Seats and Sofas - Eindhoven Reviews 598

TrustScore 4 uit 5

4,2

Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH Eindhoven, Noord-Brabant, NL

We zijn ontzettend goed geholpen, er werd met ons meegedacht en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben een hele mooie bank gekocht. Pieter bedankt voor je hulp hierbij!

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Seats & Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, zijn we super goed geholpen. Het personeel was niet alleen vriendelijk, maar dacht ook echt... Toon meer

Wat een brutaliteit in de winkel door de verkoper . Heb nog niet eerder mee gemaakt heel erg dwingent en als hem nu niet mee neem ben ik gek en een bank hoef ik niet schoon te maken ? Volgens hem do... Toon meer

Vandaag zijn wij bij Seat & Sofas geweest voor de aankoop van een nieuwe bank, en we zijn ontzettend goed geholpen door Pieter. Vanaf het eerste moment was hij vriendelijk, geduldig en zeer behulpz... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

• 402461465

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

goed advies

goed advies, alternatieven aangegeven, geen hijgerige verkoopdruk.

18 november 2025

Beste Ricardo Martir,

Dank u wel voor uw fijne review. Goed om te horen dat u prettig advies kreeg in onze Megastore Eindhoven en dat u alternatieven kreeg zonder enige verkoopdruk. Uw waardering stellen wij zeer op prijs.

We zijn vriendelijk geholpen

We zijn vriendelijk geholpen. Niet de heletijd op de hak gezeten. Als je vragen had word je vriendelijk en oprecht geholpen.

13 november 2025

Beste Wil,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn dat u prettig bent geholpen en de ruimte kreeg om rustig rond te kijken. Wij waarderen uw complimenten zeer.

Seats and Sofas

Top ervaring snel gehandeld goeie prijs…

Top ervaring snel gehandeld goeie prijs etc heel erg bedankt vaker terug komen!

9 november 2025

Beste Hs,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat goed om te horen dat u snel en prettig bent geholpen en dat u tevreden bent over de prijs. Wij zien u graag weer terug in onze Megastore.

Zeer fijn welkom

Zeer fijn welkom, wordt goed geluisterd naar de wensen en verkoop is prima gebalanceerd. De medewerkers zijn vriendelijk, vrolijk en gedreven. Goede keuze gemaakt en we zullen de komende jaren genieten van comfort en gemak.

5 november 2025

Beste Robster,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. We zijn blij dat u zich welkom voelde in onze Megastore en dat onze medewerkers goed hebben geluisterd naar uw wensen. Geweldig dat u een mooie keuze heeft kunnen maken en wij wensen u jarenlang comfort en plezier met uw bank!

Seats and Sofas

Ik ben enorm teleurgesteld in Seat and…

Ik ben enorm teleurgesteld in Seat and Sofa! Jullie hebben mijn geld direct ontvangen, maar de levering duurt zes maanden. Dat is echt belachelijk en totaal onprofessioneel. Ik voel me misleid. Zo ga je niet met klanten om! Ik zal mijn ervaring overal delen zodat anderen weten hoe slecht jullie service is.

28 juni 2025

Beste Aseman Bigdeli,

Wat vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over de levertijd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten wensen. Wij willen dit graag persoonlijk voor u nakijken en oplossen. Zou u uw contactgegevens en referentienummer willen sturen naar eindhoven@seatsandsofas.nl?

Seats and Sofas

🚫 Slechtste ervaring ooit met Sit Tend…

🚫 Slechtste ervaring ooit met Sit Tend Sofa!
Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar en onverantwoordelijk. Ze hebben het volledige bedrag voor onze meubels gekregen, maar na 3 maanden is er nog steeds niets geleverd — en nu zeggen ze dat we nog 6 maanden extra moeten wachten! Geen eerlijke communicatie, alleen uitstel en loze beloften. Absoluut geen aanrader, pure tijd- en geldverspilling!

28 juni 2025

Beste Homayoun Homa,

Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de levering en communicatie. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en willen dit graag verder onderzoeken om u te helpen. Kunt u uw contactgegevens sturen naar eindhoven@seatsandsofas.nl, zodat wij dit kunnen nakijken en samen tot een oplossing kunnen komen?

Seats and Sofas

Kwam binnen werd gelijk goed ontvangen…

Kwam binnen werd gelijk goed ontvangen en goed geholpen door Richard Bedankt !!! Grt

25 oktober 2025

Beste Danny Felix,

Wat fijn dat u zo goed bent ontvangen en geholpen door Richard! We geven uw complimenten graag aan hem door. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Seats and Sofas

Ik ben zeer kundig geadviseerd

Ik ben zeer kundig geadviseerd en geholpen met vooral focus op mijn medische hulpvraag voor mijn rug. Ook werd gekeken naar mijn beperkte budged zodat ik voor een goede prijs die een beetje was aangepast, een voor mij perfecte bank binnen mijn budget kon aanschaffen.
Ze waren de erg behulpzaam met het inladen van de bank.
De gebruiksaanwijzingen om hem in elkaar te zetten , waren erg duidelijk.
Iedereen die mij geholpen heeft bij Seats and Sofas Eindhoven, ontzettend bedankt. Ik voelde me gehoord en begrepen. En de cappuccino tijdens het uitzoeken, was een fijn extraatje.
Ook pluspunten voor het schone en goed toegankelijke toilet.

