Sunday Natural Reviews

21.294

4,5

Mijn ijzer was te laag tijdens de zwangerschap en de IJzerbisglynaat 45mg die Sunday verkoopt heeft mij heel goed geholpen. Ik slikte er therapeutisch 2 per dag en na 4 weken zaten de waardes weer op... Toon meer

Heel duidelijk gecommuniceerd wat mijn adres is nu hebben zij hier iets totaal anders van gemaakt??? Track en trace geeft aan geleverd absoluut niks gekregen geen directe refund ook voortaan jullie ai... Toon meer

De afgelopen maanden bestel ik mijn supplementen bij Sunday. De kwaliteit is erg goed. Transparantie over de oorsprong van de producten. Biologisch Geen plastic; alles in glazen potjes, echt... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Kruidenmedicijnenwinkel
  4. Farmaceutische producten groothandel

Natürliche Produkte: Tee, Vitamine, ätherische Öle, Nahrungsergänzungen und Zubehör.

Uitstekend

21K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.294)

4.829 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit geleverd

Nooit geleverd. Ik heb 9 dagen gewacht en uit het niets werd ik geïnformeerd dat mijn bestelling was geretourneerd. Ik had eerder contact opgenomen maar kreeg toen steeds het antwoord dat ik maar even moest afwachten. Als je de supplementen snel nodig hebt, zou ik ergens anders bestellen!

19 mei 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw bestelling. Het spijt ons zeer dat uw bestelling nog niet door onze verzendpartner is geleverd en dat u tot op heden geen antwoord op uw e-mail heeft ontvangen.

Wij willen graag nader ingaan op uw situatie en onderzoeken wat de oorzaak is van de ontbrekende zending. Wilt u ons alstublieft uw bestelgegevens toesturen, zodat wij de status van uw bestelling direct kunnen controleren en zo snel mogelijk voor een passende oplossing kunnen zorgen?

Wij willen u verzekeren dat wij iedere ontvangen aanvraag zorgvuldig behandelen en dat het voor ons belangrijk is om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u tevreden bent met onze service.

Uw Sunday Natural Team

Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste

Zeer kwalitatieve producten, ik gebruik redelijk wat van hun producten. De werking van deze soort producten is meestal zeer moeilijk vast te stellen maar bij 1 ervan, astaxanthine, kan dat wel, zo zie ik dat mijn huid effectief wat roder is geworden doordat het verzadigd is met astaxanthine die mij dan beschermt tegen UV en vrije radicalen.

Ik gebruik 4 van hun liposomale producten (waaronder de astaxanthine) en ik ben ook zeer content met de smaak van deze vloeistoffen. Dit is niet de goedkoopste webshop voor supplementen maar wel de betrouwbaarste.

17 mei 2026

Zou graag 0 sterren geven

Aan Sunday, kan u mij telefonisch contacteren op +32479875083?
Heb geen zin om weer 20 mzils te sturen met een chatbot.

Zou graag 0 sterren geven. Mijn bestelling is nooit toegekomen. Als ik mail stuur om verdere info te vragen krijg ik steeds een standaard antwoord van een chatot, rlk antwoord daarop levert steeds een postmater delivery fail op.
Extreem frustrerend.
NOOIT mijn bestelling ontvangen!

7 mei 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw bestelling. Het spijt ons zeer dat uw bestelling nog niet door onze vervoerder is afgeleverd en dat u tot nu toe geen antwoord op uw e-mail heeft ontvangen.

We willen graag nader ingaan op uw vraag en de oorzaak van de ontbrekende zending onderzoeken. Kunt u ons uw bestelgegevens doorgeven, zodat we de bestelstatus onmiddellijk kunnen controleren en snel een oplossing kunnen bieden?

We willen u verzekeren dat we elke ontvangen aanvraag behandelen en dat we er veel waarde aan hechten om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groeten,
Uw Sunday Natural-team

Top kwaliteit

Heb Sunday Natural leren kennen via mijn broer.İk had er nog nooit van gehoord.
İk ben zeer tevreden, want het zijn natuurlijke en zuivere voedingssupplementen.Het is ook betaalbaar.İk raad het iedereen aan.

