Na geruime tijd waren we weer eens te gast bij La Pucelle. We werden bij de telefonische reservering al uiterst vriendelijk en hartelijk te woord gestaan. Dit gold zeker ook voor de persoonlijke ontv... Toon meer

Restaurant El Tenero, Amersfoort Dit Argentijnse restaurant excelleert vooral voor wat betreft de fantastische ossenhaas gerechten!! Wat een prachtig vlees en bijbehorende site gerechten. Ook de ka... Toon meer
Goede website voor restaurant reserveringen. Leuke acties hebben ze ook om met korting uit eten te gaan. Handig dat de menu's ook vaak gepubliceerd worden van de restaurants.
Meestal ging goed met het reserveren via the fork en wij kunnen de yums sparen. Maar als de restaurant zonder reden de reservering zomaar annuleren, wij kunnen vergeten met die 1000 of 2000yums,... Toon meer
Over TheFork

TheFork has been working for and with restaurateurs for 15 years, now counting 55,000 partner restaurants in 11 European countries. Thanks to its community of food lovers, TheFork is the number one app for online restaurant bookings, with over 40 million downloads and 20 million verified reviews, and also the leading tool for restaurant management.
Broadest community of food lovers in Europe

The biggest community of food lovers always looking for their next gastronomic experience on TheFork, able to choose the perfect restaurant thanks to more than 20 million verified reviews.
TheFork Manager: our restaurant management tool

TheFork Manager is our powerful restaurant management tool. Easy-to-use, time-saving & data driven digital platform that allows every restaurant owner to drive the restaurant performance.
TheFork Gift Card, a world of gastronomic experiences

This gift card is more than just a meal; it's an invite to explore different cuisines. With TheFork, you have access to thousands of restaurants, from cozy local spots to fancy dining experiences.
Available in Italy, France and Spain.
Caring customer service at your disposal

