Ubereats

2 drankjes besteld en eten. Beiden drankjes door de bezorger gemorst onderweg. De drankjes waren over de helft leeg en het eten ook zeik nat. Foto’s en al gestuurd naar de helpdesk waarop dit duidelij... Toon meer

Opgelicht die über eats Antwerpen. Gisteravond bestelling gedaan bij een lokale Frituur ca 28E. Rider levert totaal verkeerde bestelling af. Direct macht ingediend online via de app. Krijg ineens ma... Toon meer

Eten besteld en bezorger vroeg mij om Het juiste adres, het juiste adres stond echt in de site! Ik heb hem weer mijn adres gegeven. Via help moest ik maar juiste adres invoeren maar dat kan niet omda... Toon meer

k heb alle bestellingen geraced, en dit kon ik lange tijd doen omdat Uber Eats niemand serieus neemt. Ik heb dit niet gedaan om klanten te benadelen, maar eerder om Uber Eats een slechte reputatie... Toon meer

Gebruiksonvriendelijke app en 'valse' advertentie

In de post kregen we de coupon van 45 euro korting op de eerste 3 bestellingen bij UberEats. Leuk? Dachten wij ook, maar niet dus.

De regels die erbij stonden waren dat het een bestelling moest zijn voor bezorging en met de minimale bestelwaarde van 20 euro. Wij dus een uur uitzoeken wat we willen bestellen in de app. We zien dat sommige restaurants op 'gesloten' staan dus denken: handig, dan weten we dat we daar nu niet kunnen bestellen.
Kijken we bij restaurants die open zijn, kunnen we daar alsnog geen pizza bestellen, want alles is grijs en uitverkocht.

Wij dus voorzichtig verder zoeken naar een ander, zolang we die actie van 15 euro korting per bestelling maar kunnen doen. Hebben er nog niet eerder besteld, kiezen bezorging en vinden uiteindelijk ook een aantal pizza's die samen boven het minimale bedrag komen bij Pizzeria Mario's in Enschede.
Kiezen we een tijdslot uit voor de bezorging, zodat het gepland staat voor in de avond. Bij de bestelling staat ook mooi dat er 15 euro korting is, gezien de actie. Daarna willen we met Ideal betalen, krijgen we de foutmelding dat iDeal zogenaamd geplande bestellingen niet ondersteunt?
Beetje een rare smoes, want bij Thuisbezorgd is dat nog altijd goedgegaan.
UberEats haalt dan automatisch de hele bestelling ook uit het winkelmandje, terwijl wij gewoon nog met een andere kaart wilden betalen, dus moest alles weer opnieuw toegevoegd worden. Toen startte de app opeens opnieuw op, was WEER alles weg.

Uiteindelijk voegden we een Credit Card toe, die UberEats zonder toestemming gelijk opsloeg in de app. En toen werd opeens de melding gegeven dat onze promotie (15 euro korting) niet gold op de bestelling!
Daarna hebben we ook niet meer bij de winkelwagen gezien dat ze de 15 euro korting toepassen.

Als je dingen gaat lopen adverteren, HOUD JE DAN AAN WAT JE ADVERTEERT!
Wij zijn uiteindelijk (niet gelogen) meer dan anderhalf uur bezig geweest met die stomme app om vervolgens de hele k*tzoo* te annuleren.

Bij Thuisbezorgd kan je er ten minste vanuit gaan dat je je eten ook daadwerkelijk kunt bestellen.

1 oktober 2023

Vreselijke service

Eerste keer dat ik bestel, vreselijke klantenservice, het probleem uitgelegd maar er wordt niet meegedacht of een oplossing aangeboden. Misleidend dat het een 1+1 deal is, en ik er maar één ontving. Vervolgens wordt door meneer uitgelegd dat het zoals “in de supermarkt” werkt, maar als er in de supermarkt een fout wordt gemaakt ontvang je ook altijd het tweede product of krijg je je geld terug. Volgens pokeperfect een probleem van Ubereats. Eerste keer en nooit meer weer!!!

26 september 2023

Altijd extra kosten rekenen..

Altijd extra kosten rekenen die je bij Thuisbezorgd nooit krijg. Dan vraag ik mij af wat Uber Eats dan zo speciaal maakt? Ook de nooit werkende kortingskaarten op de deurmat krijgen terwijl je daar nooit om gevraagd hebt. Je klanten keer op keer een niet werkende kortingscode sturen om dan in kleine letters te lezen "alleen eerste bestelling geldig" Er is geen enkele reden om je klanten zo'n kortingscode te sturen, de enige reden waarom ze dat doen is omdat ze je de illusie willen geven dan ze hun klanten tegemoed komen. Bah.