13 april 2026

Echt heel erg slecht !Het is alweer…

Echt heel erg slecht !Het is alweer bijna twee weken en heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ook geen geld terug . Super slecht .

20 maart 2026

Beste,

Het spijt ons zeer om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat dit tot frustratie heeft geleid.

We willen u graag helpen dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarom hebben wij via Trustpilot een verzoek om aanvullende informatie naar u gestuurd. Wij nodigen u vriendelijk uit om hierop te reageren, zodat wij uw bestelling kunnen traceren en u een passende oplossing kunnen bieden.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Sunday Natural Team

Kwaliteit producten, klantenservice mag beter

Ik ben een grootverbruiker omdat de Producten kwalitatief goed zijn. De klantenservice mag wel beter. Ik kreeg een kortingscode van 20% en die werkte niet. Mail gestuurd en nog altijd niet opgelost. Wat is er zo moeilijk aan om een nieuwe werkende code op te sturen, dit duurt nu al weken en ik wil mijn bestelling graag afronden.

4 maart 2026

Ze beloven 20% korting maar…

Ze beloven 20% korting maar uiteindelijk met afrekenen krijg je die niet.

14 maart 2026

Beste Oscar de Jongen,

Het spijt ons dat er problemen zijn opgetreden bij het inwisselen van de kortingscode.

De kortingscode kunt u tijdens het afrekenen invoeren in het daarvoor bestemde veld “Actiecode, voucher”. Houd er daarnaast rekening mee dat promotiecodes gebonden kunnen zijn aan een bepaalde actieperiode en soms beperkingen hebben, bijvoorbeeld voor specifieke productgroepen.

Kortingscodes zijn bovendien niet geldig op reeds afgeprijsde producten, zoals voordeelsets of bundels, en kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingscodes. Ook onze Essentials zijn van deze acties uitgesloten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Om de volledige korting te kunnen gebruiken, adviseren wij u om losse producten aan uw winkelwagen toe te voegen.

Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, laat het ons dan gerust weten – ons klantenserviceteam helpt u graag verder.

Uw Sunday Natural Team

Door een fout in de webshop werd mijn…

Door een fout in de webshop werd mijn bestelling niet als besteld aangegeven, daarom nogmaals hetzelfde artikel besteld. Annuleren was niet mogelijk dus werden er 2 doosjes geleverd met dezelfde inhoud. 1 doosje teruggestuurd en nu ben ik al een maand verder en heb ik nog geen geld terug gekregen. Waarom moet een refund 14 werkdagen duren nadat het pakket is aangekomen? Nu moest ik weer een screenshot van de bestelling doorsturen zodat mijn pakket opgezocht kan worden. :( dit was mijn laatste bestelling bij dit bedrijf!

20 februari 2026

Beste Nicole,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat er bij uw bestelling ongemakken zijn ontstaan. Dit is niet de service-ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij betreuren het dat er blijkbaar een technisch probleem in de webshop is opgetreden, waardoor een dubbele bestelling is ontstaan. Wij begrijpen ook uw frustratie over de situatie en de wachttijd voor de terugbetaling.

Houd er rekening mee dat terugbetalingen na ontvangst en controle van een retourzending volgens onze procedures enkele werkdagen kunnen duren. Uiteraard streven wij ernaar dit proces zo transparant en soepel mogelijk te laten verlopen. Het spijt ons oprecht dat u hierbij een negatieve ervaring heeft gehad.

Wij kijken graag naar uw specifieke situatie om dit verder op te lossen. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice en vermeld daarbij uw bestelgegevens, zodat wij u persoonlijk kunnen helpen.

Hartelijk dank voor uw feedback en uw geduld.

Zeer teleurstellend!

Op advies van een bekende, ook bij Sunday een bestelling geplaatst op 31 januari. Nu ben ik 2,5wk verder en heb nog geen product in huis. Het kan altijd gebeuren dat er iets mis gaat en dat is ook niet perse erg maar dat er gewoon niet op mijn contactverzoeken via meerdere pogingen zoals FB en de website wordt gereageerd vind ik wel zeer kwalijk. Telefonisch zijn zij ook niet bereikbaar dus ik kan fluiten naar mijn bestelling én geld?? Heel teleurstellend!

