Pakketje nu 24 uur te laat . Opnieuw een melding dat ze weer later komen. Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat . Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keur... Toon meer

Vrijdagavond zou deze firma pakket bezorgen , voor bestelling bij Bol.com. Afleveren zou in de avond plaatsvinden. Ik heb bedrijfspand, dus besloot kerstboom op te zetten , in afwachting bezorging. T... Toon meer

Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice. We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat w... Toon meer

Drie keer een pakketje laten leveren door redjepakjetje, en tot nu toe zeer tevreden. Iedere keer kunnen ze zeer nauwkeurig aangeven hoe laat ze arriveren en dat klopte ook iedere keer. Veel slechte e... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze bezorging eerste x 100 meter…

Waardeloze bezorging eerste x 100 meter van onze woning krijgen we het bericht helaas wegens vertraging wordt het bezorgen uit gesteld naar de volgende dag,
En rara wat gebeurd er de volgende dag wederom 100 meter van onze woning de melding u was niet thuis ,en dat terwijl wij hem weer zien wegrijden.nu maar afwachten wat er voor de derde dag nog gaat gebeuren .en de recensies gelezen hebbende vrees ik met grote vrezen of het nu wel lukt en hoe ons pakketje er uitziet na 3 dagen heen en weer gereden te zijn.
Misschien moeten de verkopers en ook bol.com eens harder optreden tegen dit soort zaken.en neem een betrouwbare vervoerder.
Dit is dus ronduit een bagger vervoerder.

7 juli 2022

Slechts 2x redjepakketje gehad en 2x drama

Ik bestel veel online.DHL, DPD, PostNL, UPS, alles gaat goed. Slechts 2x redjepakketje gehad en 2x drama met niet aangekomen in sorteer centrum of sorteer fout. Als ik zou kunnen kiezen, dan never ever deze bezorgdiensten. Ik wacht nog steeds op een pakketje….

6 juli 2022

Slechtste bezorgservice ever

Slechtste bezorgservice ever! 3 x gewacht tot savonds laat, 3 x sorteerfout?? Uiteindelijk door bol door andere firma laten bezorgen want zij komen toch niet.

1 juli 2022

Ik zie een hoop slechte recensies!

Ik zie een hoop slechte recensies!! Dat deel ik absoluut niet !! Krijgt vaak pakketten van red je pakketje , en altijd zeer tevreden ..altijd op afgesproken avond in huis !! Track en trace wil nog wel is verspringen maar de track en trace is dan ook real life ..ik vind het de beste bezorgdienst tot nu toe!! Van mij krijgen ze een dikke 10

27 juni 2022

Tot nu toe altijd mis gegaan

Hi, ik heb voor de tweede keer iets via redjepakketje (nu instabox) bezorgd gekregen en beide keren gaat het mis. Deze keer zag ik de bezorger 3 rondjes om ons huis rijden op de kaart en vervolgens zegt hij in de app dat het bezorgen mislukt is omdat wij niet thuis waren. Liegen dus. Iedereen kan toch wel met Google maps overweg?

De bedoeling is dat het bedrijf er voor zorgt dat je pakket nog snel in huis is maar in realiteit duurt het zo alleen maar langer.

24 juni 2022

WAARDELOOS

Slechter dan slecht.Eerst vrijdag bezorgen.Annuleren ze het en sturen het retour afzender.Reden past niet in onze bussen.Vreemd want ze hadden het wel opgehaald waar ik het besteld heb.
Verkoper stuurt wederom het buitenkleed.Melding bezorgen vanavond.En nu weer geen bezorging .Nu is er een sorteerfout gemaakt.Pakket is wel op.hun depot.Werkelijk wat een waardeloos vervoerbedrijf.Nog niet 1 ster waard

20 juni 2022

Waardeloze bezorgdienst

1 ster is al te veel voor instabox ( voorheen red je pakketje) Ik sluit mij aan bij alle negatieve reviews. Waardeloze bezorgdienst. Mijn pakketje werd niet geleverd omdat ze het adres niet kunnen vinden... ( ik woon in een dorpje met hooguit 10 straten) meerdere mail contacten met instabox gehad, want telefonisch zijn zij niet bereikbaar. Mijn telefoonnummer doorgeven zodat de chauffeur mij kon bellen als hij bij de volgende levering weer het adres niet kon vinden. Maar weer kreeg ik savonds laat bericht dat het adres niet gevonden is. Via sms... dus mijn telefoonnummer was bekend bij chauffeur!! Smoesjes dus. Ik hoop dat bol.com niet meer samen gaat werken met partners die van deze bezorgdienst gebruik maken.

