Bezoek deze week van sunparks in mol Cottage niet proper stond nog snoep onder de bed, tapijt met plekken, zetels ook donker grijs ipv rood/oranje Terrein niet echt onderhoud Beach plage vuil,... Toon meer

Plaza is erg leuk alleen huisje zijn erg smerig, hing ontlasting op de wc en in de douche zat schimmel. Ook was de koelkast kapot en zeer klein voor 8 mensen

Heel basic huisjes worden als exclusieve villa's aangeprezen. Daarvoor is volgens mij meer nodig dan een Senseo en een infrarood sauna. Deze basic huisjes zijn trouwens dringend aan opfrisbeurt... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bon Vakantieveilingen en Sunparks: geen goed huwelijk!

Sunparks maakt overal publiciteit met het feit dat je met Ecocheques mag betalen. Voor de zekerheid vooraf toch even het callcenter gecontacteerd en bevestiging gekregen. Zelfs met een waardebon van Vakantieveilingen? "Ja, hoor: geen probleem! Gewoon telefonisch reserveren!". Vandaag dus telefonisch gereserveerd. Opnieuw de vraag naar Ecocheques gesteld en: "Ja, hoor: geen probleem! Ik mail u de bevestiging!". Geen mail ontvangen. Opnieuw ingebeld. Terug een half uur in de wachtrij. Eindelijk antwoord. Lang zoeken naar mijn reservatie. En dan... "Oei: fout in het mailadres." "En is er genoteerd dat we met Ecocheques betalen?" "Oei: dat staat hier niet en ik denk niet dat het kan; ik vraag het na: blijf 'even' aan de lijn." En dan na nog eens 20 minuten wachten: "Neen, betalen met Ecocheques is niet mogelijk als je een bon van Vakantieveilingen gebruikt."

4 september 2020

Zeker niet waard

Bezoek deze week van sunparks in mol
Terrein niet echt onderhoud
Beach plage vuil, kousen, papieren....
Organisatie.. niemand weet van iets of bijna, alle activiteiten allemaal mits reservatie, zwembad ook enkel 1.45 u toegankelijk...
Beter doen is niet moeilijk ... maar zal voor ons geen volgende keer worden

10 juli 2020

In januari een weekendje weg geboekt…waardeloos

In januari een weekendje weg geboekt voor april.
Toen kwamen we in de Corona crisis we wisten al dat het niet door zou gaan omdat alles dicht is.
Zelf moeten bellen over hoe en wat pas na 3 telefoontjes duidelijk dat ook de parken in België dicht blijven.
Nooit geen mail gehad om ons te informeren we zouden mail krijgen voordat we ons weekendje weg zou gaan .
Nooit geen mail gehad medewerker zei bij telefoontje 4 dat we drie opties kregen.
Ik vroeg of dat een voucher werd dat moest ik afwachten.
Vandaag telefoontje 5 ze moesten opzoeken hoe of wat.
Ik zei dat ik het erg vreemd vind dat een bedrijf je niet zelf informeerde dat het weekend geannuleerd word.
Na in de wacht gezet te worden en excuses aangeboden.
Nee mijn mailadres was niet goed zeiden ze zelfde mail adres als waar het weekend wel op bevestigd kreeg in januari.
U krijgt zo over enkele minuten mail na 5 uur nog niks morgen weer bellen.
WAARDELOOS ik ga hier nooit meer iets boeken!!!!

8 mei 2020

Korting bon Vakantieveiling NIET DOEN !

Net een korting bon gekocht van Vakantieveiling. Bij reserveren blijkt dat ik inderdaad 150 euro korting krijg op een weekend, maar dat ik in totaal 40 euro duurder uit ben dan dat ik het op welke site dan ook boek! Je reinste oplichterij !!!!!

