Har haft vores ID4 på værksted 2 gange, service og defekt låge til ladestik. Begge gange var alt fint og som forventet. Derudover blev jeg fornyligt vejledt ift. vores vw-app, der var udløbet efter 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fraværet af service - og Mobility. Nedbrud af bil dagen før færgebooking. Opkald og forklaring af problemet (køleblæser(ne), der have deres helt egen agenda) - fladt batteri. Ingen, absolut inge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God og omhyggelig forberedt købsoplevelse. MAgnus og hans kollega har være meget hurtige til at følge op på alt. Rigtig god service.
Det er dog ufatteligt, at afdelingen overhovedet kan sælge biler! Salgspersonalet er komplet ligeglade med kunderne. Jeg fandt en sælger, som lod sig overtale til at vise mig, at glastaget kan lukkes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Volkswagen Hillerød er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Egespurs Allé 1, 3400 Hillerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har købt ny bil og fået stor og værdifuld hjælp til valg af mærke, forståelse af elbilers (for os) nye verden, prøveture og ikke mindst oplevelsen af at blive hørt og set med alle vores spørgsmål. Stor tak til Salgsrådgiver Nebojsa!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en yderst tilfreds oplevelse med VW Hillerød. Specielt Mads Deleuran (værkstedschefen) gjorde et absolut godt stykke arbejde med at undersøge min Passat GTE og sørge for et nyt hybrid batteri i forbindelse med de andre fabriks-aktions, som bilen var blevet kaldt ind for - og alt blev udført på fabriksgarantien - også det meget dyre hybridbatteri :)
Og han sørgede meget professionelt at informere mig løbende omkring, hvordan arbejdet skred frem på bilen. Samtidigt fik jeg også en fin ny lånebil stillet til rådighed under hele forløbet uden beregning.
Så alt i alt en klar fem stjernet oplevelse :)
Med venlig hilsen Andreas Szlavik.

Hej VW
Jeg var nede hos jer, for at fortælle jeg ikke kunne få forbindelse til min bil, og at jeg skulle trykke en kode inde i bilens radio, hvilket ud fra vejledningen på min mobil ikke fandtes, og jeg blev rigtig godt irriteret.!
Jeg fik så at vide, at det var fordi min bil nu var 3 år gammel, og derfor ikke virker mere. JEG har dog læst, AT man stadig godt skal kunne forbinde APP’en med bilen, men at man bare ikke har alle mulighederne. Så ud fra dette, vil jeg sige at I løgn for mig, eller I bare IKKE kender jeres eget produkt.!
Så nu skal man tilkøbe en ny som koster 1150 kr. om året, hvilket jeg synes er ekstremt dyrt, set ud fra hvor ringe og ustabilt det er. Jeg ved ikke om det er prisen i alle lande, eller om det kun er Danmark, der har så høj en pris.?
NÅR men nu er det sådan, at vores anden VW, som også lige har rundet 3 år, IKKE har nogen problemer med at bruge ” We Connect Plus” og se info, og starte klimaanlægget.
HVORDAN vil I forklare dette ??
Endnu engang skuffer i mig med jeres kundeservice.!
/Søren

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Tak til Vw værkstedet , for at ude super service ,da min nye brugte golf skulle have udbedret en fejl
Venlig og serviceminded personale over hele linjen.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Min knap 8 måneder gamle ID4 viser fejl "Drivlinje fejl - kontakt værksted". Jeg kører ind til siden og bremser ned, og bilen kan nu ikke køre. Jeg måtte slukke bilen helt og gå ud og ind i bilen før bilen kan køre igen. Det er nu sket 2 gange på 1½ uge. Værkstedet kan finde en tid til mig om 1½ MÅNED!! Jeg tør jo ikke køre i bilen... Hvis jeg får fejlen igen og holder i et lyskryds eller en kø, kan jeg jo ikke risikere at skulle ud og ind i bilen før jeg kan køre videre - evt. midt ude på motorvejen. Jeg har fået tilbudt at aflevere bilen i akutkø med 14 biler, men uden mulighed for en lånebil og uden at vide, hvor længe det varer, før de kan kigge på bilen. DET ER UTILFREDSSTILLENDE SERVICE. Det er jo ikke min skyld, at bilen fejler. Jeg kan ikke anbefale VW Hillerød.
24.01.2024: jeg har indsendt kontaktoplysninger men hørte aldrig noget fra dem... godt der er andre VW værksteder, men vildt at man skal undersøge værkstedets kapacitet og service, inden man vælger at købe/lease en bil :-(

