Banner for TheFork

TheFork Reviews 19.639

4,4

Restaurant El Tenero, Amersfoort Dit Argentijnse restaurant excelleert vooral voor wat betreft de fantastische ossenhaas gerechten!! Wat een prachtig vlees en bijbehorende site gerechten. Ook de ka... Toon meer

Goede website voor restaurant reserveringen. Leuke acties hebben ze ook om met korting uit eten te gaan. Handig dat de menu's ook vaak gepubliceerd worden van de restaurants.

Meestal ging goed met het reserveren via the fork en wij kunnen de yums sparen. Maar als de restaurant zonder reden de reservering zomaar annuleren, wij kunnen vergeten met die 1000 of 2000yums,... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Over TheFork

TheFork Manager gestionale della ristorazione

TheFork has been working for and with restaurateurs for 15 years, now counting 55,000 partner restaurants in 11 European countries. Thanks to its community of food lovers, TheFork is the number one app for online restaurant bookings, with over 40 million downloads and 20 million verified reviews, and also the leading tool for restaurant management.

Broadest community of food lovers in Europe

TheFork for Dinners

The biggest community of food lovers always looking for their next gastronomic experience on TheFork, able to choose the perfect restaurant thanks to more than 20 million verified reviews.

Book now

TheFork Manager: our restaurant management tool

TheFork Manager for Restaurants

TheFork Manager is our powerful restaurant management tool. Easy-to-use, time-saving & data driven digital platform that allows every restaurant owner to drive the restaurant performance.

Discover now

TheFork Gift Card, a world of gastronomic experiences

TheFork Gift Card

This gift card is more than just a meal; it's an invite to explore different cuisines. With TheFork, you have access to thousands of restaurants, from cozy local spots to fancy dining experiences.

Available in Italy, France and Spain.

Buy now

Caring customer service at your disposal

TheFork Customer service

450 experts ready to guide and advise both the diner and the restaurant owners community when it comes to our app, business, tool and our services.

Contact us

Download our App!

• Download on the App Store
  • Get it on Google Play

4,4

Uitstekend

20K reviews

Vraagt klanten om een review

Gereserveerd in Placeta Garden…

Gereserveerd in Placeta Garden Pollenca, Mallorca. Niet gaan. Eten niet te eten. We zaten als enige in t restaurant. Bestelling ging twee keer mis en wat we kregen was niet te eten. Te koud, te zout, te gaar.

25 april 2024

Oplichters

Account zonder enige reden en mededeling opgeschort. Zodra je aantal yums bij elkaar heb gespaard en je wilt ze inzetten gaan ze je blokkeren. Oplichters zijn het. Trap er niet in en reserveer rechtstreeks bij je restaurant. Afzetters zijn het!

10 april 2024

Geen review na annulering door restaurant

Meestal ging goed met het reserveren via the fork en wij kunnen de yums sparen.
Maar als de restaurant zonder reden de reservering zomaar annuleren, wij kunnen vergeten met die 1000 of 2000yums, alleen 100yums gekregen als moeite.
Wij kunnen die code niet hergebruiken.
En wat erger is dat wij geen review kunnen schrijven.
Ik hoop dat in de toekomst anders wordt, dat wij wel kunnen review schrijven, zodat de restaurant niet eenzijdig zomaar kan annuleren zonder gevolgen.
Ik heb wel 2x review bij google & TripAdvisor geschreven over die restaurant.

28 maart 2024

Vijf sterren voor La Pucelle in Bergen op Zoom...!

Na geruime tijd waren we weer eens te gast bij La Pucelle. We werden bij de telefonische reservering al uiterst vriendelijk en hartelijk te woord gestaan. Dit gold zeker ook voor de persoonlijke ontvangst door de gastheer en zijn vrouw. We zijn uiterst te spreken over de klantvriendelijkheid, hartelijkheid en - ook niet onbelangrijk - de kwaliteit van het eten en de geadviseerde wijn.
We kijken terug op een heel fijne en smakelijke ervaring...! Een volgend bezoek zal zeker niet lang uitblijven...!

