Trutha Reviews

2,3

Rowdy van Oorschot heeft voor ons de begrafenis goed geregeld. Het was doordat de familie banden gecompliceerd lagen niet de makkelijkste opdracht. Hij heeft het heel netjes en tactvol opgelost.... Toon meer

Ik had bij jullie een ring gekocht 4september Bestelling #48014 als kado vanaf dat hij binnen kwam was de ring een tegenvaller dof van kleur, en toen ze hem om deed gelijk verkleuring om haar vinge... Toon meer

Ik heb dezelfde ervaring als voorgaande : Harm van Limbergen. Ik heb de firma aansprakelijk gesteld o.b.v. onrechtmatige daad . ( niet leveren -wel betalen -wanprestatie) Als ik naar de website... Toon meer

Heb in augustus een bestelling gedaan voor zwarte slippers helaas kreeg ik een te kleine maat dit zou opgelost worden en er zouden nieuwe opgestuurd worden dit duurde heel lang. Dan neem je weer... Toon meer

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling geleverd.

Bestelling geleverd.
25 mei heb ik een bestelling gedaan van 2 kettinkjes. Na de betaling stond er dat er een mail zou komen met bevestiging en het bestelnummer. Kreeg een mail of ik nog wat eraan toe wilde voegen met 20% korting. Een dag later ontving ik nog een zelfde mail. En 2 dagen later 'hartelijk dank voor uw bestelling'.. Geen duidelijke inhoud dat het wordt verzonden of dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en geen bestelnummer zichtbaar op de mail van de bestelling. Nu op 8 juni heb ik de 2 kettinkjes in goede orde ontvangen en ze zijn precies zoals op de foto. Dus ik ben uiteindelijk wel tevreden.

8 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi Bernadette, fijn dat je toch tevreden bent over jouw bestelling!

Oplichters!

In april iets besteld en betaald, maar nooit iets ontvangen. Bij navraag is het de ene week in Nederland en de andere keer is het er nog niet, maar is het onderweg. Krijg een PostNL code,maar daar staat al vanaf begin mei item is ready for shipment. Je wordt aan het lijntje gehouden en kunt fluiten naar je bestelling.

7 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi M, wat vervelend dat jij jouw bestelling nog niet ontvangen hebt. Zou je een mail kunnen sturen naar contact@trutha.nl. Dan kijken wij het voor je na en bieden jou een passende oplossing aan.

Ik heb al tig keer een mail gedaan waar…opgelicht

Ik heb al tig keer een mail gedaan waar mijn bestelling blijft
Smoesjes krijg je
Het staat in azie klaar om verscheept re worden
Zigenaamd geen bliegverkwer invm covid
Inzin
Het zijn oplichters
Koop er niks want je geeft geld uit maar keijgt niks
En die antwoorden die ze geven zijn zoet houders
Echt ze moesten vandaag nog opgepakt worden
Verschrikkelijk bedrijf
Ze lchten echt iedereen op
Je krijgt niks ik wacht al drie maanden
Dat kan echt niet
Zie het ook niet meer komen
Ben gewaarschuwd

7 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi Inge, wat vervelend dat jij nog geen pakketje hebt gekregen. Ik heb je zojuist een mailtje terug gestuurd.

Als iedereen nou ook een melding maakt…

Als iedereen nou ook een melding maakt bij politie en consuwijzer. Worden ze misschien aangepakt. Of je krijgt niks toegestuurd of je krijgt wel wat en als je terugstuurt hebben ze wel altijd een excuus om niet je geld terug te geven.

Antwoord van Trutha

Hi Vivian, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Als je contact opneemt met contact@trutha.nl kunnen wij je misschien verder helpen. Bij retourneren hebben wij onze retourvoorwaarden beschreven op de website, misschien helpen die je verder

Geen levering

Schoenen besteld, zagen er mooi uit op de foto.
Helaas ze komen maar niet. Laatste contact met de klantenservice was in april(!) Die meldde "ze zijn onderweg". Het is nu juni. Dus ik bestel daar nooit meer!!!!!!

Antwoord van Trutha

Hi Ruud, zou je contact op willen nemen met contact@trutha.nl. Dan kijken wij het voor je na, die hadden inderdaad al bezorgd moeten zijn.

