Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Toon meer

Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Toon meer

Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Toon meer

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Wij zeggen wel tegen elkaar dat het…

Wij zeggen wel tegen elkaar dat het niet z’n fijn matras is omdat we er zo lekker op liggen dat we er niet meer van af willen komen. Dit matras is echt een aanrader, wij kunnen het iedereen aanbevelen. Alleen niet zeuren als je je bed niet meer uit wil.

Overal pijn

Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een plank, beweegt totaal niet met je mee, biedt weinig ondersteuning. Nooit zo slecht geslapen, totaal niet uitgerust en rugpijn, nekpijn, hoofdpijn gekregen van dit matras.
2500 individuele pocketveren is dus totaal niet nodig en geen garantie voor een betere matras, juist het tegenoverstelde. Typisch verhaal van sociaal media hype.
Blij dat de SIMBA weer opgehaald is.

Logo simbamatras.nl

Antwoord van simbamatras.nl

Beste Karin,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je matras. Het Simba matras is eenzijdig, dit betekent dat je maar op één zijde kunt slapen. Als je op de witte zijde ligt, dan voel je de vering van de pocketveren terwijl ze meebewegen met jouw lichaam en het perfect ondersteunen. Simbatex zorgt er verder voor dat je lichaam koel blijft. Als je op de verkeerde zijde ligt, dan kan het matras inderdaad heel hard aanvoelen.
Als je dit verder met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice afdeling.

Simba Team

Matras geretourneerd, alles goed geregeld.

Mijn vriend en ik hebben het Simba matras van 1.80 meter breed en 2.10 meter lang uitgeprobeerd. De bezorging en communicatie was allemaal prima geregeld. Mijn vriend's twijfels over hoe hij het matras vond liggen in combinatie met dat we er geen bed bij konden vinden voor deze afmetingen, heeft ons doen besluiten de matras terug te sturen. Dit werd keurig geregeld en het geld was al heel snel weer overgemaakt. Ook top dat Simba geretourneerde matrassen aan mensen geven die dit niet kunnen betalen.

24 april 2018

Ik had altijd pijn in mijn rug op bed…

Ik had altijd pijn in mijn rug op bed liggen was geen optie maar nu met een Simba matras is dat verleden tijd .
Ik zou iedereen een Simba matras aanbevelen in 1 woord gezegd SUPER.

Niet kopen

Slechte matras

Heb na een maand al een kuil in mijn matras. Word met pijn wakker

Logo simbamatras.nl

Antwoord van simbamatras.nl

Beste Vikash,

Bedankt voor je feedback. Wij vinden het ontzettend jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je matras. Bij normaal gebruik hoort er geen kuilvorming op te treden. Je hebt 10 jaar fabrieksgarantie, mocht er sprake zijn van een fabrieksfout dan wisselen we het matras om voor een nieuwe. Wij raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice afdeling om dit verder te bespreken.

Simba Team