Sunday Natural Reviews

21.290

4,5

Mijn ijzer was te laag tijdens de zwangerschap en de IJzerbisglynaat 45mg die Sunday verkoopt heeft mij heel goed geholpen. Ik slikte er therapeutisch 2 per dag en na 4 weken zaten de waardes weer op... Toon meer

Heel duidelijk gecommuniceerd wat mijn adres is nu hebben zij hier iets totaal anders van gemaakt??? Track en trace geeft aan geleverd absoluut niks gekregen geen directe refund ook voortaan jullie ai... Toon meer

De afgelopen maanden bestel ik mijn supplementen bij Sunday. De kwaliteit is erg goed. Transparantie over de oorsprong van de producten. Biologisch Geen plastic; alles in glazen potjes, echt... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Kruidenmedicijnenwinkel
  4. Farmaceutische producten groothandel

Natürliche Produkte: Tee, Vitamine, ätherische Öle, Nahrungsergänzungen und Zubehör.

Uitstekend

21K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.290)

4.829 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader!

Ik gebruik de producten van Sunday Natural om mijn sportprestaties te verbeteren en me lekker fit te voelen in mijn lichaam. De proteïne poeder is niet chemisch wat wel het geval is bij veel andere poeders, dus ik raad deze poeder zeker aan! Ook is er veel informatie over de producten te vinden op de website en op de producten zelf, wat ik prettig vind. Zeker een aanrader!

25 juli 2024

De communicatie moet echt beter.

De communicatie moet echt beter.
Ook zou het bedrijf een track and trace horen te sturen om misverstanden te voorkomen (je kunt ze nl niet bereiken) en stoppen met hun buitensporige spam in de mailbox onder het mom "info over uw bestelling"

Verder: wel mooie producten.

Sunday Naturals verbeter uw communicatie! En verminder uw spam! Dan zult u vaak 5 sterren ontvangen.

16 juni 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. We waarderen uw opmerkingen en willen graag onze excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Normaal gesproken sturen wij altijd een track en trace, dus het spijt ons te horen dat u deze niet heeft ontvangen. We zullen dit onderzoeken en verbeteren om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Daarnaast nemen wij uw opmerking over de frequentie van onze e-mails zeer serieus. We zullen het doorsturen zodat onze communicatie opnieuw kan worden geëvalueerd en zorgen voor een betere balans, zodat u alleen de relevantste informatie ontvangt.

Nogmaals dank voor uw feedback. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

Uw Sunday Natural team.

Menig e-mails verder geen verzending en…

Ik heb al meerdere e-mails verstuurd, maar nog steeds geen verzending of reactie ontvangen. PostNL geeft aan dat zij wachten op een reactie van dit bedrijf, maar ook daar blijft het stil. Indien ik binnen een week geen reactie krijg, ben ik genoodzaakt een incassobureau in te schakelen om mijn geld terug te krijgen.:: Mijn bestelnummer staat netjes vermeld in mijn verstuurde e-mail naar jullie. Nu twee dagen later en nog steeds geen reactie!

4 juni 2024

Hallo Maria,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ondervonden. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen creëren, en wij betreuren het dat het zo lang duurt voordat u een reactie van ons heeft ontvangen.

We willen u vriendelijk vragen om ons nogmaals een e-mail te sturen met het nodige bestelnummer zodat we uw situatie kunnen onderzoeken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We staan voor u klaar voor verdere vragen.

Met vriendelijk groet,

Niets ontvangen helaas.

Niets ontvangen helaas.
Waardeloos
Niet bestellen hier!!!!

20 april 2024

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat u uw goederen niet heeft ontvangen. We verzekeren u dat we elke vraag serieus nemen en het probleem graag oplossen.

Om uw bezorgdheid beter te begrijpen en u verder te helpen, hebben we meer informatie over uw bestelling nodig. Stuur ons uw bestelnummer, uw volledige naam of het e-mailadres dat u bij de bestelling hebt gebruikt.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op en bieden een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten
Uw Sunday Natural Team

Twee dagen geleden iets besteld

Twee dagen geleden iets besteld. Meteen een track & trace als in verzonden dus ik dacht zo dat is netjes. Lekker snel. Nu PostNL weet van niets. Er is daar niets aangekomen. Ik zit met een deadline. Heb het spul snel nodig als ik dit had geweten had ik het elders besteld. Wat een vreemd gebeuren. Niet blij mee.