Ik heb de Egg Poachers besteld | Waardeloos bedrijf

Ik heb de Egg Poachers besteld. Bestel deze niet! Ze zinken wel naar de bodem, het ei blijft wel plakken in deze dingen en de vaatwasser krijgt ze niet schoon. Dit is de laatste keer dat wat op een Chinese site direct heb besteld. Altijd weggegooid geld.

===
Reactie op Trutha 06-06-2020:
Zoals hierboven te lezen, is het een waardeloos product. U geeft aan dat ik deze alleen ongebruikt terug kan sturen als ik mijn geld terug wil krijgen. Ik heb trouwens voordat ik de review ingediend heb een mail naar Trutha gestuurd. Tot op heden geen reactie.
Voor alle lezers. Hier niet bestellen!

===

Dit is een reactie op Trutha van 11-09-2020:
Jullie sturen inderdaad een waardeloos product op. Ik heb mijn product teruggestuurd waarna ik niets meer van jullie vernomen heb. Ik moet er weer achteraan waar mijn geld blijft. Daarna verzoeken jullie om een verzendbewijs op te sturen. Daarna krijg ik een bevestiging dat het geld teruggestort gaat worden. Dit duurt dan ook weer irritant lang. En als kers op de taart gaan jullie mijn review ook nog in twijfel trekken. Trustpilot geeft aan dat jullie niet denken dat ik spullen heb besteld bij jullie en dat ik middels documenten aan moet tonen dat ik dat wel heb gedaan. En nu durven jullie dus ook nog een bericht te sturen via Trustpilot wat überhaupt mijn probleem is. Ik heb toch mijn geld teruggekregen. Daarmee zeg je dat jullie dus wel wisten dat ik producten bij jullie heb besteld. Waarom dan mijn review in twijfel trekken??

Antwoord van Trutha

Hi Jeroen, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb het even voor je nagekeken maar wij hebben gewoon geantwoord op jouw mails en hebben je zelfs het product terug betaald. Ik begrijp dan ook niet goed waar deze beoordeling vandaan komt.

Op 19 april heb ik sandalen besteld en…

Op 19 april heb ik sandalen besteld en betaald! Een paar keer bericht gekregen dat ze onderweg waren! Jullie laatste bericht was dat het bij de douane lag alweer een tijdje geleden! Het is gewoon belachelijk dat ik al bijna 2 MAANDEN zit te wachten! Geef mij mijn sandalen of mijn geld terug. Wanneer gebeurt er iets?

Antwoord van Trutha

Hi Willy, voor dit soort dingen kun je contact opnemen met de klantenservice, maar ik heb het voor je nagekeken en je een email verstuurd met daarin uitleg en een oplossing. Excuses voor de vertraging.

Mooi product hoor die ik meer dan een…

Mooi product hoor die ik meer dan een maand geleden besteld heb, alleen heb je er niets aan als je hem nooit ontvangt en daar ook nog eens je tijd en geld aan verpest!

Antwoord van Trutha

Hi Nils, ik heb je een mailtje gestuurd. Onze excuses voor de vertraging.

Zeer slechte klantenservice Hier Niks bestellen, belazeren de boel.

Producten 8 wkn geleden besteld echter nog steeds niks ontvangen
Houden je aan het lijntje zeggen steeds dat het aankomt.
Blokkeren je zelfs in Messenger.
Meerdere mails gestuurd echter weinig tot geen respons.
Wil mij. Geld retour maar helaas geen acties.

Het is apart dat jullie hier op de site wel reageren en via de mail niet, dus de reactie op de review dat ik een mail moet sturen voor een oplossing is lariekoek.
En niet respectvol behandelen, wie is hier niet respectvol en geeft de klant niet terug waar hij recht op heeft!

Antwoord van Trutha

Hi Miriam, wat jammer om te horen dat je vindt dat wij je aan het lijntje houden. Als je ons een mailtje kunt sturen naar contact@trutha.nl kunnen wij jou meer uitleggen en een oplossing aanbieden. Wij blokkeren alleen klanten via Facebook die zich niet respectvol gedragen naar onze medewerkers.

