Wacht inmiddels al 10 dagen op m’n bestelling die ik nodig heb waar verzending binnen 1-3 dagen op de website stond. Klopt geen reet van dus. Bestelling is ook nog steeds niet verzonden…. Tot... Toon meer

Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een MacBook gekocht en ben erg blij met het toestel. Alles was netjes geregeld en de MacBook was precies zoals verwacht. Goede service en zeker een... Toon meer

Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekke... Toon meer

Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Toon meer

1. Winkel voor tweedehands computers
  2. ook in
  3. Mobiele telefoon winkel

Segonda is de webwinkel van Mr Used Global, een Apple-specialist aan de Keizersgracht 241 in Amsterdam. We verkopen refurbished iPhones, iPads, MacBooks, Apple Watches en AirPods aan particulieren in Nederland en België. Geen anonieme marktplaats dus, maar een webwinkel met een adres, en een eigen werkplaats. Elk toestel gaat door de handen van onze eigen technici. Scherm, batterij, camera's, poorten, sensoren en software worden op ruim 60 punten gecontroleerd. Welke punten dat zijn, zie je op elke productpagina. De batterij wordt gemeten, niet geschat: altijd minimaal 85% van de oorspronkelijke capaciteit. We werken met drie condities, allemaal met voorbeeldfoto's, zodat je vooraf precies weet wat je in huis krijgt. Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. Waar de meeste refurbished-winkels één of twee jaar garantie geven, geven wij er drie, ook op het goedkoopste toestel. Gaat er iets stuk buiten jouw schuld, dan repareren we het binnen vijf werkdagen of je krijgt een vervangend toestel. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd. Bevalt het niet, dan stuur je het gratis terug. Vragen over een toestel of je bestelling? Ons team in Amsterdam helpt je via e-mail en WhatsApp. We lezen elke review en gebruiken die om onze service verder te verbeteren. Refurbished Apple hoort betrouwbaar, eerlijk en betaalbaar te zijn. Dat is waar Segonda voor staat: tech verdient een tweede leven.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

correct

afspraak online maken ideaal en wachten op je gerepareerde apparaat wel zo makkelijk.

24 oktober 2015

Goedemiddag Marcel,

Bedankt voor uw waardering over ons. Wij waarderen dit enorm.

Super

Een super service hij is zo klaar met 20 minuten en ziet eruit als helemaal nieuw

14 oktober 2015

Beste Demi,

Wij zien graag dat u tevreden bent! Bedankt voor uw review.

Dubbel goed

Ik had net het toestel (iPhone 6) laten repareren naar volle tevredenheid en toen liet ik mijn eigen iPhone 6 vallen. Grrrrrr. Vanwege de goede ervaring en de lage prijs vandaag weer naar Smarttab. Dit keer keek ik mee wat altijd mag bij hun. Onder het genot van een kop koffie en een gezellig praatje ook mijn iPhone weer als nieuw. Ik hoop jullie even niet weer te zien jongens ;-)

12 oktober 2015

Beste Gerben,

Bedankt voor uw review, leuk dat u onze service zo ervaart! Uiteraard mag u altijd bij ons meekijken, wij hebben namelijk niets voor u te verbergen.

U bent uiteraard altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken, ook als uw smartphone niet defect is.

Zoals wij altijd zeggen: "hopelijk niet tot ziens, maar anders weet u waar u moet zijn".

wat een service !!

me telefoon repareren nadat heel me beeldscherm totaal kapot was. toen die werd gemaakt was er binnen in me telefoon ook van alles wat niet goed werkte, dart werd ook voor mij gemaakt. ik kreeg ook uiteindelijk een telefoon hoesje erbij. me telefoon doet het nu weer super. ik ben klantvriendelijk, goed en snel geholpen! ze zeiden dat ik binnen 30 min geholpen was, en dat is ook zeker zo.

29 september 2015

Het kan dus wel

Scherm van mijn iPad kapot, balen dus. Via internet bij smartab terechtgekomen. Afspraak gemaakt voor dezelfde dag, iPad ingeleverd en inderdaad: binnen 30 minuten gereed, schoongemaakt en al.
Het kan dus wel: nakomen wat je belooft!

18 september 2015

Wat een top zaak!

Helaas is mijn telefoon al vaker kapot gegaan en heb ik dus vaker te maken gehad met een telefoon reparatie bedrijf. Smartab is veruit de beste zaak die ik tot nu toe heb bezocht. Zeer overzichtelijke website en makkelijk een afspraak maken. Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen en iedereen is vriendelijk. Mijn scherm was in no-time gerepareerd. Veruit de beste winkel in Haarlem en omstreken. Hier ga ik vaker komen!

7 september 2015

Prima

Prima service werdt goed op de hoogte gehouden, kreeg alleen na mijn reparatie een factuur voor bezorg en afhaalservice. Dit is natuurlijk niet raar om hier geld voor te betalen alleen dit stond niet vermeld toen ik voor deze optie koos. Voor de rest ben ik tevreden

31 augustus 2015

Leuke reparaties staan ze voor, het klopt ook nog!

Allervriendelijkste service wordt hier geboden, je wordt correct en op tijd geholpen als je wilt een gezellig praatje en klaar terwijl u wacht, vaak kun je binnenkomen lopen en als je zeker wilt weten dat je op tijd weer weg kunt maak je gewoon een afspraak, online, per telefoon of mail, alles kan.

Ik zou het zeker aanraden!

Ohja, je krijgt natuurlijk gewoon garantie op je reparatie, zoals alle goede service hier gewoon is.

28 augustus 2015

Uitstekende service.

Prettig verrast door vaststelling dat heel accuraat met herstelopdracht wordt omgegaan. Signalering dat onderdeel nog niet werd meegeleverd door Samsung waardoor reparatie iets later kon worden uitgevoerd werd per email kenbaar gemaakt, evenals gereedmelding. Factuur was conform vermelde prijs. Daarnaast ook vriendelijke benadering

10 augustus 2015

Top service! goed, vakkundig en snel

Batterij was erg slecht van mijn iPhone 5, gebeld en kon gelijk langskomen! binnen 15 minuten was mijn batterij vervangen en nu kom ik de dag weer door zonder tussentijds bijladen.

7 augustus 2015

Top! Snel, professioneel en erg vriendelijk

iPhone van mijn zoon gevallen, zelf rommelen en materiaal bestellen, weer terugsturen en dan naar weer porrelen.
Had ik dit maar eerder geweten!
Snel en vakkundig tegen een goede prijs!
Chappoo gasten van Smartab!

30 juli 2015

Super

Super tevreden.
Snelle en goede service. En ik kom zeker terug bij een volgende reparatie! 👍

27 juli 2015

Prima service!

Prima service, telefoon afgegeven, toen nog even wezen winkelen in het centrum. Na 3 kwartier kam ik terug en was hij zo goed als nieuw! Top!

26 juni 2015

Geweldige service!!

Vandaag voor de tweede keer bij Smartab geweest voor een reparatie van mijn iPhone 5S. De eerste keer voor een vervanging van mijn beeldscherm en nu voor reparatie aan mijn front-camera.
Wederom weer zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de jongens daar!.
Je mag ook gewoon de hele reparatie meekijken onder het genot van een kopje koffie of thee en binnen het half uur stond ik weer buiten met een weer werkende iPhone.
Ik raad Smartab absoluut aan en kom ook zeker terug voor een volgende reparatie! Ga zo door!

9 juni 2015