Seats and Sofas - Roeselare Reviews

Brugsesteenweg 356, 8800 Roeselare, West-Vlaanderen, BE

We werden goed geholpen. Echter kwam het wat opdringerig over dat ze direct kwamen als we nog maar net binnenkwamen. De tafel met eten was ook wel wat onprofessioneel alsook de inrichting van de winke... Toon meer

Fijne begroeting bij binnenkomst in de winkel. Een hulpvaardige verkoper gaf de nodige uitleg en liet ons daarna vrij om op ontdekking te gaan. We konden rustig kiezen en daarna de details ( model... Toon meer

Vriendelijke verkoopster die ons op ons gemak liet rondkijken , zonder opdringerig te zijn. Hadden we een vraag stond ze er meteen om ons te helpen.

We gingen voor een nieuwe salon voor in de stacaravan, wat een moeilijke beperkte keuze is omdat we er mee door de deuropening moeten geraken. Op aanraden van de verkoper, dit was ook de beste keuze,... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.

• Brugsesteenweg 356, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, België

• 51220716

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

494 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geduldige verkopers die samen…

Geduldige verkopers die samen oplossingen zoeken

26 januari 2025

Beste De heer CALLEWAERT,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze geduldige verkopers en hoe ze met u samen naar oplossingen hebben gezocht. We streven ernaar om iedere klant een persoonlijke en aangename ervaring te bieden. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Echte aanrader

Heel vriendelijk ontvangen door de manager bij het binnenkomen, zelfs koffie gekregen.
Laten je de tijd om op je gemak alles eerst te bekijken.
Toen we een keuze hadden gemaakt, heel goed advies gekregen en uiteindelijk de zetel op maat uitgewerkt.
Dit is de 2de keer dat we hier een zetel hebben gekocht en even tevreden van de service als de eerst keer.
Doe zo verder!!

26 januari 2025

Beste Johan Vandepoele,

Bedankt voor uw fantastische beoordeling en uw herhaalbezoek! Het doet ons deugd te horen dat u opnieuw tevreden bent met onze service, van het warme onthaal tot de maatwerkoplossing voor uw zetel. We zijn blij dat u zich op uw gemak voelde tijdens uw aankoop en wensen u veel plezier met uw nieuwe zetel. Graag tot een volgende keer!

Levertijd herstelling?

Zetel daar gekocht. Netjes de aangegeven levertermijn. Maar dan, na enkele maanden zaten we er gewoon door. En neen, we wegen geen 100kg. Opgebeld en we mochten het stuk (zetelbed) binnen doen ter reparatie. Zou max 12 weken duren. Stuk is ondertussen binnen van eind juli 2024. Eerste keer gebeld rond November en ze zouden mailen om het proces te versnellen. Vandaag opnieuw gebeld, omdat we nog steeds niet gehoord hebben. Krijgen we vandaag door dat het halverwege Februari zal zijn 🤨 Wat een service.. Max 12 weken. We zijn ondertussen 6 maanden verder. Zetel zit ook totaal niet goed in elkaar als je alles eens grondig bekijkt. Voor ons de laatste keer dat we daar een aankoop hebben gedaan.

21 januari 2025

Beste Shelby Deseure,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de herstelling van uw zetel langer duurt dan beloofd en dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden.

Wij willen dit graag verder onderzoeken. Zou u uw contactgegevens kunnen sturen naar +32 491 72 80 21 via WhatsApp, zodat wij u sneller kunnen helpen en een oplossing kunnen bieden?

Seats and Sofas

heel aangenaam verrast door de…

heel aangenaam verrast door de vriendelijkheid van personeel

20 januari 2025

Beste Francis,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u aangenaam verrast was door de vriendelijkheid van ons personeel. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en motiveert ons om deze service te blijven bieden. Wij hopen dat u met plezier terugkijkt op uw bezoek aan Seats and Sofas in Roeselare.

Vriendelijke ontvangst/personeel Seats en Sofa’s Roeselare

Zeer goede eerste ervaring met Seats en Sofa’s Roeselare. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

13 januari 2025

Beste Gunter,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede eerste ervaring heeft gehad bij Seats and Sofas in Roeselare. Het doet ons plezier dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop!

Ruime keuze

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

19 januari 2025

Beste Kathleen Vanmarcke,

Bedankt voor uw mooie review! Het is fijn om te horen dat ons team u vriendelijk en behulpzaam heeft kunnen bijstaan. Uw tevredenheid is voor ons een groot compliment. We zien u graag terug in onze winkel.

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel. Goede uitleg

Beste Leentje,

Dank u voor uw fijne reactie! Het doet ons deugd te horen dat ons personeel u vriendelijk heeft geholpen en u duidelijke uitleg heeft gekregen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Emma heeft ons zeer goed ontvangen en…

Emma heeft ons zeer goed ontvangen en geholpen! Je kan op je gemak rond kijken in de winkel.