450 experts ready to guide and advise both the diner and the restaurant owners community when it comes to our app, business, tool and our services.
Download our App!
Paris, Frankrijk
- thefork.com
Vraagt klanten om een review
Geen focaccia bij La Focaccia
Lekker eten, vriendelijk personeel, prettig geprijsd.
We kwamen hier speciaal voor de focaccia; favoriet vd jongste zoon die iets te vieren had en die we weleens hadden afgehaald. Maar ze hadden hem niet; te druk om hem te maken... Wel gek: niet het gerechtje van je naam hebben! Ook was de online reservering niet goed doorgekomen waardoor we eerst ( met zijn 3en) een krap tweepersoons tafeltje zouden krijgen maar dat is daarna alsnog netjes opgelost. We komen wel terug maar checken dan eerst of er foccacia is!
Geen (beloofde) korting en slechte service TheFork
Gereserveerd via TheFork bij restaurant Subliem. Gekozen voor t tijdstip 18.00 uur omdat de website van TheFork 30% korting aangaf. Lekker gegeten en vriendelijk personeel maar bij t afrekenen bleek dat we geen korting kregen. Dat bieden ze alleen bij een reservering van 17.30 uur. Dit terwijl op de site en in de app van TheFork 18.00 uur ook vermeld staat. Ze konden wel zien dat via TheFork gereserveerd was. Slecht dat dit niet aangegeven wordt. Vervolgens alleen via automatische berichten met TheFork contact gekregen. Geen goede service.
Jullie vragen om reviews maar wanneer
Jullie vragen om reviews maar wanneer je een slechte ervaring met een restaurant hebt en dus een slechte review schrijft kan je die gewoon niet verzenden.
Dit is censuur, dat mag niet
Ik heb 500 yums niet kunnen gebruiken…
Ik heb 500 yums niet kunnen gebruiken daar er geen restaurants waren bij ons in de buurt nu waren wij weer op zoek en kwamen Peter's Bistro in Utrecht tegen en daar staat dat zij yums accepteren dus bij mijn account klikken op yums reserveren wordt doorgeschakeld naar Peters Bistro krijg nergens te zien dat de yums afgetrokken zou worden contact opgenomen met de Bistro en die hebben wel de reservering gehad maar niet de aftrek van de yums maar het vreemde was ook dat bij de bestelling geen melding staat daarnaast is het ook dat de help desk erg slecht is kan geen gebruik maken van de chat want dat werkte niet alles geheel ongeloofwaardig ook dat je niet normaal met een bedrijf contact kunt opnemen met email of een chat die niet werkt hebben schijnbaar geen telefoon nummer dus kan waarschijnlijk de dinsdag niet door gaan ook het verhaal download de app met een qcode ik gebruik windows weer zo dwangmatig nu het vervolg maandag zoals gevraagd of zij contact met mij wilde opnemen nadat de chat ook niet werkte is er niets gebeurd zodat het probleem niet opgelost kan worden wel kreeg ik een email wat ik vond van de respons van the fork die ik niet eens heb gehad hoe kan dat nu dat is the fork
Restaurant El Tenero, de Argentijn, een aanrader
Restaurant El Tenero, Amersfoort
Dit Argentijnse restaurant excelleert vooral voor wat betreft de fantastische ossenhaas gerechten!! Wat een prachtig vlees en bijbehorende site gerechten. Ook de kaart met o.a. mooie voorgerechten, visgerechten en desserts zijn zeer betaalbaar en voortreffelijk.
De ambiance van het restaurant, de gezellige niet al te grote huisvesting nodigen uit om een fijne diner avond te hebben. De wijnen, vooral de Argentijnse Salentein witte en rode wijnen zijn prima. De prijs-kwaliteitverhouding is redelijk, iets boven de gemiddelde prijzen. De chefkok en eigenaar , Noor, komt tijdens het diner altijd even aan je tafel om te informeren en om een praatje te maken. De bediening is in orde, vriendelijk en behulpzaam. (ik was op bezoek met een invalide persoon)
Kortom een aanrader voor een fijne en gezellige avond.
La Mar Marbella heeft geen korting…
La Mar Marbella heeft geen korting gegeven
OPGELICHT VOOR MEER DAN 2 DUIZEND EURO
the fork heeft bijna een jaar lang bedragen van mijn rekening afschreven nadat ik me had uitgeschreven.
zij hebben tig mails genegeerd. Ik heb het op een geven moment opgegeven tot dat ik incasso voor de deur kreeg. Ik heb toen al het bewijs na incasso gestuurd dat The fork mij zelf geld schuldig is. Pas toen kreeg ik bericht dat ik een refund zou krijgen voor bijna 2000 euro. Nadat ik hier op reageerde en bedankte , en weer mijn verhaal deed hoe ik opgelicht was door hun verkoop praatje. (2 euro per reservering, wat eigenlijk in feite 2 euro per pesoon is) heb ik nooit meer wat vernomen. Wanneer ik bel en vraag naar mijn contact persoon wordt er vaag gedaan. Er wordt al weken niet gerageerd op mijn emails. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF.
Mooi landgoed, fantastisch restaurant
Afgelopen weekend verbleven wij op landgoed Altenbroek, prachtige lokatie en mooie omgeving, heerlijke kamer.
Het restaurant wordt gerund door jonge chefs die op zeer hoog niveau prachtige gerechten de keuken uit toveren, een extra chapeau voor chefs Lucas en Paul Keijdener.
Blijven mailen en sms-en
Blijven mailen en sms-en. Kan je niet afmelden
Slechte communicatie en te hoge prijzen…
Slechte communicatie en te hoge prijzen voor hun diensten.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Ondanks reservering geen tafel en slechte afhandeling
Wij hadden voor 2e kerstdag een tafel voor 2 personen gereserveerd bij restaurant Payal in Almere. Hierop wel 3 tot 4 keer bericht gekregen (ook van tussen persoon The Fork) dat we het niet moesten vergeten. We komen daar aan op afgesproken tijd 18:00 uur en er was niemand in het restaurant. Zijn naar binnen gegaan en na een paar minuten kwam er iemand uit de keuken en die gaf aan dat wij er niet konden eten omdat er geen bediening was. Wij hebben nog geprobeerd een plaats te vinden in een ander restaurant, maar alles was vol. Dus maar naar huis en zelf iets maken. Dus ZEER slechte service van dit restaurant, waarbij ik van familie later vernam dat zij ook slechte ervaringen hadden bij dit restaurant m.b.t. bezorging. Ook contact gehad met The Fork, maar die gaf aan dat zij maar een korting voor een volgend diner kunnen geven van 1000 Yums (staat gelijk aan 20 euro). Ik heb aangeven dit wel heel summier te vinden voor 2e kerstdag, maar meer konden ze helaas niet geven. Ook dit Zeer slecht

