Santander Consumer Finance België / Belgique Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik zag last minute dat ik blijkbaar nog een kredietlijn open had staan bij santander zonder het te weten toen ik een uittreksel opvroeg van het CKP. Deze was al lang volledig terugbetaald maar toch h... Toon meer

U bent de beste plek voor financiële transacties omdat ze erg snel zijn. Ik wil u graag bedanken voor uw financiële steun! De volgende keer zal ik zoals altijd gebruik maken van uw service en ik bel... Toon meer

Ik had onmiddellijk bij mijn aanvraag een vaste contactpersoon. Met name Paulina Skowronska. Terwijl je bij andere maatschappijen elke keer dat je belde een andere persoon aan de lijn krijgt. Wat nie... Toon meer

Dit vehikel bied onder de naam "Santander Consumer Bank" in Nederland spaarrekeningen aan. De rente is goed, maar de administratie is niet van deze tijd. 27 pagina's papier om 15 transacties vast... Toon meer

1. Financiële instelling

Als onderdeel van de wereldwijde Santander groep, biedt Santander Consumer Finance leningen op afbetaling tot € 50 000 en kredietijnen tot € 5000 aan in België Daarnaast kunt u bij Santander Consumer Bank een spaarrekening openen met de hoogste rentevoeten van het land. Bij ons staat klantenservice centraal en komt de klant op de eerste plaats. Welkom! Faisant partie du groupe mondial Santander, Santander Consumer Finance propose des prêts à tempérament jusqu'à 50 000 euros et des lignes de crédit jusqu'à 5000 euros en Belgique. En outre, Santander Consumer Bank vous permet d'ouvrir un compte d'épargne avec les taux d'intérêt les plus élevés du pays. Chez nous, le service à la clientèle est essentiel et le client passe avant tout. Nous vous souhaitons la bienvenue !

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super vriendelijk ontvangen aan de…

Super vriendelijk ontvangen aan de telefoon door Sven De spiegleer
Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn droom kon realiseren en jullie ook natuurlijk.
Bedankt iedereen voor het vlotte en snelle resultaten.
Mvg Salvatore Visca

20 juni 2025

Beste Salva Visca,

Bedankt voor de vijf sterren! We geven het zeker door aan Sven.

Santander Consumer Finance

Goed verder geholpen telefonisch met de…

Goed verder geholpen telefonisch met de Belgische agente , snelle afhandeling van de vraag , top

5 juni 2025

Beste Jean Pierre Medaer,

Bedankt voor de positieve feedback ! Wij zetten ons elke dag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Lieselot
Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, duidelijke communicatie en snelle behandeling van je dossier. Aanrader!!

11 juni 2025

Beste Ronny Vl,

Bedankt voor de positieve feedback ! We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en onze klanten een kwalitatieve service aan te bieden.

Santander Consumer Financ

Super vriendelijk geholpen door Pauline…

Super vriendelijk geholpen door Pauline zeer tevreden !

20 mei 2025

Beste Consumer,

Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen. We geven het zeker door aan Paulina.

Santander Consumer Finance

De medewerker was altijd in contact met…

De medewerker was altijd in contact met me.
Was best service ik heb ooit gehad.

15 mei 2025

Beste op,

Bedankt voor de 5 sterren ! Wij zetten ons elke dag in om onze klanten een kwalitatieve service te garanderen. Fijn te lezen dat u er ook zo over denkt!

Ik ben tevreden over santander

Ik ben tevreden over santander

20 mei 2025

Beste Willy Cnockaert,

Bedankt voor de 5 sterren ! Blij dat u tevreden bent met onze service.

Santander Consumer Finance

Heel vriendelijk en persoonlijk…

Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen.
De beste oplossing gevonden dat haalbaar is,super vriendelijk,snel alles in orde!

Super mensen daar!

7 mei 2025

Beste Dagmar,

Bedankt voor de mooie woorden ! Wij doen elke dag ons best om een optimale klantenbeleving te garanderen. Het is fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Snel geregeld

Snel geregeld

30 april 2025

Beste S Sahin ,

Bedankt voor de positieve feedback !

Santander Consumer Finance

Ik ben nog nooit zo goed geholpen…

Ik ben nog nooit zo goed geholpen geweest als bij Santander. De man aan de lijn was zo familiare alsof ik hem jaren kende. Als je vriendelijk bent krijg je het zelfde terug. Er wordt geluisterd naar wat jij wilt en als het kan wordt het mogelijke waar gemaakt! Nergens beter!

