Sunday Natural Reviews

21.291

4,5

Mijn ijzer was te laag tijdens de zwangerschap en de IJzerbisglynaat 45mg die Sunday verkoopt heeft mij heel goed geholpen. Ik slikte er therapeutisch 2 per dag en na 4 weken zaten de waardes weer op... Toon meer

Heel duidelijk gecommuniceerd wat mijn adres is nu hebben zij hier iets totaal anders van gemaakt??? Track en trace geeft aan geleverd absoluut niks gekregen geen directe refund ook voortaan jullie ai... Toon meer

De afgelopen maanden bestel ik mijn supplementen bij Sunday. De kwaliteit is erg goed. Transparantie over de oorsprong van de producten. Biologisch Geen plastic; alles in glazen potjes, echt... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Kruidenmedicijnenwinkel
  4. Farmaceutische producten groothandel

Natürliche Produkte: Tee, Vitamine, ätherische Öle, Nahrungsergänzungen und Zubehör.

Uitstekend

21K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.291)

4.829 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Levering duurt te lang

Ik ben geen blije klant omdat ik na een week nog maar moet afwachten of ik mijn spullen ontvang. PostNL geeft nog steeds aan dat; Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt. Kom dus te laat voor Sinterklaas wat jammer is. Zaterdag wordt aangegeven als leverdatum, ik ga het zien,..

4 december 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw bericht. Onze oprechte excuses dat de levering langer duurt dan u had verwacht en dat uw pakket nog niet door PostNL is verwerkt. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is, zeker met Sinterklaas in aantocht.

Door de enorme drukte rondom Black Friday kunnen er helaas soms vertragingen optreden in het verzendproces. Dit spijt ons zeer.

Onze klantenservice neemt persoonlijk contact op om de status van uw bestelling te controleren en te zoeken naar een passende oplossing, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Sunday Natrual Team

Er staat dat alle ingredienten in hun…

Er staat dat alle ingredienten in hun liposomale B Complex bio actief zijn echter opmhet etiket staat voor de B11 gewoon Foliumzuur welke een synthetische form is. Ik heb hun via de mail 2 x gevraagd welke form erin zit maar je krijgt gewoon weg geen antwoord behalve een mail dat het 5-7 werkdagen duurt wat erg lang is als je een genmutatie hebt en gemethyleerde vorm van b complex nodig hebt. Vooralsnog nog steeds geen antwoord. Ook staat er dat er een test rapport op de productpagina aanwezig is van dit product maar die is niet te vinden nergens. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en de AI chat functie is de ergste en meest nutteloe die ik ooit gezien heb. Kortom dikke onvoldoende voor dit bedrijf en ben geduldig geweest.

29 november 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat u zo lang op een duidelijk antwoord heeft moeten wachten. Uw vraag betrof specifieke inhoudelijke informatie over de vorm van vitamine B11, en wij moesten hiervoor eerst bevestiging van onze productspecialisten ontvangen — maar dat mag natuurlijk nooit tot zo’n lange wachttijd leiden. Onze excuses hiervoor.
Graag geven we u hier meteen de juiste informatie:

Ons Liposomaal Vitamine B Complex bevat foliumzuur (synthetische folaatvorm) en niet de gemethyleerde vorm.
De volledige ingrediëntenlijst staat altijd op de productpagina, zodat deze vóór aankoop gecontroleerd kan worden.
Voor klanten die vanwege genetische factoren of gevoeligheden uitsluitend niet-gemethyleerde of bioactieve vormen nodig hebben, raden wij ons

Vitamin B Complex Sensitive aan.
Deze formule bevat geen gemethyleerde varianten, maar wel bioactieve vormen zoals adenosylcobalamine (B12), P5P (B6), en aanvullende ondersteunende stoffen (taurine, glycine, glutamine, CDP-choline).
Meer informatie vindt u hier:
Wat betreft het testrapport:
Het product is uiteraard getest, maar voor deze specifieke liposomale formule wordt momenteel geen certificaat op de productpagina getoond. We werken eraan om dit transparanter en eenvoudiger vindbaar te maken.
Verder onze excuses dat u via e-mail nog geen volledig antwoord heeft ontvangen. De huidige verwerkingstijd van 5–7 werkdagen is wegens uitzonderlijke drukte, maar ook dat mag niet betekenen dat uw vraag onbeantwoord blijft.
Mocht het Liposomale B Complex niet aan uw behoeften voldoen, kunt u het uiteraard volgens onze retourvoorwaarden retourneren:
We helpen u graag persoonlijk verder.
Kunt u via Trustpilot uw ordernummer of e-mailadres met ons delen?
Dan zorgen we dat uw verzoek direct wordt opgepakt en netjes wordt opgelost.

