Pakketje nu 24 uur te laat . Opnieuw een melding dat ze weer later komen. Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat . Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keur... Toon meer
Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice. We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat w... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloos bedrijf
Wat een waardeloze vervoerder, er zou een pakket worden afgeleverd, maar alleen een mail gekregen dat het afgeleverd was en hoe.ik de service vond ???????? Meteen gebeld en er werd vanalles beloofd om.het uit te zoeken. Niet terug gebeld door hun , dus gemaild waar mijn pakket was gebleven. Dit zou worden uitgezocht , maar tot op heden helemaal niks van Red je pakketje gehoord , wel een mail gehad dat het schijnbaar op een ander nummer in de straat is afgegeven 3.weken geleden !!!!!!! Dus geld betaald en pakket verdwenen. Wat een waardeloos bedrijf , slechte tot geen communicatie en al.helemaal.geen service , ze doen hun naam wel eer aan, dus mensen als iemand met dit bedrijf zaken wil doen denk twee keer na en red zelf je pakketje door niet met hun in zee te gaan !!!!!
Een klantenservice die geen klantenservice biedt!
Als de klantenservice van Red je Pakketje zegt geen oplossing te bieden voor 2 bestellingen die vanavond niet geleverd kunnen worden!
Zit er niets anders op dan achter de naaimachine springen om de producten opnieuw te maken en tot heel laat vanavond door te werken!
Ouders van een overleden baby laat je niet zitten.
Het had Redjepakketje gesierd als zij alsnog een medewerker naar t magazijn gestuurd hadden en het probleem opgelost hadden
Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice
Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice.
We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat we niet thuis waren, terwijl we dat wel waren. In het tweede geval kregen we een melding dat dit gebeurd was, terwijl dit niet zo was. Vervolgens bleek uit hun eigen track en trace dat ze het op een totaal ander ander adres hebben gedumpt. Klacht ingediend via e-mail, op een tijdstip dat ze claimen bereikbaar te zijn. Desondanks automatisch gegenereerd bericht dat ze niet aanwezig zijn en een dag later nog steeds geen reactie.
Niet thuis melding is grove leugen
Vrijdagavond zou deze firma pakket bezorgen , voor bestelling bij Bol.com. Afleveren zou in de avond plaatsvinden. Ik heb bedrijfspand, dus besloot kerstboom op te zetten , in afwachting bezorging. Tijdskader bezorgtijd loop steeds op , ik krijg ten slotte melding : NIET THUIS!! Dat het erg druk is oke , maar met niet met een schijnvertoning je performance hoog houden , met een grove leugen. Zo gauw ik zie dat bezorging door Red je pakketje wordt gedaan , doe ik de order direct cancellen.
geen problemen gehad
na een bestelling bij een webshop, bevestiging gekregen dat het met "red je pakketje" geleverd zou worden.
nog nooit met deze bezorgdienst te maken gehad en na het lezen van de recensies hier dacht ik oei als dat maar goed komt.
veel slechte ervaringen hier, maar alles is perfect verlopen.
je krijgt eerst een mail in welk tijdstip het pakket geleverd zal worden. zodra de bezorger vertrekt, kan je zien hoeveel pakketjes hij nog moet leveren voordat jou pakket geleverd wordt. dan krijg je een SMS dat de bezorger over 5 Minuten het pakket aflevert. en de bezorger is live te volgen waar hij zich bevind
dus hier geen problemen gehad.
"Je pakket is niet beschikbaar"
"Je pakket is niet beschikbaar"
Zou maandag bezorgd worden, maar woensdag blijkt het kwijt. Wat is dit voor derderangs bezorgdienst die Mobstore gebruikt?
Wat een enorm slecht bedrijf.
Wat een enorm slecht bedrijf.
Had iets besteld met zelfde dag levering bij Amazon. Kreeg de link door en ja hoor: gebracht met RedJePakketje.
Toen ik dit las wist ik al dat het vandaag niet goed zou komen en inderdaad net als voorgaande keren dat ik iets via hen geleverd kreeg blinken ze weer eens uit door hun afwezigheid.
