Bestelling geplaatst 27 juli - geen reactie meer - mailadres bestaat niet meer, via messenger geen reactie.34.95 euro armer. Laatste keer bestelling geplaatst zonder Trustpilot te raadplegen...
Hallo, Tegoedboncode die ik kreeg van smiling socks begin dit jaar werkt niet. Verschillende mail gestuurd hieromtrent maar ik krijg geen antwoord. Tegelijkertijd blijf ik wel reclame mails op... Toon meer
Totaal waardeloos!! In eerste instantie komen Alleen de goede reviews tevoorschijn dus dan maar zo, maar KOOP NIET, HET ZIJN OPLICHTERS! Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens me... Toon meer
Rustige kleuren, premium kwaliteit en een subtiele vrolijke smiley waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: dat zijn onze Smiling Socks. De sokken zijn ontworpen voor iedereen die graag van het leven geniet en die stijl en kwaliteit belangrijk vindt.
Nederland
- hello@smilingsocks.nl
- smilingsocks.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Compleet mis gegaan bestelling drie…
Compleet mis gegaan bestelling drie weken te laat.
Ondanks dat wel goed gecommuniceerd gelukkig!

Antwoord van Smiling Socks
Na een maand nog steeds geen sokken…
Na een maand nog steeds geen sokken ontvangen. Ter compensatie werden Kerstsokken aangeboden, het is nu inmiddels 13 januari. Daarbij ontving ik verschillende e-mails met nieuwe acties en bedankjes dat ik klant ben. Maar tot op heden niks ontvangen. Erg jammer dit.

Antwoord van Smiling Socks
Bestel hier vooral NIETS.
Bestel hier vooral NIETS.
Op de website staat aangegeven dst je de bestelling de volgende dag ontvangt. Maak daar maar minimaal de volgende maand van.
Ik bestelde en heb na 3 dagen contact opgenomen. Daar krijg je dan pas een week later een standaard reactie op. Maat de bestelling annuleren kan niet.
Vervolgens een algemene mail met het excuus dat de verzendpartner problemen heeft. Uiteindelijk op 30 december een verzendbevestiging met teach-and-tra rcode die vervolgens bijna 2 weken op de status 'pakket nog niet ontvangen of in verzendproces opgenomen' blijft staan. Als je dan je pakket na bijna anderhalve maand ontvangt, blijkt maat 42-48 krap maat 36-38 te zijn.
Na het versturen van een verzoek tot retourneren waarin ik duidelijk heb omschreven waarom ik wil retourneren en dat ik verwacht dat dat op zijn minst kostenloos kan i.v.m. de zeer lange levertijd van mijn bestelling met ook nog eens een verkeerde maat, kreeg ik, wederom, een standaard antwoord waarin gevraagd werd wat de reden was.
Nu, terwijl ik nog zit te wachten op de retourprocedure, krijg ik doodleuk een mail waarin gevraagd wordt mijn mening te geven. Daarin kun je op 1-5 sterren klikken en alleen bij 4 of 5 kom je hier terecht. Waarneer je met 1 tot 3 sterren, dan kom je op een onbereikbaar Google-formulier.
Al met al niet eens die ene ster waard, dus wees gewaarschuwd
BESTEL HIER NIET!!!!
Begin december besteld. Nu half januari is het nog niet geleverd. Ze hebben leverproblemen zeggen ze. Op de vraag om de order te cancellen reageren ze niet. En dan roepen ze dat het eraan komt via PostNL, maar daar hebben ze weken lang geen pakket ontvangen om te leveren. Een groot spel...

Antwoord van Smiling Socks
Wacht al weken op mijn bestelling
Wacht al weken op mijn bestelling, op e-mail wordt niet meer gereageerd.

NIET BESTELLEN!!!!
NIET BESTELLEN!!!!
Bij deze wekbshop moet je nooit bestellen. Een en al oplichting. Na 2 maanden nog niks ontvangen.
Iedere keer krijg ik een smoes te horen waarom het zo lang duurt en de schuld wordt bij de pakket dienst gelegd.
Ik snap niet waarom zoveel youtubers en instagrammers met hun in zee gaan. Want ze leveren gewoon weg niet.
Aan het lijntje gehouden worden & asociaal
Order loopt sinds 2 December, inmiddels is het 2 Januari. Voor 22:00 besteld, morgen in huis saat mooi op de website. In de tussentijd meermaals mails gestuurd en toen duidelijk werd dat ze de logistiek niet onder controle hebben order tot 3 keer toe verzocht te annuleren, waar of standaard mail op kwam of de boodschap dat het pakket toch echt volgende week op de mat gaat vallen en dus niet meer geannuleerd kan worden. Track & Trace staat sinds 10 december al klaar, maar de pakketen zijn niet bij DHL... Mensen worden aan het lijntje gehouden en de wensen van klanten worden niet alleen niet gerespecteerd, ze proberen je gewoon die sokken door je keel te douwen.
Bij deze dus nogmaals aan Smiling Socks, ik wil graag mijn bestelling annuleren. De sokken zijn nog lang niet verstuurd, en al zouden ze verstuurd worden wil ik ze nog niet misschien. Ronduit asociaal jullie klantenservice.
Edit: een half jaar na de klacht wordt nog even onderstaande reactie door smilingsocks geplaatst met vraag om mail om het op te lossen. Wat een grap.