Team Sunday Natural

Slechte service bij het niet verdragen van de supplementen

Verschillende supplementen besteld, die ik al jaren slik van een ander merk
Ik heb de supplementen van Sunday een paar weken gebruikt en begon steeds meer maagklachten te krijgen.
Ik ben hier toen mee gestopt en de klachten namen langzaam af.
Ik ben nu weer met de supplementen van Bonusan begonnen en heb nergens last van.

Ik ben nu al bijna een maand bezig, om de supplementen die ik duidelijk niet kan verdragen vergoed te krijgen.
Heel moeilijk doet men hierover.
Ik ervaar dit als zeer onprettig en slechte service.
Heel vervelend allemaal.

28 november 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u maagklachten heeft ervaren na het innemen van onze supplementen – dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.

Onze producten worden normaal gesproken zeer goed verdragen, maar iedereen reageert anders en individuele gevoeligheden kunnen altijd voorkomen. Soms spelen ook andere factoren een rol, zoals veranderingen in voeding, stress of het combineren van verschillende supplementen. We nemen uw ervaring in ieder geval zeer serieus.

Om u direct en correct te kunnen helpen, hebben we uw ordernummer of het e-mailadres waarmee u heeft besteld nodig. U kunt deze gegevens hier via Trustpilot veilig aan ons doorgeven, zodat wij uw geval kunnen nakijken en samen een passende oplossing kunnen vinden.

Wij willen dit graag netjes en persoonlijk voor u oplossen — laat ons alstublieft even weten om welke bestelling het gaat.

Team Sunday Natural

Foute product geleverd en een slechte afhandeling

Op 27/10 B12 + foliumzuur smelttabletten besteld en betaald. Op vrijdag 31/10 werden capsules in de plaats van smelttabletten afgeleverd. Ik heb een bericht naar Sunday gestuurd en kreeg een bericht terug dat ik de gesloten verpakking (op mijn kosten) kon terugsturen (omdat ik een foute bestelling) had gedaan. Nogmaals gereageerd en kreeg vervolgens weer dezelfde reactie. Vervolgens een wat langere mail gestuurd. Hierop kreeg ik op 3/10 een reactie en moest ik foto’s van het product opsturen. Vervolgens een mail met de boodschap dat mijn vraag doorgezet was naar “de productspecialist” en dat het wel een paar dagen kon duren voordat ik een verdere reactie kon verwachten. Hierop heb ik terug gereageerd dat ik slechts het door mij bestelde en betaalde product wil ontvangen.
Misschien zijn de producten goed, maar in ieder geval krijgt de klachtenafhandeling een grote onvoldoende. Ik wil gewoon het product dat ik besteld en betaald heb, lijkt me een simpele vraag.
Eindelijk op 26 november een nieuwe reactie ontvangen van Sunday. Volgens de “product specialist” heb ik de goede producten ontvangen. Mag ze terug sturen (ongeopend). Helaas zijn ze al geopend anders had ik niet kunnen zien dat het geen smelttabletten waren.
Ik wilde alleen de door mij bestelde smelttabletten ontvangen (heb ze nu maar gewoon bij een andere leverancier gekocht)
Sunday gevraagd om een retourlabel, ik ga nu zeker de retourkosten niet voorschieten.
Schoolvoorbeeld van een slechte service. Zijn overigens alleen via de mail te bereiken, had een waarschuwing moeten zijn zoals de consumenten bond zou zeggen. Gaat me niet eens meer om het geld, maar ik wil langs deze weg alleen waarschuwen voor dit bedrijf en de manier waarop ze omgaan met klanten.
Mijn advies DOE HET NIET, bestel ergens anders.
Na 10 mailtjes en dit bericht op Trustpilot ontving ik nu net de bevestiging dat mijn geld is terug gestort.
Eind goed al goed, heeft alleen tijd en moeite gekost.

3 november 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat u niet het juiste product heeft ontvangen en dat de verdere afhandeling niet naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen volledig dat u graag het product wilt ontvangen dat u besteld en betaald heeft. Wanneer er twijfel is over het geleverde product, vragen wij soms om foto’s of aanvullende informatie. Dit is nodig om te onderzoeken of er sprake is van een verkeerd product, een fout in de verpakking of een afwijkende inhoud, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen corrigeren. Uw bericht is inmiddels doorgestuurd naar het juiste team dat dit momenteel onderzoekt.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring en vertraging.