Mijn bestelnummer 19000111707

31 januari 2026

Goedendag mevrouw Janssen,

hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u kennelijk geen reactie op uw bericht heeft gekregen. Wij begrijpen heel goed hoe vervelend en teleurstellend deze situatie voor u is en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ontstane ongemak.

Hartelijk dank voor uw feedback over uw bestelling. Het spijt ons dat uw bestelling door onze verzenddienst nog niet is geleverd en dat u tot nu toe geen antwoord op uw e-mail heeft ontvangen.

Wij gaan graag dieper op uw melding in en willen de oorzaak van de ontbrekende zending onderzoeken. Wilt u zo vriendelijk zijn uw bestelgegevens met ons te delen, zodat wij de status van uw bestelling direct kunnen controleren en zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen bieden?

Wij willen u verzekeren dat wij iedere binnengekomen aanvraag zorgvuldig behandelen en dat het voor ons belangrijk is om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u tevreden bent over onze service.

Het Sunday Natural Team

Klantenservice is AI en verder onbereikbaar

Na 8 dagen nog steeds geen levering. Op zich niet erg als de klantenservice bereikbaar is, maar achter het web formulier zit een AI die iedere keer zegt 'wacht nog 2 dagen en neem dan contact met ons op'. Hiermee komt de levering niet dichterbij. Annuleren is ook niet mogelijk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, hoewel dat wettleijk verplicht is. Waardeloos

In antwoord op het tegenbericht
- telefonisch bereikbaar zijn is verplicht volgens de wet
- Op mail replies wordt niet gereageerd. Je kunt alleen via een webformulier contact zoeken dat standaard, ook als je al eerder het formulier hebt ingevuld, zegt: "wacht nog 2 dagen". Zorg dan in ieder geval dat je AI respons onthoud dat er al een keer contact is geweest en dan op een 2e contact de human agent inschakeld

10 februari 2026

Beste Marcel Kuiper,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat er vertraging is ontstaan bij uw bestelling en dat u deze ervaring als frustrerend heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer de trackinginformatie niet wordt bijgewerkt.

Uw melding is reeds in behandeling. U heeft inmiddels contact met een Customer Service Agent en daarnaast hebben wij een onderzoek (navraag) bij de vervoerder ingediend om de status van uw zending zo snel mogelijk te verduidelijken. Zodra wij nieuwe informatie ontvangen, zullen wij u uiteraard direct informeren.

Wij willen u verzekeren dat wij iedere binnenkomende aanvraag zorgvuldig behandelen. Het is voor ons zeer belangrijk om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u tevreden bent over onze service.

Met betrekking tot uw opmerking over telefonische bereikbaarheid: momenteel bieden wij bewust geen telefonische klantenservice aan en ondersteunen wij onze klanten uitsluitend per e-mail. Op deze manier kunnen wij verzoeken gestructureerd, transparant en efficiënt verwerken. Uw feedback hierover nemen wij serieus en hebben wij intern doorgegeven.

Wij danken u voor uw geduld en begrip en bieden nogmaals onze excuses aan voor het ontstane ongemak.

Fijn in een glazen pot.

Ik gebruik veel verschillende merken vitamines, mineralen en meer aanvullende supplementen, geweldig dat bij Sunday Natural deze in een donkere glazen pot verpakt zijn wel jammer dat het etiket er zeer moeilijk afgaat.
Ik ga langzaam helemaal overstappen dus net de tweede bestelling geplaatst.
Nu al vaker bij sunday natural besteld,
Laatste bestelling juli 2026.
Toen ik de bestelling plaatste vergat ik iets en bestelde binnen een minuut nog een artikel.
Helaas werden de twee bestemmingen appart verpakt en verzonden. Dit kan beter niet alleen voor de verzendkosten ook voor het milieu.
Ik wil graag melden dat wij tegenwoordig vinden dat bestellingen binnen drie dagen thuis moeten zijn, pffffff kwalijk is het.
Verder kan een bedrijf na het overhandigen van het artikel niet aangesproken worden als de zending laat is.