Heb al verschillende mails gestuurd…

Heb al verschillende mails gestuurd naar mail adres.
Kom niet verder.
Mijn track en trace nummers zijn ook niet bekend bij vervoersbedrijven.
Ze houden je maar wat aan het lijntje.het is inmiddels 40 dagen geleden dat ik wat besteld heb.
Graag mijn geld terug
Janita

3 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi Janita, als je een mailtje wilt sturen naar contact@trutha.nl kunnen wij het voor je nakijken en je een oplossing aanbieden. Wij hebben momenteel helaas nog steeds veel hinder van de COVID, excuses hiervoor.

Geld terug gekregen

Ik had een spelletje voor mijn kleinkinderen gekocht dat inclusief verzendkosten € 25,00 kostte. Toen het na een aantal weken aankwam bleek het van erg slechte kwaliteit te zijn. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een mailtje terug of ik een foto wilde sturen. Dat heb ik gedaan en in het volgende mailtje werd excuses aangeboden en mij toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen. 3 dagen later stond het op mijn rekening. Goede service.

2 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi Betty! Vriendelijk bedankt voor je aardige woorden!

Ik wacht al vanaf april op…

Ik wacht al vanaf april op mijnfonteintje op zonne energie wanneer komt dat ding?
Groet hmm van berkel

2 juni 2020

Antwoord van Trutha

Hi Henny, wil jij een mailtje sturen naar contact@trutha.nl. Dan kijken wij daar voor je verder wanneer het aankomt. Momenteel hebben wij vertraging vanwege de COVID helaas, onze excuses hiervoor.

Super slecht

Super slecht. Stond dat ik mooie zacht lopende sandalen zou krijgen. Luipaard ik kreeg zwart en het was nog een slechtere kwaliteit dan action slippers. Niet doen kost tijd kost geld en Ali express verstuurd het zelfde alleen voor stuk minder en misschien ook nog betere kwaliteit. Ruk zooi en ook nog verzend kosten betalen om te retourneren.

Antwoord van Trutha

Hi Inge, wat jammer om te horen dat jij de verkeerde schoenen geleverd hebt gekregen. Als je een mailtje wilt sturen naar contact@trutha.nl met daarbij een foto van de ontvangen schoenen, gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Op 10 april sandalen besteld die tussen…

Op 10 april sandalen besteld die tussen 10-20 dagen geleverd zouden worden.je raad het zeker al. Nog steeds niks gehad😡

Antwoord van Trutha

Hi Corien, je kunt voor dit soort vragen contact opnemen met contact@trutha.nl. Dan kijken wij voor je na waar jouw bestelling zich precies bevindt. Wij hebben helaas veel hinder ondervonden door de COVID. Excuses hiervoor.

Nou weer de smoes van Corona vertraging!

Heb 6 weken geleden een bestelling gedaan waar de leveringstijd 10-20 dagen voor staat!
Heb al een antwoord gekregen dat het al in Nederland was aangekomen en dat ik het binnen enkele dagen in huis kon hebben! Nu ligt het weer klaar om verscheept te worden. En nu hebben ze weer een nieuwe smoes, corona!! Jammer dat ik niet voor mijn bestelling eerst naar de reviews heb gekeken! Ik ben bang dat ik niets meer krijg maar wel betaald! Het zijn oplichters!

Antwoord van Trutha

Hi M, wat jammer dat je ons oplichters vindt. Als je contact opneemt met contact@trutha.nl dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Wij hebben helaas veel hinder van de COVID en verminderd vliegverkeer. Excuses hiervoor.

Indien je twijfels hebt over Trutha

Een maand geleden een artikel besteld maar tot op heden niets ontvangen, maar je moet wel op voorhand betalen. Indien je contact opneemt krijg je een mail terug dat ze het na zullen zien, maar je hoort niets meer. Als je vraagt waar je bestelling is of wanneer je bestelling zou aankomen krijg je ontwijkend antwoord. Ruikt toch naar oplichting

Antwoord van Trutha

Hi Jeanpierre, wat jammer om te horen dat je denkt dat wij oplichters zijn. Ik heb het voor je nagekeken en jouw bestelling is inmiddels naar je verzonden. De levertijd is momenteel 10 tot 20 werkdagen vanwege de COVID. Onze excuses hiervoor.

