1 grote oplichtersbende, kletsen uit hun nek in de mail om onder iedere verantwoordelijkheid uit te komen! Lees dit goed: OPLICHTERS!!!!! (hoe duidelijk kan ik zijn)!!
Stridershoes
ik had eerst een te kleine maat besteld maar ik nam contact op met de klantenservice en zij stuurden me de juiste maat zonder dat ik extra kosten hoefde te betalen. de klantenservice was inderdaad nog... Toon meer
2 paar schoenen besteld, 1 paar beige, 1 paar zwart. Waren na 6 weken nog niet geleverd. Mail gezonden. Antwoord: schoenen zijn onderweg. 3 weken later werden de beige schoenen geleverd. Leuk design,... Toon meer
2 juli 2020 schoenen besteld doch er wordt niets geleverd. Op emailberichten wordt niet gereageerd, kortom een gevalletje oplichting. Zielige lui die zo hun brood verdienen. Als jullie echt iets met... Toon meer
Mensen keken ook naar
Opgelicht of gewoon erg slecht
Slecht, slect, slecht, bestelt, na ongeveer 4 weken geleverd maar ze zitten voor geen meter. Wel 60 euri betaald plus 18 euro voor retourkosten, maar mijn geld nog niet terug. Of het opplichters zijn weet ik niet maar dit is geen zaken doen. Maar weer n mailtje sturen en hopen dat er gereageerd wordt. Misschien Radar of kassa inschakelen😡

Schandalig!!
Schandalig!!! Ik wacht al 8(!) maanden op mijn bestelling. Moet weken wachten tot er iemand reageert op mijn mails. Ze zeggen dat mijn bestelling bezorgd is maar ik heb niets gekregen! Bestel hier nooit iets want het is gewoon weggegooid geld!!!

Antwoord van Stridershoes
Zeer slecht schoenen zouden binnen…
Zeer slecht schoenen zouden binnen 10-14 dagen bezorgd worden wacht nu al 30 dagen, op de contactpagina aangemaakte contactverzoeken wordt niet gereageerd. NIET KOPEN!!
Heb inmiddels mijn geld terug gekregen

Antwoord van Stridershoes
Wanneer stopt iemand deze oplichters?
Wanneer stopt iemand deze oplichters?
Ze hebben geen retourneringsbeleid, dus tevreden of niet....je bent je geld kwijt.
Geen reacties op mails, geen antwoorden.
De schoenmaat is veels te klein.
Bestel niets bij deze oplichters!

fake firma!
veel beloften en 4 automatische email responsen maar nooit echt antwoord op vraag om status bestelling...Na 1 maand blijkt dat de schoenen nooit verstuurd werden...Klacht via paypal, en na nog twee paypal mails geld terug gekregen, alles zonder ook maar enige vorm van echte communicatie.
aan alle gedupeerden hier: Als je met paypal betaald hebt, geschil starten via hen. Had 1 week later mijn geld terug.

Antwoord van Stridershoes
Die ene ster is nog te veel
Die ene ster is nog te veel. Waardeloze rommel waar ik 2 maanden op heb moeten wachten. M.ijn advies; mijden als de pest. Troep!

Antwoord van Stridershoes
Geld na vier dagen terug
Na lezing van de reviews hier, heb ik meteen mijn bestelling van 1 paar Strider schoenen geannuleerd. Mijn annulering werd binnen het uur bevestigd. Vandaag heb ik gemaild wanneer ik mijn geld kon terugverwachten. Vanavond stond het op mijn rekening. Dat had ik dus niet verwacht. Maar ik dacht, ik laat het toch even weten. Het is toch een positieve ervaring met dit bedrijf. Maar in hoeverre dit beleid is, weet ik natuurlijk niet.