12 april 2024

Hallo,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw bestelling nog niet is ontvangen. Wij streven ernaar om onze klanten een efficiënte en tijdige service te bieden, en we begrijpen de urgentie van uw situatie.

Onze standaardprocedure omvat het verzenden van bestellingen naar Nederland binnen een termijn van 2 tot 4 werkdagen, waarbij de eerste werkdag begint op het moment van betalingsverwerking. Momenteel bevindt uw pakket zich in de overgangsfase van Duitsland naar Nederland.

Wij verzekeren u dat ons team de verzending van uw pakket nauwlettend volgt en alle nodige stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat het spoedig bij u aankomt.

Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Wij danken u voor uw geduld en begrip in deze kwestie.

uw Sunday Natural team

Week verder geen verzending

Week verder, geen verzending en geen reactie op mijn mails. Bijna 65 euro aan producten. Zeer slecht aangezien het een Duits bedrijf betreft. Als ik binnen een week niks hoor schakel ik incasso in om mijn geld terug te krijgen.

5 april 2024

Beste,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die u heeft gehad. Het spijt ons enorm dat u nog steeds op uw bestelling wacht en dat er geen reactie is geweest op uw e-mails. Dit is zeker niet de service die we nastreven.

Om deze kwestie op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om uw bestelnummer met ons te delen. Op deze manier kunnen we direct onderzoeken wat er mis is gegaan en u de juiste informatie meegeven.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw begrip terwijl we dit probleem voor u oplossen.

geen bestelling

Op 30 maart jl. een bestelling gedaan en tot op heden nog niets ontvangen. PostNL heeft ook NIETS ontvangen. Wat zegt dan de reclame: 'vandaag besteld morgen in huis" ??? Niets dus. Ik wacht nog 1 dag en anders annuleer ik twee bestellingen. Gr JK

5 april 2024

Beste,

Onze oprechte excuses voor de vertraging die u heeft ervaren met uw bestelling. Door een onvoorziene situatie hebben we helaas vertraging opgelopen, met name vanwege het grote aantal nieuwe verzoeken tijdens het verlengde paasweekend. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

Het is belangrijk op te merken dat onze verzendtijden doorgaans tussen de 2 en 4 dagen liggen, omdat we vanuit Duitsland verzenden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw geduld en begrip terwijl we eraan werken om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Bestel nummer 19000004231

Bestel nummer 19000004231

28maart bestelling gedaan. Nog steeds niet binnen en tracking geeft aan dat postNL niet eens wat heeft ontvangen nog. Hoe kan het zo lang duren? Ik heb deze medicijnen deze week nodig. Graag zie ik ZSM een reactie tegemoet en geen standaard antwoord als bericht. Ga hier AUB achteraan. Ik heb een deadline.

Neem contact met mij op. Via email zo nodig

3 april 2024

Hallo,

Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat dit voor u enig ongemak kan veroorzaken en willen u verzekeren dat wij er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vanwege het Paasweekend hebben onze verzendpartners te maken gehad met hogere aanvragen, waardoor de orderverwerking en levering vertraging kunnen oplopen. Desondanks streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Uw tevredenheid is voor ons van het allergrootste belang en wij betreuren het ten zeerste dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons via email, wij helpen u graag verder.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Wij stellen uw begrip op prijs en danken u voor uw geduld.

Sunday Natural Team

Bestelling nog steeds niet ontvangen en…

Bestelling nog steeds niet ontvangen en PostNL ook niet als ik de track and trace bekijk!! Toch rechtsbijstand maar eens inschakelen.

7 maart 2024

Hallo Hardeman,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u ervaart in verband met de vertraging van uw bestelling. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend is en waarderen uw geduld.
Door een onvoorziene situatie is er een vertraging ontstaan en we betreuren het dat dit niet eerder aan u is gecommuniceerd. Wij doen ons uiterste best om de situatie te verduidelijken en willen u verzekeren dat wij hard werken om uw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen.
We staan tot uw beschikking voor verdere vragen!