Beste Ilana Ysenbaert,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn dat Emma u goed heeft ontvangen en dat u op uw gemak de winkel kon verkennen. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Hopelijk tot ziens!

Vriendelijk !

Vriendelijk !

Beste klant,

Dank u wel voor uw review! Het doet ons plezier te horen dat u onze service vriendelijk hebt ervaren. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Seats and Sofas

Top service ,heel erg behulpzaam en…

Top service ,heel erg behulpzaam en krijgt alle info ddie je wenst

13 januari 2025

Beste mevrouw Hendriks,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het doet ons veel plezier te horen dat u onze service als top ervaart en dat ons team u van alle gewenste informatie heeft voorzien. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Beste mevrouw Maes,

Bedankt voor uw mooie woorden. Het is fijn om te horen dat u ons personeel als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten een uitstekende service te bieden. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd.

Heel vriendelijk,goed geholpen

Heel vriendelijk,goed geholpen

11 januari 2025

Beste mevrouw Mignauw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het doet ons deugd te horen dat u vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met onze service. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en staan altijd klaar om u opnieuw van dienst te zijn.

Prijs kwaliteit

Goed verlopen

7 januari 2025

Beste Vanhie,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om de service hoog te houden.

Seats and Sofas

Ik heb een zeer goede indruk gehad maar... in…

Ik heb een zeer goede indruk gehad in de winkel, vriendelijke ontvangst, effectieve informatie, etc...
Maar wat er daarna gebeurt, is minder duidelijk. Slecht uitgevoerde montage, kapot board, geluid van veren op bepaalde plaatsen en sinds september geen nieuws over de reparatie ervan. Tijdens ons laatste telefoontje zijn we zelfs zeer slecht ontvangen, tot het punt dat we het niet meer durven te halen...
Het was onze eerste keer en het zal ook onze laatste zijn.

20 september 2024

Beste mevrouw Muytjens,

Dank u voor uw eerlijke feedback. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring na de aankoop niet naar verwachting was. Uw opmerkingen over de montage en reparatie nemen we zeer serieus. Wilt u alstublieft uw contactgegevens sturen naar +32 491 72 80 21 op WhatsApp? Dan lossen we dit graag met u op.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u onze uitleg en vriendelijkheid waardeert. We staan altijd klaar om u opnieuw van dienst te zijn. Veel plezier met uw aankoop!

Seats and Sofas

vriendelijk onthaald geweest veel…

vriendelijk onthaald geweest veel uitleg gekregen ruim assortiment prijs kwaliteit een topper!!

3 januari 2025

Beste Anja,

Dank u wel voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u onze service, het ruime assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding als positief heeft ervaren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Seats and Sofas

Aankoop van een mooie en betaalbare zetelset.

De verkopers en de mensen van het onthaal zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ze luisteren allen naar uw behoeften en wensen. De winkel is zeer netjes en overzichtelijk en een zeer groot aanbod, de perfecte winkel om een zetel te kiezen als je het mij vraagt en niet te vergeten op het laatste een zeer mooie korting gekregen. Zeker een aanrader.

1 januari 2025

Beste Luc,

Wat een prachtige review! Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We zijn blij dat u onze service, netheid en het aanbod zo waardeert. Ook fijn om te horen dat u tevreden bent met uw zetelset en de korting. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Je krijgt hier alle tijd om rustig rond te kijken

Je krijgt hier alle tijd om rustig rond te kijken en er is altijd een verkoper in de buurt wanneer je vragen hebt. De verkopers waren zeer vriendelijk en niet opdringerig. We waren binnen gestapt om gewoon eens te kijken en we zijn naar huis met een nieuw stel zetels.

28 december 2024

Beste Jan,

Dank u voor uw mooie review. Wat fijn dat u onze service als rustig en klantgericht heeft ervaren. Het is geweldig om te horen dat u uiteindelijk met een nieuw stel zetels naar huis bent gegaan. Veel plezier ermee!

Beste Lesschave,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u de bediening in onze winkel in Roeselare als vriendelijk en vlot heeft ervaren. Het doet ons goed te weten dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Top service !!

Heel goeie service van begin tot eind! Duidelijke uitleg bij het binnenkomen, prijslijst gekregen en koffietje aangeboden gekregen. Erna veel hulp en tips tijdens het kiezen van een zetel. Uiteindelijk na de aankoop mijn gsm kwijt, die ze enorm hielpen zoeken. Enorm behulpzaam en top service gekregen, zeker van Ferdi en van Marianne!

13 december 2024

Beste Nathalie Joseph,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u onze service, van het moment van binnenkomst tot na de aankoop, als uitstekend heeft ervaren. Het doet ons deugd dat Ferdi en Marianne u zo goed hebben geholpen, zelfs bij het terugvinden van uw gsm.

Wij waarderen uw vriendelijke woorden en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe zetel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen.