Mijn ijzer was te laag tijdens de zwangerschap en de IJzerbisglynaat 45mg die Sunday verkoopt heeft mij heel goed geholpen. Ik slikte er therapeutisch 2 per dag en na 4 weken zaten de waardes weer op... Toon meer
Heel duidelijk gecommuniceerd wat mijn adres is nu hebben zij hier iets totaal anders van gemaakt??? Track en trace geeft aan geleverd absoluut niks gekregen geen directe refund ook voortaan jullie ai... Toon meer
De afgelopen maanden bestel ik mijn supplementen bij Sunday. De kwaliteit is erg goed. Transparantie over de oorsprong van de producten. Biologisch Geen plastic; alles in glazen potjes, echt... Toon meer
Sommige van hun producten zijn echt goedkoop. Al hun vitaminen zijn van de hoogste kwaliteit (de best opneembare vormen, geen synthetische ingrediënten, glazen potjes i.p.v. plastic, enz.) Altijd d... Toon meer
- Vitamine- en supplementenwinkel
- Fitness- en voedingsservice
- Kruidenmedicijnenwinkel
- Farmaceutische producten groothandel
Natürliche Produkte: Tee, Vitamine, ätherische Öle, Nahrungsergänzungen und Zubehör.
Potsdamer Straße 83, 10785, Berlin, Duitsland
- service@sunday.de
- sunday.de
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aanrader!
Ik gebruik de producten van Sunday Natural om mijn sportprestaties te verbeteren en me lekker fit te voelen in mijn lichaam. De proteïne poeder is niet chemisch wat wel het geval is bij veel andere poeders, dus ik raad deze poeder zeker aan! Ook is er veel informatie over de producten te vinden op de website en op de producten zelf, wat ik prettig vind. Zeker een aanrader!
De communicatie moet echt beter.
De communicatie moet echt beter.
Ook zou het bedrijf een track and trace horen te sturen om misverstanden te voorkomen (je kunt ze nl niet bereiken) en stoppen met hun buitensporige spam in de mailbox onder het mom "info over uw bestelling"
Verder: wel mooie producten.
Sunday Naturals verbeter uw communicatie! En verminder uw spam! Dan zult u vaak 5 sterren ontvangen.

Snelle verzending naar belgie
Ik was een beetje huiverig vanwege niet al te beste revieuws. Maaar .....
Maandag bestelling gedaan, zojuist geleverd, dus snel!!
Producten woensdagavond besteld en…
Producten woensdagavond besteld en zaterdag bezorgd. Top!
Maandag vitaminen besteld
Maandag vitaminen besteld
Donderdag netjes thuisbezorgd
Menig e-mails verder geen verzending en…
Ik heb al meerdere e-mails verstuurd, maar nog steeds geen verzending of reactie ontvangen. PostNL geeft aan dat zij wachten op een reactie van dit bedrijf, maar ook daar blijft het stil. Indien ik binnen een week geen reactie krijg, ben ik genoodzaakt een incassobureau in te schakelen om mijn geld terug te krijgen.:: Mijn bestelnummer staat netjes vermeld in mijn verstuurde e-mail naar jullie. Nu twee dagen later en nog steeds geen reactie!

Niets ontvangen helaas.
Niets ontvangen helaas.
Waardeloos
Niet bestellen hier!!!!

Antwoord van Sunday Natural
Twee dagen geleden iets besteld
Twee dagen geleden iets besteld. Meteen een track & trace als in verzonden dus ik dacht zo dat is netjes. Lekker snel. Nu PostNL weet van niets. Er is daar niets aangekomen. Ik zit met een deadline. Heb het spul snel nodig als ik dit had geweten had ik het elders besteld. Wat een vreemd gebeuren. Niet blij mee.

