Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam in het geven van info. Zijn geduldig en nemen de tijd om te luisteren wat je wensen zijn en alle vragen te beantwoorden.
Zeer slecht ervaring!!!! We hebben 29-12-2025 een set van banken besteld, een stukje voorbetaald, en nog niks ontvangen. De medewerkers kunnen niet duidelijk antwoord over het status van onze besteli... Toon meer
Vandaag bij Seats en Sofa in Oosterhout geweest. In eerste instantie geholpen door een zéér vriendelijke jongeman. Omdat we de prijs toch iets te hoog vonden kwam er een andere medewerker/manager bi... Toon meer
We werden geholpen door verkoopster Tamara. Hele fijne en vriendelijke verkoopster. Gaf extra opties zonder te pushen. Liet ons ons gangetje gaan en kwam later vragen of ze nog iets voor ons kon betek... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Meerstoel 14, 4904 SV, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
Ik ben super geholpen door Tamara en Jolanda. Heel blij met de nieuwe bank!

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Goed geholpen door Tamara. Binnen half uur keuze kunnen maken. Mooie prijs voor gehad.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Heel vriendelijk geholpen en de medewerker Rai heeft heel actief meegedacht in onze wensen. Zijn een nieuwe bank rijker 👌🏼

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Uitstekende service van Rai!! Hij was erg vriendelijk, behulpzaam en reageerde snel op mijn vragen. De communicatie verliep heel prettig en professioneel. Zeker een aanrader!

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Ze houden je voor de gek daar,niks kopen,slechte service!!

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Rai heeft me geweldig geholpen met het zoeken van me nieuwe bank. Super meedenkend en heel fijn!

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Goed geholpen en snel geholpen door rai

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Heel warm welkomst van Raï, hij heeft ons heel fijn geholpen. Totaal niet opdringerig heel spontaan en had onwijs veel kennis van de stoffen. We hadden dezelfde dag nog een nieuwe bank gekozen!

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Dankzij de vriendelijke en beleefde hulp van meneer Rai zijn we erin geslaagd een zeer goede prijs voor een grote bank met hem te bedingen.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Rai heeft mij heel goed geholpen met de juiste keuze te maken voor de goede bank.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Goed geholpen met juiste bank en aanbevelingen gemaakt en uiteindelijk op een goede prijs uitgekomen met de bank en kleur door medewerker Rai

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
We zijn echt heel goed geholpen door Rai. Veel keuzes laten zien en goed geholpen met alle mogelijke keuzes en samenstellingen. Veel moeite gedaan met de beste service.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Geholpen door Rai en die heeft ons extreem goed geholpen en alle moeite plus extra om te zorgen dat wij naar huis kunnen met een bank waar wij lang van kunnen genieten

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Tamara heeft ons goed geholpen!
Duidelijk, vriendelijk, geen poes pas!
Dus een goede ervaring en lekkere koffie

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Goed geholpen en geïnformeerd. Raï is een spontane vrolijke verkoper.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Goed geholpen door Rai. Hij dacht goed met mij mee voor alle mogelijkheden van de bank.

Antwoord van Seats and Sofas - Oosterhout
Tamara heeft mij goed geholpen.

Goed geholpen
Duidelijk uitgelegd
Fijn onderhandeld over de prijs

Goed geholpen door: Rai.
Duidelijke info en absoluut alle tijd genomen.