24 april 2025

Beste Sarah,

Bedankt voor uw review ! Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

snelle afhandeling

snelle afhandeling, vriendelijkheid, behulpzaam, het geld was snel op rekening gestort

29 april 2025

Beste Mario Van Hulle,

Bedankt voor uw positieve feedback. Het is leuk om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Santander Consumer Finance

Het was zeer duidelijk behandeling en…

Het was zeer duidelijk behandeling en zeer snelle hulp , alles ging zeer vlot , en het was aangename persoon voor hulp van mijn lening ik ben echt zeer content er voor, enz….
Ik ben dankbaar aan santander en zeker aan jullie collega’s

Mvg

2 april 2025

Beste Ufuk Kabak,

Bedankt voor de positieve feedback ! Wij zetten ons namelijk elke dag in voor een optimale klantenbeleving.

Zeer tevreden!

Wij zijn heel goed geholpen bij Santander. We zijn heel tevreden van de snelle en zeer vriendelijke service! Er werd samen met ons bekeken wat de beste en voordeligste oplossing was. Je bent niet zomaar een nummertje, ze bekijken echt de hele financiële situatie en geven een gepaste oplossing op maat. Zeer tevreden! Wij raden Santander aan iedereen aan!

7 april 2025

Beste Consumer,

Bedankt voor uw review ! Wij zetten ons elke dag in om onze klanten de juiste oplossing te bieden en een kwalitatieve service te garanderen. Fijn te lezen dat u er ook zo over denkt!

TOP!!!

Ik heb een zekere Pascal aan de lijn gehad voor mijn aanvraag. Een héél rustig, lief en vriendelijk persoon. Had veel geduld met mij, omdat het niet onmiddellijk lukte om mijn contract duidelijk door te sturen. Maar telkens bleef hij zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb al enkele contracten gehad bij Santander, en ik heb nog nooit problemen gehad en ben er zeer tevreden over.

21 maart 2025

Beste Consumer,

Bedankt voor de 5 sterren ! Het doet ons plezier dat u tevreden bent met onze service. Ik heb uw feedback doorgegeven aan Pascal.

Santander Consumer Finance

Aan te raden top services vriendelijke…

Aan te raden top services vriendelijke medewerkers tijdstip worden gerespecteerd!

14 maart 2025

Beste Jorge Concepcion Rodriguez,

Bedankt voor de 5 sterren ! Blij dat u tevreden bent met onze service.

Santander Consumer Finance

Omdat ik veel steun en hulp kreegOmdat ik veel steun en hulp kreeg van mevrouw Pauline, die mijn leven en dat van mijn kinderen ten goede heeft veranderd en grote zorgen en zorgen uit mijn hoofd en ha

Omdat ik veel steun en hulp kreeg van mevrouw Pauline, die mijn leven en dat van mijn kinderen ten goede heeft veranderd en grote zorgen en zorgen uit mijn hoofd en hart heeft weggenomen.

16 maart 2025

Beste nieme eba,

Bedankt voor de vijf sterren! We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Bedankt dat u onze inspanningen waardeert. We geven het zeker door aan Paulina.

Santander Consumer Finance

Het was een vlotte en hulpvaardige…

Het was een vlotte en hulpvaardige persoon die meedacht met mij en de perfecte oplossing bracht

10 maart 2025

Beste Tanja Verstraeten,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor de vijf sterren!

Heel tevreden

Prima eerlijke bank ook heel vriendelijke mensen

11 maart 2025

Beste Nadia hardiquet,

Bedankt voor de mooie woorden !

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk
Je kan terecht met al je vragen over een krediet over hergroeperingen van je kredieten.
Santander ik bedank jullie.

5 maart 2025

Beste Habiba Meniker,

Bedankt voor de vijf sterren! Het is fijn te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Santander Consumer Finance

Heel goed geholpen en verschillende…

Heel goed geholpen en verschillende voorstellen gedaan wat het beste voor ons paste .

11 februari 2025

Beste heer Van Camp,

Santander Consumer Finance

een snelle en goede oplossing voor mijn…

een snelle en goede oplossing voor mijn probleem
zeer vriendelijke medewerkers
eerlijke behandeling
Dank u voor de goede samenwerking
Met vriendelijke groeten

11 februari 2025