Om 22:30 een sms dat ze met 5 min voor de deur staan. Ik sta in de keuken met zicht op de toegang en niemand.
Ik check de link en ja hoor, staat dat ze zijn geweest en niet konden leveren.
WTF?! Vuile leugenaars! Enige dat je hoeft te doen is een pakje af te geven en zelfs dat kunnen ze niet, wat een eikels.
En een keer kan gebeuren, maar dit is al zeker de derde keer van de 3 keer dat ik hen als leverancier door de strot kreeg geduwd. Stelletje amateurs!!!
Aan het lijntje.......
Dinsdag bericht dat pakket misschien bezorgd wordt (Bol.com had dinsdag beloofd!). Nee, toch niet: wordt woensdag.
Woensdag bericht dat ze onderweg zijn. Nee, toch niet met mijn pakket vanwege 'sorteerfout': wordt donderdag.
Donderdag rond 22.00 uur: nog 5 adressen en we komen je blij maken met een pakketje......Nee, toch niet: 22.31 uur de chauffeur redt het niet: wordt vrijdag.
Vandaag is het vrijdag: vol verwachting klopt ons hart............................
Super slecht
Helaas gebruikt Amazon nu ook af en toe deze amateurs. Onze ervaringen zijn super slecht.
Al ruim voor het pakket was afgeleverd, was op de tracking site al aangegeven, dat het pakket met succes was afgeleverd. Vreemd, blijkbaar scant de chauffeur alvast vooruit. Bij de live tracking stond hij ook zeker een kwartier stil, ongeveer een kilometer bij ons vandaan. En wat als hij het pakket niet af had kunnen leveren? Maar dan komt het pakket alsnog, maar wel deels open gescheurd en het extra pakpapier ter bescherming van de inhoud was verdwenen en alles schoof van hot naar her in de doos. Ook de originele verpakkingen waren open! Blijkbaar toch niet de moeite waard. Maar goed, we hebben de artikelen wel ontvangen. Anders dan de vorige keer bij Redjepakketje. Toen was het pakket met waardevolle inhoud gesorteerd en direct in het luchtledige verdwenen. En de klantenservice? Meld het maar bij de afzender, ik kan hier niks. Dan een week geleden. Komt weer een pakket waarvan aan 1 kant het plakband is doorgesneden. Gezien de scherpe snee kan het niet anders dan een mes geweest zijn. Amazon had wel zodanig verpakt, dat er verder niets uitgehaald kon worden. En de bezorger: weet ik niks van, ik bezorg alleen maar… Dat is dan 3 slechte ervaringen van de 3 keer. Omdat Bol.com of zijn verkopers dit bedrijf te vaak inschakelt, zijn we gestopt met Bol. Amazon heeft inmiddels gelukkig een eigen bezorgdienst opgestart en kopen we daar wel. Het is voor mij een raadsel dat een bedrijf zich op deze manier overeind kan houden.
Pakketje was laat maar toch bezorgd
Pakketje nu 24 uur te laat .
Opnieuw een melding dat ze weer later komen.
Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat .
Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keurige bezorger die helemaal naar boven kwam .
Toch hoop ik dat ze hun PAKKETDIENST verbeteren.
Trustpilot staat vol met slechte reviews.
"Levering zelfde dag"
Ik betaal bij amazon voor levering op dezelfde dag, redjepakketje geeft aan dat het morgen pas aankomt. Had ik dus beter de standaard verzending kunnen doen
Positief tot nu toe, maar kan beter!
Paar keer bij mij bezorgd en niks te klagen voorderest, alleen zou de track en trace link wel meer opties mogen krijgen om dingen door te geven!
De laatste chauffeur die hier kwam, legde het pakket voor de deur en zat al in de wagen en reed zo wat al weg voordat ik het pakket uberhaupt al had!
Vandaar de 3 sterren.
Vreselijke klantenservice
Beloftes doen over het leveren van een pakket de volgende dag, maar niet leveren natuurlijk. Pas na vijven laten weten dat het pakket een dag later komt, terwijl ik tot vijf uur te horen kreeg voor 17u staat hier hoe laat we vanavond langskomen!
