Banner for Van Mossel Audi - Tilburg

Van Mossel Audi - Tilburg Reviews 489

TrustScore 5 uit 5

4,8

Kraaivenstraat 14, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi Tilburg. Verkoper Halil heeft ons perfect geholpen en alles uitstekend uitgelegd over de auto. Contact is als zeer kundig en fijn ervaren. Mvg Peter en Anita

Een hartelijke ontvangst door Gert met een uitgebreide uitleg van onze nieuwe Audi Q8. Bovendien een paar dagen later nog eens een zeer klantvriendelijke geste van Gert! Fijne ervaring !

1. Audi-dealer
  6. Verkoper van tweedehands auto's

Info over Van Mossel Audi - Tilburg

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kraaivenstraat 14, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Nederland

• 013 750 0777
Promotion box for Van Mossel Audi - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi…

Contact is als zeer kundig en fijn ervaren.
Mvg Peter en Anita

19 maart 2026

Zeer fijne ervaring !

Fijne ervaring !

11 maart 2026

Beste Margot,

Dank voor de mooie review en de 5 sterren. Gert is al op hoogte! fijne mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Zeer tevreden

Goede begeleiding, deskundigheid, klantgerichtheid van verkoopleider (Gert) en het team achter de schermen ofwel de monteurs in de werkplaats die zorgen dat de auto helemaal in orde is.

6 maart 2026

Beste Danielle,

Dank voor de 5 sterren en mooie tekst. Bedankt voor de gunning van de auto en wens je mooie goede veilige kilometers en tot snel!

Met vriendelijke groeten,

rob.leenders@vanmossel.nl

Geweldig service en klantvriendelijk.

Geweldig service en klantvriendelijk.

7 maart 2026

Beste Dijorteley

Dank voor de review en mooie veilige kilometer toegewenst, was een mooi aflevering, tot snel !

Van Mossel Audi Tilburg
vestigingsdirecteur

rob.leenders@vanmossel.nl

Persoonlijke service en korte lijnen…

Persoonlijke service en korte lijnen bij vragen over de levering van mijn nieuwe auto. Levering 3 maanden na bestelling. Bedankt Gert!

27 februari 2026

Beste Lars,

Dank voor compliment en de 5 sterren. Heel veel plezier en goede veilige kilometers toegewenst met je fantastische auto!

rob.leenders@vanmossel.nl

Ik ben zeer hartelijk ontvangen door…

Ik ben zeer hartelijk ontvangen door Gert. Mij werd alles tot de details uitgelegd over de in en outs van mijn Audi A3. Er werd zelf tijd genomen om de Audi app te installeren onder het gemak van een kop koffie. Na deze introductie werd ik nogmaals verrast bij het zien van mijn auto, hier werd ik voorgesteld aan Stijn die mij alle technische functies uitlegde over het gebruik van de auto. Na deze uitleg was voor mij alles duidelijk en helder.

24 februari 2026

Beste Randy,

Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Vele mooie goede en veilige kilometers toegewenst!

rob.leenders@vanmossel.nl

Maarten van Vugt bedankt voor…

Maarten van vuht bedankt voor vriendelijke hulp ben ik echt blij bedankt voor alles

14 februari 2026

Beste Cengiz,

Dank voor de sterren en mooie review. Vele mooie en veilige kilometers toegewenst.

Uitstekende ervaring

Zondag moest ik op vakantie. Kon mijn auto eerder ophalen. Bart van der Ven was de persoon. Alles snel en duidelijk samen behandeld. Goede ervaring. Zeer blij met de auto en natuurlijk de klantvriendelijkheid en specialisme die bart heeft.

13 februari 2026

Beste Sezer,

Dank voor de review en compliment! Een hele fijne vakantie toegewenst met je mooie nieuwe auto en graag tot een volgende keer.

Vestgingsdirecteur Van Mossel Audi Tilburg

Welkom

Hoge kwaliteit occasions en rustige en professionele ondersteuning door Maarten. En dan een oprecht feestje als je de nieuwe auto op mag halen. Heel prettig

30 januari 2026

Geachte heer Van Ierland,

Dank voor de sterren en mooie review ik geef m door aan Maarten. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

met vriendelijke groet

rob.leenders@vanmossel.nl

Ik kom er nu al 30jr en ben nog nooit…

Ik kom er nu al 30jr en ben nog nooit teleurgesteld service is fantastisch ga er met plezier naar toe!

