Ravensberger Matrassen Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik kreeg in 2005 een matras van m'n jongere zus na de scheiding. Zij had die nog van het ouderlijk huis meegenomen dus waarschijnlijk al een aantal jaar oud. Ik heb er tot voor kort op geslapen! Dus d... Toon meer

Ik heb de Struktura 60 besteld, en omdat ik licht ben had ik een zacht matras besteld. Toch vond ik deze iets aan de zachte kans, ik sport veel en vindt wat hardere ondersteuning toch fijner. Zonder p... Toon meer

Ravensberger verkocht een aantal jaren geleden matrassen vanuit Zoeterwoude. Wij hadden er toen twee gekocht en helaas kregen wij last van klachten. Contact gezocht met Ravensberger (in Duitsland) en... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nog nooit zo lekker geslapen!

Ongeveer een maand geleden hier twee koudschuimmatrassen gekocht. Na veel inleeswerk op internet gekozen voor een HR60 wat ook in ziekenhuizen schijnt te worden gebruikt. Matrassen werden keurig na vier dagen door DHL afgeleverd. Na altijd pocketvering te hebben gehad is dit een verademing. Kan nu eindelijk ook op mijn rug slapen. Kwaliteit ziet er goed uit, en recensies op duitse sites waren ook uitstekend. En een zeer schappelijke prijs, ook gezien mijn afwijkende maat 210x80. Een absolute aanrader wmb.

25 augustus 2014

Prima

Sinds 2 maanden heb ik een matras van Ravensberger in huis. Prima matras.
Was wel even wennen maar na 14 dagen sliep het prima, had eerst het idee dat ik een soort plank had gekocht. Draai veel minder om, matras voegt zich prima. Miste op vakantie ook echt mijn bed.
Goed advies door nederlands contactpersoon. Snelle levering .
Ook ik was huiverig om deze matras te kopen, hoe kan het zo scherp in prijs zijn , maar het is echt top.
Hoop dat het de komende 10 jaar zo lekker blijft liggen.

13 augustus 2014

Fantastisch goede matras voor een onwaarschijnlijk lage prijs.

Moeilijk voor mij om van dit bedrijf een beoordeling te schrijven, zonder bijna ongeloofwaardig te worden.
Prima advies gekregen, (Öko-tex-matras). Mooie, zeer informatieve site. De lage prijzen maakten mij eerst wat terughoudend, maar vanwege de goede reviews en dito garanties toch besloten om het matras te bestellen. Wat een goede beslissing! We slapen, na 3 nachten beetje wennen, alweer een paar weken heerlijk.
Mijn vrouw, die rugklachten had welke wij aan haar werk toeschreven, kreeg daar steeds minder last van en is nu zo goed als pijnvrij.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden! En dat voor zo weinig geld! Ik ben dus jarenlang gewoon in die marketingpraatjes van de grote beddenboeren getuind!

15 maart 2014

Duitse kwaliteit, oprechte service en dat alles voor een eerlijke prijs

Na een lange zoektocht op internet, en vele bezoekjes aan verschillende showrooms waren we bijna verdwaald in het matrassenbos. Wat een ongelofelijk doolhof... Gelukkig zijn we uiteindelijk tegen Ravensberger aangelopen!

Nadat onze Ikea boxspring al na 1,5 jaar door begon te zakken, zijn we onze zoektocht naar een kwalitatief beter matras begonnen. Van 300-, 500-, 1000 pocketveren naar traagschuim naar koudschuim naar latex en alle mogelijke combinaties van eerder genoemde, van € 100 tot € 3000...we hebben alles wel zo'n beetje gevoeld en voor elk type matras was er wel een verkoper te vinden die 't als het beste type dat er was aanprees.

Na voor onszelf bepaald te hebben dat we koudschuim of latex toch wel het prettigst vonden liggen, zijn we gerichter gaan zoeken en zijn we via de enorm behulpzame en naar ons idee erg eerlijke contactpersoon van Ravensberger in Nederland bij de showroom in Essen beland omdat we de matrassen helaas nog niet in Nederland konden ervaren. Ook de medewerker in de showroom was zeer behulpzaam en nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden zonder ongefundeerde uitspraken te doen over welk type beter is. Ook de grote hoeveelheid positieve reviews op ebay.de liegen er niet om!

Na ons bezoek hebben we uiteindelijk voor de verstelbare latten-/schotelbodem icm de 100% natuurlatex matras gekozen. Onze bestelling was er binnen een week, was goed verpakt, oogt en voelt echt heel erg degelijk aan en alles was bovendien ook nog eens ontzettend scherp geprijsd! We hebben er pas 2 nachten opzitten en slapen beiden nu al aanzienlijk beter op deze heerlijk zachte, maar toch goed ondersteunende, matrassen.

Met 10 jaar garantie en de ervaring tot nu toe heb ik er alle vertrouwen in dat we absoluut geen spijt zullen krijgen van onze aankoop. Absolute aanrader, hopelijk snel ook een showroom in Nederland!

6 december 2013
Reviews in alle talen tonen. (68 reviews)