Ik vond Cider via een Instagram advertentie. Ik werd hierdoor getrokken, gezien het me een perfect kerstcadeau leek. Toen ik erachter kwam dat Cider vanuit China verzend, was ik best sceptisch. Ik g... Toon meer
Voor de tweede keer bij cider bested; eerste keer keek ik niet naar de afmetingen die aangegeven werden, alleen de maat die ik in Nederland in de winkel pas. De kleding eerste keer was te krap op somm... Toon meer
Kleren zijn net binnengekomen! Was eerst een paar dagen wachten, omdat een paar kleren uitverkocht waren maar zodra die was verzonden was het er binnen 3-4 dagen al! Ook leuk dat je punten kunt verdie... Toon meer
Ik was bang na het lezen van alle slechte reviews, maar ik heb het er toch op gewaagd om te bestellen en als betaalmethode gekozen voor Klarna, voor het geval er iets mis zou gaan met de bestelling... Toon meer
Cider is a globally-minded, social first fashion brand. We ship anywhere possible, and make clothes for a new generation. At Cider, you are also making the industry less wasteful. We are committed to a pre-order model, only producing specific styles we know people want in controlled amount. Together, we can make a zero-inventory future possible.
Hong Kong
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Totaal niet tevreden… ik ben een arme student en heb niet veel geld om uit te geven. Ik heb bij cider een set besteld en dat zat niet goed. Nu heb ik het terug gestuurd maar nog steeds mijn geld niet terug en communicatie zit er niet in. Ik ben heel erg van slag hier over! Ongelovelijk. Ik ga het maar hoger oppakken
Na ze op whatsapp te hebben contact en wat gedregen heb, heb ik mijn geld wel terug gekregen

Antwoord van Cider
5 juni besteld, nu nog steeds geen pakketje binnen. Als ik tracking informatie nazoek zouden ze hier meerdere malen zijn geweest maar dat is echt niet zo (deurbel met camera). Mailtje gestuurd en geen reactie. Super jammer want kleding zag er leuk uit, maar geen idee of het mooi is en goed valt :(.

Antwoord van Cider
Nadat ik hier een review had geplaatst kreeg ik een reactie. Sinds dien krijg ik elke dag een mail waarin ze overcommuniceren en niks oplossen. Mijn Klarna rekening staat nog open en retour duurt volgens Cider 1-3 maanden!!!! Nog steeds niks opgelost dus. Vreselijk bedrijf.

Antwoord van Cider
Mijn dochter heeft helaas een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Kleding was niks dus pakketje geretourneerd, en nu horen we niks meer. Schandalig dat we geen bericht krijgen en tot nu toe geen refund. Ik laat het er niet bij zitten.

Antwoord van Cider
Ik heb Cider ontdekt door instagram. Er waren nogal wat gemixte meningen erover, maar ik vond de kleding zo leuk eruit zien dat ik er toch voor ben gegaan. Heb 3 topjes en een broek besteld. Het was binnen 6 dagen binnen, dus dat is niet slecht. Topjes waren van goede kwaliteit. De broek wat aan de lange kant, maar ik ben ook maar 162 cm dus dat kan ook aan mij liggen. Ik raad wel aan 1 maat groter te bestellen dan dat je normaal hebt.

Antwoord van Cider
ERG SLECHT BEDRIJF!! reageren letterlijk niet op mijn berichtjes. Mijn vriendin heeft haar geld nog steeds niet terug van maanden geleden. Ze zeiden 1 werkdag levering. Dat moet je echt niet geloven mijn pakket kwam pas na 1,5 maand. BESTEL HIER NIET. Slechte kwaliteit en de maat klopt totaal niet.

Beste,
Ik ben totaal niet tevreden.
Ik heb tijd terug 1 jurkjes besteld. Op de site super leuk.. in het egt ook een mooi jurkje maar was mij veel te kort. Alsnog bij een grotere maat dan ik draag.
Ik heb met jullie contact gehad , ging allemaal heel stroef voor ik uiteindelijk de retour formulieren had waar ik om vroeg.....
Ik heb mijn jurkje uiteindelijk kunnen retourneren. En dit is al een tijdje terug nu.
Ik had achteraf betalen gedaan i.v.m. dat ik eerst wilde zien of het wat was qua kleding bij jullie omdat ik er voor de eerste keer bestelde.
De jurken zijn geretourneerd. Heb een track en tracé gekregen die totaal niet werkt. En op Klarna staat de rekening nog steeds open.
Ik wil graag dat jullie deze eraf halen. Had ik een mail over gestuurd. Want de jurken zijn geretourneerd!!.
Bestelnummer: 1491150211
Ik wil graag dat dit nu volledig afgehandeld wordt.
Femke

Antwoord van Cider
Kleding besteld; zeer matige Chinese kwaliteit met slechte pasvorm.
Terugzenden moet middels een retourformulier waarvoor je eerst een App moet downloaden, welke vervolgens een giga load aan reclame over je uitstort, inclusief whats-app berichten op je telefoon!
Nog steeds bezig om retour te kunnen zenden; heeft me al een dag gekost en nog geen resultaat.

Antwoord van Cider
Na het lezen van sommige revieuws online aarzelde ik om te bestellen. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan, mijn bestelling was hier met ongeveer 5 dagen. En prima kwaliteit.

Love it!
Leuke items en maatvoering komt altijd goed overeen, kwaliteit valt alles mee ten opzichte van de prijs!

Antwoord van Cider
Kwaliteit zeer slecht. Retour en worden niet verwerkt

Antwoord van Cider
Hele leuke kleren. De kwaliteit van de items waren goed. Ook fijn dat je sets kan kopen, maar niet bij 1 maat moet blijven (bv. broek maat L en top maat S). Bovendien kan je de grootte van elk item nakijken op de maattabel. Heel handig! Zal hier zeker nog bestellen!
Er was iets mis met de retour en de personen zijn gemakkelijk te bereiken via e-mail en facebook!

Antwoord van Cider
Bijna alles van hele slechte goedkope kwaliteit, echt ali-express kleren. Mijn bestelling kwam in 2 delen en je mag maar een bestelling retourneren. Daarna betaal je van 37 tot 200 nogwat euro hiervoor. Dan kan je kiezen tussen store credit en de helft van je geld terug en de kleding houden. Slaat helemaal nergens op. Ik hou nu al mn hart vast dat ik uberhaupt wat geld terugkrijg.

Antwoord van Cider
Heb een maand geleden een bestelling retour gestuurd is nog steeds niet verwerkt.
Je kunt geen contact met ze opnemen heel slecht.
Nooit iets bestellen

Antwoord van Cider
Na het lezen van verschillende reacties maakte ik me zorgen of het allemaal wel goed kwam met mijn bestelling. Maar wat een snelle services en leuke kleding! Ik ben helemaal blij en alles valt in de juiste maat.

Antwoord van Cider
Top klantenservice, snelle levering en top kwaliteit van de kleren. Alles net als op de fotos!!! I recommend.