Вже більше тижня не можу отримати конкретну відповідь з приводу повернення грошей за квиток на рейс, який авіакомпанія Flyone перенесла на 4 доби. Квитки замовляла та повертала через TICKETS.UA, як ті... Toon meer
Наш рейс 15 квітня з 9 ранку перенесли на 7 вечора і тому я запросила повернення коштів, бо нам таке не підходить. Було це ще 5 березня. Кожні декілька днів я їм пишу і отримую відповідь, що авіакомпа... Toon meer
Дякуємо за вирішення питання, оперативність, корректність, швидкість і повний супровід менеджера з бронювань Марту. Вона надала детальну інформацію щодо чартерного рейсу Варшава - Іракліон, допомогла... Toon meer
Я дуже рада, що замовила квиток саме через компанію Tiskets. Мені не вдалося самостійно виправити помилку в паспортних даних через сайт авікомпанії. Дуже вдячна операторам Олені і Анастасії. Це профе... Toon meer
Пошук та купівля квитків на літак, поїзд, автобус, бронювання готелів, туристичні страховки, трансфер та оренда авто. Tickets.ua - все, що потрібно для самостійного планування подорожі.
Zelena Street 186, 79000, L'viv, Oekraïne
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Tickets.ua
Удобный поиск билетов. Быстрая помощь при возникших вопросах.

Antwoord van Tickets.ua
Не вперше користуюсь послугами сервісу завжди все чудово але було б добре мати можливість оплачувати не тільки українською карткою

Antwoord van Tickets.ua
Дуже зручний застосунок, швидко знайшли потрібні квитки і купили без проблем.Рекомендую!

Antwoord van Tickets.ua
Дякую, відповіли на терміновий запит у Новорічну Ніч. Опрацювали швидко запит на зміну дати і вже ранком 1 січня відправили оновлені авіаквитки. Високий рівень сервісу. Дякую за допомогу!

Любʼязно допомогли швидко змінити дати вильоту . Дякую

Antwoord van Tickets.ua
Worst experience ever. Having paid the fee for the ticket change, the agency charged extra when I needed to change the ticket.

Antwoord van Tickets.ua
I’ve booked airplane tickets through Tickets.ua several times, and everything has always gone smoothly. The online check-in was very convenient, and I was very pleased with the seats provided.

Antwoord van Tickets.ua
I can not add my booking to my Account on the airlines’ website with provided information, the support did nothing (except taking me as a fool)
Bad experience, never again
UPD: Where should I give you this information? here? I've already provided it to your so-called "support" — it doesn't work
UPD2: this is not true — there is no email from you about this, there are some like "rate us", "don't forget to buy a return ticket (really? very funny)" but nothing about my problem — no emails, no screenshots, nothing. Your "support" tells me that there is "ongoing verification" of my booking, from yesterday. It looks like a polite "f*** off" to me, that I'm annoying with my problem caused by your "service".
UPD3: of course I've checked the spam etc., once more — nothing from you
UPD4: yes, the problem has finally been resolved, thanks. But why did it take so much time and effort to get it done?
Anyway, thank you, and I hope there will be no such problems further

Antwoord van Tickets.ua
билет в Анталью, на выборе даты рейса не увидел что высветился ноябрь вместо октября, ошибся , оплатил билет и сразу увидел ошибку, позвонил диспетчеру-та сказала что предаст информацию т.к. билет еще не оформлен, в результате мне оформили билет на ноябрь и изменить не удалось пришлось покупать еще один билет. Досадно

Antwoord van Tickets.ua
Очень удобная платформа. Быстрое бронирование и билет пришёл в течении 10 минут.

Antwoord van Tickets.ua
При отмене одного рейса из двух забронированных нет возможности оформить возврат одного билета. После оформления заявки на замену билета, операторы выставляют счет на доплату и покупают новый билет за полную стоимость.
Доповнюю відгук.
Бронювання виправлене і прийнято рішення про повернення коштів за скасований рейс.

Antwoord van Tickets.ua
Всё отлично .Особенно учитывая мой "опыт" работы с компьютером. Но с помощью AI и помощника все пазлы сложились.
Если и возникали какие либо затруднения то лишь из-за моей неопытности.
Вполне работоспособно. Рекомендую.

Antwoord van Tickets.ua
Умисне введення в оману. Автобус Кишинів - Київ насправді не прямий, а з пересадкою в Одесі. Ситуація систематична, про що можна побачити з відгуків.
Агрегатор прийняв скаргу ще місяць тому і досі жодної відповіді і тимпаче компенсації. Мій відгук і скарга не перші і не останні, а tickets ua так само й досі відображає рейс як прямий.