PS car company Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Toon meer

Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Toon meer

Afgelopen voorjaar waren wij op zoek naar een andere auto. Na een spontaan voorgesprek, hebben we Paul een vrij specifiek zoekverzoek gedaan. Binnen korte tijd had hij een fijn bij ons passende A3 g... Toon meer

Zeer mooie nette ford focus station gekocht. Fantastisch mooi opgepoetst en schoon opgeleverd. Auto rijd als nieuw met een heerlijke automaat. Het contact met Paul ging heel gemakkelijk en duidelijk... Toon meer

1. Verkoper van tweedehands auto's

PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een super fijn bedrijf om zaken mee te…

Een super fijn bedrijf om zaken mee te doen. Paul is enorm vriendelijk, maar komt ook zijn afspraken na en hij denkt graag met je mee!
Het bedrijf communiceert duidelijk en geeft je direct een fijn gevoel bij binnenkomst. Met toeval bij PS Car Company terecht gekomen, maar voor nu weet ik dat ik mijn tweede auto ook absoluut via PS Car Company zal kopen.
Onlangs nog een kaartje ontvangen met een persoonlijke foto als bedankje, hoe leuk en waardevol is dit?! Bedankt mannen!!!

28 februari 2024

Auto was in nieuwstaat, nog mooier als wij dachten !!

Als ex. Autohandelaar weet je van de hoed en de rand in deze wereld, haha. Maar de advertentie van PS car company uit 's Gravenzande over de Nissan Qashqai 1.2 Tekna Automaat 2017 sprak mij wat betreft de eerlijke uitleg direct aan. Belde naar Paul en deze man kwam mij ook gelijk heel betrouwbaar en sympathiek over. Hebben er geen vijf minuten over gedaan in ons gesprek en kocht de auto ongezien door de telefoon, waar ik geen spijt van heb. Volgende dag de auto opgehaald met mijn vrouw, hij was echt nog mooier als waar ik vanuit ging. Als nieuw !!! Hartelijke ontvangst door Paul en zeer plezierige afhandeling onder het genot van een kopje koffie. Kan iedereen dit zeer betrouwbare BOVAG autobedrijf en verzorgde bedrijf aanraden.

13 maart 2024

Laatst hebben wij een prachtige…

Laatst hebben wij een prachtige Volkswagen Golf 7R gekocht bij jullie, waar we echt super blij mee zijn! We werden met open armen ontvangen bij jullie en alles wat we wilden weten werd goed uit gelegd en de tijd voor genomen. Hele vriendelijke mensen en een prachtige garage met mooie wagens !
Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aan raden aan anderen.

Groet, Marco en Lesley

25 januari 2024

Na het aanvragen van de proefrit binnen…

Na het aanvragen van de proefrit binnen enkele minuten al een afspraak kunnen maken.
Paul maakte zelfs tijd vrij met kerst voor een proefrit Top service!!
En nog voor het einde van het jaar een mooie deal kunnen sluiten met zijn collega Daan
Ps car company een aanrader om je auto te kopen.
Bedankt mannen!!

26 december 2023

Antwoord van PS car company

Bedankt voor de mooie review Wouter! Veel plezier verder van de schitterende 3 serie!

Geweldige service en zeer tevreden met mijn aankoop

Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht en ben uitstekend geholpen door Paul. Geweldige service en zeer tevreden met mijn aankoop. Zeker aan te raden!

23 januari 2024

Antwoord van PS car company

Bedankt voor de mooie review Quinten, veel plezier verder van de TT!

Knal groene VW Scirocco…

Ik heb 3 weken geleden een VW Scirocco gekocht bij PS cas Company en ben geholpen door Paul, de eigenaar en Daan.
Ben uitermate tevreden over de manier waarop ik behandeld benm de mogelijkheden had om wat vragen te stellen na het maken van een uitgebreide proefrit.

Zeer kundig en professioneel bedrijf waarbij de eigenaar zeer ontspannen het gesprek aan ging. Ik heb op geen enkelen wijze het gevoel gehad onder druk gezet te worden. Zeer prettige ervaring.

9 februari 2024

Antwoord van PS car company

Bedankt voor de mooie review Floris, veel plezier verder van je groene monster!

beetle club edition

Vorig jaar december heb ik mijn droom VW Beetle via PS Car Company gekocht.. Ik ben zeer tevreden met de service die Paul mij heeft gegeven (nieuwe accu) en ben super blij met de gevraagde unieke uitvoering van de Beetle Club.
Ik raad PS Car Company aan een ieder aan die persoonlijke en eerlijke service verwacht.
Bedankt Paul..

6 december 2023

Antwoord van PS car company

dank je wel voor de mooie review Joanna, veel plezier verder van de Beetle!

We zijn zeer goed geholpen bij aankoop auto

We zijn zeer goed, enthousiast en ter zaken kundig geholpen door Paul. Na de proefrit met de Mini een korte en prettige onderhandeling gehad over de prijs. We hebben de auto nu 4 dagen en zijn zeer tevreden.

26 januari 2024

Super vriendelijke snelle service

Super vriendelijke gasten! Auto stond netjes klaar voor de proefrit. Zeer nette inruil voor mijn oude auto gekregen en kon de nieuwe gelijk meenemen als ik wilde! Geen weken wachten op aflevering. Kreeg met kerst een kaart met foto van mijzelf en de auto! Dat is wat ik noem aftersale. Ik zou iedereen dit leuke autobedrijf aanraden.

29 december 2023

Fijne autoverkoper, super leuke en goede auto gekocht! Goede service en alles is snel geregeld. Ben nog steeds erg blij mee de auto.

17 november 2023

Prachtige Volkswagen Golf

Ik heb een Volkswagen Golf gekocht bij PS Car Company en ik ben er super blij mee! Ik ben super goed geholpen en je merkt echt dat het bedrijf met veel liefde en passie gerund wordt. Als je contact opneemt wordt er snel gereageerd en ze denken echt met je mee. Ik kreeg ook een gepersonaliseerde kerstkaart, echt super leuk!

27 december 2023

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper, topkwaliteit auto's, bmw 1 serie gekocht zonder enige mankement. Verkoper is recht toe recht aan, geen poespas

23 december 2023

Goeie ervaring

Goeie ervaring met dit bedrijf!
Aardig personeel en alles is goed geregeld. Ik had na 3 weken problemen met mijn band ik kon meteen komen en het werd kosteloos gemaakt.

9 november 2023

Goede koop!

Luisterd goed naar je wensen, goede service en een juiste prijs. Zeker aan te raden!

1 november 2023