Seats and Sofas - Eindhoven Reviews 598

TrustScore 4 uit 5

4,2

Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH Eindhoven, Noord-Brabant, NL

We zijn ontzettend goed geholpen, er werd met ons meegedacht en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben een hele mooie bank gekocht. Pieter bedankt voor je hulp hierbij!

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Seats & Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, zijn we super goed geholpen. Het personeel was niet alleen vriendelijk, maar dacht ook echt... Toon meer

Wat een brutaliteit in de winkel door de verkoper . Heb nog niet eerder mee gemaakt heel erg dwingent en als hem nu niet mee neem ben ik gek en een bank hoef ik niet schoon te maken ? Volgens hem do... Toon meer

Vandaag zijn wij bij Seat & Sofas geweest voor de aankoop van een nieuwe bank, en we zijn ontzettend goed geholpen door Pieter. Vanaf het eerste moment was hij vriendelijk, geduldig en zeer behulpz... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

• 402461465

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geweldige aankoop bij Seatssofas!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop gisteren bij Seatssofas! Ik was al lang op zoek naar de perfecte bank en heb hem uiteindelijk hier gevonden. De prijzen zijn uitstekend. Het personeel was zeer behulpzaam en beantwoordde geduldig al mijn vragen. De transactie zelf verliep vlot en snel. We wachten op onze droombank. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar mooie banken van goede kwaliteit.🫶👌

14 september 2025

Beste Kamil Dębski,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review over onze Megastore in Eindhoven. Wat geweldig dat u uw droombank bij ons heeft gevonden en tevreden bent over de prijs en service. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank en hopen dat deze jarenlang comfort zal bieden.

Seats and Sofas

We hebben al eerder een hele fijne bank…

We hebben al eerder een hele fijne bank gekocht bij Seats en Sofa’s. Maar we waren toe aan iets nieuws, maar wilde toch niet onze fijne bank los laten. Na een bezoekje aan de winkel in Eindhoven hebben we een hele mooie deal kunnen maken voor dezelfde bank in een prachtige nieuwe kleur die ook beter bij ons huis past. We zijn enorm blij met de service en de mogelijkheden.

13 september 2025

Beste Bo G,

Wat fijn dat u opnieuw voor onze Megastore in Eindhoven heeft gekozen en dat we samen een mooie oplossing hebben kunnen vinden voor dezelfde bank in een nieuwe kleur. We zijn blij dat deze nu nog beter bij uw interieur past. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden.

Seats and Sofas

Ik ben er goed geholpen en ik kan er…

Ik ben er goed geholpen en ik kan er altijd goed uitkomen met de verkoper over de prijs

6 september 2025

Beste heer Sieben,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in de Megastore Eindhoven. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Vriendelijke service

Vriendelijke service, gaf ons ook de tijd om erover na te denken gaf uitleg maar pushte niet. Zelfs 200 euro korting gekregen. Wij gaven aan dat we de stoel graag bezorgd wilde hebben dit werd afgeraden omdat hier 99 euro kosten aan verbonden worden. Of ik geen ander alternatief had zodat t toch goedkoper blijft voor ons. Uiteindelijk toch voor bezorgen gekozen.

4 september 2025

Beste heer Van 't Hoenderdaal,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze vriendelijke benadering en het meedenken over alternatieven zo waardeert. Ook dat u de tijd kreeg om uw keuze te maken, vinden wij belangrijk. Geniet van uw aankoop!

Mooie bank gekocht in Eindhoven

Mooie bank gekocht in Eindhoven
Wij hebbenin eind juni een nieuwe bank gekocht in Eindhoven!!en binnen een kleine 2 weekjes stond hij bij ons binnen!!( gelukkig geen 12 weken te hoeven wachten)
Personeel in Eindhoven bedankt voor het snelle leveren van de prachtige bank!!top!!
We zijn er heel blij mee!!
Wel een beetje laat met de beoordeling maar beter laat dan nooit!!👍🤣

30 juni 2025

Beste Gerrie,

Wat een prachtige beoordeling, dank u wel! Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe bank uit onze vestiging in Eindhoven. Extra fijn dat de levering veel sneller is gegaan dan u had verwacht, want wij begrijpen goed hoe prettig het is om snel te kunnen genieten van een nieuwe aankoop. Uw complimenten zullen wij zeker doorgeven aan onze collega’s in Eindhoven. Wij wensen u nog vele jaren plezier en comfort met uw nieuwe bank. Beter laat dan nooit, wij waarderen uw review enorm!

Seats and Sofas

Erg vriendelijk personeel en goed…

Erg vriendelijk personeel en goed meegedacht met de mogelijkheden.
Ben erg blij met mijn aankoop!
Zou het iedereen aanraden vooral omdat ik de bank snel nodig had en dat is gelukt! Mijn dank daarvoor!

