We kwamen binnen en werden meteen welkom geheten, er werd goed met ons mee gedacht geluisterd naar onze wensen en we hadden iets in ons hoofd en werden eigenlijk verliefd op een andere bank. Omdat dez... Toon meer
Uw medewerker Mario heeft ons prima geholpen. Mijn dochter heeft een jaar geleden een bank gekocht, en wij wilden hetzelfde bank met een andere stoffering. Hij heeft een goed uitleg gegeven, ons serve... Toon meer
Hele fijne ervaring gehad. 8 jaar geleden hier een bank gekocht. Nog steeds prima maar willen toch wat groters met 2 opgroeiende kinderen. Een hele leuke aanbieding gekregen voor een bank die echt in... Toon meer
De verkoper werd door ons duidelijk geinforeeerd dat wij nog langs paar andere zaken gingen. Wij hadden ook duidelijk gezegd in welk type bank wij van seats and sofas geïnteresseerd waren, ok w... Toon meer
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Lylantse Baan 7a, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zeer prettige ervaring gehad tijdens het winkelen hier. Vriendelijk personeel dat luistert naar je wensen en fijn met je meedenkt. Komen zelf ook met creatieve ideeën voor als je even vastzit met de indeling van je huis. Aanrader! In ieder geval om even langs te gaan!

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Top service en klant vriendelijke personeel...maddox top verkoper

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Ik ben super goed geholpen! Nog nooit zo’n goede en gezellige service gehad :D thanks!!!

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Heel goed geholpen. Goed geluisterd naar onze wensen

Goede verkoper. Laat niet los
Zowel zijn kant om te verkopen en aan mijn wensen willen voldoen.

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Vriendelijk geholpen, behulpzaam maar niet opdringerig. Uiteindelijk voor een nette prijs een bankstel aangeschaft. Nu de levering afwachten!

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Bij binnenkomst werd we welkom geheten en mochten we gelijk aangeven waarvoor ik kwam.Ik wilde eigenlijk twee tweezitsbanken kopen maar die waren niet op voorraad.Nadat ik had verteld dat ik ribstof erg leuk vond zagen we een grote soort u bank staan van de ribstof.Toen ik zei dat twee tweezirs wilde gaf hij ad ies om het launsch gedeelte en het tweezits gedeelte te nemen.Helaas was hij niet in Capelle op voorraad maar wel in hazerswoude.Dus gaan we deze daar ophalen.Ik ben goed geadviseerd en geniet straks al snel van mijn nieuwe bank.

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Roy heeft ons uitstekend geholpen!, goed geholpen met het keuze maken van onze bank hij was heel begripvol en geduldig.
top service!

Hicham fantastisch geholpen!
Een aanrader voor iedereen die een nieuwe bank wil hebben. Je voelt je bij deze man begrepen en weet precies wat je wil hebben! Echt top verkoper!

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Goed geholpen door Roy en Hamide , er werd zeer goed gekeken naar mijn persoonlijke wensen en bank helemaal naar smaak afgestemd.

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Zijn zonder de verwachting dat we met een bank naar buiten zouden lopen geweldig geslaagd. Super fijne mensen die je hier en te woord staan en meedenken met de kopers!

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Erik heeft ons supergoed geholpen en heeft erg naar onze wensen geluisterd. Samen met hem zijn we tot een goede verkoop gekomen en zijn wij super blij met de voorwaarden waarop we de bank hebben gekocht

Antwoord van Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
We zijn ontzettend goed geholpen door een van de medewerkers. Mijn partner en ik waren op slag verliefd op een bank. Na wat besprekingen over ons budget zijn we super goed tegemoet gekomen en hebben de winkel erg tevreden verlaten.