Roofing Expert Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Ik kreeg 2 weken geleden een mailtje dat de levering van de kozijnen niet door kon gaan omdat de uitvoerder zijn arm gebroken zou hebben en of we een maand konden wachten. Ik heb gezegd dat dat nie... Toon meer

Let op ze veranderen van naam, Soltectum zat in Zutphen, nu heet het ineens Roofing Experts en zitten ze in Utrecht. Ga niet in zee dit zijn oplichters... Wij hadden in juli 24 een afspraak gemaakt vo... Toon meer

Bij mij zijn de kozijnen wel geleverd maar heb lang moeten wachten voordat alles klaar was. Het is slecht afgewerkt en zit nog steeds te wachten op mijn hor en verfstift. kan met niemand meer in co... Toon meer

2 maanden geleden een hele vriendelijke verkoper bij mij thuis gehad. Fijn gesprek gehad en alles naar wens achter gelaten. Mijn Dak is als nieuw! Binnenkort kozijnen plaatsen! Snelle service en commu... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf

Bij roofing expert zijn wij gespecialiseerd in zowel platte en schuine daken.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie, afspraken goed nagekomen, geen verdere
Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles vlekkeloos verlopen. Geweldig gedaan jongens!!

17 augustus 2022

Zonnepanelen laten plaatsen

Onze zonnepanelen zijn geplaatst op onze garage,6 stuks in totaal.Het was al met al best wel wat werk en hier en daar zat het wat tegen.De bekabeling moest naar de omvormer 18 m verderop in de schuur.Het waren bekwame en vriendelijke monteurs en ze hebben de hele boel keurig geplaatst.Ik heb het hele traject van aankoop tot plaatsen positief ervaren.Ik heb via de mail en telefonisch contact gehad en heb duidelijk antwoord gehad op mijn vragen.(snelle reactie's) Ik vind het ook prettig dat de BTW. teruggaaf door de medewerkers van Soltectum geregeld wordt.

14 september 2022

Tot nu toe netjes voorgelicht en ook…

Tot nu toe netjes voorgelicht en ook uitstekend geholpen door aisha!!! Duidelijk en zeer netjes geholpen! De mannen die kwamen plaatsen waren ook zeer vriendelijk en werkten hard door,en ook kon ik de meest stomme vragen stellen waarop ik netjes uitleg kreeg!!! Tot nu toe zeer tevreden!!!

13 september 2022

Slechte communicatie

De monteurs die de zonnepanelen leggen doen hun werk uitstekend, maar de rest van de organisatie werkt van geen meter. Slechte (onderlinge) communicatie en van enige hulp bij btw-teruggave en aanmelding bij de netbeheerder is geen sprake. Het duurt nu al weken voordat er een afspraak ingepland wordt voor de afronding van de montage. Kortom, dit bedrijf is geen aanrader.

13 september 2022

Vandaag panelen gemonteerd

Vandaag panelen gemonteerd, netjes gedaan op een klein schoonheids foutjes na, namelijk verzinkte klemmen i.p.v zwarte. Moet nog verwisseld worden en de WiFi stick was nog niet aanwezig. Panelen werken uitstekend.
Aan te bevelen bedrijf

12 september 2022
Logo Roofing Expert

Antwoord van Roofing Expert

Fijn om te horen dat u tot nu toe tevreden bent met de geleverde service! Wij komen inderdaad nog 1x langs voor de laatste werkzaamheden.

zeer matige communicatie en valse voorstelling van zaken…

Verschillende aanbiedingen bekeken alvorens voor Soltectum te kiezen. Reden het geven van een leveringsgarantie. installatiedatum 8 aug 2022. 4 aug telefoontje: levering van benodigde spullen niet binnengekomen. Wachten op de volgende levering duurt wrs enkele weken. Na twee weken bel ik voor update. Vaste contactpersoon op vakantie. Nieuwe contactpersoon zegt doodleuk geen levering voor maart 2023. Of ik moet voor ander systeem kiezen wat in eerste instantie juist afgeraden werd. Daarna niet meer bereikbaar of reactie gehad op mailtjes.

16 sept Ondertussen update gekregen met bevestiging dat ik toch geleverd krijg op 3 oktober. Fingers crossed☺️

12 september 2022

Drama communicatie, slecht bedrijf

Na leuke telefoongesprekken zijn wij er helaas ingetuind. Wij hebben een bestelling geplaatst bij Soltectum i.p.v. de concurrent. Inmiddels wachten we al dik een half jaar op installatie. Meerdere keren uitgesteld ZONDER enige vorm van communicatie. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar je mag het contract niet ontbinden, want dan moet je 25% betalen. Soltectum kan echter geen vooruitzicht geven op wanneer de installatie kan plaatsvinden. Kortom dit kan nog wel rustig 2 jaar duren, terwijl concurrenten aangeven wel te kunnen leveren. Vreemde zaak..

16 maart 2022
Logo Roofing Expert

Antwoord van Roofing Expert

Goedemiddag meneer,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de huidige communicatie. Er is een grote schaarste en ook wij krijgen weinig zekerheid over levertijden. Graag zouden wij u willen verzoeken of u contact met ons op zou willen nemen door te mailen naar service@soltectum.nl zodat wij gezamenlijk kunnen kijken naar een oplossing. Wij horen graag!

Tevreden klanten!

