Turtle Nordic Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde ett cykelställ för upp till 4st cyklar, tog 2ddg för leverans, vid montering upptäckte jag att ena fästet för att förankra ramen på cykeln var deffekt, mailade och påtalade felet, fick en ny... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

NÖJD!

Allt gick precist som det skulle bra räcken! Prisvärt

13 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack! Väldigt roligt att höra att allt fungerade precis som det skulle och att du upplever räckena som prisvärda

Bra lasthållare

Bra lasthållare och som också var billigare än Thule.
Har inget att anmärka på.

10 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack! Härligt att höra att du är nöjd med både kvalitet och pris. Det uppskattas verkligen.

Superbra köpupplevelse

Superbra hemsida, snabb leverans och bra kommunikation, tyvärr lite sämre betyg på takräcket på grund av halvdålig passform och kvalitetskänsla.

9 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din feedback. Kul att du är nöjd med hemsidan, leveransen och kommunikationen. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring passform och kvalitetskänsla sådan feedback är viktig för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Takräcket som jag köpte till min…

Takräcket som jag köpte till min ID-Buzz passade perfekt, var lätt att montera. Både på och av. Det kan jag varmt rekommendera.

15 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att takräcket till din ID. Buzz passade perfekt och var enkelt att både montera och ta av. Tack för rekommendationen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Takräcket är fint och håller hög…

Takräcket är fint och håller hög kvalitet men instruktionen var svårläst och opedagogisk. Den var på turkiska och engelska och inte på svenska enligt hemsidan. Det var pilar hit och dit och svår att följa, inte något från IKEA.

7 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi tar till oss synpunkterna kring instruktionen och arbetar löpande med att förbättra tydlighet och språk.

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Uppringd vid frågor👍

1 december 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack och var roligt att höra att du är nöjd med den snabba servicen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra passform

Var precis som jag hade förväntat mig produkten

3 november 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vi är glada att produkten motsvarade dina förväntningar – precis som det ska vara.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att förstå vad man ska köpa enligt…

Lätt att förstå vad man ska köpa enligt bilmodell man har, passar perfekt! 👌🏻Snabb leverans.

4 november 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙌
Härligt att höra att det var lätt att hitta rätt produkt utifrån bilmodell och att leveransen gick snabbt. Kul att allt passade perfekt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte nya Takräcken ifrån Turtle…

Köpte nya Takräcken ifrån Turtle Nordic. Super bemötande och grym kvalitet. Passade även på att kolla över deras extraljus

15 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och kvaliteten på dina nya takräcken.

Kul även att du passade på att kika på våra extraljus.

Överträffade förväntningarna

Hela vägen från besök på hemsidan till att takräcket satt monterat på min V60 så har det flutit på. Mycket nöjd med produkten.👍🏻

30 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för dina fina ord! Fantastiskt att höra att allt flöt på från start till montering.

Riktigt nöjd!

Grymt nöjd med både takräcken å skidhållare, extra kul mär de finns i svart! tysta och lättmonterade! Volvo v90CC

10 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Vad kul att du är nöjd med både takräcken och skidhållare – och ja, den svarta finishen är riktigt snygg!
Tack för att du valde Turtle Nordic.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans o bra pris!

Varan levereras enligt avtalat.
Snabbt och enkelt.
Produkten motsvarar förväntningarna.

18 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att både leverans och produkt motsvarade förväntningarna.
Välkommen åter till Turtle Nordic

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är så nöjd med mitt nya takräcke

Är så nöjd med mitt nya takräcke! Det va snabb leverans, hög kvalitet men trots det ett bra pris!
Snyggt jobbat 👍🏻

6 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏
Riktigt kul att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och leverans. Trevlig tur med ditt nya takräcke!

Kanon

Kanon! Bra service, snabb leverans och kvalitets produkter 👌🏻

9 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt fina betyg! 👌🏻
Vi uppskattar verkligen att du lyfter både servicen och kvaliteten. Trevlig tur med utrustningen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans ock verkar vara bra…

Snabb leverans ock verkar vara bra ”grejer”

17 september 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏
Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkterna. Hoppas de kommer till stor nytta på vägarna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blixtsnabb leverans fina lasthållare…

Blixtsnabb leverans fina lasthållare och bra pris.
Kan varmt rekommendera Turtle Nordic.

30 september 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för ditt fina betyg! Så roligt att höra att både leverans, pris och kvalitet levde upp till förväntningarna.
Vi hoppas att takräckena kommer till nytta på många äventyr framöver

Mer än nöjd! Rekommenderas starkt

Supernöjd med mina takräcken från Turtle nordic till min bmw e92, finishen är superfin och kvaliteten känns robust, sitter som en smäck! Installation var smärtfri och förvånansvärt fort med lättförståeliga instruktioner.
Supernöjd, rekommenderas starkt!

4 oktober 2025

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är så nöjd med både passform och kvalitet på dina takräcken precis den upplevelsen vi vill ge alla våra kunder.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback

Cykelställ

Problemet blev fixat.

7 juni 2025

Antwoord van Turtle Nordic

tack för din feedback. Tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det självklart inte vara. Kontakta oss gärna på support@turtlenordic.com

Dit is Trustpilot