Jeg anbefaler 100% Vest Collection. Jeg købte de fineste kludetæpper og puder, som jeg fik sendt meget hurtigt og så fint pakket ind. Desværre var farven ikke rigtig da jeg havde varerne i hånde... Toon meer

Kan altid anbefale Vest Collection. God service, hurtig levering, og varer, der er i orden.

Sehr schöne Ware und schneller Versand. Von Dänemakr nach Deutschland innerhalb von 2 Tagen. Hier bestelle ich unter Garantie wieder. Beautiful items and quick shipment. Even though from Denmark to... Toon meer

I loved everything about the items I bought: the colors, the feel, the vintage look. The delivery was swift. Plus, the package included a handwritten note which I loved. Lovely experience, overall!

1. Decoratie- en interieurwinkel

Webshop med boliginteriør og velvære

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

25 november 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Kære Vita. Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er jeg meget glad for! KH Stine fra Vest Collection

Schöner Quilt

Sehr schnelle Lieferung, wunderschöner Quilt, indigo tolles blau, sehr leicht,hochwertige Verarbeitung. Immer wieder gern!!

7 november 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Liebe martina. Vielen Dank für Ihre netten Worte. Ich bin so froh, dass dir alles gefällt. Viele Grüsse Stine

Forventningens glæde

Virkelig pæn indpakket pakke fra yderst til inderst. Små lækre labels, der fortæller, at der er en lækker ting i vente. Alt omhyggeligt indpakket. Glæder mig til at tage tingene i brug i december. Det er første gang, min kontakt med Vest Collection fører til et køb, men jeg har altid fået hurtig og fin support via SOME, når jeg har haft spørgsmål til produkter.

11 november 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Kære Rikke. Tusind tak for din flotte og søde anmeldelse. Det er lige netop glæde som dette, der er det hele værd. TAK🩷 KH Stine

Særdeles fleksibel i forhold til…

Særdeles fleksibel i forhold til afhentning - mange tak for det. Alt kørte smertefrit set fra min vinkel

7 november 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Kære Karen. Tusind tak skal du have. Jeg er glad for, at alt fungerede. Du er altid velkommen. KH Stine

I simply love the Anna von Lipa…

I simply love the Anna von Lipa glaswork and ordering them was easy and the delivering to Berlin,Germany went without any complications

7 oktober 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Liebe Heike. Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Ich freue mich, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind🩷. Beste Grüße von Stine von Vest Collection

Gibt nix zu beanstanden, würde ich weiterempfehlen

Die Bestellung wurde mir schnell nach Deutschland geliefert mit detaillierter Sendungsverfolgung. Die Qualität der Ware (habe einen Quilt bestellt) war wie erwartet und wie gewünscht.
Vielen Dank und gerne wieder.

2 oktober 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Liebe Simone. Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Ich freue mich, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind. Sie sind jederzeit willkommen. Beste Grüße von Stine von Vest Collection

Super fint

God og hurtig levering. Skønne produkter.

30 september 2024

Kære Anja. Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Skønne ting og hurtig betjening

Skønne ting og hurtig betjening - kan klart anbefales 👌👌

27 september 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Kære Merete. Tusind tak for dine fine ord. Altid en fornøjelse🩷KH Stine fra Vest Collection

Fin levering .

God levering - fine varer 👍

25 september 2024

Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Pakket forsvarligt ind, så varerne ikke gik i stykker.

27 september 2024

Kære Lotte. Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Lynhurtig levering og super fin…

Lynhurtig levering og super fin kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌🏼

29 september 2024

Kære Trine. Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Fin vare

Fin vare. Hurtigt svar på mail ifbm manglende ordrebekræftelse. Lidt lang leveringstid.
Svar til Vestcollection. Nej det tog ikke 2 dage. Jeg lagde min ordre d.9 og modtog pakken d.13. Det kan vist aldrig blive 2 dage! Ret skal være ret. Men jeg er glad for tæppet alligevel.

11 september 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Kære Pia. Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget at få feed back. På vores hjemmeside skriver vi leveringstid på 1-3 hverdage. Her tog det to dage. KH Stine

Fin pude

Fin pude. Set dyrere andre steder. Hurtig levering

9 september 2024

Antwoord van Vest Collection ApS

Tusind tak skal du have 😍