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen. Alles verliep volgens afspraak, vlot en netjes en de monteurs zijn vakkundig. Het was verrassend en leuk dat we direct na het instaleren van de app direct konden zien wat de panelen ons aan stroom opleveren. De contacten met Aisha verliepen uiterst prettig en onze vragen werden goed beantwoord, dank daarvoor. Kortom we zijn uiterst tevreden en nu maar hopen op veel zonneschijn.

23 augustus 2022

Alles volgens afspraak

Wij zijn vanaf het begin goed geïnformeerd over de mogelijkheden door Soltectum. Nadat we akkoord gingen met de offerte hebben ze op korte termijn een afspraak kunnen plannen en vervolgens alles in één dag aangesloten en opgeleverd. De aftersales helpt ook op weg om de btw teruggave terug te vorderen.

19 augustus 2022

Eén groot drama en bak ellende!

Er kan intern nog een hoop verbeterd worden bij dit bedrijf. De offerte ging in eerste instantie goed. Planning vervolgens absoluut niet. Drie keer een datum gepland voor installatie, twee keer geen monteurs. Maar wel al een aanbetaling gedaan. De monteurs zijn super. Deskundig, vriendelijk en hard werkend. Zij verdienen wel de credits! Maar ook zij worden het bos ingestuurd en krijgen geen reserve onderdelen mee. Groepenkast moest vervangen worden en een omvormer stuk. Weer 1,5 uur wachten. Op kantoor waren de mensen dus al naar huis die over de app en inloggegevens gaan. Maar wel na installatie het openstaande bedrag direct mailen met verzoek om betaling. Volgende dag gebeld en gemaild over de app en inloggegevens. Kon wederom niet opgelost worden, pas na het weekend. VERSCHRIKKELIJKE AFTERSALES! Tip: stuur de inloggegevens en naam van de app mee na aanbetaling! Maar nu wel weer vragen om betaling en een restant van 500 euro open laten? Wat denk je zelf???? Lever eerst de volledige dienst af van A tot Z, dan pas betaal ik. Eens kijken hoe snel alles maandag wordt opgelost......voorlopig blijft het volledige restbedrag nog even op mijn eigen rekening staan.

Inmiddels is het alweer dinsdag. Tussenstand: van afstand kan de monitoring niet geregeld worden. Kantoor zegt dat de monteurs dit hadden moeten doen. Er moet dus weer iemand langs komen. Helaas heb ik zelf ook met verlofuren te maken bij mijn eigen werkgever en ben ik dus aangewezen op een afspraak op mijn vrije parttime middag. Voorlopig zal ik het openstaande bedrag dus nog niet overmaken.

Update 27 juli: 3 man sterk voor de deur om monitoring in te regelen. Blijkt de lay-out foto met scancode kwijt te zijn! Gevolg: alle panelen moeten eraf om per omvormer een scancode te fotograferen om monitoring aan te schakelen. Dit betekent wéér een nieuwe afspraak, met steiger, etc. etc.. App voor monitoring heb ik inmiddels wel van de vriendelijke installateur gekregen. Soltectum, jullie begrijpen dat ik nog even wacht met betalen, hè!

28 juli 2022

Het is een jong bedrijf die alles doet…

Het is een jong bedrijf die alles doet om zijn klanten tevreden te stellen. Het is een bedrijf die afspraken nakomen en in overleg met het klant hun werk op een goede professionele manier oplossen.

21 juli 2022

Goed geregeld

Goed geregeld. Aanvankelijk slechte communicatie over levermoment maar vervolgens met de juiste aandacht en deskundigheid geïnstalleerd.

15 juli 2022

Prettige ervaring en kundige mensen

In aanloop zeer prettig gesprek gehad met accountmanager Aisha ze was erg kundig en geduldig. De levering was precies volgens afspraak en ook de montage verliep vlot en netjes! Goede uitleg gehad en alles keurig achter gelaten. Een paar dagen na de installatie ben ik nog gebeld door Aisha met de vraag of alles naar tevredenheid verlopen was en wederom een prettig gesprek.
Kortom een tevreden klant!

14 juli 2022

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, komen deze na. Eindproduct (zonnepanelen en omvormer) netjes geleverd en geïnstalleerd. Goed contact via telefoon en mail.

8 juli 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden, van het begin tot het eind. Het contact was duidelijk en de monteurs deden hun werk snel, goed en netjes. Dus TOP

29 april 2022

Via het netwerk in contact gekomen met…

Via het netwerk in contact gekomen met Soltectum na verschillende opstellingen op het dak dit vanwege een dakkapel en verschillende offertes zijn we het eens geworden de eerste keer dat de panelen zouden geplaatst worden was er sprake van corona in het spel bij de installateurs afgelopen zaterdag 19 Feb zijn ze geplaatst door twee monteurs eerst door het hele huis gelopen plan van aanpak gemaakt en we kwamen tot conclusie dat er een andere opstelling moest komen op het dak dit is naar tevredenheid uitgevoerd het is binnenshuis zeer netjes uitgevoerd moest natuurlijk zelf wel stofzuigen de dag erna ontdekte ik lekkage binnenkant dak heb zelf hier en daar gekit kon geen dakpannen ontdekken die stuk waren contact gezocht met Soltectum en in overleg houden we contact hier over al met al respect voor die ene dakhaas die met gevaar voor eigen leven de panelen heeft gelegd dit had te maken met de toch nog harde wind.

21 februari 2022