Groetjes uw Sunday Natural team

Ik bestelde vanuit Nederland en na 4…

Ik bestelde vanuit Nederland en na 4 dagen had ik de producten binnen.

Hierbij zaten de vegan proteine poeder 7K vanille, vegan proteine poeder bessen en verschillende supplementen.

De proteine poeders smaken erg goed en zijn niet chemisch. Een hartige smaak, de bessen-variant is wat zoeter.

Ik ben tevreden over Sunday Natural, zou zeker weer bestellen.

6 maart 2024

Misleidende informatie

Eerste kennismaking met Sunday en meteen een klap in het gezicht. Misleidende informatie over de inhoud. Etiket en uitgebreide omschrijving goed lezen (niet alleen het opschrift) om er achter te komen (hopelijk) wat er werkelijk in zit. Bezwaar wordt beloond met 10% korting op volgende bestelling. Welke volgende bestelling?!

6 maart 2024

Geachte Fred,

Wij betreuren ten zeerste de onaangename ervaring die u hebt gehad bij uw eerste kennismaking met Sunday Natural. Het spijt ons oprecht dat de informatie over de inhoud misleidend was en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, en we begrijpen dat dit uw vertrouwen in ons heeft geschaad.
Ik wil u verzekeren dat we uw bezwaar zeer serieus nemen. Uw feedback is doorgeleid naar de juiste afdeling, en we nemen direct stappen om het probleem te corrigeren en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Als een gebaar van goede wil willen we graag onze oprechte excuses aanbieden en u een korting van 10% aanbieden op uw volgende bestelling. We begrijpen dat u mogelijk aarzeling voelt bij een volgende bestelling, maar we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u een betere ervaring te bieden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw eerlijke feedback.

Bestelling die niet komt

Inmiddels heb ik mijn bestelling bijna binnen, berichtje van post nl. Hoop dat iedereen die leest dat toch rustig blijft bij vertragingen. Onderste ervaring was van paar dagen geleden.

Ik begrijp dat soms bestellingen kunnen vertraging oplopen. Ik heb afgelopen 28 februari een bestelling geplaatst en gelijk een mail gekregen dat via post NL nog niet aangemeld is, maar hoe lang nog? 1 week en geen andere berichten. Dus hoop dat alsnog mijn bestelling deze week kan ontvangen. Maar het wordt niet goed gecommuniceerd.

28 februari 2024

Hallo Mira,

We staan tot uw beschikking voor verdere vragen!

bestelling

Op dinsdag heb ik multivitamine besteld. 19000001533. 14-02-2024.

Nu is het 17-020-2024.

Het zou verzonden zijn naar; Schoutenhof 22, 6715LV Ede. Nog steeds heb ik niets ontvangen. Ik heb Post.nl gebeld; Ze zeiden dat het aan "Sunday Naturel" ligt.

Als ik nu vóór woensdag 22 februari de Multivitamine nog niet heb, zal ik juridische stappen ondernemen. Tevens, licht ook de Politie in. Ook eis ik het bedrag van € 33,80 dan terug.

14 februari 2024

Hallo Ruud Smit,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent, en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te delen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen u verzekeren dat we uw opmerkingen zeer serieus nemen.

We hebben uw feedback onmiddellijk doorgestuurd naar onze klantenservice, die er nu alles aan doet om de situatie grondig te onderzoeken. We willen graag een passende oplossing kunnen vinden. We zullen u op de hoogte stellen via e-mail.

Groetjes uw Sunday Natural Team

Hoge kwaliteit, vaak goedkoop

Sommige van hun producten zijn echt goedkoop.
Al hun vitaminen zijn van de hoogste kwaliteit (de best opneembare vormen, geen synthetische ingrediënten, glazen potjes i.p.v. plastic, enz.)
Altijd duidelijke, goede, en niet-misleidende info op de site en verpakking.
Kan wel enkele dagen duren tot pakket wordt verzonden.

26 november 2023