2 plantentafels besteld maar kleur was niet goed retour formulier was niet in te vullen 5 x gebeld op verschillende tijden wordt niet opgenomen Heb een mail gestuurd ook daar geen reactie... Toon meer
Waardeloos. Matrastopper was van slechte kwaliteit, twee weken terug al retour gestuurd en mijn geld niet terug ontvangen. Topdeal24=slechtste deal ooit. Mochten jullie alsnog de retour netjes afhande... Toon meer
Levering van een tv meubel ging prima. Netjes op tijd geleverd. Helaas was de kleur toch niet mijn smaak dus heb ik het weer retour gestuurd. Toen kwam de ellende.. pakket is wel binnen gekomen, maar... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nou mijn telefoon hoesje gaat na 2…
Nou mijn telefoon hoesje gaat na 2 werken al stuk. 3 keer gemaild en een conract formulier ingevuld maar nooit word er gereageerd
Zeer slechte kwaliteit kussens geleverd…
Zeer slechte kwaliteit kussens geleverd gekregen; zou een topmerk moeten zijn. Klacht ingediend, mag ze op eigen kosten retour zenden, niet tevreden
Een heel slecht bedrijf rageren niet op…mails en telefoon
Een heel slecht bedrijf rageren niet op mails niet op telefoon meldingen.
Mensen bestel er niets ze zijn totaal niet te bereiken.
geen mogelijkheid om iets terug te sturen.
Artikel besteld voor verjaardag
Artikel besteld voor verjaardag, zou niet konden worden afgeleverd omdat er niemand thuis was. Onzin want er is de hele dag iemand thuis. Nu al 2 weken bezig met het artikel te ontvangen. Als je belt krijg je voicemail en op mails word niet gereageerd.
Na het retourneren nooit ons geld…
Na het retourneren nooit ons geld ontvangen
Dit zijn oplichters pur sang! Bestel hier niet, zonde van je geld
2 x schapenvachtjes besteld van een…
2 x schapenvachtjes besteld van een bepaalde afmeting. Bij levering bleken de afmetingen te klein te zijn. Dus wilde ik deze graag retour zenden. Na 4x een bericht verzonden te hebben met een verzoek tot actie van retourproces. Nog niks gehoord. 2x gebeld niemand aan de lijn gekregen ik kon enkel iets inspreken dus gedaan. nog steeds niks gehoord bijna 2 weken later.... enorm teleurgesteld en boos. Eerste en laatste keer dat ik gebruik maak van topdeal 24. Want ik heb er alleen massa hoofdpijn van en nog steeds geen retour kunnen sturen omdat ik geen gegevens heb ontvangen van het retouradres. Ik zou het niemand aanraden.
Poefjes gekocht, verkeerde geleverd
Poefjes gekocht, verkeerde kleur ontvangen. Zij vroegen om foto's die hebben zij gehad. Vervolgens zouden ze een nieuwe levering sturen en sindsdien krijg ik geen reactie.. in eerste instantie heel snel ontvangen maar omdat het om een fout gaat vanuit hun kan ik er blijkbaar naar fluiten
Geen contact meer na retourzending
Ondeugdelijke waterbezem gekocht en terug gestuurd.
Ik zit al 4 weken op mijn geld te wachten. Op mails wordt niet meer gereageerd. Onbetrouwbaar.
Gewoon 😳 wow!
Gewoon 😳 wow!
Ik heb hier een dubbele schoonmaak emmer besteld, ik wist niet wat ik kon verwachten, ik kende dit bedrijf niet!
Maar de site van topdeal24 zag er betrouwbaar uit
Dus toch maar besteld!
Ik kreeg ,m vandaag binnen en wat bleek er was een stuk van de deksel afgebroken, die lag los in de doos, ik heb een live chat geopend met topdeal24
En uitgelegd wat er mis was
Ze wilden graag een duidelijke foto zien van het betreffende onderdeel, en ze sturen mij gewoon een nieuwe deksel!.
Kijk dat is nog service!
Dankjewel, topdeal24
De volgende keer bestel ik wederom bij jullie!