Zeer slecht
Zeer slecht. Sokken ruim voor kerst besteld. Kwamen echter niet. Na lange tijd kwam er een bericht dat de sokken niet op voorraad waren en ze wel anderen konden sturen plus een extra pakket kerstsokken. Deze sokken waren echter zeer teleurstellend en het kerstpakket bleek een ‘Made in China’ kerstsokje te zijn, niet om te dragen. Ik wil alles retourneren, maar krijg daar geen antwoord op. Echt een heel slecht bedrijf.

Super slecht!!
Super slecht!! Enkel de 5 sterren reviews komen tevoorschijn. Bestellingen worden niet geleverd gewoon pure oplichterij! Enkel maar excuses dat ze achterstaan met de e-mails en schuift vervolgens de schuld op de warehouses. Ook kregen we valse mails van kortingen met vervolgens een zeer vreemd bericht dat deze e-mail niet verstuurd had mogen worden. Laat je dus zeker niet verleiden door deze neppe site!
WAARDELOOS!!!!!!!
Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens meer op! Warehouse de schuld geven is het enige dat ze doen. Nog steeds bieden ze kortingen aan op producten die ze gewoon niet leveren!!
NIET BESTELLEN!
NIET BESTELLEN!
Op 25 november sokken besteld, leuk voor sinterklaas, dacht ik... voor 22:00 besteld morgen in huis, dat dacht je...
28 november mail gestuurd, want ik had nog niks gehoord. Producten niet op voorraad, oké dat kan, maar wel raar dat dit dan niet vermeld is en er geen mail uitgestuurd wordt. Maaaar, het zou elk moment binnen komen en dan verzonden worden...
Hierna bleef het stil en werd er niet meer gereageerd. Op 9 december een mail gestuurd dat ik het wil annuleren, elk contact over annuleren wordt gewoon niet op gereageerd! Later zeggen ze 'wij doen nu niet aan annuleren, dat kan onze klantenservice er niet bij hebben en anders zijn we zo failliet'. Ik ben geen bank volgens mij die in jullie bedrijf investeert zonder daar iets voor terug te krijgen? Daar zoek je maar investeerders voor.
Wonder boven wonder kwam er op 9 december een mail dat hij aangemeld was bij DHL, hierna gebeurde er echter ook helemaal niks meer.
Alles wordt op het warehouse gegooid, dat zij er een potje van maken. Maar hier bellen ze alleen maar mee en vervolgens krijg je te horen dat ze de boel bij elkaar liegen. Als bellen geen zin heeft, misschien andere dingen ondernemen? Ze zeggen het allemaal niet aan te kunnen, maar de site tijdelijk uit de lucht halen, ho maar.
Klantenservice is bar slecht, slechte en weinig reactie. Uiteindelijk maar geprobeerd via instagram contact op te nemen, kreeg toen wel reactie, maar schuld wordt alsmaar op anderen gelegd.
Op 28 december, na ruim een maand mijn vandaag besteld morgen in huis sokken binnen gekregen.
Kortom, niks bestellen. Ik ben er helaas als studente ingetrapt, maar hoop dat anderen er niet in trappen. Mij zien ze niet meer terug.

NIET KOPEN
NIET KOPEN. Ik schrijf nu express een review met 5 sterren zodat mensen die bij de ‘goede’ reviews kijken ook daadwerkelijk een eerlijk beeld kunnen krijgen. Bestel hier niks, ze hebben een hoop zogenaamde problemen en excuses, maar komt er op neer dat je je geld kwijt bent en niks geleverd krijgt. Wil je je geld terug? Daar reageren ze niet op en gaat ook gewoon niet gebeuren. Bij de reviews met 1 ster zijn recente ervaringen te lezen met een goed beeld van de situatie. Overigens heel bijzonder dat allerlei sokken niet op voorraad zijn, maar je wel nog steeds alles kan bestellen. Dat zegt al genoeg lijkt me. Wederom in de reactie hieronder een hoop excuses waar niemand iets aan heeft. Als het lukt om op deze review te reageren kan er ook wel op mijn mails gereageerd worden waarin ik vraag om annulering en geld terug. Hou op met eindeloos excuseren en kom in actie.