Het Sunday Natural Team

Slechte klantenservice en levering

22/10 bestelling geplaatst en tot op vandaag 28/10 niets ontvangen, de tracking geeft aan op 23/10 pakket nog niet ontvangen bij post.nl en verder niets… via mail contact opgenomen en geen oplossing gekregen enkel de uitleg dat ze pas na 10 dagen op onderzoek kunnen gaan. Bij Bonusan kreeg ik meteen een nieuwe gratis opgestuurd dat is pas klantvriendelijk maar nee hier 3,90euro betalen om te leveren en al 1 week aan het wachten op iets dat blijkbaar niet komen zal… bij de meeste bedrijven betaal je geen verzending en dag erna geleverd. De eerste bestelling vorige maand was wel tijdig geleverd maar nu dikke teleurstelling ook geen vlot bereikbare klantenservice

22 oktober 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Onze oprechte excuses dat de levering van uw bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Uiteraard is het nooit onze bedoeling dat een bestelling vertraging oploopt of dat u het gevoel krijgt dat u niet goed wordt geholpen.

We hebben gezien dat er vandaag contact met u is geweest en we sturen u nogmaals een e-mail met een update over de status van uw pakket. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u gewend bent aan een snellere levering, en we doen ons uiterste best om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Uw Sunday Natural Team

Top producten maar rampzalige levering

Ik ben echt fan van de producten maar de levering is een ramp, Post.NL geeft al 4 dagen aan dat ze vandaag gaan leveren en elke keer schuift het op naar de volgende dag. Is niet de eerste keer dat ik dit heb de moeizame levering zet me aan om elders te bestellen. 😞

22 oktober 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer om te horen dat de levering zo moeizaam is verlopen, dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen u graag informeren dat wij naar Nederland verzenden binnen een termijn van 2 tot 4 werkdagen, waarbij de eerste werkdag ingaat zodra de betaling is afgerond. Uw bestelling wordt verzonden vanuit Duitsland naar Nederland, en de trackinginformatie wordt pas bijgewerkt zodra PostNL het pakket in Nederland heeft ontvangen en gescand. Tot dat moment kan het inderdaad lijken alsof er geen voortgang is in de zending.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen het dat u ondanks de leveringsproblemen tevreden bent over onze producten, en we doen ons uiterste best om ook de verzendervaring te verbeteren.

Uw Sunday Natural Team

Snelle levering en gewoon netjes…

Snelle levering en gewoon netjes afgeleverd door DHL!
Migra complex slik ik op advies van neuroloog om migraine en hoofdpijnklachten te verminderen. Slik het nu ongeveer 2 maanden en al flink verminderd in klachten, kijk t nog even aan maar heb zeker hoop dat dit gaat werken!

8 september 2025

Pure oplichting !

Ik bestelde voor 64 euro aan supplementen die nooit zijn geleverd. Volgens de vervoerder hebben ze ze aan de deur afgegeven. Das raar... er hangt een ringbel die alles opneemt. Maar er is nooit een vervoerder geweest ! Oplichters bende !!!!!!

8 september 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden rondom uw bestelling. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest.

Wij hebben intern nagekeken en zien dat dit gelukkig al door onze klantenservice is opgepakt. Wij hopen dat de situatie inmiddels naar volle tevredenheid is opgelost. Mocht er desondanks nog iets openstaan of mocht u verdere ondersteuning wensen, dan vernemen wij dit graag zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Slechte service

Op 24 augustus bestelling gedaan en betaald en tot op heden niets ontvangen. Geen reactie op mijn vraag waar de levering blijft.

6 september 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses dat u uw bestelling tot op heden niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen dit graag zo snel mogelijk voor u onderzoeken en oplossen.

Helaas kunnen wij via deze review geen gegevens inzien en uw bestelling daarom niet traceren. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om ons rechtstreeks een e-mail te sturen met vermelding van uw bestelnummer, zodat wij uw situatie direct kunnen nakijken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij kijken ernaar uit om dit zo spoedig mogelijk voor u recht te zetten.

Uw Sunday Natural Team

Ik was enorm tevreden tot ze gingen…

Ik was enorm tevreden tot ze gingen rotzooien met de bezorging, je kiest voor post nl en het word zonder pardon ineens door dhl bezorgd.

Erg vervelend als je niet thuis bent en het naar een post nl punt hebt laten sturen.

Mijn beste vriend maakte het nog gekker mee zou thuis bezorgd worden door dhl is de hele dag thuis en het wordt gewoon even terug gestuurd naar Duitsland.

Ik bestel hier niks meer en raad het wegens gedoe met bezorgen ook echt niemand aan om hier te bestellen want de klantenservice laat ook te wensen over

4 augustus 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ervaren met de bezorging.

Onlangs hebben wij een wijziging in onze verzenddiensten doorgemaakt, waardoor DHL tijdelijk de levering van onze pakketten heeft overgenomen van PostNL. Wij begrijpen dat dit voor verwarring en ongemak heeft gezorgd, zeker als u specifiek voor PostNL had gekozen. Inmiddels is dit aangepast en worden onze pakketten weer via PostNL geleverd.

Het spijt ons dat dit bij u en uw vriend tot frustrerende situaties heeft geleid. Wij waarderen uw eerdere tevredenheid en hopen dat wij in de toekomst nogmaals uw vertrouwen mogen terugwinnen.