10 oktober 2025

Beste Veronique,

Wat een mooie en warme review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat onze medewerkers in Eindhoven u goed hebben geholpen en rekening hebben gehouden met uw rugklachten en budget. Ook leuk dat u de cappuccino en de service waardeerde. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Klantvriendelijkheid voorop!

Wij zijn echt mega blij met onze aankoop!! We zijn super goed geholpen, waarbij er echt naar ons werd geluisterd en met ons werd meegedacht. Wij hadden onze perfecte bank gevonden, maar twijfelden over de kleur en of deze zou passen in ons huis en bij het tapijt. Wij mochten de staaltjes meenemen om dit te checken en daardoor diezelfde dag de bank gekocht voor een hele scherpe prijs binnen ons budget, want ook hierin denken ze graag met je mee. Wij zijn in Eindhoven geweest en hebben ook veel kunnen lachen met de verkopers. Al met al, een goede ervaring en dikke aanrader! :)

11 oktober 2025

Beste Jasmin,

Wat een enthousiaste en uitgebreide review, dank u wel! Fijn dat u zo goed bent geholpen in onze Megastore in Eindhoven en dat er met u werd meegedacht over de kleur en het budget. We wensen u veel plezier met uw perfecte bank en hopen u in de toekomst weer te zien.

Snelle koop

We hebben binnen 10 min onze bank gekocht meteen verliefd op t model!! Geen opdringerig personeel gewoon vlot en snel onder t genot van n kop koffie..

8 oktober 2025

Beste Dimphy Heerkens,

Wat leuk om te lezen dat u binnen korte tijd uw ideale bank heeft gevonden in onze Megastore in Eindhoven! We zijn blij dat de sfeer en service u bevielen en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

De meneer die ons geholpen heeft in de…

De meneer die ons geholpen heeft in de winkel in eindhoven voelde alles behalve als een verkoper
Top geholpen en goed meegekeken naar het budget wat wij hadden

5 oktober 2025

Beste Tinus,

Wat een mooie woorden, dank u wel! Fijn dat u in onze Megastore in Eindhoven zo prettig bent geholpen en dat onze medewerker goed heeft meegedacht binnen uw budget. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Weet je het zeker om hier naar binnen te gaan?…

3 jaar geleden een bank gekocht in Eindhoven en ik was alweer vergeten waarom zo enthousiast bij S & S naar binnen ben gelopen. Normaal gesproken ren ik al gillend weg zodra er personeel komt helpen dat totaal geen affiniteit heeft met de zaak of de goederen die verkocht worden. Maar in dit geval zijn we gebleven.
Uiteindelijk een bank gekozen die voldeed aan onze verwachtingen. Leenbankie erbij, let wel, zelf ophalen en brengen bij de winkel.

We zijn nu 3 jaar verder. Volgens die wetenschappers moest ik ze op hun donkerblauwe ogen geloven dat ie 16 jaar mee zou gaan? Ik snap als je 12 kinderen met ADHD hebt dit absoluut niet gaat lukken. Dan is de bank 1 grote trampoline. Maar mijn vrouw en ik zijn gewoon met z'n tweetjes en gebruiken dit ding alleen waar het voor bedoeld is. En ik mag blij zijn en kaarsjes kopen als de bank z'n 5de verjaardag mag vieren.

Aanfluiting eerste klas.

5 oktober 2025

Beste Jeroen,

Het spijt ons dat uw ervaring met de bank niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en willen dit graag samen oplossen. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar eindhoven@seatsandsofas.nl?

Winkel Eindhoven

Winkel Eindhoven.
Super vriendelijke ontvangst.
Bekwame mensen met advies en zeker niet opdringerig.
Kleur ,stof en opstelling volledig naar ons smaak.
Het spreekwoord, u vraagt wij draaien.
Voor alle medewerkers een dikke pluim want niks is teveel.

Beste Peter Provoost,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze Megastore in Eindhoven. Fijn dat u onze ontvangst en het deskundige, maar niet opdringerige advies zo heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich prettig voelen en hun bank volledig naar eigen wens kunnen samenstellen. Uw complimenten voor het team geven wij graag door.

Seats and Sofas

Belofte van levertijd niet nagekomen

We zijn in de winkel prima geholpen. Er was een korte levertijd beloofd, maar die belofte is Seats and Sofas echter niet nagekomen. Vaak gebeld, net zo vaak niet teruggebeld. Uiteindelijk de bank maar zelf op gaan halen in een ander filiaal. Zeker niet klantvriendelijk.