22 december 2018

slecht begin goed einde

wij zijn vrijdag toegekomen hadden meer betaald voor opgemaakt bedden ,proper huisje handdoeken....
kwamen we toe een vuil huisje bedde niet opgedekt ...
ik belde naar de receptie die versteld stond en direct een ploeg stuurde maar zo konden wij wel nog een uur buiten wachten met drie kinderen toen ze aan het poetsen waren en dan nog niet gesproken hoe ze poetsten ....

hier is geen compensatie voor gegeven wat ik absoluut degoutant vind

het zwembad was alles ok maar de huisjes mogen ze toch is voor investeren voor dit terug wat aangenamer en verzorgd aan de mensen te kunnen geven want uit eindelijk is dit al geen goedkoop weekendje voor enkel een vuil vies en stinkend bungalowtje

19 april 2016

Aangenaam ontvangst en heel vriendelijk personeel

Na verschillende bezoeken aan sunparcs Ardennen kunnen we stellen dat er steeds een degelijk huisje ter onze beschikking stond. Soms beetje moeilijk bereikbaar daar we beiden niet super goed te been zijn, maar huisjes proper en service personeel ook super. Wij komen steeds naar Vielsalm om dat dit een heel goed uitgangspunt is voor onze uitstappen.
Met name de verwarming in sommige chalets iets minder goed, maar valt dus goed te combineren met open haard. Zeer tevreden kwaliteit prijs verhouding. Heel hulpvaardig personeel !

16 april 2016

Kan een stuk beter.

Heel basic huisjes worden als exclusieve villa's aangeprezen.
Daarvoor is volgens mij meer nodig dan een Senseo en een infrarood sauna.
Deze basic huisjes zijn trouwens dringend aan opfrisbeurt toe.
Ook te weinig parkeerplaatsen voor het aantal verblijven waardoor er een beetje overal geparkeerd wordt.
Ook de kennis van het Nederlands van heel wat personeelsleden laat te wensen over.

15 april 2016

Sunparks Oostduinkerke - we komen er nooit weer!

We zijn een midweek in Sunparks Oostduinkerke geweest. Niet doen! De woning (3 personen) was slecht onderhouden en oncomfortabel. Het park lag er desolaat bij. In de woning: geen vaatwasser, geen wifi, geen fatsoenlijke tv en geen kasten in de kamer. Wel in de woning: twee zeer slecht zittende bankjes, douchen staand in een klein bad en veel verouderde inventaris.
Sunparks zou er goed aan doen deze verouderde woningen op het verouderde park niet meer te verhuren!

Het is niet onze bedoeling Sunparks Oostduinkerke af te kraken, maar je te waarschuwen, zodat je weet waar je aan begint!
Overigens hebben we geen slechte ervaring met de medewerkers van het vakantiepark.
9 oktober 2015 Haaksbergen Nederland

9 oktober 2015

Perfecte trip met jonge kinderen

Ik ging met een vriendin en mijn 2 kleine kinderen naar sunparks Oostduinkerke in de zomer, lastminute prijs. Echt perfect, huisje prima, zwembad perfect, binnen speeltuin ideaal voor een dagje minder weer, winkeltje ruim aanbod... een mooie wandeling van 20min en je zit op strand, of 5min met wagen en je kan gemakkelijk wagen parkeren in oostduinkerke. En als kers op de taart, 20min rijden en je staat in Plopsaland. Wij zijn zelfs 's middags naar huisje gedaan om middag dutje te doen :-) In oktober terug geweest met 5 mama's en 5 kleine kinderen en dat was minder, de muren zijn echt flinterdun, dus 1 kind 's nachts wakker, allemaal wakker, voor de rest ok.

13 april 2015

Niet goed

Sunparcs De Haan aan zee
het was niet volgens onze verwachtingen
Er waren te weinig activiteiten te doen
De toestellen voor sport waren verloederd of stuk het onderhoud was ook niet naar wens
De bediening was wel goed maar men moest lang wachten
Heel dure internet aansluiting waar het op andere plaatsen gratis is
Mini golf terrein was niet onderhouden
De bereikbaarheid van de huisjes met auto laat te wensen over, het heen en weer gesleur met de bagage zorgt niet voor de ideale start van de vakantie - een te huren karretje (principe zoals in een supermarkt) met waarborg zou hiervoor misschien een oplossing kunnen zijn?! De huisjes op zich waren voldoende van alle comfort en de nodige huishoudelijke toestellen voorzien - gezellig interieur!

7 april 2015