Uw Sunday Natural Team

Een maand geleden heb ik een bestelling…

Een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Sunday Natural. Na ruim een week had ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb toen contact opgenomen, waarna er een onderzoek zou worden gestart. Inmiddels zijn we wéér drie weken verder en heb ik nog steeds geen update ontvangen.

Ik heb meerdere keren gemaild in de hoop duidelijkheid te krijgen, maar de reacties zijn traag en uiterst oppervlakkig. Mijn laatste e-mail is inmiddels al vijf dagen geleden verstuurd en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen. Dit is echt onacceptabel voor een bedrijf dat pretendeert professioneel te zijn.

Het lijkt erop dat ze totaal geen moeite doen om het probleem op te lossen of hun klanten op de hoogte te houden. Heel frustrerend en teleurstellend. Ik bestel hier nooit meer.

8 juli 2025

Beste Damian,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring – we vinden het erg vervelend om te horen dat u tot nu toe geen oplossing heeft ontvangen.

We willen dit graag zo schnell mogelijk voor u oplossen. Zou u hier op Trustpilot uw bestelnummer of het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst kunnen doorgeven? Dan kunnen we uw case direct terugvinden en opvolgen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak – we horen graag van u.

Sunday Natural Team

2! Potten tabletten geopend en tabletten eruit door bedrijf zelf

Had 2 potten speciale Magnesium besteld t.w.v. ca €42 plus verzendkosten. Niet ontvangen. Pas na mijn email kreeg ik de tabletten. Maak ik het pakket (zeer degelijk ingepakt en onmogelijk opengemaakt door pakketdienst). Blijken er 2 open aangebroken potten in te zitten. Foto's gemaakt. Tabletten nageteld. Waren er 5 uit in totaal. Klacht ingediend. Moest met track en trace naar Duitsland. Kostte mij €11,60. Zij beroepen zich op retourvoorwaarden, terwijl ze zelf open rotzooi opsturen. Wel kosten teruggekregen, maar niet de €11,60 waar zij zelf de oorzaak van waren. Niks kopen want je krijgt open potten, diefstal van tabletten en portoretourkosten door het bedrijf zelf, onbruikbare tabletten (hygiëne?!, oude tabletten?) . En halve service. Eerste maar meteen laatste keer besteld.

5 juli 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wij begrijpen dat uw ervaring met de levering van de magnesiumtabletten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij nemen de staat van onze producten en de klanttevredenheid zeer serieus. Het is spijtig om te horen dat de verpakking beschadigd bij u is aangekomen en dat er tabletten ontbraken. Tevens betreuren wij het ongemak dat u heeft ervaren met de retourzending en de bijkomende kosten.

Hoewel wij normaal gesproken de retourkosten dekken bij gegronde klachten, begrijpen wij dat dit in uw geval niet volledig is opgepakt en dit tot frustratie heeft geleid. Wij waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze processen verder te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Uw Sunday Natural team

Moet veel te lang wachten

1 week nadat ik heb betaald is mijn product nog steeds niet verzonden. Ik bestel via aliexpress uit China en krijg het op 1 week. Veel te traag. Ik raad het niet aan!!! Je zou verwachten dat je het zoals de meeste online shops na 2 of 3dagen zou ontvangen. Helaas niet bij hen.

17 juli 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen heel goed dat het vervelend is om lang te moeten wachten, en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Hoewel wij er altijd naar streven om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, kan het in sommige gevallen helaas tot vertraging komen in ons magazijn of bij de vervoerder.

We helpen u uiteraard graag verder met het controleren van de status van uw bestelling. Mocht u ons een e-mail willen sturen met uw bestelnummer, dan kijken wij dit direct voor u na.

Aanrader

Erg kwalitatieve producten voor een correcte prijs. Steeds vlotte en juiste levering. Dank je wel!

28 juni 2025

Onbetrouwbaar voor topsporters

Ongeschikt om producten te bestellen voor topsporters. Producten staan met batchnummer in Cologne List.
Vervolgens krijg je een product uit een verkeerde batch. Dan heb je dus pech en krijg je geen service. Dan mag je het product op eigen kosten retour sturen.
Op het gebied van klantenservice waardeloos bedrijf.

20 juni 2025

Beste Stan,

Hartelijk dank voor uw review.

Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Wij nemen situaties zoals deze zeer serieus. Wij willen uw zaak dan ook graag nogmaals zorgvuldig bekijken en samen tot een passende oplossing komen.

Helaas kunnen wij uw bestelling op basis van de informatie in uw review niet terugvinden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om nogmaals contact met onze klantenservice op te nemen, bij voorkeur met vermelding van uw bestelnummer. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Uw Sunday Natrual Team