Bijna 6 weken te laat én de verkeerde
Meer dan 5 weken moeten wachten. Vriendelijk dat wel, maar allerlei uitvluchten, telkens andere. Heb vandaag dan uiteindelijk mijn sokken gekregen en het zijn dan nog eens de verkeerde ook (lage ipv hoge). Die zijn op de koop toe goedkoper. Aldus het ergste moet nu allicht nog beginnen, proberen deze terug op te sturen en de juiste te krijgen. Weeral veel tijd en energie kwijt ten gevolge van het gepruts van een ander. Om moedeloos van te worden.
Lang wachten op verkeerde producten
Helaas heb ik een maand moeten wachten op mijn bestelling en heb ik ook nog de verkeerde kleuren sokken binnen gekregen. Heb twee mails moeten sturen naar de klantenservice voordat mijn bestelling überhaupt verzonden werd…..
Nu weer een mail gestuurd ivm de foutieve inhoud van het pakket, hopelijk komt smiling socks met een passende oplossing
Ik weet in ieder geval dat ik hier nooit weer iets ga bestellen ookal zijn de sokken leuk en zien ze er kwalitatief goed uit, ze lijken wel heel klein voor een maat 42-48

Antwoord van Smiling Socks
Smiling socks aangepaste review
Helaas hier ook een bestelling gedaan eind november. Wij zijn inmiddels een maand verder en nog niets ontvangen. Ze geven aan dat het probleem bij een externe partner ligt die de track and trace code al hebben aangemaakt, maar nog niet aan het leveren zijn...... Onze smile is in ieder geval weg ;-(
Half januari hebben we eindelijk de sokken kunnen leveren, dus daar zijn we dan wel weer blij om. Waarschijnlijk zijn de problemen met de externe partner opgelost.
Site vol leugens
Bestelling gedaan op black friday 28/11/21. Ondertussen zijn we 25/12 en is het pakket nog steeds niet aangekomen, zelfs niet bij post.nl ondanks de zogenaamde mail van verzending op 18/12/21 (ja dat leest u goed). Verspil geen geld aan deze mensen, ze maken niet waar wat ze zeggen: volgende werkdag in huis?!
Een regelrechte schande! Bovendien heeft mijn petekind nu geen kerstcadeau en wellicht evenmin een nieuwjaarsgeschenk. Zwaar ontgoocheld!!!!

Foute levering + 1 maand wachten
Na 1 maand wachten op de sokken, ze eindelijk ontvangen. Joepie, net op tijd voor Kerst dacht ik. Bij openen van de bestelling zie ik dat de maten allesbehalve kloppen en dat de kleuren ook totaal niet de kleuren zijn die ik besteld had.
Te laat, maar wel goed!
Op 7 december bestelde ik mijn sokken, en ik ontving ze op 21 december. Toen ik deze bestelde adverteerde ze 'vandaag besteld, morgen geleverd', maar dat was dus niet zo.
Nu ik heb een vriendelijke mail gekregen, met de uitleg waarom de sokken vertraging oplopen en naar mijn mening kunnen zij zelf hier niets aan doen. Iedereen kan eens pech hebben, zeker als je samenwerkt met een ander bedrijf die instaat voor de verzending. Wel waren ze zo vriendelijk om als tegemoetkoming een kerst-pakket sokken extra te bezorgen. Ik ontving 4 leuke kerst sokken, iets wat ik normaal niet zelf zou kopen maar ze zijn wel echt heel erg leuk.
Ook vind ik de kwaliteit erg goed! Ze zitten lekker en zakken (voor zover ik ze al gedragen heb) niet af! En natuurlijk, ze zien er fantastisch uit!
Ik ben alleszins zeer tevreden met mijn bestelling, ik moest even wachten maar dat was het zeker waard!
Jammer ...
Was ik hier maar eerder komen lezen 😱 ik heb het geluk gehad dat mijn sokken na 4 weken geduldig wachten (en mailen) wel geleverd zijn maar totaal niet de juiste maten hebben die we gevraagd hadden. Heel jammer dus want degene met de grote voeten zal nu dus naar 1 paar sokken krijgen. Één keer maar nooit meer ...

Waardeloos
Waardeloos. Ik wacht al weken op mijn sokken. Heb nu al meerdere malen gevraagd om mijn geld terug. Kortom wil je lachende sokken en geld besparen. Koop dan sokken bij de HEMA en stift. Teken een smiley op je sok met de stift en klaar is Kees.
En dan 8 maanden later een reactie achterlaten dat je een soort van hebt gereageerd. Dacht het niet. Waardeloze tent. Ik zie nog steeds verkeerde informatie staan in jullie algemene voorwaarden. Ga jullie heel erg schamen.