1 grote oplichtersbende, kletsen uit hun nek in de mail om onder iedere verantwoordelijkheid uit te komen! Lees dit goed: OPLICHTERS!!!!! (hoe duidelijk kan ik zijn)!!
Stridershoes
ik had eerst een te kleine maat besteld maar ik nam contact op met de klantenservice en zij stuurden me de juiste maat zonder dat ik extra kosten hoefde te betalen. de klantenservice was inderdaad nog... Toon meer
2 paar schoenen besteld, 1 paar beige, 1 paar zwart. Waren na 6 weken nog niet geleverd. Mail gezonden. Antwoord: schoenen zijn onderweg. 3 weken later werden de beige schoenen geleverd. Leuk design,... Toon meer
2 juli 2020 schoenen besteld doch er wordt niets geleverd. Op emailberichten wordt niet gereageerd, kortom een gevalletje oplichting. Zielige lui die zo hun brood verdienen. Als jullie echt iets met... Toon meer
Mensen keken ook naar
Laat het niet gaan en DOE AANGIFTE!
DOE AANGIFTE!
Ondanks dat het een dropshipping site is, is het verleiden voor aankoop met onjuiste en misleidende informatie.
DOE aub NIET NIETS, anders zijn andere mensen hier ook de dupe van. Site moet zo snel mogelijk de lucht uit.
AANGIFTE DOEN
politie nl/aangifte-of-melding-doen#ik-ben-opgelicht-bij-een-aankoop-of-verkoop-via-internet
(zet punt tussen politie en nl
Ook wij schoenen besteld en willen dit retour zenden.
Ook wij schoenen besteld, wel ontvangen na 3 weken. In plastic zak. Geen bon of retourneer formulier. Na een aantal keren mailen kreeg ik bericht van ene “Emma “ zie hieronder.
U kunt het artikel op eigen kosten retourneren en een volledige terugbetaling ontvangen.
Als u besluit om de schoenen retour te sturen, stuur ze alstublieft naar onderstaand adres:
Oslo Brands Returns
Púchovská 16
P.O.Box 34
Bratislava 35
Slovak Republic
Mijn vraag heeft iemand ervaring met terug sturen?
down the drain
Hahaha ja mensen we zijn allemaal beetgenomen dus pak je verlies en controleer voortaan als je bestelt van internet.
Frans
Pas op voor Stridershoes, na bijna 8 weken nog geen schoenen
11 juli schoenen gekocht. Kreeg direct een mail dat ze verzonden zouden worden.
Nu 26-8 nog steeds geen schoenen ontvangen.
Een paar keer aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar daar wordt niet op gereageerd.
7 juli schoenen gekocht, maar helaas nog in bezit
7 juli de schoenen gekocht. Mail ontvangen met bevestiging en 12 - 16 dagen levertijd.
8 augustus, middels chatmail contact gehad met de vraag waar mijn schoenen blijven. Van "Emma" een mail ontvangen met support nummer.
11 Augustus in een plastic zak de schoenen ontvangen. Veel te klein en de zool, zo dun!!
Opnieuw via chatmail contact gezocht, een ticket aangemaakt, nu voor retourneren. Van "Julie" in de mail ontvangen met service nummer.
Krijg ik van "Emma" een mail op 25 augustus over een nieuw supportpagina, alle oude verzoeken wordt niet meer gereageerd, dus opnieuw een verzoek aangevraagd voor retourneren. In afwachting nu op vervolg.
Doe aangifte!
Op 11-7 de schoenen besteld maar niets ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd dus ga aangifte doen en proberen deze website uit de lucht te halen. Eigenlijk moet iedereen die niets geleverd heeft gekregen aangifte gaan doen.
Op 12 juli schoenen besteld en betaald
Op 12 juli schoenen besteld en betaald. Nog altijd niet ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd. Op het opgegeven telefoonnummer neemt niemand op. Dit klopt niet. Louche business! Koop hier niets. Je bent je geld kwijt!
Op 18 juli schoenen besteld en betaald
Op 18 juli schoenen besteld en betaald. Rond 3 augustus schoenen zijn geleverd. Maat 43 is te klein. 7 Augustus gevraagd naar retouradres. Zou binnen 72 uur antwoord krijgen. 25 augustus nog niets gehoord. Wat een bedrijf !!
Op 28 Juli schoenen besteld
Op 28 Juli schoenen besteld, maar zijn nooit geleverd. Ze reageren niet op klachten per e-mail en telefonisch te bereiken in Zwitserland en dat kost veel euro,s per gesprek als je ze al kunt bereiken. Het zijn oplichters. Gerardo
Klacht over deze firma 27 juli schoenen besteld .no g steeds…
27 juli schoenen besteld .nog steeds niet ontvangen .
2 mails gestuurd .telefonisch niet bereikbaar ,slechte zaak .
In juli schoenen besteld
In juli schoenen besteld, tot 23 augustus nog niets ontvangen. Boefjes
Ja hoor.....ze zijn vandaag 5 november geleverd, eind goed al goed.
Pas op met Stridershoes
Stridershoes, koop er niets het zijn oplichters!
Schoenen besteld en betaald op 13 Juli 2020, tot nu toe 23-08-2020 niets ontvangen.
ik wil mijn geld terug per direct.
Strider schoenen
Strider schoenen
Op 19-7-2020 besteld en betaald tot op de dag van vandaag 22-8-2020 niets ontvangen. Op je mail wordt niet beantwoord. Via ideal betaald dus we kunnen niks terug vragen helaas. Trap er niet in mensen
geen retour optie!!
schoenen snel ontvangen maar te klein, wilde retourneren maar de vraag is hoe. Er wordt niet gereageerd op mails of vragenformulieren. Stom van mezelf, had eerst even goed moeten nakijken wat dit voor bedrijf is. Schandalig
slecht bedrijf/oplichters!
slecht bedrijf. Besteld en wel geleverd na 4 weken.
Maar zoals bij de andere meldingen geen concrete info over retour zending. Schoenen zijn te klein en hadden een defect (losgescheurd stiksel). Normale reden om te retourneren dus. Geen antwoord op herhaalde mails en niemand neemt de telefoon op. Oplichters!
Arjan
Schoenen besteld op 2 augustus nog…
Schoenen besteld op 2 augustus nog altijd niet ontvangen😡😡. Paar keer mail gestuurd. Geen reactie. Krijg het gevoel opgelicht te zijn. Schandalig😡😡. Inmiddels 19 september nog geen schoenen. Ik weet niet hoe vaak gemaild. Kunnen we vergeten vies pak wat jullie zijn. Stelletje oplichters. Iets voor Programma Opgelicht.
Géén levering.
Schoenen besteld op 26/7. Nu 8/9 nog niets ontvangen.Begin nu mijn twijfels te krijgen.!
Bij mail steeds standaardmailtjes terug met cliché antwoorden die geen hout snijden.
Ben voornemens juridische stappen in gang te zetten mbt deze (vermeende??) firma.
Oplichters?
Na veel zeuren na twee weken de schoenen geleverd gekregen. Bevallen niet, wil ze retourneren; geen adres in verpakking, geen formulier, niets. Geen antwoord op mails en nummer in Engeland wordt niet opgenomen.
Fout bedrijf!
Verkeerde aankoop!
Helaas net als alle vorige reviews. Besteld, betaald en niets geleverd.
Op mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Of oplichters of een heel slecht bedrijf. Ik ben bang dat ik er ingetrapt ben!