Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Toon meer
Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Toon meer
Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Toon meer
Amsterdam, 1018 VN, Amsterdam, Verenigd Koninkrijk
- hallo@simbamatras.nl
- simbamatras.nl
Wij zeggen wel tegen elkaar dat het…
Wij zeggen wel tegen elkaar dat het niet z’n fijn matras is omdat we er zo lekker op liggen dat we er niet meer van af willen komen. Dit matras is echt een aanrader, wij kunnen het iedereen aanbevelen. Alleen niet zeuren als je je bed niet meer uit wil.
Het was eerlijk even wennen
Het was eerlijk even wennen, maar ik zou nu niet anders meer willen.
Beste koop van het jaar!
het is een heel goed matras en ik slaap…
het is een heel goed matras en ik slaap iedere nacht als een roosje
Overal pijn
Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een plank, beweegt totaal niet met je mee, biedt weinig ondersteuning. Nooit zo slecht geslapen, totaal niet uitgerust en rugpijn, nekpijn, hoofdpijn gekregen van dit matras.
2500 individuele pocketveren is dus totaal niet nodig en geen garantie voor een betere matras, juist het tegenoverstelde. Typisch verhaal van sociaal media hype.
Blij dat de SIMBA weer opgehaald is.

Antwoord van simbamatras.nl
Een heerlijk comfortabel matras…
Een heerlijk comfortabel matras eindelijk de juiste gevonden...we worden uitgerust en zonder nek of rug pijn wakker een aanrader.
Vlotte levering
In het begin vond ik de Simba perfect…
In het begin vond ik de Simba perfect liggen maar nu, na een paar maand wordt hij voor mij toch weer te zacht. Dat vind ik wel jammer...
Verder steunt hij wel je hele lichaam en val ik wel super snel in slaap.
Top matrassen!!
Matras geretourneerd, alles goed geregeld.
Mijn vriend en ik hebben het Simba matras van 1.80 meter breed en 2.10 meter lang uitgeprobeerd. De bezorging en communicatie was allemaal prima geregeld. Mijn vriend's twijfels over hoe hij het matras vond liggen in combinatie met dat we er geen bed bij konden vinden voor deze afmetingen, heeft ons doen besluiten de matras terug te sturen. Dit werd keurig geregeld en het geld was al heel snel weer overgemaakt. Ook top dat Simba geretourneerde matrassen aan mensen geven die dit niet kunnen betalen.
Goede customer service..
Goede customer service..
Goede Bed en accessories.
Ik had altijd pijn in mijn rug op bed…
Ik had altijd pijn in mijn rug op bed liggen was geen optie maar nu met een Simba matras is dat verleden tijd .
Ik zou iedereen een Simba matras aanbevelen in 1 woord gezegd SUPER.
8 slaap echt erg goed
Eindelijk een matras waar ik goed op…
Eindelijk een matras waar ik goed op slaap.rustig en geen last van me rug. Service is uitstekend.
Bedrijf is zeer klantvriendelijk en…
Bedrijf is zeer klantvriendelijk en houd zich aan gemaakt afspraken. Het Simba matras is een topper, erg fijn matras!
Matras bevalt echt super goed
Matras bevalt echt super goed! Mijn partner heeft last gehad van een hernia en word veel uitgeruster en minder stijf wakker s'morgens.
Super blij dat wij een matras hebben…
Super blij dat wij een matras hebben gekocht!
Slapen er heerlijk op en worden uitgerust wakker..
De service zijn wij ook tevreden over, wordt netjes bezorgd!
Niet kopen
Slechte matras
Heb na een maand al een kuil in mijn matras. Word met pijn wakker

Antwoord van simbamatras.nl
Heerlijk matras!