15 september 2023

Bestellingen gedaan via Uber Eats komen…

Bestellingen gedaan via Uber Eats komen soms veel minder goed aan dan wanneer je ze bij de winkel zelf zou doen. Dat vind ik een vreemd patroon.

Uber Eats is wel klantvriendelijk en vlug in de afhandeling van klachten, maar dat is ook niet gek aangezien het zo’n groot bedrijf is. Het onderzoeken van klachten kost ze waarschijnlijk meer moeite dan ze ervoor terugwinnen. Wat er vervolgens naar aanleiding van mijn klacht aan actie wordt ondernomen, heb ik als klant nooit weet van gehad. Ze restitueren alleen maar. Ik vind het toch wel belangrijk om te weten of slechte sushizaken wel of niet op de vingers worden getikt. Een reactie van de zaak zelf op mijn klacht zou bijvoorbeeld niet mis zijn.

Wil je snel je bestelling binnenkrijgen, dan is Uber Eats niet altijd een goed idee. Soms wel, maar vaak ook niet.

Ook werken er duidelijk veel illegalen en komen er andere bezorgers bezorgen dan in de app wordt aangekondigd. Als bedrijf mag je daar best eens tegen optreden.

17 augustus 2023

Ubereats sucks

Ubereats. We hebben een onvolledige, koude, verkeerde bestelling ontvangen en het is onmogelijk om contact met ubereats op te nemen.
Ik houd er niet van om lelijk te doen, maar dit is echt beneden alle peil. Wij bestellen NOOIT meer via Ubereats; wat een waardeloze organisatie!

19 augustus 2023

Geannuleerde bestelling

Heb een bestelling geplaatst maar na 2 uur nog steeds niets ontvangen , het restaurant gebeld en ze zeiden minsten nog een uur wachten voordat ze eraan gingen beginnen wegens personeel tekort . Hun hebben aangeraden om te annuleren omdat ik pas rond 1 uur in de nacht mijn eten ging krijgen. Nu 2 maanden verder nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Volgens uber was het restaurant met mijn bestelling begonnen. Het restaurant zegt van niet en ook geen betaling van uber ontvangen. Het ergste van al is dat uber enkel via een soort chat bereikbaar is en ze antwoorden in het Frans , antwoorden is veel gezegd na uren krijg je een standaard antwoord dat je niet in aanmerking komt voor terug betaling 😡😡😡

11 juni 2023

Geen bestelling en geen geld terug

22 juli een bestelling geplaatst. Deze is door Uber Eats geannuleerd omdat er geen bezorger beschikbaar was. Ik heb dus mijn bestelling nooit ontvangen en ook nog geen geld terug. Ik heb al meerdere pogingen gedaan om te chatten met Uber Eats maar ze zeggen constant dat ze bezig zijn met een “onderzoek” en dat ik nog even geduld moet hebben. We zijn inmiddels 2,5 week verder en het lijkt mij een duidelijk verhaal aangezien zij de bestelling zelf hebben geannuleerd. Je wordt gewoon opgelicht door Uber Eats, schandalig!!

22 juli 2023

Geen eten en geen geld terug

Bestelling gedaan voor een menu bij Salsa Shop. 1 uur gewacht, daarna doodleuk van de bezorger te horen gekregen dat hij mijn eten niet heeft en ook niet gaat ophalen. Hij heeft per ongeluk geaccepteerd zegt ie. Mij dus een uur laten wachten voor niks. Ga ik bij Uber Eats klantenservice aangeven dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terugwil. Komen ze nu met een verhaal dat ik geen geld terug kan krijgen, omdat het niet duidelijk is dat iets fout is gegaan. Hoezo dan? Ik heb geen eten, geld is al afgeschreven en bezorger wil mijn eten ook niet gaan ophalen. Dit is echt crimineel wat Uber Eats hier doet, gewoon mensen beroven is dit. Klantenservice is bijna onbereikbaar en als het je uberhaupt lukt, helpen ze je niet en halen ze de hulp optie ook weg in de app. Is echt niet normaal. Wegblijven! Oplichters zijn het!