Antwoord van TheFork
We hadden hoge verwachtingen van dit…
We hadden hoge verwachtingen van dit nieuwe Libanese restaurant. Bij binnenkomst zagen we een prachtige ambiance en mooie sfeer.
Echter er was geen menukaart. We zullen ons moeten laten verrassen.
Dit was naar ons zeggen wat teleurstellend. Heel erg kleine porties, echt veel te weinig, vergeten rijst en het dessert zag er bij andere gasten wat rijkelijker uit dan bij ons. 1 heel klein stukje baklava....ws in stukken verdeeld .
Nee dus..... Beetje teleurgesteld gezien de rekening.

Onprofessioneel gedrag thefork
Zonder enige vooraankondiging ineens heel veel yums van ons afgeschreven. Wegens ziekte konden wij afgelopen maanden niet uit eten. Was wel zo netjes geweest als ze ons van te voren hadden gewaarschuwd. We hebben gereclameerd, maar kregen alleen een standaard mailtje met dat er genoeg acties zijn om de yums weer op peil te brengen. Allemaal erg flauw. Advies, breng de mensen op de hoogte als yums gaan vervallen. Mensen kijken bij bepaalde omstandigheden niet constant op hun app. Ondertussen dus een reactie gehad dat ik contact moet opnemen met the fork over de afgeschreven yums. Resultaat, verzoek afgewezen. Dag yums. Bespreken voortaan maar via het restaurant zelf.

Antwoord van TheFork
We hebben via the fork een reservering…
We hebben via the fork een reservering gedaan bij by syb in Emmen voor 11 oktober om te vieren dat we 4 jaar samem zijn. We kregen zelfs nog een herinneringsmail. We hadden er heel veel zin in. Maar her restaurant bleek dicht. Enorme teleurstelling dus.

Misleidende korting.
Misleidende korting.
Ook wij hebben gisteren gereserveerd via The Fork. Via tripadvisor zochten wij naar een leuk restaurant. Bij de keuze van het restaurant stond dat je bij online boeken 30% korting zou krijgen op de rekening. Helaas bij ons een teleurstelling omdat we helemaal geen korting kregen. Een misleiding op de site dus. Ik vind dat de korting die The Fork ons heeft toegezegd moet worden voldaan.

Korting valkuil
Ik wil hier melding maken van TheFork’s misleidende “korting”-praktijken.
Afgelopen vrijdag maakte mijn vriend voor het eerst gebruik van het reserveringssysteem van TheFork: “30% Korting op eten (indien beschikbaar op gekozen tijdstip)” was zeker aantrekkelijk. Korting-link aangeklikt voor gekozen restaurant. “Goede keus” meldt TheFork. Gewenste reservering-tijd. Gelukkig bleek de 30% korting nog beschikbaar te zijn op het door ons gewenste tijdstip in dit restaurant. Op deze kortingslink “nu reserveren” gedrukt en… ja hoor de reservering was gemaakt. Iedereen blij.
Maar aangekomen in het restaurant, informeerde de gastheer ons dat het systeem aangaf dat er géén korting van toepassing was. Gegeneerd door de misleiding van TheFork praktijk, verwende het restaurant (Sham-oost in Amsterdam; lekker eten, prima plek en goede bediening) ons overigens extra.
Volgende dag klacht ingediend bij TheFork. Reactie: Vele sorry, excuses, helaas, spijtig, jammer etc. maar “we KUNNEN er helaas niks aan doen”. Ik had nu eenmaal een reservering “zonder promotie”.
Men WIL er niks aan doen, bedoelde men natuurlijk. Het navigatie-design van de website is nl. ontworpen en erop GERICHT om je erin te laten tuimelen. Lokken met een aantrekkelijke korting gedurende het boekingstraject, die … op het allerlààtste deel van het boekingstraject niet meer verschijnt. Misleiding, ja zelfs bedrog, in de zin van het Wetboek van Strafrecht. En zeker misleidende handelspraktijken. Vertrouwen van de klant misbruiken. Je wordt in de maling genomen waar je bijstaat. En dat voor een lid van de Tripadvisor mediagroep waarbij zelfs de Michelingids mee verbonden is!
De intentie om te profiteren van de misleiding blijkt uit de reactie van TheFork waarin men de vermoorde onschuld speelt en onmachtig stelt: “Wij kunnen daarom helaas niks voor u betekenen”. Ik lees inmiddels ook dat anderen slachtoffer van deze praktijken zijn geworden. Te meer reden om een einde aan te maken aan deze quatsch-korting valkuil. De praktijk leert dat dit bedrijf niet tracht een oplossing te bieden als de klant bedot wordt. Het wordt tijd dit soort bedrijven, dat misleiding als verdienmodel lijkt te hanteren, aangepakt worden (publicitair en juridisch).
Mijn vriend heeft er gelukkig wel lol in om dit soort bedrijven tot het eind toe aan te pakken. Hij heeft TheFork t/m vrijdag as. gegeven om de voorgespiegelde korting alsnog te verlenen. Daarna gaan we over tot actie. Ik meld mij dan weer hier bij TrustPilot om te rapporteren over het door TheFork gekozen vervolgbeleid. En … wie weet blijkt het allemaal op een “misverstand” te berusten? Sorry, software foutje?
(Wordt vervolgd)
Betreft Griekse taverna yamas
Betreft Griekse taverna yamas
Hessenweg 176, De Bilt
Een gezellig lokaal Grieks restaurant met vriendelijke en persoonlijke bediening.
Op de menukaart staan heerlijke gerechten met een goede kwaliteit vlees (deels van topslager Van Loo). We kregen mooie porties.
We mochten zelf aangeven wanneer de volgende gang kon worden klaargemaakt. Fijn!
Mijn vriendin en ik hebben er lekker gegeten!
Inge

