp avtal och fakturorna är högre än vad som har sagts
FULSPEL

29 juni 2025

Hej Karro,
Det låter som att något gått fel. Beroende på vilken kampanj du har tagit del av har vi olika tidsbegränsningar på hur länge man binder upp sig, men priset ska självfallet stämma överens med det du har gått med på.
För att hjälpa dig vidare ber vi dig kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag hoppas ni anmäls och stängs ner

Jag hoppas ni anmäls och stängs ner. Mest bedrägeri företaget jag har varit med om. Att ni lyckades få mig in i något med så många löften utan något skam. Usch

28 juni 2025

Antwoord van PolarLotto

Det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi ser mer än gärna till att hjälpa dig med det som bekymrar dig.
För att hjälpa dig vidare ber vi dig kontakta vår kundtjänst på support@polarlotto.se eller via telefon på 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 10-17 måndag till torsdag, fredag 10-15 och stängt för lunch mellan 13-14 alla dagar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Chansen att man kan vinna stort

Chansen att man kan vinna stort är något som gör det hela roligt och spännande

Det företaget gör bra är att man kan va med och spela lotto från hela världen

13 juni 2025

Hej Ertan,
Vad kul att höra att du är nöjd med vårt spelsystem och att du uppskattar vårt upplägg!
Vi håller självfallet tummarna att du får ta del av ett flertal storvinster under din tid hos oss!
Teamet på PolarLotto önskar dig en glad midsommar!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett bedrövligt företag! Akta dig!

Företaget Polarlotto driver ett bedrövligt verksamhet. Den skulle granskas och stängas av. Undrar vad konsument verket tänker när Polarlotto lockar fram folk med fel ledande marketing. Jag är tvungen att betala fakturorna varje månad men kan inte ta ut pengarna som sattes in av mig själv. Om vinsterna kan inte vara någon tanke eller hopp alls! Jag har vunnit 46 kronor under 4 månaders period. Bingo!

3 juni 2025

Hej Asta,
Det är tråkigt att höra att vår tjänst inte lever upp till dina förväntningar. Du som kund ska förstås kunna ta ut dina vinstpengar, och vi ber dig kontakta vår kundtjänst för att reda ut detta! Du når oss på support@polarlotto.se eller via telefon på 010 - 888 55 90 med öppettider 10-17 måndag till torsdag, fredagar 10-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.

Dit is Trustpilot