Ordre #VMH-8775 Jeg havde bestilt en vare der ikke var på lager. Hurtigt efter lå der en mail i min indbakke, der beskrev problematikken. Alligevel kunne de på forbløffende kort tid finde mit produ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi købte et hønsehus via hjemmesiden "Vild med Høns", i december 2017. Vi blev mødt af en imødekommende og venlig betjening, hvor der øjeblikkeligt - vi en på hjemmesiden oprettet chatfunktion - blev... Toon meer
Gode priser og godt udvalg Nem og overskuelig hjemmeside med fint udvalg ... Denne gang skulle jeg bare bruge nogle fodertønder, men der røg også lidt ekstra i kurven:-) Hurtig levering og gode vare... Toon meer
Ikke en oplevelse værd. Manglende genstand til modtagende varer, rykke efter pakken. Manglende track and trace nummer. Undskyldninger konstant og lovning på at varen kommer, men intet dukker op... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BEMÆRK: Nye ejere og nyt CVR-nr. pr. 1. november 2023!! Vild med høns består af en flok hønseinteresserede, som godt kan lide at dele vores viden og erfaring med andre. Vild med høns driver også en webshop med salg af hønsetilbehør og hønsefoder. Fokus er på dyrs trivsel, bæredygtighed og service.
Contactgegevens
Tingstedvej 38, 4350, Ugerløse, Denemarken
- 51 74 49 84
- info@vildmedhoens.dk
- vildmedhoens.dk
Jeg er mildest talt RASENDE på dette…
Jeg er mildest talt RASENDE på dette firma
De trækker pengene på kontoen og leverer IKKE, hvad de har lovet.
Har blot fået en del-levering i dag efter at have rykket FLERE gange - og så mangler halvdelen af ordren !
Har klaget min nød til firmaet, men ikke fået nogen tilbagemelding!
Så kan absolut IKKE anbefale, at man handler med dem!!!!

Antwoord van Vild Med Høns
Jeg er så rasende på vildmed høns selv…
Jeg er så rasende på vildmed høns selv om varen er returneret har de trukket 600 kr på min konto for varer de selv skrev jeg skulle retur sende så nu har de fået varen retur plus trukket mine penge varer der i forvejen var afbestilt som de heller ikke KU finde ud af ved snart ikke hvad jeg skal stille op med det firma lad være med at handle her

Leverer ikke som aftalt
Havde bestilt vare d. 8 februar og varen var på lager men den er stadig ikke blevet sendt efter 5 dage, det er uacceptabelt at drive en online butik hvor man lover de sender indenfor 1-2 hverdage ifølge vildmedhoens.dk

Antwoord van Vild Med Høns
Jeg har bestilt en pakke for over en…
Jeg har bestilt en pakke for over en uge siden. Da jeg skal bruge det bestilte skriver jeg, hvornår jeg kan forvente den kommer til mig. Desværre er der ikke noget svar. Der er betalt en del i porto, for at den bliver postomdelt, men der er fortsat intet spor af min pakke.
Nu har jeg efterfølgende fået at vide at det bestilte er i restordre og det forventes leveret i denne uge. Jeg har bedt vild med høns om at annullere min ordre, med hører absolut INTET fra dem. Sikken en skidt butik!

Fint produkt.
Fint produkt.
Bestiller og skriver mail om det kan nå at komme før fars dag da det er en gave.
Får besked på at det kan det godt.
Får først pakken dagen efter fars dag.

Det fungerer bare!!
Fine vandtårne hygiejniske skål lige…
Fine vandtårne hygiejniske skal lige vænne sig til systemet 👍
Gode foderautomater.
Meget god service :)
God service og hurtig levering
Alt i orden...
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. God service, gode produkter og virkelig hurtig levering!
Har fået de bestilte varer til tiden :-)
Fik en forkert æggelyser tilsendt
Fik en forkert æggelyser tilsendt, skrev til firmaet... fik hurtigt og høfligt svar og den rigtige æggelyser er nu på vej.
God og venlig service
ekstrem hurtig levering
ekstrem hurtig levering, godt pakket, kvalitetsprodukter
Super kundeservice
Super kundeservice!
Jeg blev guided og hjulpet hele vejen igennem, og så var leveringen over i købet før forventet! kæmpe ros herfra!
Gode varer og hurtig levering
Gode varer og hurtig levering
Fuldt ud tilfreds så handler hos jer igen 😊👍👍
Lees meer over geverifieerde reviews.