Pakketje nu 24 uur te laat . Opnieuw een melding dat ze weer later komen. Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat . Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keur... Toon meer

Vrijdagavond zou deze firma pakket bezorgen , voor bestelling bij Bol.com. Afleveren zou in de avond plaatsvinden. Ik heb bedrijfspand, dus besloot kerstboom op te zetten , in afwachting bezorging. T... Toon meer

Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice. We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat w... Toon meer

Drie keer een pakketje laten leveren door redjepakjetje, en tot nu toe zeer tevreden. Iedere keer kunnen ze zeer nauwkeurig aangeven hoe laat ze arriveren en dat klopte ook iedere keer. Veel slechte e... Toon meer

2,6

Slecht

Er komen in ons Appartement komplex…

Er komen in ons Appartement komplex veel bedrijven die pakketten komen leveren in ons appartement het komt geregeld voor dat de pakketten niet bij die genen worden afgeleverd maar in de centrale hal achter gelaten worden ik maak daar zeeeeeeer duidelijke foto's van mensen iemand die daar een pakketje ziet liggen kan ook makkelijk denken ook er is hier toch niemand ik neem het pakketje wel mee en dan in mijn mijn woning zie ik wel wat er in het pakketje zit en is het iets wat ik zelf kan gebruiken dan hou ik het lekker zelf wel he Dpd

7 januari 2026

Legends

Echt top bedrijf echte legends door hell en tijd heen gerezen om hier te zijn reed zo de achtertuin in gaf mn pakketje en reed weg gekke legends what a hell of a way to get een pakketje

3 juni 2023

Al 3x niet op komen dagen

Al 3x niet op komen dagen! Ik heb een ophaalafspraak met Instabox ingepland en voor de derde keer krijg ik het bericht dat ze het niet hebben gered en dat ze morgenavond een nieuwe poging doen. Schandalig hoe ze je steeds voor niets laten wachten. En de chat werkt niet, ondanks dat ze tot 22:30 uur bereikbaar zouden zijn.

7 november 2022

Wat een aso bestuurster

Wat een aso bestuurster! Inhalen met een noodgang in de bocht in bebouwde kom!! Met 80 door het dorp waar 50 is toegestaan, scheurend!!

Kenteken vjt-42-k

22 oktober 2022

Asociaal rijgedrag

Asociaal rijgedrag, onverantwoordelijk. Ik woon in een autoloze straat en hier is dus alleen een voetpad met een parkje. Geschokt was ik toen ik een bestel auto van -red mijn pakketje- in mijn voortuin reed. De koplampen schenen in mijn woonkamer. Ik ren naar buiten. En vroeg of het normaal was om te keren in mijn voortuin. Meneer keek mij aan en vroeg of ik Engels sprak. Dit vertaalt te hebben, kreeg ik totaal geen reactie van hem. Ook gezegd te hebben dat hij hier sowieso niet mocht rijden omdat dit een voetpad is (ook staan dit meerdere keren aangegeven in de straat). Kreeg ik een afwerende/stoïcijnse blik. Meneer vertelde dat hij hier wel mocht komen en dat hier gewoon auto’s rijden. Ik had mijn telefoon in mijn handen om een foto/filmpje te maken. Meneer had dit door en reed als een achterlijke met hoge snelheid de straat uit. Levensgevaarlijk en zeer onverantwoordelijk, omdat er ook mensen en huisdieren liepen op het voetpad. Ik heb een foto gemaakt waar het kenteken redelijk op te zien is.

12 oktober 2022

Ik woon in een heel groot en hoog…

Pakket wordt gewoon in de lift gezet.

Ik woon in een heel groot en hoog appartementencomplex, een verticale straat zeg maar. Als mijn pakketje via Red mijn Pakketje komt dan wordt deze gewoon in de lift geplaatst. Gisteren was niet de eerste keer, dit is altijd! Voor ons is het hopen dat deze dan aankomt en met welke lift. Andere bezorgdiensten leveren wel gewoon bij de voordeur af.

De chatbox van red mijn pakketje werkt niet en een telefoonnummer is onvindbaar. Vandaar dat ik deze klacht meteen hier post. Overigens is dit hetzelfde bedrijf als Instabox.