24 februari 2024

Ellende tegenwoordig

Ellende, vroeger Top maar nu sluiten ze alle communicatie af. Engelstalige chat die geen Engels spreekt en klachten die niet gelezen worden. Hoog tijd om afscheid te nemen hier want is erg amateuristisch allemaal. Wekelijks veel mails om korting en punten te sparen die vervolgens in mijn regio nauwelijks inwisselbaar zijn.

2 februari 2024

Ik baal van dit bedrijf

Ik baal van dit bedrijf. Ik was altijd superblij met IENS, maar sinds het TheFork is, niet meer. Vorige week weer eens geprobeerd. Bij mijn reservering stond duidelijk een korting (mijn vriendin zag het ook en 1 week later op exact hetzelfde tijd gold bij exact hetzelfde restaurant dezelfde korting). TheFork maakte er een standaard reservering van, dus kreeg geen korting. Prima, maar toen ik een recensie plaatste en mijn teleurstelling uitte (waarbij ik overigens gewoon positief was over het restaurant zelf), kreeg ik tot 2x toe het verzoek om te herformuleren omdat mijn waarheid niet naar hun zin was. Dat maakt de ervaring al met al onprettig. Niet door het restaurant, maar door de service van TheFork.

4 januari 2024

Zeer slechte afwikkeling van vooraf gereserveerde restaurants

Twee restaurants met Kerst in en om Colmar (Fr.) gereserveerd. Eentje op 24 december (l'Altevic) waar ter plaatse de bevestiging van het vooraf betaalde menu door The Fork onjuist bleek en tot vervelende sfeer en extra kosten leidde. En eentje op 25 december (Bo Zine) die via een WhatsApp berichtje anderhalf uur voor de geplande tijd werd geannuleerd, terwijl we een schriftgelijke bevestiging hadden. Hierdoor geen ander restaurant meer te vinden dat op deze speciale avond nog een tafel beschikbaar had. Ook de vele telefoontjes die de receptionist van ons hotel er aan wijdde om nog ergens een tafeltje te reserveren gaf geen resultaat. Uiteindelijk maar een broodje op de kerstmarkt gekocht en lopend opgegeten. Kerst 2023. Schande!

25 december 2023

The Fork weigert verkeerde review te verwijderen

Mijn vrouw heeft per ongeluk een verkeerde review geschreven met vervelende gevolgen. Van alles geprobeerd de review te laten verwijderen door The Fork. Blijkt niet mogelijk op korte termijn.
Adviseer alle deelnemende restaurants contract met The Fork op te zeggen omdat de restauranthouder voor de reservering moet betalen. Wij gaan in het vervolg rechtstreeks bij het restaurant reserveren.

29 november 2023

Oplichters

Korting 50% procent via The Fork..
Dan moet je in het restaurant van het fork menu bestellen zodoende koste de pizza margherita 32.- euro daar ging dan de helft af... Als je de pizza van het gewone menu bestelde koste de pizza Margherita
10.-
Echt lachwekkend dit

25 november 2023

Spam kampioen

Online een reservering gemaakt bij een aangesloten restaurant . Vervolgens 7 mails van TF.
Heerlijk gegeten bij restaurant Courzand op Heijplaat, maar de overdosis aan spam van the Fork kan echt niet.

4 november 2023

Na klacht die je instuurt wordt iedere vraag er over door TheFork geweigert

Ik had een klacht over settlers restaurant in Bilthoven
Gaf antwoord op hun afwijzing van mijn klacht aan TheFork,echter wordt niet beantwoord,welke mail je ook stuurt naar TheFork die wordt geweigerd!
Ze zeggen klacht reeds afgehandeld!
Geen wonder dat restaurant settlers iedere claim op korting afwijst ze spelen met client(want dat is Settlers van TheFork)als er zoiets is onder een hoedje!
Als je the fork nog iets vraagt na hun afwijzing krijg je nummer antwoord!
Zo kan iedereen een klacht behandelen,niet dus!

9 oktober 2023

Nooit reserveren via TheFork!!!

Wat een belachelijke chat support heeft TheFork.
Er was iets niet duidelijk qua reservering.... dus vraag gesteld en zou terugkoppeling krijgen via de mail.