Mijn eerste ervaring en zeker mijn…

Mijn eerste ervaring en zeker mijn allerlaatste!!
Ik had een hairstyler besteld maar zodra ik hem opendeed, zag ik dat deze niet geschikt was voor mijn haar.
Ik stuur dadelijk een mail voor retour, antwoord "geen probleeem"maar wel op eigen kosten.
Ik stuur het al de dag erna terug. Na een tijdje ontvang ik een mail: het toestel zou vuil zijn en meermaals gebruikt is en ik daarom mijn geld niet terug krijg.
Er wordt niets gezegd dat ze het toestel terugsturen. Wel 1 het toestel was ongebruikt teruggestuurd dus dat is al een leugen. En 2 als ik mijn toestel niet terug ontvang lijkt mij dit sterk op diefstal.
Conclusie wees voorzichtig en denk 2 keer na voor je daar iets besteld want je bent zeker voor 99% bedrogen!!!

31 mei 2020

Antwoord van Trutha

Hi, wat jammer dat je niet tevreden bent. Bij ontvangst testen en beoordelen wij het product. Als het daarna ongeschikt wordt geacht voor de verkoop wordt het vernietigd. Wij hebben ons te houden aan de retour voorwaarden, net als elk ander bedrijf. Excuses voor het ongemak.

Deze mensen zijn gewoon oplichters

Deze mensen zijn gewoon oplichters. Ik heb hier drie broeken besteld die er op de foto's echt super goed uitzagen, ook de reviews op de site waren enorm goed. Toen ze binnenkwamen bleken het gewoon bedrukte leggings te zijn en in een ervan zat ook nog eens een gaatje. Ik heb toen vriendelijk een mail hierover geschreven en kreeg te horen dat ik ze wel terug mocht sturen en dan mijn geld terug zou krijgen. Nog eens 7 euro betaald om het terug te sturen, terwijl ik al 35 euro te veel had betaald voor deze zeer teleurstellende broeken. Ik kreeg vervolgens een mail waarin stond dat ze de broeken hadden ontvangen, maar me mijn geld niet terug konden geven 'omdat ze niet goed verpakt waren' en ook mijn broeken werden niet teruggestuurd. Wat een bagger bedrijf/service. (DE REVIEWS OP HUN EIGEN SITE ZIJN DUS ZEER ZEKER NIET ECHT!!!)

31 mei 2020

Antwoord van Trutha

Hi W, wat jammer om te horen dat jij niet tevreden bent met onze service. Heb jij toevallig een foto gemaakt van de broek waar een gat in zat? Dan kunnen wij nog iets voor je betekenen. Zou je die foto met een bericht willen sturen naar contact@trutha.nl ?

BAGGER kwaliteit

Beste Trutha, dankjewel voor jullie slechte kwaliteit van producten! Wat een spijt dat ik niet eerst hier heb gekeken! Ik heb serpentine slippers besteld en volgens trutha van zeer goede kwaliteit. Ten eerste kreeg ik ze in een totaal andere kleur dan op de foto te zien was en ten tweede waren ze ook nog eens kapot. Klantenservice heeft nieuwe opgestuurd nou ben benieuwd! Ook de kwaliteit van de slippers! Voelt als plastic aan en ziet eruit als cheap shit. Mensen Primark verkoopt nog betere kwaliteit voor minder! KOOP NOOIT WAT BIJ TRUTHA. BAGGER BEDRIJF!

30 mei 2020

Antwoord van Trutha

Hey Nadine. Jammer om te horen dat je ontevreden bent met onze service. Jij geeft aan kapotte schoenen te ontvangen, dit komt helaas wel eens voor en onze excuses daarvoor. Na mail contact sturen wij nieuwe schoenen naar je toe, ik begrijp niet wat hier voor slechte service aan is.

Worden aan het lijntje gehouden

Worden aan het lijntje gehouden, trackunnummer klopt niet en pakket zou in Estonia zitten...pure oplichterij, ga maandag klacht indienen.

29 mei 2020

Antwoord van Trutha

Hey Werner, vanwege COVID-19 ondervinden wij helaas enorme vertragingen, waardoor onze klantenservice ook overstroomt. We zijn om deze reden van leverancier gewisseld en daarom aan het knoeien met trackingnummers. Je krijgt je pakketje of je geld terug. Zou je een mailtje kunnen sturen en kunnen vragen naar Francis, dan help ik je verder