15 juni 2022

Stel debielen bij elkaar

Zo een mongool van red je pakketje reed me bijna van mn bezorg scooter af. Bij het stoplicht had ie n grote bek maar durfde zn raampje niet langer dan 10 seconden open te houden omdat hij te druk was met zn telefoon te gebruiken achter het stuur. Waardeloos bedrijf

9 juni 2022

Het gebruikelijke sorteerfoutje...

Dit is al het 3de keer dat mijn pakket "vanwege een sorteerfout" niet op tijd geleverd kon worden. Wat ik heel erg vind aangezien dat ik bij meerdere sites extra abbonement betaal voor de snelle levering. Alleen dit snelle levering is nooit mogelijk met Red-je-pakketje of Instabox. Ik vraag me af, waarom grote webwinkels o.a. Amazon, Bol.com, Wehkamp, H&M met dit bedrijf samen willen werken? 3 van die 4 bovenstaande heeft al een klant verloren, want ik durf niet meer van hun bestellen vanwege de slechte levering. Ik betaal liever ergens anders meer voor de bezorging als ik weet dat het wel aankomt op het aangegeven moment. En dan laat staan dat als je een klacht in wilt dienen bij Instabox, ze zijn maar enkel beschikbaar via SMS of online chat. Waarvan trouwens jij geen kopietje of bevestiging krijgt per mail. Hoe kan in godsnaam dit bedrijf nog draaien in het EU?!
Ben helemaal klaar mee🤬🤬🤬

Misschien maar aanmelden bij AvroTros...

8 juni 2022

Pakketje nog steeds niet binnen

Pakketje nog steeds niet binnen. Iedere avond tot midden in de nacht wachten, want blijkbaar kunnen ze hier alleen maar heel laat in de avond bezorgen. Maar zojuist rijdt de bezorger keihard langs ons huis en krijgen we daarna melding dat het pakket niet bezorgt kon worden. Wat een verschrikkelijke aanfluiting is dit..... bedrijf. Ik snap niet dat Bol.com hiermee zaken doet.

1 juni 2022

Herken de reacties hieronder niet..

Herken de reacties hieronder niet... Nu aantal keren wat van redjepakketje nu instabox indd ontvangen. Altijd vriendelijke bezorger, pakketjes worden netjes afgeleverd.

21 mei 2022

Waardeloos bedrijf

Weer een waardeloze ervaring met deze gasten voor de 200e keer. Elke keer als je pakketje hier terecht komt dan is het gewoon verdwenen, het word letterlijk NOOIT geleverd als het in hun vuile poten komt. Hoe bestaat dit waardeloos k bedrijf überhaupt nog?

12 april 2022

Pakket niet afgegeven maar gedumpt bij de voordeur

Er werd aangebeld. Ik zag iemand voor de deur staan en liep ernaar toe om open te doen. Voordat ik de deur open had gemaakt was de bezorger verdwenen en had het pakket bij de deur achtergelaten.Gezien de staat waarin het pakket werd aangeboden had ik het willen weigeren. Hier had ik nu niet de kans toe. Een slechte zaak.

2 april 2022

Als ik geen ster kon geven

Als ik geen ster kon geven, had ik dat gedaan. Ontving een sms dat bezorger binnen 5 minuten er zal zijn (rond 22.00 uur). Ik wachten op mijn pakket, maar niemand belde aan. Paar minuten later ontvang ik een mail dat er niemand thuis was en de buren ook niet. Heb extra betaald voor snelle levering en mijn pakketje konden ze niet redden. Heel veel vervelend als je op je pakketje zit te wachten. Vervelend dat ze liegen over de status van mijn pakket.

31 maart 2022

Chauffeur belt aan en dumpt vervolgens…

Chauffeur belt aan en dumpt vervolgens het pakketje in de centrale hal van het appartementencomplex. Wat een aanfluiting. Red Je Pakketje dient dus opgevat te worden als een opdracht aan de ontvanger om zelf alles in het werk te stellen om z’n pakketje te redden.

29 maart 2022

Hun uitgangspunt is aardig

Hun uitgangspunt is aardig, maar tov bv dhl is het een 2 Vs een acht. 1x op tijd geleverd maar laat. Na 20:00 is mij not done. 1x zouden ze het pakket tot 3x terug hebben aangeboden… laatste maal om 03:00 snachts…. Vervolgs retour gegaan. Van allen leveranciers veruit de slechtste…. Ik wacht helaas weer op een pakje van hun …. Voor 20;00 van Amazon…. Vroeger dhl top, de laatste tijd van Amazon zelf… matig … geen tijdslot meer zoals bij dhl. Nu echter redje pakketje…. Ik vrees het ergste…..

Net voor 20:00 toch geleverd. Track info via Amazon onjuist. Met eén ster gestegen...

23 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?