Markiza solidna, dobrze wykonana, dobre materiały, szeroka i konkurencyjna w cenie w stosunku do pozostałych oglądanych przeze mnie markiz. Łatwa w montażu, prosta w obsłudze-nie mam sie do czego przy... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Na pierwszy rzut wygląda ładnie i konkretnie Ale w użytkowaniu już nieco słabiej Prowadnice są dość cienkie przez co potrafią się odginać i wtedy siatka leci w górę, spowalniacze przestają działa... Toon meer
szybko sprawnie , pełna profeska ze strony sklepu . biurko po prostu petarda , mega sprawa , to czego oczekiwałem , po prosttu sztos ! natomiast kurier niestety na 0 bowiem w Olsztynie oddział ups to... Toon meer
Produkt nawet przerósł moje oczekiwania, jeżeli chodzi o solidność wykonania. Mały minus paczka czekała dwa dni w centrum logistycznym w Niemczech, przez co dojechała 5 dnia od zamówienia - przez co... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
TecTake Polska jest oddziałem niemieckiej firmy, która specjalizuje się w dystrybucji produktów z kategorii dom i ogród, czas wolny i hobby. U nas znajdziesz wiele praktycznych rozwiązań dla gospodarstwa domowego, artykuły dekoracyjne, wyposażenie dla niemowląt i dzieci i wiele więcej. To właśnie niezwykle bogata oferta wyróżnia naszą firmę. Ponadto oferujemy gotowe rozwiązania – niezależnie czy szukasz produktów do pielęgnacji samochodu, akcesoriów kempingowych, mebli, wyposażenia ogrodu, przyborów do grillowania lub akcesoriów dla zwierząt – u nas znajdziesz nie tylko gotowe rozwiązania, pozwalające Ci oszczędzić czas i pieniądze, lecz również takie, które sprawią, że wykonywanie czynności domowych stanie się czystą przyjemnością.
Contactgegevens
Duitsland
- tectake.pl
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Słaby kontakt z klientem
Słaby kontakt z klientem. Sama musiałam dopytywać o przesyłkę.Czas tak się wydłużał,że już zaczęłam myśleć, to scam.Na stronie jest informacja, realizacja 1-3 dni roboczych. Po dwóch dniach dostałam odpowiedź, że ponoć zawalił GLS i nadal nie odebrał z magazynu w Niemczech przesyłki. Trwało to w sumie 3 tygodnie. Patrząc na konkurencję,słabo.
Same leżaki natomiast super.Jeśli tylko dostałabym info, że przesyłka dotrze ale coś się wykrzaczylo,zrozumiałabym. Ale zapłaciłam 1200zł i bałam się, że nic z tego nie będzie
Produkt wykonany tragicznie.Totalna…
Produkt wykonany tragicznie.Totalna tandeta.Nóżki leżaka jeszcze nie przykręcone a już odpadł niby ratan.Nie polecam tego produktu
BRAK KONTAKTU. NIEKOMPLETNE ZAMÓWIENIE.
Przysłane zostało niekompletne zamówienie przez co szafa nie nadaje się do użytku. Brak odzewu na maile. Brak odbierania telefonu. Zero kontaktu.
Wszystko ok
Niekompletne zamówienie i brak odpowiedzi
W zamówieniu brakuje elementu kluczowego do złożenia fotelu. Ze strony producenta totalny brak komunikacji, przez godziny nikt nie odbiera, nikt też nie odpowiada na wiadomości. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Stolik rewelacyjnie się sprawuje 👍
Sprawna dostawa.
Fajny zakup
Bardzo fajna kanapa ,głębokie siedzisko, prosty montaż , wygodne poduchy na siedzisku na oparciu trochę za twarde.
Dostawa przebiegła sprawnie , produkt zapakowany starannie .
Kanapa za te pieniądze w mojej ocenie na "5"
Markiza daje radę
Markiza daje radę, ale moja podpowiedź do montażu zaangażuj trzy osoby szczególnie kiedy montujesz ją na drugim piętrze w bloku.
Zamówienie zostało sprawnie zrealizowane. Produkt był zgodny z oczekiwaniami.
Firma godna polecenia.
Brak możliwości zwrotu
Brak możliwości zwrotu. Nikt nie odbiera telefonu, ani nie odpisuje na e-maila.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.