Antwoord van Sunday Natural
Keurig netjes geleverd en goede…
Keurig netjes geleverd en goede communicatie
Week verder geen verzending
Week verder, geen verzending en geen reactie op mijn mails. Bijna 65 euro aan producten. Zeer slecht aangezien het een Duits bedrijf betreft. Als ik binnen een week niks hoor schakel ik incasso in om mijn geld terug te krijgen.

geen bestelling
Op 30 maart jl. een bestelling gedaan en tot op heden nog niets ontvangen. PostNL heeft ook NIETS ontvangen. Wat zegt dan de reclame: 'vandaag besteld morgen in huis" ??? Niets dus. Ik wacht nog 1 dag en anders annuleer ik twee bestellingen. Gr JK

Bestel nummer 19000004231
Bestel nummer 19000004231
28maart bestelling gedaan. Nog steeds niet binnen en tracking geeft aan dat postNL niet eens wat heeft ontvangen nog. Hoe kan het zo lang duren? Ik heb deze medicijnen deze week nodig. Graag zie ik ZSM een reactie tegemoet en geen standaard antwoord als bericht. Ga hier AUB achteraan. Ik heb een deadline.
Neem contact met mij op. Via email zo nodig

Antwoord van Sunday Natural
Bestelling nog steeds niet ontvangen en…
Bestelling nog steeds niet ontvangen en PostNL ook niet als ik de track and trace bekijk!! Toch rechtsbijstand maar eens inschakelen.

Antwoord van Sunday Natural
Ik bestelde vanuit Nederland en na 4…
Ik bestelde vanuit Nederland en na 4 dagen had ik de producten binnen.
Hierbij zaten de vegan proteine poeder 7K vanille, vegan proteine poeder bessen en verschillende supplementen.
De proteine poeders smaken erg goed en zijn niet chemisch. Een hartige smaak, de bessen-variant is wat zoeter.
Ik ben tevreden over Sunday Natural, zou zeker weer bestellen.
Misleidende informatie
Eerste kennismaking met Sunday en meteen een klap in het gezicht. Misleidende informatie over de inhoud. Etiket en uitgebreide omschrijving goed lezen (niet alleen het opschrift) om er achter te komen (hopelijk) wat er werkelijk in zit. Bezwaar wordt beloond met 10% korting op volgende bestelling. Welke volgende bestelling?!

Bestelling die niet komt
Inmiddels heb ik mijn bestelling bijna binnen, berichtje van post nl. Hoop dat iedereen die leest dat toch rustig blijft bij vertragingen. Onderste ervaring was van paar dagen geleden.
Ik begrijp dat soms bestellingen kunnen vertraging oplopen. Ik heb afgelopen 28 februari een bestelling geplaatst en gelijk een mail gekregen dat via post NL nog niet aangemeld is, maar hoe lang nog? 1 week en geen andere berichten. Dus hoop dat alsnog mijn bestelling deze week kan ontvangen. Maar het wordt niet goed gecommuniceerd.

bestelling
Op dinsdag heb ik multivitamine besteld. 19000001533. 14-02-2024.
Nu is het 17-020-2024.
Het zou verzonden zijn naar; Schoutenhof 22, 6715LV Ede. Nog steeds heb ik niets ontvangen. Ik heb Post.nl gebeld; Ze zeiden dat het aan "Sunday Naturel" ligt.
Als ik nu vóór woensdag 22 februari de Multivitamine nog niet heb, zal ik juridische stappen ondernemen. Tevens, licht ook de Politie in. Ook eis ik het bedrag van € 33,80 dan terug.

goede kwaliteitsproducten
Hoge kwaliteit, vaak goedkoop
Sommige van hun producten zijn echt goedkoop.
Altijd duidelijke, goede, en niet-misleidende info op de site en verpakking.
Kan wel enkele dagen duren tot pakket wordt verzonden.
Suplementen zijn top kwaliteit
Suplementen zijn top kwaliteit! De levering naar Nederland geeft af en toe wat problemen maar deze worden goed opgelost door de klantenservice.