Pakketje nu 24 uur te laat . Opnieuw een melding dat ze weer later komen. Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat . Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keur... Toon meer
Vrijdagavond zou deze firma pakket bezorgen , voor bestelling bij Bol.com. Afleveren zou in de avond plaatsvinden. Ik heb bedrijfspand, dus besloot kerstboom op te zetten , in afwachting bezorging. T... Toon meer
Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice. We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat w... Toon meer
Drie keer een pakketje laten leveren door redjepakjetje, en tot nu toe zeer tevreden. Iedere keer kunnen ze zeer nauwkeurig aangeven hoe laat ze arriveren en dat klopte ook iedere keer. Veel slechte e... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bezorging nog nooit bij ons aangekomen
Ons eerste pakketje hiermee is gebracht naar een andere straat en moesten we zelf ophalen! Het tweede pakketje is twee huizen naast ons gebracht, terwijl we thuis waren + brievenbus voor pakketjes hebben. Zo moeilijk lijkt het me toch niet?
Slechte/luie bezorgers komen niet aan…
Slechte/luie bezorgers komen niet aan de deur in appartementengebouw
Instabox geen verbetering
Hebben een product bij – InfiniteStars - besteld via Bol.com.
Het is verstuurd via Instabox. Nu eigenaar van Redjepakketje. Het product is nooit bij ons afgeleverd. Instabox beweert van wel.
Men beweert dat wij niet thuis waren.
Onzin – bewoon een landgoed. Er is om veiligheids-redenen altijd iemand thuis. En er zijn bewakings- camera's die heel goed werken.
Instabox beweert dat mijn pakket daarom bij de “buren” is afgeleverd. Ook onzin. Het door Instabox opgegeven huisnummer was eens een restaurant. Maar dat heeft Corona al in het begin niet overleefd. Dan schrijven ze in de TT dat het een moestuin is. Je moet toch echt in de war zijn dat je om bij tienen in de avond een pakket achterlaat in een moestuin.
Wat er stellig is gebeurd, is dat de bezorgen geen zin had om te zoeken. Zoeken kost tijd. En daar heb je om 21.48 geen zin in.
Gezien de enorme hoeveelheid klachten over Instabox zou ik als winkelier nooit mijn spullen aan Instabox toevertrouwen.
Top service
Top service! Snel geleverd, netjes een SMS 5 minuten voor levering. Zeer tevreden over de service van deze partij!
Redzelfjepakketjemaar
Redjepakketje had makkelijk mijn vader het leven kunnen kosten:
Op mijn account en contactgegevens iets van IKEA besteld voor mijn hoogbejaarde vader die in een zorgcentrum op 3 hoog woont. In een zorgcentrum wonen veel mensen die slecht ter been zijn, zo ook mijn vader. Wát een uitkomst toch, die bezorgdiensten! Zo niet Redjepakketje. Bestelling was 3 pakketten. Eerste dag hebben ze niet gered, ok, kan gebeuren.
Tweede dag een mailtje 'met veel plezier afgeleverd'.
Alleen wáár dan, niet bij mijn vader in ieder geval, hoorde ik pas twee uur later. Pa daarna naar beneden om te kijken of het daar was en ja hoor; in de centrale hal bij de brievenbussen, daar stond het. Met twee dozen is hij naar boven gegaan, maar is met die pakketten in z'n handen bij de lift gestruikeld en met zijn hoofd tegen de wand geslagen. 'Gelukkig' hooguit een lichte hersenschudding en wat blauwe plekken, maar dit had heel anders af kunnen lopen. Als de bezorger gewoon zijn werk had gedaan, dan had hij helemaal de deur niet uitgehoeven. Daarvoor bestellen we immers toch!
Ik ben erg boos, woedend en laaiend (om het zacht uit te drukken) op deze bezorger die te bedonderd was om naar de voordeur te gaan van de ontvanger en de waar gewoon om de hoek van de deur heeft neergedonderd. Ook het indrukken van de bel was teveel moeite. Dat ze het druk hebben snap ik, maar dat hoeven ze niet het probleem van de klant te maken.