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Hold væk fra værkstedet vw Hillerød
Hej Anders og Stella
I skriver her inde og Hvorfor i ikke svarer mine mailer?
Hvad er grunden til at i gider ikke repareres bilen ordentligt? Mens jeg har også FDM test?
Hvad er grunden til at i har misbrugt bilen ved kører frem og tilbage med halv koblingen ned i 20 min ? Ved sidste besøg hvorfor i smakker for døren samt motor hjelmen?
ER DET PGA BILEN KØRT MINDRE KM TAL OG MEGET MEGET VELHOLDT?
HAR VÆRKSTED FOLK SLET IKKE SET KAMERA OG SENSOR I BILEN? DET STÅ MEGET TYDELIGT PÅ HELT TIL HØJRE AT BILEN.
TAK FOR STOR FORSKEL BEHANDLING OG VI MÅ SLÅS JURIDISK FORDI NU BEGYNDER DINE OVER ORDRE SIGER JEG VAR MEGET TRUENDE.DET ER KLAR DET ER IKKE HANS BIL ,TID OG PENGE HANDLER OM . TROR MIG ALLE FYSISK SAMTALE ER PÅ MIN KOMPUTER OG KOMMER TIL BRUGE SOM DOKUMENTER VED FREMTIDEN .
NU SKAL JEG LAVE ET VIDEO OG DELE I SOCIALE MEDIA OM JERES BEHANDLING AF PERSONER OG KØRETØJET SAMT VÆRKSTEDET BESØG

Total dårlig værksted.
Skiftet olie af min bil og det kom 10/40 olie i , i stedet for 0/30
Olie pumpe og benzin pumpe kostede alt i alt 6.751kr med moms

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Køb af Tiguan ultimo september 2023 ved Oliver Vinderslev som salgsrådgiver og med sjældne evner. Vi oplevede et engagement, høflighed og omhyggelighed der gjorde proceduren tryg og behagelig samt en viden og dygtighed kombineret med faglig interesse der bevirkede en umiddelbar god indsigt i bilens mangeartede funktioner. Fornøjeligt !
Lidt malurt må i bægeret når det gælder om at komme i kontakt pr. telefon med VW værksted ; dette kræver unægtelig et godt humør som udgangspunkt. Fristes man af computerstemmen der tilråder at een lader sig ringe op, venter en lang næse. Det må kunne gøres bedre ?
Men også her høflig og venlig betjening når lykken ramte og der var menneskelig forbindelse.

Værste service.
Havde fået en tid til at få lavet en skade på min bil. 2 måneders ventetid.
De ringer forgæves til mig og jeg ringer tilbage forgæves til dem.
Jeg går på juleferie. Og da det blir d 1 januar får jeg en sms om at min tid er aflyst fordi jeg ikke har ringet tilbage. Får så endelig kontakt til dem d 3/1 efter utallige forsøg på at ringe til dem, of får at vide at min tid er aflyst og jeg skal komme ind så vi kan finde en ny tid… jeg har ventet 2 måneder seriøst.

Ekstrem dårlig service.
Har ringet mange gange til værkstedet uden at de tager telefonen. Har accepteret at de kunne ringe tilbage når der var en ledig medarbejder - ingen tilbagemelding. Mangler mine vinterdæk som liger på lager hos VW men der er i følge hjemmesiden 3-4 måneders ventetid. Ville flytte dækkene til Euromaster som har tid men kan ikke få kontakt til nogen som helst i VW Hillerød. Nu må jeg møde personligt op for at få en person i tale - det er spild af min tid og utrolig dårlig service.
Jeg har 2 stk. VW og flytter service af dem til et VW
uden for de store byer.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Virkelig dårlig service i forhold til telefon kø - venter hver gang 40 min i telefonen for at tale med nogen. Kunne være fint med en ring mig op service. Total spild af tid som burde trækkes fra i service regningen...

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med VW Hillerød, både som køber og sælger. Personalet er utvivlsomt eksperter på deres område. Jeg modtog fremragende vejledning vedrørende valg af model og udstyrsniveau samt en god pris for min egen bil. En stor tak til Fredrik, der gjorde hele oplevelsen tryg og sjov, og tak til Mark for den fremragende vejledning. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når det er tid til en ny bil.

