Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været kunder i godt et år - og bliver bare mere og mere tilfredse. * Gode redigerbare start templates til både pc, tablet og mobil - som kan redigeres og programmeres efter behov. * G... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei Kristian... En stor takk til deg og smart-web for utmerket og spesielt god rask og individuel service. Kan ikke hjelpe for annent enn at jeg er imponert både av kvaliteten på smart-web´s tj... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

- eller rettere: support sælger. Med rigtig god grund! Som ved al anden handel er kodeordene: 'handling', 'hurtig handling' og 'opfølgning'. Smartweb gør sig godt, på de punkter. Vi har sti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. E-commerceplatform

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SmartWeb er et brugervenligt og danskudviklet webshopsystem, som indeholder alt, hvad du skal bruge til at starte en webshop. Vores webshopplatform er så brugervenlig og nem, at du kan være oppe at køre med din webshop i løbet af bare 1 dag! Vi skiller os ud ved at have fri, dansk support, der hjælper dig helt i mål med at få oprettet din webshop. Vi tager dig i hånden og tilbyder support i alle de forskellige trin, du skal igennem for at komme i luften med din webshop.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem FANTASTISK kundeservice!

Vi har lige flyttet vores webshop - garnonline - til Smartweb her i starten af 2018. Og lige fra første samtale til webshoppen var online har der været super kundeservice!
Intet problem har været for lille, og der er kommet gode svar på alle spørgsmål! Enten i form af en beskrivelse eller som en live video optaget på ens egen webshop :-)
Vil 110% anbefale Smartweb til andre som skal have en webshop op at køre!

13 maart 2018

Hej,

Mange tak for de fine ord. Vi er rigtig glade for, at i har fået en god oplevelse med skiftet til os.

Vi glæder os til et godt og forhåbentligt langt samarbejde med jer.

God aften.

Kundeservice, SmartWeb

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Smartweb er gået fra Pro til et amatør cirkus !!!!

Vi har været trofaste kunder hos Smartweb siden januar 2014 hvor vi startede vores virksomhed med en webshop. Jeg må bare konstatere at den platform og service som var smartwebs varemærke fra starten er falmet en hel del. Når man ringer til en telefon support med et konkret problem og får besked på - uden at man hører hvad problemet er - at sende en mail hmmm hvad er så formålet med en telefon support ????

Vi brugte fra starten Dinero som bogførings system og spurgte så smartweb hvad de ville anbefale at vi skiftede til som kunne integreres med smarwebs webshop platform. Smartweb anbefale E-conomic som var fuldt integrerbart med smartweb. Som sagt så gjort så vi skiftede til E-conomic og så startede problemerne for jo det ku integreres, men kun hvis man startede en helt ny webshop så os der havde kørt med smartweb i flere år blev lige bombet tilbage til stenalderen. For når man satte integrationen i gang blev hele varelageret i smartweb nulstillet fordi der jo naturligvis var nul på lager i e-conomic og e-conomic var lagerstyrende. Så man havde lanceret en integration for nye webshops men ikke taget højde for at eksisterende webshops i så fald fik nulstillet hele varelageret og når man har over 3000 varenumre kan det se en smule uoverskueligt ud når man finder ud af det som smartweb ikke en gang selv vidste.

Så lancerer smartweb et POS (kasse modul) til deres webshop planform som efter min mening virkelig er en tynd kop the. Jeg har været i dialog med andre webshop ejere som havde prøvet demo versionen og havde meldt en del erfaringer til smartweb som ikke fungerede som POS system. For at vi kan teste POS systemet op mod den webshop løsning vi har aktiverede vi POS modulet. Smartwebs demo version er meget taknemmelig og det viste sig straks da vi opdagede en hele del børnesygedomme. Eksempelvis når man betalte med kort i POS systemet afrundede POS systemet til hele kroner hvilket gav problemer dagens omsætning skulle afsluttes. Et andet problem var at vi pludse skulle tilføje en ekstra prislinie på samtlige varer for at vi kunne bruge POS systemet. Vi har således IKKE fået brugt POS systemet endnu men kun fundet fejl for smartweb. Aligevel bliver vi nu presset til - af smartweb - at skulle betale for at være på deres POS system på trods af at vi faktisk hjælper dem med at finde de fejl som de nok selv burde ha fundet inden de lancerede systemet. Bogholderiet påstår så at deres kunder og teknisk support aldrig har hørt om de fejl som vi påpeger ..... hold fast det er uprofessionelt !!!!!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi leder med lys og lygte efter en anden webshop platform da smartweb langt fra mere lever op til det som gjorde at vi valgte smartweb i 2014.