5 februari 2026

meerdere keren gemaild maar…geen contact

meerdere keren gemaild maar onbereikbaar voor mijn vraag over dosering voor vit supplementen

6 februari 2026

Goedendag,

hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u de indruk had geen reactie van ons te hebben ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Wij beantwoorden uw vraag graag alsnog. Helaas hebben wij uw eerdere bericht niet duidelijk kunnen terugvinden. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om ons het e-mailadres door te geven waarmee u contact met ons heeft opgenomen, of uw vraag opnieuw te sturen.

Wat betreft uw vraag over de dosering van vitaminesupplementen: als verkoper mogen wij om juridische redenen (Health Claims-verordening) geen individuele doserings- of combinatieadviezen geven. Daarnaast zijn wij niet op de hoogte van uw persoonlijke gezondheidssituatie. Wij adviseren u daarom om dit met uw arts of behandelaar te bespreken.

Algemene informatie over onze producten vindt u op onze website onder “GUT FÜR” en in de rubriek “WISSEN”.

Dank u wel voor uw terugkoppeling.

Het Sunday Natural Team

Ik heb Katalase capsules besteld en zie…

Ik heb Katalase capsules besteld en zie dat er Soja bevat, Soja kan gevaarlijk zijn als een vrouw als je dagelijks gebruikt want kan spelen met je oestrogeen en hij dis balanceert je Hormonen. Jammer dat jullie zo goedkope troep gebruiken in jullie supplementen.

4 februari 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Onze oprechte excuses dat u niet de informatie heeft kunnen vinden die u zocht.

Wij willen u graag laten weten dat elk product een eigen productpagina heeft waarop alle relevante informatie voorafgaand aan uw bestelling beschikbaar is. Toch begrijpen wij dat het soms niet altijd duidelijk kan zijn of dat u aanvullende vragen heeft.

Wij helpen u graag verder en willen u vriendelijk verzoeken om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail. Op die manier kunnen we persoonlijk met u meedenken en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wij zien uw bericht graag tegemoet en danken u nogmaals voor uw feedback.

Uw Sunday Natural Team

Moeilijk een fysieke medewerker te contacteren bij problemen, maar uiteindelijk wel verzonden

De klantendienst na bestelling kan beter. Ik kan geen menselijk contact maken met het bedrijf terwijl ik vrees dat er iets niet klopt met de behandeling van mijn bestelling. De AI antwoorden lijken een loop te vormen waarbij ik steeds wordt gevraagd mijn bestelnummer door te geven, en dan wordt verwezen naar het automatisch opvolgingssysteem. De bestelling staat daar in verwerking, maar gelet op het feit dat de levertermijn 3 à 4 dagen is, en de status al meer dan 3 dagen ongewijzigd is lijkt dit niet te kloppen.
Aanvulling op mijn eerdere review: ik kreeg een automatische mail dat mijn bestelling deze namiddag verzonden is, probleem opgelost. Uiteindelijk kreeg ik op 15/1 ook een bericht van een fysieke medewerker dat het 1 tot 3 dagen kan duren om het pakket samen te stellen wegens de drukte.

15 januari 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor het aanvullen van uw review.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het contact opnemen met onze klantenservice en voor de onduidelijkheid rondom de status van uw bestelling. Door de recente drukte heeft de verwerking van sommige bestellingen inderdaad meer tijd in beslag genomen dan gebruikelijk, wat heeft geleid tot vertraging en een minder vlotte communicatie dan wij nastreven.

Het spijt ons dat u hierdoor het gevoel had geen direct menselijk contact te kunnen krijgen. Wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend kan zijn, zeker wanneer een bestelling langer in verwerking blijft dan verwacht. Uw feedback hierover nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening en bereikbaarheid verder te verbeteren.

Fijn om te horen dat de bestelling inmiddels is verzonden en dat u hierover bevestiging heeft ontvangen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld en begrip.

Uw Sunday Natural team

Lang wachten op je product

De website ziet er zeer profesioneel uit met veel uitleg en achtergrond. De producten zijn qua prijs aantrekkelijk en de kwaliteit van de producten lijkt ook goed (hoewel ik hier en daar wel wat dubieuze formules zie staan, met ingrdiënten waarvan al lang is aangetoond dat ze niet werken). De bestellingen werden tot voor kort altijd de dag na bestelling verzonden maar de laatste tijd is dat niet meer het geval en staan de bestellingen een aantal dagen "in verwerking". En dan moet het nog van Duitsland naar Nederland. Het hele proces duurt inmiddels zo lang dat mijn aanvankelijke enthousiasme wat bekoeld is.