29 september 2022

Wachten, wachten, wachten

Wachten, wachten. Via tracking zie ik dat ik de volgende in de rij ben. Bericht dat ze het pakket met veel plezier hebben bezorgd?????
Zijn NIET bij mij geweest!!!!
Pakket bleek later bij het gesloten restaurant buiten neergezet te zijn. (Betreft bungalowpark met eigen huisnummers) Bezorger kon het waarschijnlijk niet vinden. Had misschien wel even kunnen bellen oid???
Gezien de vele slechte reviews is het toch een raadsel dat grote bedrijven, zoals Ikea, nog met deze vervoerder in zee gaan....

19 september 2022

Rampzalig slecht

En wederom ik zit te wachten en lees net sorry u was niet thuis. Je zou kunnen proberen om aan te bellen daar zijn die dingen voor. Dit is al vaker voor gekomen.

31 augustus 2022

Vreselijk slecht!

Vreselijk slecht!
Pakketje werd met snelheid over de schutting gegooid!
toen ik naar buiten liep om de bezorger te vragen of hij volgende keer naar de deur wil lopen, werd hij boos en reed zo hard weg dat ik mijn voeten moest terug trekken. Volstrekt onverantwoord en zeer onfatsoenlijk.

31 augustus 2022

Voor de eerste keer een pakketje…

Voor de eerste keer een pakketje geleverd gekregen via dit bedrijf en ik moet zeggen TOP. Om 17.30 uur kon ik mijn pakketje volgen en er stond dat het tussen 18.00 en 18.30 uur geleverd zou worden. Om 18.05 stond een vriendelijke jonge man aan de deur. Voor mij een perfecte service.

23 augustus 2022

Net pakket afgeleverd

Net pakket afgeleverd, vertelt dat wij niet blij zijn door de late levering. Chauffeur wordt boos en slaat bijna de ruit in van de voordeur en reageert agressief. Kortom een waardeloos en onprofessioneel bedrijf met zulke medewerkers.

22 augustus 2022

Waardeloze bezorging

Waardeloze bezorging eerste keer 6 stops van onze woning krijgen we het bericht helaas wegens vertraging wordt het bezorgen uit gesteld naar de volgende dag. Nu maar afwachten of ze morgen wel komen...

6 augustus 2022

Luister!!!

Luister!!!
Ik wacht al vanaf vrijdag op mijn bestelling. Hoewel is beloofd als ik voor een bepaalde tijd bestelde de volgende dag zou geleverd worden ik heb daar ook tijd voor vrij moeten maken. Ik wacht nu al 5 hele dagen op niks. erg frustrerend
Elke keer kreeg ik te horen dat het niet gelukt is om te leveren!!!!
Nu ben ik boos en teleurgesteld!!!!
Die ene ster is omdat ik anders niet verder kon met plaatsen van deze review!!!!
Ik zou never nooit meer wat bestellen via Blokker!
Zooooo slecht dat ik gewoon misselijk ervan wordt!!!!!!

27 juli 2022

Top!

Top!

Hallo,

Pakket werd vanavond om 21:30uur geleverd en toch kwam de chauffeuse met een grote lach aangelopen! Top!

Wat ik helemaal geweldig vind is dat je zelfs 5 minuten voor afleveren gewaarschuwd word door een berichtje.
Hoe geweldig is dat!? :)
Ik hoor de bel namelijk nooit en op deze manier liep ik het pakketje niet mis!

Zouden meer bezorg services moeten doen.
Ben 42 maar hier word ik nou blij van! :)

Kortom, red je pakketje is zeker een pretje!!!

Met vr gr,
Manuel

24 juli 2022

Zeer onbetrouwbare vervoerder

Zeer onbetrouwbare vervoerder. Keer op keer komen mijn pakketjes niet aan als ze via Instabox worden verstuurd. Zo ook mijn laatste pakket van H&M. Dat is door een sorteerfout zoekgeraakt en wordt, wanneer het weer wordt gevonden, retour gestuurd aan afzender. Dat wil ik helemaal niet. Ik bestel het pakket toch niet voor niets? De meneer aan de telefoon was uiterst onbeleefd, toonde totaal geen begrip en had geen idee waar hij mee bezig was. Uit frustratie verbrak hij de verbinding. Onbegrijpelijk.

Ik snap niet dat grote bedrijven met deze vervoerder in zee gaan. Het weerhoudt mij ervan om nog weer iets bij H&M te bestellen. Prutsers

19 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?