Wij zijn geholpen door Lord Dankzij de vakbekwaamheid vriendelijkheid en klantgerichtheid van Lord zijn wij tot het besluit gekomen de bank Gio te kopen. Wij willen jullie bedanken voor jullie kl... Toon meer
Zeer vriendelijk personeel en zeker meedenkend. Goed geholpen, enige wat toch jammer is ondanks de reclame van op voorraad. Bleek dat de bankstel die we uitgekozen hebben niet op voorraad was. 6 tot... Toon meer
We zijn super geholpen bij de seats and sofa in Hengelo. We kregen tips en er werd echt geluisterd naar wat we wilden. Ben heel tevreden met de service en ik denk dat de kwaliteit ook goed zal zijn, a... Toon meer
Mijn vriend was al eerder wezen kijken en had toen met een goede verkoper staan praten en een aantal leuke opties gezien. Twee dagen later zijn we met z’n tweeën teruggekomen. Dezelfde verkoper was... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Wegtersweg 82, 7556 BR, Hengelo, Overijssel, Nederland
Vraagt klanten om een review
Gisteren heel fijn geholpen in de winkel, mooie bank besteld. Nu wachten hoe de levering verloopt en of alles goed is. Tot nu toe zeer tevreden.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Vandaag een bank gekocht, erg blij mee en een goede service

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Goede en correcte begeleiding. Voor ons de juiste advisering.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Vorige week nieuwe bank gekocht. Maar bij aanlevering bleek de 2 zits mankementen te hebben.. gebeld en gemaild met foto's ..
Nu krijgen we een nieuwe bank ennword kostenloos omgeruild,en mag nog gebruik maken van deze bank tot de andere er is 6/8 weken..
Bryan bedankt 👍🏻

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Je word goed geholpen zeer vriendelijk personeel.

Snel en goed geholpen, bank en 2 stoelen voor een totale nette afgeronde prijs

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Goede service en een mooie deal kunnen maken.
Dit is onze 2e bank van Seats and Sofas, zelfde model alleen nu gekozen voor een andere kleurstelling

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
KOOP NOOIT EEN BANK HIER!!
Walgelijke tent, je krijgt aan de telefoon een grote mond wanneer je belt voor een klacht. Ik heb een bank bij ze gekocht maar na 2 dagen liet de stof van de kussens al los. Na 100x bellen mailen en alles eindelijk voor elkaar gekregen dat er nieuwe kussen werden besteld. We werden 4 weken geleden gebeld dat de kussens er waren en we ze op konden halen waarna wij hebben gevraagd ze op te sturen aangezien de winkel een uur rijden is voor ons. Dit zou gedaan worden zeiden ze. Na die tijd nogmaals gebeld om te vragen of ze op gestuurd waren, ja dat waren ze. Nu 4 weken verder en nog steeds niks. Net nogmaals gebeld met een boze toon omdat ik er helemaal klaar mee ben waar die kussens blijven. “ ik ga het even na vragen ik bel u zo terug”. Na een uur zelf maar terug gebeld en je krijgt gwn een grote bek omdat je zelf een beetje een boze toon aan slaat. Heb mijn eerste klacht al 17 juni ingediend, onderhand 2,5 maand verder is er precies niks gebeurt met onze klacht 😴 zowel de winkel als het hoofdkantoor is al meerdere malen gebeld.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Alle moeite gedaan om de bank uit een andere winkel te laten komen naar uiteindelijk toch moeten bestellen omdat de bank overal niet meer op voorraad was. Prima service.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Goede hulp bij uitzoeken van een bank, en het reserveren bij een andere vestiging omdat hij daar wel op voorraad was.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
verkoper nam alle tijd en droeg goede ideeen aan. Luisterde goed naar onze wensen en dacht mee.
Kwaliteit bank is nog neit duidelijk omdat pas over 6 weken wordt geleverd

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Werknemers waren aardig en gaven geen onnodige hulp.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Ze hadden precies wat ik hebben wilde tegen een goede prijs. Mijn vorige bank gaat ook al 10 jaar mee.
En ze dachten ook met mee.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
Cerim herkende direct wat goed advies zou zijn omtrent de aanschaf van een nieuwe bank. Binnen een paar minuten had hij een goede bank in gedachten en kon hij ons inhoudelijk vertellen wat de voordelen ervan waren met onze wensen in gedachten.
Daarbij gaf hij daarna ook fijn de ruimte dat we toch de rest van de winkel rustig konden bekijken. Na een uurtje rondlopen.... Ja hoor. Bank nr. 1, aangeraden door Cerim, aangeschaft.
Al bij al: Goed advies en fijne service! Nu nog even wachten op de bank! Verwachte levertijd rond de 12 weken.

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
vriendelijk en behulpzaam personeel, ze hebben goed uitgelegd wat mogelijk was en daardoor was onze keuze snel gemaakt, veel mogelijk qua opstelling, materiaal en kleur

Antwoord van Seats and Sofas - Hengelo
De hoekbank was in het midden gezakt. Dit heb ik begin oktober 2023 gemeld. Op 7 november is de bank opgehaald. Deze reparatie heeft tot en met februari geduurd. Na een controle in de winkel bleek dat de bank niet naar wens gerepareerd was. Op 7 maart is de bank naar de fabriek gestuurd voor reparatie. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van het filiaal in Hengelo. Ik heb meerdere malen gebeld, maar geen enkele medewerker nam de telefoon op. Ik ben drie keer naar het filiaal geweest. Uiteindelijk heb ik van een van de medewerkers een leverdatum ontvangen; volgens hun systeem zou de bank op 28 mei geleverd worden en ze zouden me van tevoren bellen. Geen van beide is waargemaakt. Op 28 mei ben ik naar het filiaal gereden en heb daar weer met een andere medewerker gesproken. Hij kon in het systeem niet zien dat de bank op 28 mei geleverd zou worden, maar hij zei dat ik de volgende dag gebeld zou worden. Ik ben die volgende dag niet gebeld, er zijn inmiddels drie dagen verstreken zonder iets te horen. Ik heb zelf geprobeerd te bellen en heb minutenlang aan de telefoon gehangen, maar er werd niet opgenomen. Al zeven maanden zit ik zonder mijn hoekbank. Dit is absurd. Ik heb zoiets nooit meegemaakt.