Ik plaatste een bestelling op 30/04 die zou worden geleverd op 02/05. Op 5/05 krijg ik de melding dat de bestelling is ingepakt en dat ik die snel zal ontvangen. Na verschillende mailtjes die melden d... Toon meer
Ik kocht een luchtbevochtiger voor mijn zoon, maar die werkte niet goed voor ons. De retourtermijn was 14 dagen, maar ik vroeg 16 dagen later retour aan. Hoewel ik maar 2 dagen te laat was, weigerde z... Toon meer
Dinsdag besteld om 0958 u, zou de volgende dag geleverd worden. 2 x mail gestuurd maar geen reactie. Donderdag namiddag eindelijk bericht gekregen dat bestelling ingepakt was. Nu nog afwachten wanneer... Toon meer
Na het lezen van de slechte reviews was ik wat sceptisch. Ik heb daarom betaald met PayPal die aankoopbescherming biedt. Echter, was mijn ervaring positief aangezien de bestelling de volgende dag al w... Toon meer
Super ervaring Viata
Super ervaring! De items zijn goedkoper dan alle andere online ketens, snelle levering, een persoonlijk bedank briefje, leuke testertjes en veilig ingepakt, zodat items niet stuk kunnen gaan. Een écht aanrader!
Super service.
Super service.
Ook goedkoper als waar dan ook, en bij bezorging zit ook nog een leuk kaartje bij.
Kom er zeker terug en raad het zeker aan bij andere
Top 👍🏻
Top 👍🏻
Site overzichtelijk. Mooie prijzen met korting. Snelle levering.
En een handgeschreven “bedankt voor de bestelling” kaartje.
Voor het eerst een bestelling gedaan…
Voor het eerst een bestelling gedaan bij Viata.
Deze werd keurig verpakt en zeer snel bezorgd.
Het persoonlijk geschreven kaartje erbij was ook erg leuk.
Ben zeer tevreden en zal deze online apotheek zeker aanbevelen.
Bedankt voor de super service!👍
De beste online apotheek
De beste online apotheek, groot assortiment, supersnel geleverd en goed gecommuniceerd. Daar kunnen andere (Nederlandse) online apotheken een voorbeeld aan nemen. Bij Viata wordt alles gewoon probleemloos geleverd.
Snel geleverd!
Zoooo tevreden
Zoooo tevreden! Ik zeg! Bestel! Ik vind hun manier van communiceren in één woord geweldig. Persoonlijk en onderscheidend.
Ga zo door lieve mensen! Gelukkig heb ik niet veel nodig van de apotheek, maar ik ga zeker mensen aanraden om bij jullie te bestellen.
Nogmaals hartelijk dank voor alles!
Met vriendelijke groet
Joyce klip
TEVREDEN / AFKNAPPER OP SEKURA MEDICAL MASK
Levering van de producten: goed. Wel kan Viata in deze Corona tijden er niets aan doen aan de lange leveringstijden. Voorheen was dit top.
Communicatie betreft voorraad producten: top.
Contact klantendienst via chat: heel tevreden over.
Bestelde producten: goedkoper dan elders.
MINPUNT/MISKOOP/DURE MISKOOP: SEKURA MEDICAL MASK, MADE IN CHINA, TEST ASTM FFP3 =>BIJ LEVERING IK HELEMAAL NIET HAPPY. KLANTENSERVICE BEWEERDE DAT HUN LEVERANCIER BEVESTIGD HAD TE VOLDOEN AAN EUROPESE NORMEN. IK GEBRUIK HET NU ALS FILTER IN ZELFGEMAAKT MONDMASKER. WANT WAS ZEER DURE MISKOOP VOOR MIJ NL 2X7 STUKS.
Geweldig bedrijf!
Geweldig bedrijf!!
doen wat ze beloven, zelfs in deze roerige Corona tijd.
Snel geleverd en superservice!!
Heel veel lieve groetjes
Mark Nooijen
Puur bedrog
Puur bedrog ! Mijn echtgenote, arts, bestelde FFP3 mondmaskers, ter bescherming voor haarzelf met patienten, en ze kreeg goedkope mondmaskers opgestuurd, totaal geen FFP3 en zelfs geen FFP2 of 1. Goedkoop chinees spul.
Gisteren besteld vandaag al in huis dat…
Gisteren besteld vandaag al in huis dat noem ik nog servies
En alles zo goed verpakt en nog goedkoper als in andere zaken,
Hier blijf ik bestellen hoor! en raad iedereen aan om dat te doen,
ik ben heel tevreden!
Ik zeg... helemaal top!
Mijn eerste — best flinke — bestelling geplaatst op zondagavond. Vervolgens werd ik in 4 volgende e-mails op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Ik weet het, een groot deel is geautomatiseerd en derhalve geautomatiseerde response. Desalniettemin een staaltje prima ICT én logistiek! Super snel geleverd (2 dagen / Vanuit België naar Noord-Brabant Nederland) en prima verpakt in een nette doos. Eerlijk is eerlijk... ik ben aangenaam verrast naar deze eerste ervaring met Viata! Ga zo door!
Top!
Zeer goede ervaring, tot nu toe altijd super snel geleverd en goed verpakt. Ik bestel al jaren bij viata. Is soms ietsje duurder dan andere online drogisten, maar je krijgt de service wel en je kan er vanuitgaan dat je het de dag erna hebt. Ook fijn dat je goed op de hoogte gehouden wordt met maitljes.
Had hier een product besteld dat bij mijn apotheek letterlijk 2 keer zo duur was, helaas ging er iets mis tijdens de betaling waardoor ik 2 keer hetzelfde had besteld en betaald, fout lag aan de ING app.
Bericht gestuurd en had binnen het uur al antwoord dat alles geregeld was, erg fijne service.
Top service en prijs
Top! Gister besteld vandaag al in huis. Scherp geprijsd en niks op aan te merken.
Heb een aantal keer iets besteld ging…
Heb een aantal keer iets besteld ging goed
heb een handcreme terug gestuurd zou een tegoed bon krijgen begin februari en nu nog niets ontvangen en kan ook met inloggen geen tegoed terug vinden
Dus maar ergens anders dingen bestellen
Veel producten en merken
Veel producten en merken. Snelle bezorging, zelfs bij feestdagen.
Scherpe prijzen, ruime keuze, leuke testers
Ik bestel vooral Klorane-producten die niet in Nederland ze krijgen zijn bij Viata: scherpe prijzen, ruime keuze van fijne merken, en kosteloze levering bij afleverpunt bij een bestelling van minimaal €39. Wat het helemaal een feestje maakt is die leuke testers die ik in mijn pakketje vindt. Ook een mooie manier om wat (voor mij) onbekende merken te proberen.
Heel tevreden
Voor de 1ste keer besteld. Heel tevreden. Netjes verpakt en nog een extra cadeautje erbij! Top service
VIATA bedankt!
Geen goeie levering speciaal betaald om…
Geen goeie levering speciaal betaald om naar de deur te brengen en gewoon op parlofoon gebeeld een op staat gelaten