Wacht inmiddels al 10 dagen op m’n bestelling die ik nodig heb waar verzending binnen 1-3 dagen op de website stond. Klopt geen reet van dus. Bestelling is ook nog steeds niet verzonden…. Tot... Toon meer

Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een MacBook gekocht en ben erg blij met het toestel. Alles was netjes geregeld en de MacBook was precies zoals verwacht. Goede service en zeker een... Toon meer

Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekke... Toon meer

Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Toon meer

1. Winkel voor tweedehands computers
  2. ook in
  3. Mobiele telefoon winkel

Segonda is de webwinkel van Mr Used Global, een Apple-specialist aan de Keizersgracht 241 in Amsterdam. We verkopen refurbished iPhones, iPads, MacBooks, Apple Watches en AirPods aan particulieren in Nederland en België. Geen anonieme marktplaats dus, maar een webwinkel met een adres, en een eigen werkplaats. Elk toestel gaat door de handen van onze eigen technici. Scherm, batterij, camera's, poorten, sensoren en software worden op ruim 60 punten gecontroleerd. Welke punten dat zijn, zie je op elke productpagina. De batterij wordt gemeten, niet geschat: altijd minimaal 85% van de oorspronkelijke capaciteit. We werken met drie condities, allemaal met voorbeeldfoto's, zodat je vooraf precies weet wat je in huis krijgt. Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. Waar de meeste refurbished-winkels één of twee jaar garantie geven, geven wij er drie, ook op het goedkoopste toestel. Gaat er iets stuk buiten jouw schuld, dan repareren we het binnen vijf werkdagen of je krijgt een vervangend toestel. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd. Bevalt het niet, dan stuur je het gratis terug. Vragen over een toestel of je bestelling? Ons team in Amsterdam helpt je via e-mail en WhatsApp. We lezen elke review en gebruiken die om onze service verder te verbeteren. Refurbished Apple hoort betrouwbaar, eerlijk en betaalbaar te zijn. Dat is waar Segonda voor staat: tech verdient een tweede leven.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snel en vakkundig

afspraak gemaakt, en ruim binnen een half uur was het scherm van de Iphone 6 vervangen, en voor zien van een screen protector.
top
ik hoop het niet, maar mocht er weer 1 stukgaan, kom ik weer terug.

21 april 2015

Zo hoort Service dus te zijn!

De mannen van Smartab denken met je mee en ook al leek het probleem in eerste instantie niet eenvoudig op te lossen, het resultaat van hun inspanningen was geweldig! Ik ben enorm tevreden over de inspanningen en het uiteindelijke resultaat bij een reparatie aan mijn Macbook. Ik weet waar ik voortaan aanklop als er iets mis...

20 april 2015

Eerlijke en fijne communicatie

Na ontvangst telefoon plaatsen: Na een waterschade geprobeerd mijn telefoon te laten repareren. Hoewel de telefoon niet meer te repareren is, ben ik toch blij met de service van Smartab.

De communicatie is eerlijk en laagdrempelig en afspraken worden nagekomen. Naast deze service helpt Smartab actief met verzekeringsvragen, in mijn geval een total loss-verklaring.

Van harte aanbevolen!

18 maart 2015

Wat een service!!!

Ik kan u SmartTab echt aanbevelen. Ik heb een Iphone die ik heb laten vallen,...achterkant stuk. Na een telefoontje kon ik direct langskomen voor reparatie. Snel verholpen, bleek echter dat er een vlek in de display zat na de reparatie. Kosteloos hebben ze dit verholpen. Je zal altijd zien dat als er iets mis gaat, er meer mis gaat. Thuis aangekomen bleek de microfoon niet te werken. Ik heb ze gebeld (met een andere telefoon) en direct kon ik weer langskomen. Ook dit werd kosteloos verholpen door een nieuwe module er in te zetten. Dat er iets fout kan gaan kan altijd gebeuren, dat je dan op deze snelle (kosteloze) wijze service verleent krijgt is niet altijd van zelf sprekend. Hele aardige mensen daar bij SmartTab, ik ben super tevreden over jullie service en kan jullie bij iedereen aanraden. Bedankt nog!

10 maart 2015

Snel, vriendelijk en accuraat

Twee keer met een (ander) kapot S4 toestel geweest nadat dochter ze had laten vallen. Werd snel en goed opgelost. Punt van aandacht: liever even bellen dan via site iets vragen, want reactie via mail laat wel eens op zich wachten....

28 februari 2015

Snel, scherp, klantgericht

Helaas alweer 4de iPhone6 scherm in een half jaar maar Smartab is elke keer gunstiger geprijsd en geeft ook nog wat extra korting om de pijn een beetje te verzachten.

19 februari 2015

Na een reparatie kwam het scherm van mijn iPhone toch weer los, waardoor het beschadigd raakte. Het scherm is zonder problemen nogmaals en kosteloos vernieuwd.

Super !

Enthousiaste, vriendelijke en zeer deskundige mensen. Goed advies, keurige BTW factuur via de mail, snel en accuraat.

Smartab is Top!

Het zal je maar gebeuren. Mijn nieuwe Iphone had waterschade en Smartab heeft de telefoon geheel hersteld. Na de waterschade behandeling en het vervangen twee onderdelen werkt mijn telefoon weer gewoon geheel naar behoren. En dat binnen 1 dag! Top gewoon.

Snel en vakkundig

Snel een vakkundig geholpen bij de vervanging van mijn iPhone scherm. Zou er zeker weer gebruik van maken.

Uitstekende service

Ik zat met een gebarsten Iphone en Ipad.. Ik kon direct langs bij Smartab, onder een genot van een lekker bakkie koffie binnen een uur gefixt!

Top jongens!

Top service

Heb je een issue met je 'mobile gear', aarzel niet. SMARTAB geeft uitstekende service met gemeende aandacht voor je spullen. Snel, vriendelijk, betrouwbaar en gezellig om maar een paar puntjes te noemen. Paul