10 juli 2023

mensen niet doen, oplichting !!

mensen niet doen, uber eats schrijft geld af maar levert niet, ze zijn niet te benaderen en als je gaat mailen mailen ze niet terug, je krijgt alleen mails dat ze de mail niet lezen,er is niet door heen te komen en geen support of contact mogelijk, pure oplichters zijn het. Heb de afgelopen maanden via mailen geprobeert mijn geld terug te krijgen en telkens hebben ze weer extra info nodig of geven ze het weer door aan een andere afdeling, en nu naar een paar maanden is hun antwoord sorry maar het is te lang geleden om een terug betaling te doen, echt pure oplichting praktijken, gewoon weer naar thuisbezorgd dat gaat wel goed.

20 mei 2023

Waardeloze communicatie

Bestel in de middag. Bestelling zou binnen 15-30 min worden bezorgd. Bezorger zou al bij restaurant 30 min wachten op bestelling. Na 1 uur nog steeds niets ontvangen. Restaurant is 5 min lopen verwijderd. Opeens zie ik dat de bezorger heel ergens anders is en ver van mijn huis. Bezorger reageerde niet op mijn bericht en nam ook niet op. Na 1 uur neem ik contact op om te annuleren, maar dat kan niet kosteloos omdat een andere bezorger onderweg zou zijn. Vervolgens annuleert deze bezorger ook en kan ik het wel kosteloos annuleren. Krijg geen uitleg of compensatie. Nooit meer Uber Eats. Ze zijn ook duurder dan thuisbezorgd.

1 juli 2023

Bestelling geannuleerd

Vroeg in de middag alvast een bestelling geplaatst voor 's avonds. Na lang wachten 's avonds wordt de bestelling geannuleerd vanwege het niet kunnen vinden van een bezorger (dit is in een grote stad). Restaurant heeft het eten weg moeten gooien, en na contact met het restaurant heb ik later zelf een nieuwe bestelling opgehaald. Zelfs het betreffende restaurant raadde ons sterk af om via Uber Eats te bestellen, omdat ze er heel regelmatig problemen mee hebben.

24 juni 2023

Bestelling mist hoofdgerecht

Bestelling mist hoofdgerecht. Contact gezocht met bezorger welke naar het restaurant verwijst. Bestellingen zijn namelijk in gesealde verpakking geleverd. Restaurant in geen mogelijkheid te bereiken. Via site van Ubereats klacht gemeld. Telefonisch ook onmogelijk om in contact te komen. Nooit reactie gekregen op gemelde klacht

14 juni 2023

Bestel niet via Ubereats..veel te duur

Bezorger van Uber was de helft van onze bestelling vergeten mee te nemen. Ik heb hem hierover gebeld en hij zei dat ik zelf hierover met KFC contact moest opnemen. Contact opgenomen met KFC situatie uitgelegd en kreeg 2 opties, zelf ophalen of een nieuwe kleine bestelling plaatsen die dan met de rest van de niet bezorgde bestelling bezorgd zou worden. Dan maar een kleine patat besteld voor 3 euro nog wat. Uber rekent dan doodleuk € 8.84 voor deze bezorging!!! Kan nergens op de uberapp terug waar ik mijn klacht kan neerleggen..heel klantvriendelijk NOT

14 mei 2023

Dit is al de 4e x dat ik in een account probeer aan te maken en te bestellen.

Dit is al de 4e x dat ik in een paar jaar probeer met Ubereats eten te bestellen. De app is zo niet gebruiksvriendelijk dat ik het nu weer gewoon op heb gegeven. We krijgen het adres niet goed aangepast en hij blijft mij steeds vragen of ik niet een ander account heb terwijl ik heel ander adres e-mail adres en tel nummer heb. Vervolgens werkt ook de nieuwe klanten code niet die we hebben gekregen. Het is echt elke x proberen een dikke laat maar!!! (En dat ligt niet aan een andere account. Ik heb maar een x eerder een account aangemaakt en dat was een paar jaar terug op heel ander adres met ander tel nummer.)

22 april 2023

Je krijgt een coupon 3x 10 euro voor…

Je krijgt een coupon 3x 10 euro voor eerste klanten.
Ik heb geprobeerd een coupon in te leveren bij afrekenen van bestelling.
Bij afrekenen was coupon er uit.
Heb Geprobeerd klantenservice te bereiken nergens een nummer te vinden.
Heeeeel slecht dat er geen klantenservice te vinden is

22 april 2023