12 januari 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website en producten. We stellen het zeer op prijs dat u de kwaliteit en prijsstelling van onze producten waardeert.

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart met de verwerking en verzending van uw bestellingen. Wij willen u graag informeren dat wij naar Nederland verzenden binnen een termijn van 2 tot 4 werkdagen. De eerste werkdag gaat in op het moment dat de betaling is afgerond.

Uw bestelling is momenteel onderweg van Duitsland naar Nederland. Door de feestdagen en mogelijke weersomstandigheden kan het helaas voorkomen dat er vertragingen optreden. Hiervoor bieden wij uiteraard onze oprechte excuses aan.

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel en soepel mogelijk bij onze klanten te bezorgen en hopen dat u spoedig van uw producten kunt genieten.

Uw Sunday Natural Team

Na ruim maand, geen levering en geen geld terug

26 November besteld, geen levering en geen geld terug ontvangen. Ik had gemaild over dat ik de goederen niet had ontvangen en het nog bij PostNL vast zat. Met het verzoek het asap te sturen. Maar kreeg een email dat het terug gestort zou worden. Maar heb tot op heden nog steeds niets en geen geld terug.

27 december 2025

Beste Christian den Iseger,

Bedankt voor uw feedback over onze producten en de verzending. Het spijt ons enorm dat u niet tevreden bent over de levertijd en de afhandeling van uw bestelling. Normaal gesproken houden wij ons aan de aangegeven levertermijnen en het is dan ook zeer spijtig dat dit in uw geval niet is gebeurd.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten een prettige ervaring hebben met onze producten en onze service. Leveringsvertragingen kunnen incidenteel voorkomen en wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Om uw verzoek beter te begrijpen en u direct verder te kunnen helpen, hebben wij meer informatie over uw bestelling nodig. Wij verzoeken u vriendelijk om via ons contactformulier op de website contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij alstublieft uw bestelnummer, uw volledige naam of het e-mailadres dat u voor de bestelling heeft gebruikt.

Zodra we deze gegevens ontvangen, zullen we de status van de levering en de terugbetaling onmiddellijk controleren om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

Hartelijk dank voor uw geduld.

Promotiecode werkt niet

Zou een promotie code t/m dinsdag 16 december kunnen gebruiken maar hij pakt hem niet tijdens het afrekenen. Verder al jaren tevreden met de produkten maar dit is al de 2e keer dat de code niet werkt. Het produkt wat ik wil aanschaffen staat gewoon tussen de aanbiedingen immuunsysteem & weerstand.n

14 december 2025

Beste Gilbert van den Eng,

hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat de promotiecode niet werkt en dat dit inmiddels al voor de tweede keer gebeurt. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze trouwe klanten willen bieden.

Graag helpen wij u dit zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om via ons contactformulier contact met ons op te nemen en daarbij de volgende gegevens te vermelden:

de gebruikte promotiecode

het product dat u wilt bestellen

eventueel een screenshot van de foutmelding tijdens het afrekenen

Ons serviceteam zal de code direct controleren en, indien nodig, corrigeren of een passende oplossing voor u regelen.

Dank u wel voor uw jarenlange vertrouwen in onze producten. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u recht te zetten.

Sunday Natural

Mijn bestelling is nog niet geleverd en…

Mijn bestelling is nog niet geleverd en ik krijg geen contact met het bedrijf

12 december 2025

Beste Thea,

bedankt voor uw feedback.

Wij hebben uw bericht inmiddels ontvangen en u vandaag ook persoonlijk per e-mail geantwoord. Graag lichten wij dit hier nogmaals toe ter verduidelijking.

Uw bestelling 19000097231 is inmiddels succesvol afgeleverd. De bijbehorende PostNL-trackinglink hebben wij u vandaag toegestuurd, zodat u de levering kunt controleren.

Het spijt ons dat u de bestelling niet direct in uw account kon terugvinden en dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Wij helpen hier uiteraard graag bij zodra wij hiervan op de hoogte zijn.

Mocht u na controle van de levering nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice u vanzelfsprekend graag verder te woord.

Sunday Natural Team