Hun taak is de pakketjes bij de woningdeur af te geven, als dat teveel moeite is of je vindt de betaling te weinig doe dan iedereen een plezier en zoek wat anders.
Voor mij is dit bedrijf voldoende reden om niet meer te bestellen bij bedrijven die zaken met hun doen.
Het mag duidelijk zijn dat het plezier niet aan mijn kant was.
Package left unattended
Package left unattended, again!
Pakket is voor de 2e keer niet geleverd. De eerste keer OP mijn brievenbus waar iedereen langs komt. Werd vervolgens gebeld dat hij al in de auto zit en hij het niet meer zal doen. De tweede keer belde hij tenminste aan en zei dat dat het pakketje beneden ligt. Ik gaf aan dat ik daar niet woon, de service kost extra dus verwacht dat ze op z’n minst net zo hard hun best doen. Ik zei aan de telefoon: breng het alsjeblieft gewoon normaal naar mijn voordeur deze keer! En hing boos op. Maar nee hoor. Weer ligt mijn pakket ergens anders dan waar ik woon. Heb dit bij geen enkel andere bezorgdienst ooit meegemaakt.
Toch nog geleverd
Ik kreeg van Amazon te horen dat het pakketje vertraagd was, daarna kreeg ik een smsje van Instabox dat ze er over 5 minuten waren, vreemd. Ze waren er 5 minuten later. Ik zie een hoop slechte reviews maar het is naar mijn mening geen slecht bedrijf
Op tijd geleverd maar niet aan de deur
Op tijd geleverd zoals live tracking. Maar afleveren bij je deur doen ze niet. Ik woon in een flat 7 hoog, dus nadat de bel ging de deur geopend via de intercom. Na 5 minuten wachten tot de bezorger bij mijn deur aan zou komen ben ik zelf maar naar beneden gegaan. Ondertussen bericht dat het pakketje bij de buren is afgeleverd omdat ik niet thuis was, terwijl ik met de bezorger heb gepraat via de intercom. Ook niet aangegeven bij welke buren dan. Pakketje stond uiteindelijk beneden in de gemeenschappelijke hal. Voor mij geen Red je pakketje/instabox meer.
Waardeloos en komen niet na wat ze…
Waardeloos en komen niet na wat ze beloven!!
Eerst is mijn pakket op zaterdag…
Eerst is mijn pakket op zaterdag verkeerd gesorteerd, kan niet geleverd worden . Maandag nieuwe poging.
Zou geleverd worden tussen 2200 uur en 22.30 uur. Krijg een sms om 22.32 dat de bezorger over 5 minuten bij me zal zijn . Om 22.47 uur zie ik op de locatie volger het bezorgbusje langs mijn straat rijden en om 22.49.uur krijg ik een berichtje dat de bezorger veel achterstand heeft opgelopen en dat er niet meer geleverd kan worden .
Nou pakketje van bol.com zou komen hele…
Nou pakketje van bol.com zou komen hele avond gewacht werd steeds later heb om 22:50 opgegeven want er stond hele tijd maar wordt geleverd op 22:32….
Oh wow!
Leuk, die live tracking. Kun je zien hoe ze je overslaan als jouw adres de volgende is, ze het in het systeem op 'bezorgd' zetten en het dan ineens retour doen naar de webshop waar het is besteld voor geen enkele reden.
Ik heb gemaild en het antwoord kwam neer op "jammer voor je, doen we niks mee."
Ik ga maar zoek naar een andere webshop die hopelijk hetzelfde product aanbiedt (kleine kans) en ze vragen welke bezorgdienst ze gebruiken, want ik ben niet van plan om ooit gebruik te maken van deze verschrikkelijke dienst.
Ook goede ervaringen moet je delen.
Ook als dingen wel goed gaan moet je een review schrijven. Netjes op tijd geleverd, precies binnen het tijdsbestek. Vriendelijke bezorger. Kan niet anders zeggen!