21 februari 2018

Hej,

Tak for jeres loyalitet til SmartWeb gennem årerne - det er vi glade for. Vi er naturligvis kede af at høre, at I ikke oplever vores support så god som den var engang. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores support, så vores kunder oplever en fantastisk support, når de henvender sig. Vi har lige ansat to rigtig dygtige fyrer i support. Ud over at de skal sættes ind i systemet, så er de klar til at tage telefonen og snakke med vores kunder sammen med resten af teamet.

Det er muligt at lave en blød integration med e-conomic, hvor varelageret ikke bliver nulstillet ved aktivering af modulet. Det kræver blot, at varelageret bliver opdateret først ift. den måde som integrationen skal fungerer på (SmartWeb eller E-conomic som styrende). Det er beklageligt, hvis du ikke har fået denne informationen eller hvis integrationen har gjort, at dit varelager er blevet nulstillet. Det er dog muligt at gøre, så dette ikke sker.

Øv, at I ikke synes om vores POS produkt. Vi synes selv det er et rigtig fedt produkt og glæder os til, at mange flere kunder kommer til at beknytte det med årerne. Blot for at præcisere, så har vores POS aldrig været tiltænkt til at kunne hamle op med store fuldblods POS systemer. Netop derfor har vi også fortsat et godt samarbejde med vores nuværende samarbejdspartnere, som tilbyder et fuldblods POS system til vores kunder. Vores eget POS er tænkt som et webbaseret kassesystem, som er 100% integreret med vores webshop. Dets funktioner er mange, men som prisen også afspejler, så kan det ikke sammenlignes med et fuldblods POS system.
SmartWeb er altid glade for, at vores kunder vil hjælpe os med at gøre vores produkt endnu bedre, hvilket også kommer kunderne til gavn i sidste ende. Det betyder dog ikke, at produktet er gratis.

Jeg kunne godt tænke mig at få en snak med dig omkring de udfordringer som du oplever, så vi kan se, om vi kan finde en løsning på vores fremtidige samarbejde. Du er velkommen til at kontakte mig på +45 4333 1793 tryk 3.

God tirsdag aften.

Carsten Skourup
Kundeservicechef, SmartWeb

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt og den bedste service hos SmartWeb!

Min første webshop, men min anden hjemmeside. Jeg er SÅ glad for jeg valgte SmartWeb til at hoste min nye webshop og hjemmeside. Jeg er SÅ lettet og positiv over det SUPER venlige og nemme brugersystem! Som skrevet har jeg haft hjemmeside hos en anden udbyder og desværre var opsætningen på ingen måder bruger venligt og jeg havde lidt opgivet den. Så derfor var jeg var en smule angst for at give mig i kast med et helt nyt system - men det var der absolut ingen grund til viste det sig!

Jeg er VILDT imponeret over den service de yder, ligefra søde Bolette der lige tjekker ind til dig et par gange for at høre hvordan det går og om der er nogle spørgsmål og så selvfølgelig de søde mænd der sidder i supporten og glædeligt og meget detaljeret guider dig igennem de spørgsmål du måtte have til opsætning af shoppen.

Jeg kan ikke give mindre en 5 stjerner da virksomheden har det højeste service niveau samt et virkelig godt produkt der bare spiller!

Skulle du sidde med en lille kriblen om at åbne webshop, men tænker projektet er for stort og du ikke kan overskue det, så kan du godt slå de negative tanker ud! Det er super nemt og overskueligt! Bare kom i gang!

11 december 2017

Så nemt!!

Jeg er så glad for at jeg valgte at bruge Smartweb til min webshop. At de har lagt youtube-videoer ud, hvor der bliver forklaret og vist stortset alt hvad man måtte være i tvivl om, er så fedt. Hold da op hvor har det sparet mig en masse tid. Virkelig lækkert for en total nybegynder. Min webshop var oppe at køre i løbet af ingen tid! Har der endelig været noget, jeg ikke kunne svar på, har jeg ringet til support, som altid har hjulpet mig super fint igennem alle min spørgsmål. Har absolut intet at klage over, og kun stor tilfredsstillelse fra min side. TAK!

1 november 2016

Hej Alexandra

Mange tak for de fine ord.

Vi er glade for, at du synes godt om vores små hjælpe youtube-videoer og den telefoniske support.

Kundeservice, SmartWeb

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Virker - Men du vokser hurtigt ud af løsning

Smartweb er nogenlunde gennemtænkt webshopsystem, men har ikke helt levet op til hvad vi blev lovet bl.a. ifht. funktionalitet.

Vi blev lovet nogen tekniske funktioner, som viste sig ikke at være til stede - Men der havde vi allerede betalt over 150.000,- (ikke til smartweb) for integration og design. Ingen vil tage ansvaret for de manglende funktionaliteter, specielt ikke smartweb, som generelt fralægger sig ethvert ansvar ifht. lovet og ikke lovet.