24 augustus 2025

Beste Ellen Koolen,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en onze service. Bedankt voor uw positieve feedback! Wij vinden het erg belangrijk dat wij met onze klanten meedenken en samen kijken naar de beste mogelijkheden. Extra mooi om te horen dat wij u ook snel hebben kunnen helpen, zodat u de bank tijdig in huis had. Uw aanbeveling aan anderen waarderen wij zeer en wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bank. U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel.

Een nieuwe 3 zits kijken

Waren vriendelijk bij binnenkomst eerst zelf rond gekeken en konden altijd vragen stellen de man weet zijn naam niet meer maar hij werkt normaal in Amersfoorts
En uit eindelijk een goede deal gesloten

Beste Peter Jansen,

Dank voor uw review en positieve woorden. Fijn dat u een vriendelijke ontvangst heeft ervaren en rustig de tijd kreeg om rond te kijken. Het is mooi om te lezen dat u ook alle vragen kon stellen en uiteindelijk tot een goede deal bent gekomen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

Vriendelijk geholpen en raad aan om in gesprek te gaan over de prijs

Direct bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en kon rustig zelfstandig kijken. Ik wist al welke bank ik wilde hebben dus ben hierover in gesprek gegaan met de verkoper(s). Na wat onderhandelen zijn we op een mooie prijs uitgekomen, dus ik raad zeker aan in gesprek te gaan over de mogelijkheden en niet met de eerst genoemde prijs akkoord te gaan.

Beste Guus,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u direct vriendelijk bent ontvangen en rustig heeft kunnen rondkijken in onze vestiging in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en merken dat er ruimte is voor een goed gesprek over de mogelijkheden. Dat u uiteindelijk samen met onze verkopers tot een mooie prijs bent gekomen, doet ons veel plezier.

Wij waarderen uw aanbeveling en hopen dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

Wij zijn goed geholpen door de verkoper…

Wij zijn goed geholpen door de verkoper aar ook door de dame achter de balie.

Beste Hetty Govers,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zowel door onze verkoper als door onze collega achter de balie zo goed bent geholpen in onze vestiging in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat klanten tijdens het gehele traject de juiste service ontvangen, en wij zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Seats and Sofas

Ben fijn geholpen bij binnenkomst en…

Ben fijn geholpen bij binnenkomst en mijn belangen waren behartigt waardoor ik nu een fijne bank heb kunnen vinden

7 augustus 2025

Beste Joey,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij dat u bij binnenkomst direct fijn bent geholpen en dat uw belangen goed zijn behartigd. Ons doel is altijd om samen met de klant tot de juiste keuze te komen, zodat u lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Wij hopen dat u veel geniet van uw nieuwe bank en waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

super vlot

super vlot, vriendelijk en goede prijzen

31 juli 2025

Beste mevrouw Van den Block,

Bedankt voor uw korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en vlot heeft ervaren en dat u tevreden bent over de prijs.

Wij waarderen uw feedback zeer en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Seats and Sofas

In de winkel in Eindhoven geweest

In de winkel in Eindhoven geweest. Door mijn autisme werd ik tijdens het informatie geven over de bank en de mogelijkheid nog al overrompeld en sloeg ik dicht door de vele keuzes en mogelijkheden en “de druk” van een keuze maken. Dit gaf ik aan de verkoper aan die mij rustig op mijn tempo een keuze liet maken. Uiteindelijk een prachtig bank gekocht kan niet wachten er lekker op te gaan zitten.

27 juli 2025

Beste Danique,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring in onze winkel in Eindhoven. We vinden het erg belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt en waarderen het dat u onze verkoper aangeeft als begripvol en meedenkend. We zijn blij dat u op uw eigen tempo een keuze heeft kunnen maken en uiteindelijk een prachtige bank heeft gevonden. We hopen dat u er binnenkort heerlijk van kunt genieten en wensen u veel zitplezier!

Leuke ochtend bij Seats and Sofas

We werden vriendelijk ontvangen door verkoper. Goede uitleg door deze man. Op vragen werd goed en snel geantwoord. We kregen nog een mooie korting bij aankoop.

26 juli 2025

Beste heer Van Rooy,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen en goed bent geholpen door onze verkoper. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Extra fijn dat u ook nog een mooie korting heeft ontvangen. Veel plezier met uw aankoop!

Seats and Sofas

Verkoper alleen om te verkopen

Vriendelijke verkoper deed zijn best voor andere/ duurdere bank maar toch mijn eerste keus besteld. Mooie kleuren, fijne stoffen. (Hierdoor 2x zo duur) Levering kwam best snel, zelf afgehaald ivm lagere kosten verkoper zag me toen niet meer staan. Uiteindelijk redelijk tevreden met aankoop, denk dat het ontwerp verbeterd kan!