Beste IB,

Dank voor uw feedback. Jammer om te horen dat de beloofde levertijd niet is nagekomen en dat u niet goed bent teruggebeld. Dat is zeker niet de service die wij willen bieden. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar eindhoven@seatsandsofas.nl? Dan kijken wij graag samen naar een passende oplossing.

Seats and Sofas

Ze zijn uitstekend ik ben ontzettend …

Ze zijn uitstekend ik ben ontzettend blij met de service de bank is fenomenaal het team top alles wat je wilt bij het kopen van je bank! Toppers!

19 september 2025

Beste Thomas,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste woorden. Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe bank en dat ons team in Eindhoven u uitstekend heeft geholpen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Goede ontvangst en uitleg

Bij aankomst werden we netjes ontvangen door het personeel en kregen we uitleg over de prijzen. Daarna konden we zelf rondkijken in de winkel. Na het zien van wat mooie banken konden we bij het personeel terecht voor adviezen over de verschillende stoffen en samenstellingen. Zo hebben we een mooie bank uitgekozen

19 september 2025

Beste Jos de Turck,

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden over onze Megastore in Eindhoven. Fijn dat u de ontvangst en uitleg prettig vond en dat onze collega’s u goed hebben kunnen adviseren bij de keuze van stoffen en samenstellingen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Hier zetten ze de klant altijd op #1

Verkopers met een hart! Denken graag mee vooral financieel! Een enorme aanrader, vind het bijna jammer dat ik nooit eerder hier mijn banken heb gekocht.

28 september 2025

Beste Mohamed Yahia,

Wat een prachtig compliment dat u onze verkopers in de Megastore in Eindhoven als zo betrokken en meedenkend ervaart. Het doet ons goed te lezen dat u de service waardeert en ons aanbeveelt. Dank u wel hiervoor.

Seats and Sofas

Afgelopen zaterdag een nieuwe bank…

Afgelopen zaterdag een nieuwe bank gekocht voor in de nieuwe woning. We werden onwijs goed geholpen! Vriendelijk personeel, ze dachten erg goed mee. Ook met de levertijd werd rekening gehouden, vanwege de overgang naar de nieuwe woning. De aankoop werd netjes afgehandeld en we zijn met een goed gevoel naar huis gegaan. Enorm bedankt!

Beste Danitsja van Uden,

Dank u wel voor uw positieve review over onze Megastore in Eindhoven. Wat fijn dat onze collega’s goed hebben meegedacht en rekening hebben gehouden met uw verhuisplannen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank in uw nieuwe woning.

Seats and Sofas

Als dit maar goed komt..

Voor mij de eerste keer naar Seats & Sofa's, want de bank California, die ik had gezien, leek me heel fijn.
Een vriendelijke jongen kwam me op een geduldige en vriendelijke manier helpen. De bank was mooi maar zat te hard naar mijn zin. Het studentenbankje met slaapfunctie zat heerlijk, maar die was te klein. leuke prijs! Uiteindelijk vond ik een bank 'Jewel', die aan de meeste eisen voldeed, en ik kreeg er 800,- vanaf. Nog vond ik hem duur, maar zag mezelf er al op zitten!
Alles geregeld, maar net voor het ondertekenen kreeg ik te horen dat je zelf voor vervoer moest zorgen. Na zoveel gedoe, nam ik het maar voor lief. Leuke mensen hebben me ook geholpen zonder te pushen..
Maar toch.. nu zit ik met het probleem dat ik iemand moet regelen om hem op te halen. Dat is op zich ok..
Maar als ik dit vantevoren wist, dan had ik liever 1000,- minder betaald voor een marktplaats merk-bank.. helemaal na het lezen van de online ervaringen (ingezakte kussens, uitgerekte stoffen, niet krijgen waar je voor hebt betaald..) en de kritiek die ik van mijn familie en kennissen kreeg. Ik heb de bank nog niet, maar nu al een knoop in mijn maag. Als dit maar goed komt..

26 september 2025

Beste DeY,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Wij begrijpen uw zorgen en vinden het vervelend dat u zich onzeker voelt over uw aankoop in Eindhoven. Wij willen dit graag samen met u oplossen. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar eindhoven@seatsandsofas.nl?

Seats and Sofas

Zeer goed meegedacht met onze wensen en behoeften

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en geen opdringerige verkoop. We kregen rustig de tijd ons te oriënteren op wat wij zochten. Nadat wij iets hadden uitgezocht snel en goed geholpen en er werd meegedacht met onze wensen en behoeften. Uiteindelijk een zeer goede prijs overeengekomen.
Helaas is de levertijd wat lang omdat het niet op voorraad was, maar vandaar ook een goede korting gekregen.

20 september 2025

Beste WB,

Bedankt voor uw positieve review over onze Megastore in Eindhoven. Fijn dat u rustig kon rondkijken, goed bent geholpen en dat er met uw wensen is meegedacht. We begrijpen dat de levertijd soms tegen kan vallen, maar goed dat dit met een mooie korting is gecompenseerd.