Very good service.
Oliver Vinderslev - thank you for the good experience.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi købte en demobil af VW Hillrød. Bilen havde kørt 6.500 km, og var i fin stand. Vi tilvalgte gummimåtter, vinterdæk, elektronisk p-skive, samt aftageligt anhængertræk. Samlet pris 410.883,00 kr.
Ved afhent af bil, på aftalt dato og tidspunkt, var sælger ikke klar, og vi ventede på ham i 40 min.
Da vi kommer ud til bilen ser vi af elektronisk p-skive ikke er monteret - den skiftes af sælger.
Imens opdager vi af anhængertræk ikke er monteret, og efter sælger har været på værkstedet melder han at der er i restordre. (Dette er efterfølgende modbevist ved tjek på andet værksted) der er formentlig blot tale om en forglemmelse!
Lettere irriteret overtager vi bilen og kører - på vejen konstaterer vi at bil ikke er ordentlig klargjort indvendigt- der er støv og fedtfingre på instrumentbord, og mangler støvsugning. Derudover er bilen fyldt med kalkpetter fra vaskehal.
Efterfølgende afventer vi 4 uger for montage af anhængertræk. I de 4 uger kontakter vi VW Hillerød 3 gange per telefon, samt 3 gange på mail uden tilbagemelding.
Ved gennemgang af ovenstående med sælger fra VW får vi ikke engang en beklagelse - men vi fik til gengæld en :)
Uddrag fra VW Hillerøds hjemmeside om kundeservice:
Vi samler på yderst tilfredse kunder, og vi bestræber os dagligt på at efterleve vores kundeløfte om, at din tilfredshed er vores ansvar.
Den ramte de ikke denne gang - måske 410.883,00 kr. ikke er nok til ordentlig service hos VW Hillerød.
Vi har fået vores anhængertræk monteret, vi afhenter vores vinterdæk, og kommer ikke tilbage - ej hellere for servicering af bil.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Det var en fornøjelse at blive betjent af det vidende, imødekommende og entusiastiske salgsrådgiverteam
Ann-Sofie Degel og Oliver Dahrup Vinderslev hos Volkswagen i Hillerød.
Efter årtier med franske bilmærker ser jeg nu frem til en ny æra med min Volkswagen Polo og håber, at den bliver lige så positiv som mødet med de to salgsrådgivere.
Jane Jørgensen

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Har en T-roc som er lige under 2 år, og har kørt den nette sum af 25.000 km. Får oplyst over telefonen at et lille service for at opretholde garanti koster mellem 2500 og 3000 kr. Bilen er på værkstedet sammenlagt 2 timer før den igen er klarmeldt. At betale 5.500 for olieskift med filter, pollenfilter, samt bremsevæske. Beklager min nød, men får bare beskeden at det er hvad det koster. Det er rent tyveri. Absolut sidste gang jeg benytter originalt værksted.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Ved bilkøb af ID.4 hos VW Hillerød, fik vores familie en udsøgt og fremragende service af Oliver, bare der var flere som ham hos bilforhandlerne, vi blev holdt i hånden hele vejen igennem vores køb, og Oliver havde bare styr på det hele for os.
Hvis alle kunder får den service, så skal Oliver have en lønforhøjelse med det samme, vi valgte i hvert fald at give Oliver 2 flasker vin som tak for den gode oplevelse.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg fik min nye bil, og det var endnu en gang fra VW i Hillerød. En meget fin betjening. Sælgeren havde gjort meget ud af, at det skulle være fint for mig. Jeg var i stadig kontakt med sælgeren i den periode, hvor jeg ventede på, at bilen, en T-Roc, var bygget færdig. Jeg har haft gode oplevelser med VW i Hillerød og kan anbefale firmaet.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
I forbindelse med, at jeg var på udkig efter en ny leasingbil rettede jeg henvendelse til Volkswagen i Hillerød.
Første gang jeg var der, blev jeg mødt af en imødekommende og behagelig sælger. Anden gang jeg var blev jeg præsenteret for et "leasing tilbud" af en anden sælger. Da jeg et par dage efter ikke ønskede at benytte mig af tilbuddet. Umiddelbart herefter blev jeg ringet op af en sælger, som bestemt ikke var tilfreds. Han meddelte, at jeg havde underskrevet en bindende aftale. Jeg svarede pænt, at jeg var blevet præsenteret for et "leasingstilbud", hvor det i øvrigt ikke var specificeret hvilken farve bilen havde eller tilsvarende. Sælgeren fastholdt, at jeg havde indgået en bindende aftalt, og han var varslede bl.a. et "annulleringsgebyr". Få minutter efter denne samtale modtog jeg dog en mail, hvori man oplyste, at man ikke ville kræve et annulleringsgebyr.
Om jeg har misforstået noget skal jeg ikke kunne sige. Jeg kan dog alene henholde mig til, at jeg ikke på noget tidspunkt havde underskrevet en leasingkontrakt. Det eneste jeg var blevet præsenteret for var et tilbud, hvor farven ikke var specificeret, ligesom det i øvrigt var uklart, hvorvidt man ville være i stand til at levere bilen, da det afhang af flere faktorer.
Samlet set en blandet oplevelse. Håber man fra VW's side vil instruere pågældende i, hvordan man snakker til potentielle og fremtidige kunder.