Antwoord van Stridershoes
Nog steeds niet geleverd sinds 23 juni…
Nog steeds niet geleverd sinds 23 juni besteld oplichters zijn het dit staat in hun voorwaarden
We garanderen niet dat de kwaliteit van producten, services, informatie of ander materiaal dat u hebt gekocht of gekregen, aan uw verwachtingen zal voldoen, of dat fouten in de Service zullen worden gecorrigeerd.
Nooit kopen dus
Ondertussen is mijn geld terug gestort door de creditcardmaatschappij dus ik heb er geen financieel last van maar het is wel vervelend

Antwoord van Stridershoes
Geleverd maar slechte prijs kwaliteitsverhouding
Veel recensies schrijven dat de schoenen niet geleverd zijn, in mijn geval heb ik ze wel ontvangen.
Toch schrijf ik een enigszins negatieve recensie want:.....
ZE ZITTEN VOOR GEEN METER.
Het zijn een soort mocassins erg flexibel, maar daardoor bieden ze ook geen stevigheid.
Maar ze gaan na verloop van tijd knellen omdat je ze fixeert net onder je enkel. Misschien is het een gewoonte, en moet ik ze nog een paar keer dragen. Het design vond ik apart daarom heb ik ze gekocht...
3 sterren: Vanwege design en levering (met excuses dat ze zo laat waren) echter;
50-60 Euro voor Vegan (een duur woord voor plastic) schoenen uit China.... en slecht zittend...
Misschien zijn Chinezen voetfetishisten, maar voor mij is dit een miskoop.....
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Wel betalen, maar niet leveren. Wacht nu al meer dan 5 weken op bestelde schoenen. Reageren slecht of niet op mails. Telefonisch niet bereikbaar.

Idd gewoon oplichters
Idd gewoon oplichters, ziet er gelikt uit maar er wordt niet geleverd en antwoord op emails blijft uit. Helaas deze reviews te laat gelezen en 40 euro kwijt.
Oplichters
Oplichters, zit al maanden te wachten, via Ali express, zelfde schoenen, voor een fractie vd prijs
Niet bestellen hier!
Gelikte website, mooie schoenen. Er wordt echter niet geleverd (wacht al sinds 23 juli). Geen contact mogelijk. Je ontvangt automatische mails als je vragen hebt, helpdesknummer (zwitserland) wordt niet opgenomen.
Voel me aardig opgelicht. Niet bestellen dus!
Oplichters in optima forma
Beste mensen het zijn gewoon Chinese oplichters die telkens onder een andere merknaam opereren .
Blijf er met je tengels van af.
Klacht geen product ontvangen
2 maanden geleden schoenen besteld. Niets ontvangen. Per mail klantformulier klacht ingediend. Leuke reactie van Julie en Emma.
Maar ook die beloftes worden niet nagekomen. Telefoonnummer van callcenter niet bereikbaar. Ik ben opgelicht voor 59.95 euro.
Nepbedrijf.
Als ik de reviews lees vermoed ik dat…
Als ik de reviews lees vermoed ik dat het hier om pure oplichterij gaat. Ik wacht ook al meer dan 2 maanden zonder resultaat. Schande dat er nog steeds geadverteerd kan worden met loze beloftes. Consumentenbond...hier heb je een mooie kluif van oplichters!!!
Nooit intrappen!!
Ik heb 30 juni schoenen besteld en 20 mails later ( waar ik geen persoonlijk bericht op krijg) nog geen schoenen! Ik ben bang dat ik naar het geld kan fluiten. Trap er dus niet in!!!
Schoenen besteld op 2 augustus
Schoenen besteld op 2 augustus, na 3 weken contact opgenomen over mijn bestelling met bestelnummer 646467. Emma antwoordde dat ze er aan kwamen maar nu nog steeds niet gearriveerd. Geeft weinig hoop op goede afloop.
Wel betalen, niets ontvangen
Ik zag een advertentie van Stridershoes, ik dacht wat een leuke aparte schoenen voor zo'n lage prijs. En wat ik nooit doe, ik bestelde meteen. Stom, stom, stom !!!!! Ik zie nu pas de reviews van Trustpilot, en allemaal slecht. Ik ben er nu ook echt ingestonken, schoenen zal ik wel nooit ontvangen. Deze oplichters zitten ook nog in Engeland, en dus lastige communicatie. Ik heb direct een E-mail gestuurd dat ik mijn order wilde cancelen, ik kreeg verrassend snel antwoord, dat kon niet: "De afhandeling van mijn bestelling was namelijk al in werking gezet, en was al bijna verzonden" Ha, ha ha, je zou er bijna om lachen. Ik ga kijken wat ik er nog aan kan doen.
Oplichting
3 maanden gelden schonen besteld betaald .... nooit wat gekregen...