Contact met klantenservice opgenomen, zit iemand aan de andere kant die net een dag stage loopt ofzo. Eerst het verkeerde pakket bij de hand "oh sorry hij is kwijt neem maar contact op met de verzender" ????
Na aandringen komt hij erachter dat het het verkeerde pakket is.
"Ja deze is gewoon voor morgen gepland hoor. We hebben niet eens een mailadres van je voor updates."
Nare toon. Nare klantenservice, en dus beloftes niet nagekomen.
Ik hoop dat ik mijn pakket deze week überhaupt nog ontvang..
pakket meerdere malen niet in process meegenomen
Ik had een bestelling gedaan bij Bol.com en omdat ik het zo spoedig mogelijk nodig had heb ik extra betaald om het diezelfde avond in huis te hebben. Alles aan de kant van Bol.com ging goed totdat het verzonden was en opgehaald door Red je Pakketje. Die avond heb ik gewacht en was het al een sorteringsfout, hierdoor gebeld met bol.com van hoe kan dit nou met een spoedverzending gebeuren?
Helaas kon Bol.com die dag geen contact krijgen met het verzendbedrijf die avond. Ikzelf kon ook geen enkele manier vinden om contact te krijgen met het bedrijf behalve via email, maar daar werd al gezegd dat de reactie tijd 2 dagen kon zijn. Daar had ik dus geen zin in. De chat die ze hadden is geautomatiseerd en daar kom je dus ook niet doorheen. Dus heb ik ze via Facebook een bericht gestuurd en ze zeiden sorry en het zou die volgende dag bezorgd worden.
Die volgende avond zou dus opnieuw een poging gedaan worden en opnieuw hetzelfde probleem. Na een telefoontje met Bol.com kwamen zowel ik als zij erachter dat het pakket al twee maal achtergelaten was in Amsterdam, dus zelfs ver van de bezorgingsregio af waar ik woon.
Dit keer een ultimatum gesteld aan bol.com dat zij erachteraan moesten gaan want dit bedrijf zou de reputatie van bol.com beschadigen en jahoor de volgende dag was het toch nog gekomen. Wel was de chaffeur ontzettend bot bij het afgeven.
Dit bedrijf is dus ontzettende chaos met betrekking tot bezorging en niet te bereiken. Zelf zou ik nooit met ze in zee gaan en zolang Bol.com het wel doet komt er geen nieuwe (spoed) bestelling bij ze.
"Voor 12 uur besteld - volgende week misschien in huis"
De belofte "Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis" klopt dus zeker niet. Donderdag besteld, vrijdag hele dag thuis, geen pakketjes. Zaterdag hetzelfde verhaal. Eerst vermeld de site dat het om "17.26 -17.56" zou komen (bizar accurate tijd) maar dat ging al gauw richting 9 uur s' avonds.
9 uur werd 10 uur en toen, plots, kwam de kaar tevoorschijn. De koerier is onderweg! En ja hoor, de koerier is inderdaad dicht bij. Maar een paar honderd meter van ons huis.
Vol verwachting klopt ons hart. "We zijn er bijna!" jubelt de Red Je Pakketje site. Maar dan gaat plots de koerier de verkeerde kant op. Staat 15 minuten stil bij de locale McD (waarschijnlijk een een burgertje verorbert na al dat zware werk) om vervolgens van de kaart te verdwijnen. Na nog eens 20 minuten ben ik wederom "nummer 2" in de rij maar nu blijkt toch dat helaas, vandaag kunnen. De volgende werkdag gaan ze het nog 'es proberen.
Goh wat leuk! Ze proberen het nog eens. Da's toch aardig. Red Je Pakketje - echte volhouders zijn het! Zo dicht bij en dan lukt het nét niet.
"Voor 12 uur besteld, volgende week in huis" zou een betere slogan zijn.
Wachten totdat je een ons weegt
Nou zouden ze mijn pakket vanavond afleveren maar zie al dat dit dus niet gaat gebeuren omdat ik een tijd en datum van PostNL heb gekregen voor volgende dag. Bij hun in de track en trace staat dat ze nog langs gaan komen, als je op Red je Pakketje moet wachten kan je wachten totdat je een ons weegt en mag je zelf je pakketje gaan redden!!!