Nooit terugkoppeling gehad. Dus ik open de chat support weer en daar kreeg ik toch een bizarre reactie van de support medewerker. Er was geen support aan. Zo ga je niet met mensen om!!!

16 september 2023

Je wordt gespamd met aanbiedingen maar…

Je wordt gespamd met aanbiedingen maar puntje bij paaltje wordt op het laatste moment je reservering gecanceld (na weken van tevoren te hebben gereserveerd). Vervolgens kun je zoiets niet in een review verwerken.
En oh ja, als je een x aantal punten hebt gereserveerd kun je met korting eten. Bijna geen restaurant (in de driehoek Amsterdam Utrecht flevoland die de punten accepteert.
Waardeloze app.

9 september 2023

Waardeloos

Poging tot reserveren. Kreeg een vage bevestiging. Restaurant wist van niets.
Gebruik nooit the fork!!
Bel rechtstreeks het restaurant.
Ook goedkoper voor het restaurant.

30 augustus 2023

Had een klacht ingediend bij Fork en…

Had een klacht ingediend bij Fork en kreeg mail over de afhandeling. Vulde binnen half uur formulier in met Rode Smileys. Was niet tevreden dus.

Stuur formulier ingevuld terug en krijg bericht dat “Groep” gesloten is.
Zo kan ik ongenoegens ook buiten de deur houden en vooral erger maken.

5 augustus 2023

schoffering door de gast op thefork.nl

Als restaurant betaal je maandelijks een bijdragen en nog eens extra voor elke reservering. Als een gast om welke rede dan ook niet tevreden is mag hij publiek te lezen van thefork.nl alles zeggen wat hij maar wil. Beledigende uitingen naar personeel toe vinden zij daar normaal en er wordt totaal niet geverifieerd. Bij klachten hierover laat thefork.nl weten hier niets aan te doen.

5 augustus 2023

The Fork niet meer voor mij

Een paar keer goed gebruik gemaakt van kortingen via The Fork. Vandaar die 2 sterren beoordeling. Echter, eind mei bleek bij een restaurant in Parijs de korting niet te worden berekend. Op een klacht bij The Fork werd afstandelijk gereageerd. Geen correctie, noch excuses.
Afgelopen vrijdag een mail van The Fork dat een aanzienlijk deel van mijn gespaarde YUMS binnen 3 dagen vervalt. Zo'n waarschuwing verwacht ik een aantal weken van tevoren.
Het aantal restaurants vind ik beperkt.
Dus...ik stop met The Fork en gebruik of Google of Tripadvisor.

28 juli 2023

Net geluncht, niet lekker, jammer

Net geluncht bij Proeverij de Bank. 12 uurtje besteld, echt NIET lekker! Alleen kroket opgegeten, "broodje gezond" was een uitgedroogd plakje kaas.. met wat rauwkost... dit gemeld. Reactie: oh daar hebben wij nog geen klachten van gehad! NU dus! Werd niks mee gedaan, we gaan dus niet meer terug!

17 juli 2023

Problemen met de gegevensverwerking binnen de app

1000 yums in behandeling. Binnen een paar dagen krijg je je tegoed gestort. Na meer dan een maand bleven de yums daar staan. Contact met de helpdesk genomen en zij vertelde mij de app te updaten. De app heeft geen update mogelijkheid en ik heb hem toen maar verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dan kwam er de boodschap “Probleem met de server probeer het later nogmaals”. Aangezien de boodschap telkens weer terugkwam, heb ik een aantal dagen gewacht en toen ging het pas goed. De boodschap had dus moeten zijn dat er een systeem probleem was en men hieraan werkte. Met de installatie van de nieuwe app bleef de boodschap, zoals boven aangegeven, nog steeds staan. Daarna contact via een tiental emails gehad. Een zekere Achile stuurde mij van het kastje naar de muur.
Nadat ik uiteindelijk gedreigd had de zaken bij de manager neer te leggen werden er zonder vooraankondiging en excuus de 1000 yums gestort.
De mensen bij de helpdesk dienen mogelijk een cursus hoe ga ik met een klant om en proberen te begrijpen wat er gaande is. Een onnodige communicatie via vele emails is dan overbodig.

15 juni 2023