21 juni 2025

Beste Her Ja,

Dank u wel voor uw eerlijke review. Het is fijn te horen dat u tevreden bent over de kleuren en stoffen van uw bank en dat de levering vlot is verlopen. Tegelijkertijd vinden wij het jammer te lezen dat u zich na de aankoop minder gezien voelde in de winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen uw ervaring graag verder bekijken en bespreken. Zou u alstublieft uw contactgegevens kunnen sturen naar service@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Seats and Sofas

Mooie aankoop en deal afgesloten voor…

Mooie aankoop en deal afgesloten voor een mooie prijs!
Fijn geholpen!

23 juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u een mooie aankoop hebt kunnen doen én een goede deal heeft weten af te sluiten. We streven ernaar om onze klanten op een prettige en professionele manier te helpen, dus het is goed om te lezen dat u onze service als fijn hebt ervaren.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubelstuk en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze vestiging in Eindhoven.

Seats and Sofas

We zochten een bank die meteen op voorraad was en toch aan onze wensen beviel. Toen we na seats en sofas gingen werden we fijn begroet en goed geholpen om toch aan deze wensen te voldoen. We kregen zelfs flinke korting en hebben toen een bank en een stoel gekocht voor dezelfde prijs als dat we een andere bank hadden gezien bij een andere winkel!

21 juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Het is prettig om te horen dat u in onze vestiging in Eindhoven zo goed bent geholpen en dat onze medewerkers u hebben kunnen voorzien van zowel goede service als een aantrekkelijke aanbieding. Fijn dat u zelfs zowel een bank als een stoel heeft kunnen aanschaffen binnen uw budget!

Wij vinden het belangrijk om klanten te begeleiden naar een passende keuze, zeker als snelheid een rol speelt. Veel plezier met uw nieuwe meubels!

Seats and Sofas

Schrik na uitzending radar was onnodig.

Na de uitzending van radar was ik vrij sceptisch over seats and sofa’s. Ik ken de manier van verkopen dus ik winkel graag zonder verkoper.

Zelf ben ik gaan verhuizen en was ik opzoek naar een bank. Diverse winkels gehad maar vond maar niet degene die ik net wilde.

Bank uitzoeken is lastig vanwege de vele keuzes, opties en prijzen.

Uiteindelijk naar Seats and sofa’s Eindhoven geweest omdat een vriend zei: ‘kijk nou gewoon’.

In de winkel geholpen door een verkoper. Houd ik meestal niet zo van. Maar toch. Deze gaf me toch het juiste advies om anders opzoek/ te kijken naar een bank. Hierdoor mijn ideale bank gevonden bij Seats and Sofa’s. Hartstikke blij!

15 juli 2025

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Wat fijn dat u ondanks enige scepsis toch bent langsgekomen en zo goed bent geholpen in onze winkel in Eindhoven. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is goed om te lezen dat het advies van onze medewerker voor u het verschil heeft gemaakt en u zo uw ideale bank heeft kunnen vinden.

Wij wensen u veel zitplezier met uw aankoop!

Seats and Sofas

Bank met fauteuil gekocht…

Gisteren een bank met fauteuil gekocht bij Seats and Sofas B.V in Eindhoven.
Het personeel doet echt heel erg hun best om jou te helpen en te begeleiden in het maken van een keuze.
Omdat ik voor de tweede keer een bank kocht bij Seats and Sofas B.V., hadden ze ook nog eens een hele mooie prijs voor mij gemaakt.
Ophalen is voor mij met mijn kleine autootje geen optie en dan laten ze ook nog mijn bank aankomen bij de Seats and Sofas in Oosterhout, zodat ik voor de bezorging binnen de 30km blijf.
Wat wil je nog meer.......even geduld hebben en dan genieten van mijn nieuwe bank met fauteuil.

10 juli 2025

Beste mevrouw van Belkom,

Wat fijn om te horen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen! Dank voor uw mooie woorden over het personeel en de oplossing met het afleveradres. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en u tevreden bent met de service. We wensen u alvast veel plezier met uw bank en fauteuil!

Dank voor uw vertrouwen.

aankoop salon

heel veel keuze en eindeloos veel mogelijkheden om uw salon zelf samen te stellen. zeer goede ontvangst en uitleg. vriendelijk personeel. geen moeite was teveel.
zeker een aanrader.

9 juli 2025

Beste mevrouw Van Steenbergen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het ruime aanbod en de uitgebreide mogelijkheden om uw salon naar eigen wens samen te stellen. Het doet ons goed dat u onze ontvangst en uitleg positief heeft ervaren en dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Wat een service .

Wat een service .de mensen zijn geduldig en begripvol .wat ook niet onbelangrijk is de prijs en de koffie is goed .dank Mario voor de service

8 juli 2025

Beste Martien,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u onze service als zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers geduldig en begripvol zijn, en het doet ons goed te horen dat dit ook zo is overgekomen. Ook uw compliment over de prijs en de koffie waarderen we enorm. We zullen uw dank zeker doorgeven aan Mario, die u naar tevredenheid heeft geholpen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze vestiging.