Duidelijke communicatie, een bijkomende vraag werd na 1 dag beantwoord. Alles verliep vlot en was goed geregeld. Prachtig hotel met uitstekende service. Uitstekende locatie met een prachtig strand op... Toon meer
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Toon meer
We kregen de vouchers van de verblijfplaatsen pas de dag voor ons vertrek op onze vraag. De vouchers van de optionele excursies hebben we NIET gekregen waardoor we 1 activiteit niet hebben kunnen doe... Toon meer
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Toon meer
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Verenigd Koninkrijk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede deals. Jammer dat je niet meer keuzes kan selecteren. Vb voor het gekozen kamertype kan je normaliter voor dubbel bed of aparte bedden kiezen, maar dat was via Secret Escapes niet mogelijk. Bij de officiele website vh hotel of booking.com kon je dit wel

Antwoord van Secret Escapes
Meer info over vluchten en vluchturen en tevens over de hotels (foto’s)

Antwoord van Secret Escapes
Hotel was prachtig. Direct na het boeken met Secret Escapes, kregen we bevestiging van het hotel. Alles was in orde + nog een fles Prosecco.

Antwoord van Secret Escapes
Hotel goed gelegen in het centrum van Londen. Vlakbij Borough Market en de Tower Bridge.
Verzorgd en uitgebreid ontbijt.
Kamer was wel veel te warm. De ontbijtruimte was mooi ingericht maar niet altijd even proper.
Aanrader met kids. Zeer vriendelijk personeel.

Antwoord van Secret Escapes
De pakketreis was qua bestemmingen heel goed. Wat we minder vonden is het feit dat we de huurwagen anderhalf uur na aankomst pas zouden krijgen! Enkel door het nemen van een omnium verzekering kon dit opgelost worden! Ook was er in de verschillende hotels geen airco omwille van winterperiode maar de temperatuur in de kamer bedroeg 29 graden. We moesten dan maar het raam openzetten, maar ook dit hielp niet. Het aanrekenen van parkeerkosten was ook erg hoog, 24€ per dag! In Bilbao was dit een erg claustrofobische parking en inrit. Nauwelijks geschikt om met een kleine wagen door te rijden.. alleen holiday inn express scoorde bij ons een heel dikke min. Onvriendelijke receptionisten, veel te warme kamer, vuile tafels bij het ontbijt, ontbijtsamenstelling minimum aanbod. Azofra hotel krijgt dan weer een plus omdat ze een suitekamer gaven, heel erg vriendelijke receptionist en personeel, een erg goed restaurant hebben en persoonlijk aan tafel gebracht ontbijt gaven.

Antwoord van Secret Escapes
+ : vriendelijkheid van personeel (ontbijt, kamerdienst, shuttle service)
-: onderhoud faciliteiten ruim onvoldoende. Hotel mgt is ontoereikend
Verantwoordelijk ligt ook bij Secret Escapes: er is geen recente grondige audit geweest!

Antwoord van Secret Escapes
Heel vriendelijke ontvangst, aangename propere kamer en zeer lekker ontbijt.

Antwoord van Secret Escapes
Mooi hotel met een rijke geschiedenis.
Heerlijk ontbijt
Supervriendelijk personeel
We komen zeker terug
Spijtig dat er in Amsterdam zoveel cannabis gebruikt wat hinderlijk is voor de niet gebruikers….

Antwoord van Secret Escapes
Prachtige locatie, panoramisch uitzicht op het meer en de natuur van uit de kamer. Mooie wandelingen in de buurt, veel roofvogels te spotten. Genoten ook van de panoramasauna na de wandeling. 5gangenmenu heel lekker. Groenten buffet om te starten. Heel vriendelijk personeel. Je wordt er verwend. We gaan zeker terug. Prijs/kwaliteit heel goed.

Antwoord van Secret Escapes
Mooie propere kamer met terrasje, vlak aan het station, geen hinder van de werken er naast.
Alleen was het ontbijt wat rommelig maar OK.

Antwoord van Secret Escapes
Mooie verzorgde kamer zonder tapijt. Het zicht was iets minder, dat was een kapotte trein :)
Onze kamer was op een etage waar ze nog aan het werken waren, wat ons in de eerste instantie wat vreemd voorkwam. Maar uiteindelijk was alles wel in orde, vriendelijk onthaal, lekker ontbijt, leuke en propere kamer.

Antwoord van Secret Escapes
Groot hotel met lekker ontbijt. We mochten voor de middag ook al op de kamer. Vriendelijk personeel. In ruil voor het niet poetsen van de kamer (3 dagen) kregen we 2 kortingbonnen van €5.

Antwoord van Secret Escapes
Niemand van het personeel sprak Nederlands, we hebben ons welkomstdrankje niet gekregen, het zwembad was niet open, de tv was stuk, er was een hond 2 kamers naast ons uren aan een stuk aan het blaffen. Om 23u zijn we aan de receptie gaan vragen of ze misschien iets konden doen maar ze wilden zelfs niet helpen. De Tv zouden ze ook de dag nadien maken maar dan waren wij al vertrokken.

Antwoord van Secret Escapes
De mooiste deals en zo eenvoudig om te boeken. Op deze manier wordt een korte citytrip een echte vakantie.

Antwoord van Secret Escapes
goed hotel, de buurt moet je erbij nemen.
dichtbij bus.

Antwoord van Secret Escapes
Een fantastische rondreis, met een geweldige gids en chauffeur!! De hotels waren fantatstisch, echter 1 minpunt...laatste hotel waar we uiteindelijk het langst verbleven is geen 5 sterren hotel zoals beloofd maar voldoet aan de normen van een 3 sterren hotel, en wij hebben het dan alleen over de kamers die hier alles behalve aan tegemoetkwamen. We hebben uiteindelijk wel een andere kamer gekregen die iets beter was...maar nergens te vergelijken was met de andere hotels!!

Antwoord van Secret Escapes
Heel goed hotel perfecte ligging vriendelijke personeel maar weinig kennis van het Nederlands Toch de taal van de meeste Belgen

Antwoord van Secret Escapes
Ontbijt was minder goed als vorig jaar, ook het buffet 's avonds was een tegenvaller. Bij aankomst was de ontvangst niet goed we konden de kamer niet in alhoewel we een vroegere check-in hadden.