Bestelling geplaatst 27 juli - geen reactie meer - mailadres bestaat niet meer, via messenger geen reactie.34.95 euro armer. Laatste keer bestelling geplaatst zonder Trustpilot te raadplegen...

Hallo, Tegoedboncode die ik kreeg van smiling socks begin dit jaar werkt niet. Verschillende mail gestuurd hieromtrent maar ik krijg geen antwoord. Tegelijkertijd blijf ik wel reclame mails op... Toon meer

Super slecht!! Enkel de 5 sterren reviews komen tevoorschijn. Bestellingen worden niet geleverd gewoon pure oplichterij! Enkel maar excuses dat ze achterstaan met de e-mails en schuift vervolgens de s... Toon meer

Totaal waardeloos!! In eerste instantie komen Alleen de goede reviews tevoorschijn dus dan maar zo, maar KOOP NIET, HET ZIJN OPLICHTERS! Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens me... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Rustige kleuren, premium kwaliteit en een subtiele vrolijke smiley waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: dat zijn onze Smiling Socks. De sokken zijn ontworpen voor iedereen die graag van het leven geniet en die stijl en kwaliteit belangrijk vindt.

2,7

Slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestel hier nooit!!!!

Voor het eerst in m’n leven schrijf ik een revieuw. Maar bestel nooit bij deze site!!! Ze leveren niet, of veel te laat. Kwaliteit is waardeloos. Als je terug wil sturen zijn de kosten voor jou. Geven ze niks door aan Klarna zodat Klarna blijft eisen dat je gaat betalen. Ik ben al 4,5 maand hiermee bezig. BESTEL HIER NOOIT! bij Ali express zelf 70% goedkoper.

24 februari 2022

Antwoord van Smiling Socks

Kunt u aub een mail sturen naar hello@smilingsocks.nl met de situatie? Dan zorgen wij dat het direct wordt opgelost.

Onze excuses voor deze situatie.

Niets ontvangen en geen communicatie

Ik maakte een bestelling op 11 februari. Op de site spreekt men van levering na 1 dag met eventueel kans op wat vertraging. Ondertussen zijn we meer dan 10 dagen verder, ontving ik geen communicatie meer sinds de bevestiging van mijn bestelling en ook op mijn mailtje met de melding dat ik niets ontvangen heb, komt geen reactie. Ik voel mij op dit moment opgelicht en hoop dat het alsnog wordt rechtgezet.

23 februari 2022

Onze excuses voor deze situatie.

Na 8 dagen hebben we geen idee wanneer…

Na 8 dagen hebben we geen idee wanneer we de aflevering van het bestelde
tegemoet kunnen zien! Zeer teleurstellend!

Beoordeling

Vragen ze mij al 2x hoe mijn aankoop bevalt terwijl ik nog steeds niks ontvangen heb. Dat is vragen om een slechte review. In de bestelling staat nl dat je vandaag bestelt is morgen leveren, maar dat is bij mij nog nooit gebeurd. Die leveringen duren altijd een aantal weken!
Nadat ik een reactie heb gekregen op deze slechte review is het probleem onmiddelijk opgelost en heb ik de volgende dag mijn bestelling alsnog ontvangen👍👍

Onze excuses voor deze situatie.

Ik wacht nu al bijna 3 weken op mijn…

Ik wacht nu al bijna 3 weken op mijn bestelling en heb nog steeds niets ontvangen. Ik zou hier niets bestellen.

Flinke vertraging

Ik heb na meer dan een maand mijn bestelling nog niet ontvangen!

21 februari 2022

Slechter kan niet

20 februari 2022

Onze excuses voor deze situatie.

Bestelling nog altijd niet toegekregen

Bestelling nog altijd niet toegekregen. Besteld op 6 februari!!!!!

19 februari 2022

Zeer slecht

Zeer slecht, nog steeds mijn product niet ontvangen en er word ook niet gereageerd op mijn mail!

18 februari 2022

Onze excuses voor deze situatie.

Ik heb mijn sokken na 3 mails nog…

Ik heb mijn sokken na 3 mails nog steeds niet! Nooit meer!

18 februari 2022

Na 4,5 maand (!) eindelijk m’n bestelling binnen

Na 4,5 maand heb ik eindelijk m’n bestelling binnen…

17 februari 2022

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen.

Bedankt dat er eindelijk eens gereageerd wordt. Ik heb reeds herhaaldelijk naar dat e-mail adres gemaild. Maar ook dat haalde niets uit. Ben benieuwd of ik ze nu wel ontvang dan!!

16 februari 2022

Onze excuses voor deze situatie.

Ik heb het vorige week besteld

Ik heb het vorige week besteld. Op de site staat voor 22.00 besteld is morgen in huis. Dat is dus niet zo. Een week later en heb nog niks binnen.

16 februari 2022

Niets ontvangen

Niets ontvangen. Post.nl zegt niets ontvangen te hebben en Smiling sicks heeft gemeld zending verstuurd te hebben. Rarara

15 februari 2022

Ontevreden

Er wordt iets gepresenteerd wat niet waargemaakt kan worden qua levering. Dit is al bij de bekend, maar daar kom je zelf pas achter als je je bestelling al geplaatst hebt. Ik denk dat het beter is om transparant te zijn aan de voorkant qua haalbaarheid dan is het ook niet erg om te moeten wachten op je product. Nu had ik het gekocht als verjaardagscadeau maar de verjaardag is inmiddels al voorbij en het product heb ik nog steeds niet binnen.

15 februari 2022

Er staat op de site dat het produkt de

Er staat op de site dat het produkt de
Volgende dag bezorgd wordt, maar ik wacht inmiddels al bijna een week

14 februari 2022

Order nooit ontvangen.