4 februari 2026

Beste Lambert,

Allereerst hartelijk dank voor de trouwe klandizie al 30 jaar! Hier hechten wij veel waarde aan. We gaan natuurlijk de volgende 30 jaar weer onverminderd door met goede service. Bedankt voor de mooie review en 5 sterren!

met vriendelijk groet,

rob.leenders@vanmossel.nl

Fantastische Audi dealer voor sales en…

Fantastische Audi dealer voor sales en ook after sales! Top tent!!

15 augustus 2025

Beste,

Dank je wel voor het compliment en de 5 sterren graag weer tot in de toekomst!

met vriendelijke groet

rob.leenders@vanmossel.nl

Prima geholpen door Rob Leenders!

31 januari 2026

Beste heer Kocaaga,

dank voor uw review en de 5 sterren. Vele fijne kilometers toegewenst en graag tot ziens!

tevreden klant

Vanuit mijn vakantie adres een prima deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een geweldig mooie jahreswagen: Audi Q5 TFSI e
Zeer correct geholpen door Maarten van Vugt en gister mijn nieuwe auto opgehaald.
Blij mee.

30 januari 2026

Beste Koos,

Dank voor de sterren en mooie tekst die geef ik aan Maarten door!

rob.leenders@vanmossel.nl

Helemaal super geholpen door Maarten…

Helemaal super geholpen door Maarten van Vugt van begin tot einde! After sales ook helemaal super dus graag de volgende keer!

15 januari 2026

Beste Roel,

Enorm bedankt voor de mooie tekst en de 5 sterren, zijn we blij mee graag tot de volgende keer.

UItleg was helder

UItleg was helder! Service was top door Gert Schriek.

27 januari 2026

Beste Tom,

Gert had deze al gelezen maar namens mij ook dank voor compliment en sterren.

Uitstekend

Goede, vriendelijke en duidelijke service.

26 januari 2026

Beste Wesley,

Bedankt voor de review en de 5 sterren, graag tot een volgende keer.

Top service!

Vorige week mijn auto opgehaald, een feestje. Het voelt als thuiskomen, veel bekende gezichten en altijd herkenning. Ondanks de drukte werd alle tijd vrijgemaakt voor goede uitleg én het tweede kopje koffie! Die aandacht en 'gezelligheid' maken het verschil. Ik hoop nog lang samen te kunnen werken én koffie te drinken!

9 januari 2026

Beste Frank,

Ik zorg er voor dat we een volgende keer weer voldoende koffie hebben :-) en bedankt voor je review en de 5 sterren. Graag tot een volgende keer!

rob.leenders@vanmossel.nl

We zijn ontzettend vriendelijk en…

We zijn ontzettend vriendelijk en correct geholpen bij het kopen van de Audi q3 door Maarten van Vugt. Werden we zo maar overal geholpen!!!!

20 januari 2026

Beste Hanny,

Dank voor het mooie compliment en de 5 sterren! graag tot ziens

rob.leenders@vanmossel.nl

Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen…

Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen ophalen bij Van Mossel in Tilburg. Erg vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen met alle documenten en uitleg over de auto. Aanrader.

16 januari 2026

Beste Thomas,

Goede mooie en veilige kilometers toegewenst en bedankt voor de waardering.

rob.leenders@vanmossel.nl

De betrokkenheid en inlevingsvermogen bij het kopen van een auto

Wij zijn geweldig geholpen door Gert Schriek bij de koop van onze nieuwe Audi Q3.
Hij had alle geduld om ons, wat oudere , trouwe Audi rijders alle nieuwe snufjes uit te leggen!
We gaan met vertrouwen genieten van onze nieuwe Audi!
Ans en Piet

5 januari 2026

Beste Ans,

Dank voor de sterren en de mooie tekst. Geniet van de auto en vele mooie en veilige kilometers toegewenst!