Når større leverandører udvikler muligheder for integrationer, f.eks. post danmarks nyeste løsning, er det ikke noget de ønsker at integrere - altså er du altid et par hundrede meter efter dine nærmeste konkurrenter.

Deres support er hurtige til at svare, men kan godt være lidt småflabede i deres besvarelser, og har ved flere henvendelser antydet hvordan vi bør drive forretning - Det finder jeg ingen forståelse for.

Da vi undersøgte mulighederne for shop systemer, hældte vi egentlig til Open Source, men en fra Smartweb, fik mig overbevist om at deres system var mindst lige så fleksibelt - Det er dælme en løgn af kaliber, som jeg desværre ikke kan hænge dem op på, da det foregik telefonisk,

Vi har flere andre webshop projekter i støbeskeen, og det er helt og holdent at det bliver open source!

Enkelte ting kan man få udviklet til sin egen løsning - og det tilbyder de til rimelige priser (Mener ca. 800,- i timen, hvilket er meget rimeligt), men omvendt, de fleste funktionaliteter findes som udvidelser til større open source systemer.

Vi hænger desværre på den et stykke tid endnu, men når økonomien er til det, vil jeg slå for at sitet bliver udviklet på en open source platform.

Positive sider:
*Super import/export funktion, som dog mangler enkelte basale funktioner - F.eks. oprettelse af udvidet produktdata.
*Hurtigt svar fra support
*Super håndtering af billeder og vandmærker
*Gode muligheder for søgeoptimering
*super ordre håndtering

Negative sider
*One fits all løsninger duer ikke idag
*Hvis du har betalt en ekstern designer for at designe shoppen, er der ingen garanti for at deres kommende udvidelser passer ind - og derved skal der betales redesign, hvis det er noget man ønsker.
*Ikke mulighed for at masse fakturere, hvis der ikke er integreret til eksterne fakturasystemer (Tager laaaaaaang tid)
*Backenden er ganske enkelt ubrugelig på håndholdte enheder.

Konklusion:
Skal du drive en mindre webshop, og er villig til at køb en af deres designs, går det ikke helt galt.. Påtænker du at vokse og udvide med konverteringsøgende funktioner - Go Open source. Så hellere betale det mere for udviklingen.

30 augustus 2016
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

dyrt

jeg har brugt smartweb i over et år, jeg har startet med at oprette en lille webshop, fordi jeg har mit firma som bierhverv. og det derfor kun er en hobbyvirksomhed. hvis man kigger på hjemmesiden, så står der "kom i top på google". det er i høj grad et spørgsmål om brugeren, ikke smartweb. den snød mig til at tro at webshoppen ville blive mere synlig. med den lille løsning har man ikke mulighed for integration. kopier - sæt ind, det er noget man bliver rigtig god til, hver gang man skal lave en pakkelabel eller faktura. skal man have integration, skal man både betale den store pakke og for selve integrationen. så det løber op når der skal betales gebyr for næsten alle tillægsfunktioner. designet på er fint, men der skal man igen op i den store pakke for at få det hele med. f.eks. billedeelement. denne mangel ødelægger lidt muligheden for en flot forside, i den lille pakke. smartweb mangler også en funktion hvis fragtprisen er delvist momsfrit. som f.eks hvis man sender post Danmark pakker gennem coolrunner. webmailen er også meget simpel, men til at leve med. jeg må sige at tiden hos smartweb nok snart er slut. der må findes en bedre løsning til billigere penge. til gengæld er smartweb meget driftsikker, kundeservice er hurtig, men jeg ville så ønske de kunne svare andet end "køb den store pakke".

2 mei 2016

Fantastisk - De ER de bedste

Så bliver det bedre

I går skulle jeg flytte en shop over til Smartweb.dk og da jeg ingen erfaring har i dette ringede jeg til Smartweb support.
Fantastisk support - jeg får hver gang jeg ringer super vejledning. De er også gode til at sende links til deres lærings video, som step by step viser hvad man skal gøre

Jeg har nok skrevet eller ringet til dem 50 gange inden for de sidste par dag og hver gang svare de med et smil. Så kan det jo ikke blive bedre :-)

Hvis jeg skulle starte en ny shop igen ville jeg helt klart vælge Smartweb.
Kan klart anbefale dem :-)

27 april 2016

Super

Kun haft prøve abonnement et par dage, men ingen tvivl om det er en hurtig og professionel løsning, for webshop der hurtigt skal op og køre, men desværre alt for dyr i forhold til hvad jeg har råd til.

