Fick snabbt och väldigt fin hjälp i mitt ärende vilket jag är väldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick snabbt svar på min fråga som gällde huruvida jag själv kan öppna och stänga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sätt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagsläget kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det känns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal) Även om åtgärden av den digitala justeringen/ ärendet dröjde längre än som uppgavs att det skulle göra. Men det fixade sig och blev rät... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsätta med. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad som är viktigt för dig.
Contactgegevens
Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm, Zweden
- 0771-15 00 15
- remember.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
I was charged a fee without notification
I was charged a fee and had not been informed prior to this changes. Calling and getting the information from Remembers customerservice I asked for a credit of the fee this time and that I now know these new terms for the future. She was unwilling to do that thus I cancelled my business with Remember. I was robbed 120 SEK.

Antwoord van re:member Sverige
Hela reward upplägget är en bluff
Hela reward upplägget är en bluff! jag har missat över 1000kr p,g,a deras reward system är outlesat till externt företag som inte ens hittar mitt konto,,, Så det betyder väll att jag inte behöver betala min skulld? eftersom jag inte finns?? skräpföretag jag har kontaktat er vid tre tillfälle....

Antwoord van re:member Sverige
Jag har betalat mitt lån perfekt trots…
Jag har betalat mitt lån perfekt trots det så kan jag inte få betalningsfri månad. Trots att ni säger det.

Antwoord van re:member Sverige
Trevligt och bra samtal fick bra hjälp
Trevligt och bra samtal

Antwoord van re:member Sverige
Helt okej och trevlig tjej på…
Helt okej och trevlig tjej på kundservice 👍

Reseförsäkring ej värd namnet
De lockar med reseförsäkring när du betalar resan med ditt kort. Denna reseförsäkring är såklart inte värd namnet.
Edit:
Fick svar som ni kan se.
Löjligt! Min situation är exakt när man behöver en försäkring, men de hittade så klart ett kryphål.

Dolda avgifter & Bedrägliga rabatter
Re:member-kort är en mycket trevlig produkt ser det ut som, innan man börjar använda den. Kostnadsfritt kort och en hel del fina rabatter.
Det är bara så att det inte fungerar utan mängder av friktion och problem. Och det är alltid kundens fel, alltid.
Har senaste månaderna haft 3 interaktioner med eländet till företag.
1. Debitering av ränta: Vid debitering av ränta kan kreditbelopp övertrasseras. Har haft samma hos över 10 kortbolag under 25 år. Aldrig en avgift på sådant, men hos Re:member. Pang.
2. Rabatter: Det är ofta mycket fina rabatter genom samarbeten. Dessa har dock en jättebrist. Det är svaga tekniska lösningar och fungerar inte rabatten och du undrar varför får du en slentrianmässigt svar att det är ditt eget fel, det står i villkor att kunden är ansvarig. Jaha. Jag gjorde ju exakt enligt instruktion, att det sedan är tekniska strul mellan butik och Re:member ska så jag som kund stå för. Kul.
3. Extra avgifter. Använt kortet för insättning till lite spel på Stryktips och V75 (Svenska Spel resp. ATG). Re:member har så en extra avgift på detta. 2%.
Summerat blir det "kostnadsfria" kortet hos Re:member inte alls speciellt billigt. Det blir riktigt dyrt. Och är tidskrävande med allt tjafs. Sedan är det ju heller inte särskilt kul att vara kund hos ett föäretag som behandlar sina kunder dåligt.

Tillmötesgående kundtjänsteman

Väldigt konkret och trevlig bemötande
Väldigt konkret och trevlig bemötande

Antwoord van re:member Sverige
Mycket bra service och bemötande.
Mycket bra service och bemötande.

Antwoord van re:member Sverige
Personlig service i särklass!
När man undrar om något med remembers tjänster så finns det alltid bra och kompetent personal som via vanliga telefonsamtal kan ge hjälp och rådgivning.
Så även idag, jag har aldrig blivit besviken eller stående med olösta frågor efter kontakt med kundtjänst.
Behåll den till varje pris!

Be helpful
I felt that the telephone conversation with the bank was not very welcoming. The staff member spoke very quickly and seemed eager to end the call, which made it difficult for me to ask my questions. I would have appreciated a more patient and helpful response.

Antwoord van re:member Sverige
Because of my personal workproblems (i…
Because of my personal workproblems (i lost my work) i could not pay what i was supposed to and i realy hated that.
But now when it is solved i experienced a good and calm conversation with a friendly guy and my heart beats slower again. Thx alot

Antwoord van re:member Sverige
Bra kunskap angående mitt ärende
Bra samtal med personen som tog hand om mitt ärende samt en god lösning

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.