Antwoord van TheFork
Ronduit schandalig bedrijf !
Aangezien mijn vrouw permanent afhankelijk is van een rolstoel (Alzheimer ) zocht ik op internet naar een zeer toegankelijk rolstoel restaurant.
Thefork adviseerde mij Surakarta in leiden.
Die stond volgens Thefork op plaats 7 van de beste 10 restaurants.
Na besproken tehebben Via thefork en ook nogmaals ook vermeld te hebben op de reserveringsbevestiging
Heb ik een rolstoeltaxi besteld.
Ik zal het kort houden.
Bij aankomst zijn er 3 mannen, (gasten). van het restaurant 15 minuten bezig geweest om het piepkleine halletje met direct een scherpe draai door een glazen deur om binnen tekomen .
De trek was ons toen al ontgaan, gelijk de rolstoeltaxi gebeld, helaas was direct niet mogelijk.
Toen maar een bestelling gedaan, maar niets van gegeten, mijn gedachten waren hoe kom ik buiten?
Ook dat hebben wij geweten, met hulp van 4 mannen duurde het 20 minuten.
Aangezien wij niets hadden gegeten, was dat ongevraagd door de serveerster voor ons ingepakt.
Schandalig hoe thefork dit kan adviseren.
Gelijk een email gestuurd, binnen een paar minuten een automatisch gegenereerde reactie via computer
Spijtig voor ons, direct nogmaals een verzonden.
Gelijk weer reactie case is gesloten.
Dus een persoonlijk contact onmogelijk !!
Nu begrijp ik na achteraf lezen dat 2 jaar geleden er veel negatieve ophef over thefork is geweest zowel op TV en in kranten.
Onbegrijpelijk dat de overheid hier niet op ingrijpt bij deze vorm van oplichting!!
Een afschuwelijke ervaring voor mijn vrouw, en geld verdienen over de rug van gehandicapten!
Schaam je kapot thefork!!

Slechte reclame voor the Fork en Chillz, Utrecht
Een reservering via the Fork gemaak bij Chillz in Utrecht. Fork maakt reclame dat zij een van de beste restaurants zijn en je er 30% korting kan krijgen.
Wij proberen, maar wordt de reservering kort voor dat we kunnen eten geannuleerd. Zonder uitleg. Van zowel the Fork als Chillz een kwalijke zaak.
Dan moeten restaurants niet mopperen als wij als consument ook zomaar onze reservering afzeggen.

Antwoord van TheFork
Vroeger was Iens een geweldige site…
Vroeger was Iens een geweldige site waar ik vaak recensies opzocht van verschillende restaurants. Maar ja, Iens was niet zo independent als ze zelf aangaven en hebben ordinair hun ziel verkocht voor de centjes. Het is een farce geworden. Jammer.