11 april 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er vilde med Smartweb :)

Vores helt ærlige oplevelse af SmartWeb, som løsning på vores web-shop // både B2B og B2C, er TOP tilfredsstillende.
Vi har benyttet os af SmartWebs support, dagligt i perioder, og får altid super prof og konstruktiv vejledning.
Hjælpevideoerne er korte og nemme at forstå. Værktøjerne i administrationen er brugervenlige og nemme at lære at navigere rundt i. Designskabelonerne er rene og neutrale (på den fede måde), så vores eget image kommer til udtryk og vores shop bliver vores.
Om lidt går vi i luften med den skønneste web butik og vi føler os trygge ved at ha' "SmartWebberne" i baghånden, hvis der skulle opstå uforudsete drillerier.
Varmt TAK til SmartWeb :-)

16 februari 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der sker intet!!

I flere år har jeg haft Smartweb som udbyder først med en ajour integration og efterfølgende en anden integration problemet er at vi aldrig har haft en hjemmeside der har kunne udnytte de ting vi er blevet lovet og når tingene skal laves bliver vi sendt bagerst i køen jeg anbefaler at du tænker dig om inden du anskaffer dig Smartweb. Faktisk er jeg nødsaget til at begynde at komme med anmeldeler her da mit eget firma modtager klager på netop trustpilot pga fejl som Smartweb ikke retter. Man kan jo kun håbe der kommer til at ske noget.

Opdatering Smartweb kunne reagere herpå men stadig ikke komme med en løsning.

16 februari 2016

Helt fantastisk kunde/support-service

Som helt ny inden for web-shops, og utrolig meget forvirring over hvad man skal vælge, faldt jeg over SmartWeb og heldigvis for det.
Som tidligere kundeservice-underviser og HR-manager, kan jeg kun sige at det er sjældent at jeg har set så god support, fra alle jeg har været i kontakt med på SmartWeb.
Samtidig er det både sjovt og spændende at opsætte sin webshop, og der er super gode vejledninger hele vejen igennem. Mine allerbedste anbefalinger og en stor tak til alle på SmartWeb

22 september 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god løsning, kompetent support

Jeg flyttede min shop fra en mere simpel løsning til smartweb. Det krævede lige lidt tilvænning, med de mange flere muligheder hos smart-web. Supporten er god og hjælpsom og fik det hele til at glide. Jeg syntes Smart-web fortjener et skulderklap, for de har virkelig et godt produkt og en meget kundevenlig indstilling til tingene. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

4 september 2015

Smart-Web anbefales alle som tenker nettbutikk - service - Kundesupport

Hei Kristian...
Kan ikke hjelpe for annent enn at jeg er imponert både av kvaliteten på smart-web´s tjenester, nettbutikens funksjoner. Ser også at integrasjonen av e-conomic kommer til og spare meg for enormt mye jobb fremover i forhold til inntegreringen i smart web.
En stor og personlig takk til deg for din utmerkede service og ikke minst kvikke respons
på alle mine henvendelser... TUSEN TAKK...
Mvh. Vidar Berg

24 juli 2015

Super kompetent service

Jeg har 2 webshops "pinkkiss" og "magnifique-shop", som jeg begge har oprettet hos Smartweb. Jeg gik igang med mit projekt, helt uden erfaring på området, men smartwebs meget kompetente medarbejdere har hjulpet mig hele vejen igennem med gode råd og vejledning. Alle mine "dumme" spørgsmål svarer de helt professionelt på, og hjælper mig videre! Der er så mange gode funktioner og detaljer som man kan benytte hos Smartweb. De bedste anbefalinger herfra.

7 december 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bare gode erfaringer, beste leverandør for å lage din egen nettbutikk!

Jeg har bare gode ting og si om Smartweb.dk, fra første mail jeg sendte til dem fikk jeg et utfyllende svar i motsetning til andre leverandører. Jeg var i en oppstartfase da jeg startet min nettbutikk: naimastore.no og det var veldig vanskelig og få hjelp eller svar i det hele tatt fra andre leverandører, de fleste svarte veldig enkelt og hadde høye priser.

Jeg hadde spesielt god erfaring med Diana Dahn som Salgskonsulent hos Smartweb, hun ga meg alltid svar på det jeg lurte på og løste alt det jeg trengte hjelp med, det er et ekstra bonus for meg som gjorde det tryggere for meg og bruke smartweb.

Hvis du er i oppstartfasen og du ikke har så mye penger er Smartweb.dk det beste alternativet for deg som blant annet vil starte nettbutikk, har får du både god pris og god kundeservice!

Vennlig hilsen
Naimastore.no

24 november 2014

Fungerer fint

Udmærket webshop - savner dog nogle enkelte funktioner, som jeg håber dukker op. God service fra deres support

11 november 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.