Een update
En nog één, omdat het kan.
Mijn pakketje wordt door redjepakketje niet meer bezorgd. Ik moest contact met ze opnemen. Via de website een soort van contactformulier ingevuld, maar niets meer vernomen van ze.
Waardeloze bedrijfsvoering dus. Ik krijg op geen enkele manier contact met ze. Jammer.
Ik hoop dat bol.com en partners geen zaken meer met ze doen.
Drie keer een pakketje laten leveren…
Drie keer een pakketje laten leveren door redjepakjetje, en tot nu toe zeer tevreden. Iedere keer kunnen ze zeer nauwkeurig aangeven hoe laat ze arriveren en dat klopte ook iedere keer. Veel slechte ervaringen gehad met dhl en PostNL. Tot nu toe lijkt deze bezorgdienst hogere kwaliteit te leveren.
Red je pakketje? Inderdaad, dat moet je doen!
Ik bestelde iets bij IKEA en ik kreeg een mailtje van 'Red je pakketje', een heel rare naam voor een besteldienst, maar al gauw bleek waarom ze zo heten. Eerst kreeg ik een mail met de datum en tijd dat ze zouden komen, direct daarna eentje waarin stond dat ze dat niet gingen halen en het pas na het weekend zou komen en even later eentje waarin stond dat het bezorgd was. Wij waren gewoon thuis, dus dat klopte niet!
De volgende ochtend kwam mijn buurman mijn pakje brengen; hij was verbaasd dat ik het niet kwam ophalen... Ze hadden het zonder iets te zeggen in zijn handen gedrukt en hij zag pas later dat het niet voor hen was.
Red je pakketje, tja, dat moest de buurman dus doen. Als je buren niet eerlijk zijn krijg je je levering nooit!
TELEURSTELLEND ASO BEDRIJF!
Ik probeer al 3 dagen met dit bedrijf mijn pakketten te bezorgen.
Ik maak voor de 2de keer gebruik van hun diensten, de eerste keer was top, maar dit keer heb ik het niet getroffen. SLECHTSTE SERVICE OOIT! Ik heb sinds 9 maart een bericht gestuurd naar Redjepakketje en 17 maart jl nog steeds geen reactie!
Het gewicht van mijn pakketten bij de eerste levering, stond gelijk aan het gewicht van de pakketten die ik bij de 2de levering heb afgegeven aan een Nederlandse Floormanager met een Bril.
Hij sprak meteen met een toon dat je hem bij z'n lurven wil grijpen. Meteen ontslaan!
Via de track and trace, kan je het pakket in de gate houden. Eenmaal thuis zie ik dat er een zogenaamde sorteer fout is gemaakt. De volgende dag zag ik geen verandering, ook 0 communicatie vanuit hun kant.
26 uur nadat ik de pakketten had afgeleverd en mijn klanten nog steeds NIKS hadden ontvangen kreeg ik een mail.
Het pakket zou te zwaar zijn! Onbegrijpelijk aangezien ik altijd het zelfde gewicht verstuur en dit voorheen geen probleem was. Zij konden mij dat op de locatie meteen vertellen, ik vind het geen probleem om voor mijn zending te betalen!
Na 30min reageerde ik op de mail en heb daarna nooit meer iets over de mail vernomen. Ik ben langs gegaan en heb mijn nieuwe scan bonnen persoonlijk op mijn dozen geplakt.
Het systeem geeft nu aan dat mijn pakket VERMIST IS!
Als dit niet de definitie is van een asociale puinhoop, dan weet ik het ook niet.
Waarschijnlijk zal ik dus 4 dagen bezig zijn met het versturen van eerst 2 en nu 4 pakketten. Zij werken met een credit systeem, hopelijk wil iemand mijn credits.
Ik zou dit bedrijf NOOIT aan iemand adviseren! Je kan beter het 10 dubbele betalen, dan gebruik maken van dit bedrijf, dat jou pakket gewoon laat verdwijnen een uur nadat jij het hebt gezien!