Zogenaamd niet huis...
Heel de avond gewacht op mijn pakket wat niet bezorgd is omdat ik niet thuis zou zijn geweest. Er had niemand aangebeld/geklopt en camerabeelden toonden ook aan dat er GEEN bezorger bij mij aan de deur is geweest. Slecht hoor!
Bestel niet bij webshops als ze deze pakketdienst gebruiken
Op de dag van aflevering wordt er gemeld dat ik niet thuis zou zijn. Dat was ik wel en kan vanwege mijn waakse honden onmogelijk de bel gemist hebben.
Daarnaast zouden de buren (en daar heb ik er veel van) ook niet thuis zijn.
Als reactie op mijn email-klacht daarover kreeg ik alleen de vraag naar mijn track en trace nummer. Daarna niets meer gehoord. De volgende dag krijg ik te horen dat mijn pakket bezorgd zou zijn. Dat is echter niet het geval.
Ik ga geen gebruik meer maken van leveranciers die met redjepakketje werken
slechtste bezorger aller tijden
eerst bij Bol pakketje besteld, kreeg sms dat het 's avonds geleverd zou worden, opgebleven omdat ze alleen maar 's avonds bezorgen, vlak voor bezorging zie ik in de link, dat ze niet komen, sorteerfout.
week later iets besteld bij Amazon, 30 December, ik weet het is druk, maar bij Amazon, vandaag besteld, vanavond in huis.
"s avonds bericht, over 5 minuten zijn we bij u, ik buiten staan, want als ze op de bel drukken, is mijn dochter wakker, na een half uur, weer in de link zie ik zelf (zonder bericht van rjp), dat ze niet komen, omdat de chauffeur het niet kon redden, maar dankzij hun eigen life tracking, kon ik zien, dat de chauffeur een half uur stil stond op 1 plek.
Nu zou het de volgende werkdag geleverd worden, ik zit ondertussen op 4 Januari, heb het pakketje nog niet, zeer slechte zaak, de mensen die ik gesproken heb zouden het uitzoeken, n geven de feestdagen de schuld, flauwek*l, de chauffeur stond de hele tijd stil, terwijl ik aan het wachten was, met de life tracking op mijn telefoon.
Lang leve DHL en post.nl !!! Die sturen tenminste een berichtje als het fout gaat.
Super Super Super Slecht!
Bij Bol.com besteld en voor de eerste keer dat ik via Red Je Pakketje een pakje zou ontvangen. Nou ja, prima. Tussen 18:00 - 22:30 uur zou ik het pakje krijgen. Nergens stond vermeld dat het in de brievenbus zou passen. Dus speciaal opgebleven. Ineens stond er dat het geleverd was rond 22:30uur. Wat ik bovendien geen tijd vind om een pakje te ontvangen. Pakje was beschadigd en de inhoud is ook beschadigd. Doosje van het product is bijna niks van over en de plakband leek wel opengesneden en de gebruiksaanwijzing was ook helemaal opgefroemeld. Dit lijkt me niet iets wat zomaar kan gebeuren. Ik hoop dat dit de eerste en de laatste keer was dat ik hier een pakje van krijg. Want vind dit totaal niet normaal!
WAARDELOOS
WAARDELOOS. Ik had donderdag 23-12-2021 een artikel besteld bij een verkoper via Bol.com. Deze verkoper maakt gebruik van Red je Pakketje.
Artikel zou vrijdag 24-12 geleverd worden. Niet dus, uitgesteld naar maandag 27-12. Wat denk je, weer vertraging. Morgen, 28-12, gaan ze het weer proberen. Ik ben benieuwd. Stelletje amateurs!!!!
Pakket zou tussen 17-18:45 worden…
Pakket zou tussen 17-18:45 worden bezorgd. Toen werd het 22:15.
Uiteindelijk NIET bezorgd.
Super!
Verjaardagscadeau dag later
Verjaardagscadeau. Kwam een dag later.