Har haft vores ID4 på værksted 2 gange, service og defekt låge til ladestik. Begge gange var alt fint og som forventet. Derudover blev jeg fornyligt vejledt ift. vores vw-app, der var udløbet efter 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fraværet af service - og Mobility. Nedbrud af bil dagen før færgebooking. Opkald og forklaring af problemet (køleblæser(ne), der have deres helt egen agenda) - fladt batteri. Ingen, absolut inge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God og omhyggelig forberedt købsoplevelse. MAgnus og hans kollega har være meget hurtige til at følge op på alt. Rigtig god service.
Bedrijf heeft geantwoord
Det er dog ufatteligt, at afdelingen overhovedet kan sælge biler! Salgspersonalet er komplet ligeglade med kunderne. Jeg fandt en sælger, som lod sig overtale til at vise mig, at glastaget kan lukkes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Volkswagen Hillerød er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Egespurs Allé 1, 3400 Hillerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ja, det er hvad man i hver fald får hos VW i Hillerød. Altså dårlig service, løgn, garanti sager af deres egen arbejde bliver fejet under gulvtæppet, og overpris på alt.
-Få en andet VW værksted til at sende dig et tilbud på samme arbejde næste gang, du bliver overrasket. Eller tjekke dine gamle fakturer :)
Der jeg egentlig vælger at skifte værksted til et andet VW værksted og skal som det sidste hente min sommerhjul går det galt igen.
Det skal bæstiles 5 dage i forvejen, nå ja, okay min fejl. Jeg kører bare en tur til Køge og henter dem selv. Nå nej, det kan man ikke. De har ikke modtaget et afhentningsordre, faktisk holder butikken lukket 1 maj, som VW har fået besked om.
Nu sider man igen med en messe tid man har spildt, kørt 130 km for ingenting og en regning for afbestilling af tid hos en andet værksted.
Kan på ingen måder anbefales.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fantastisk god service fra VW Hillerød. En uforudset potentiel omkostningstung reparation som der efter ihærdigt arbejde fra servicechef Morten blev fundet en god løsning på.
Fra værkstedets side fungerer det rigtig godt med den tilsendte video-dokumentation. Jeg havde flere efterfølgende telefonsamtaler med værkstedsmedarbejdere og ikke mindst servicechef Morten som var usædvanligt behjælpelige med at finde en god løsning på det problem der var.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Købte en Toyota Auris april 2022, i januar 23 blev jeg opmærksom på en mislyd når jeg slap koblingen i frigear.
Jeg kørte til Toyota i Varde de fandt ud af at det var gearkassen formodentligt lejerne.
Værkstedschefen hos Toyota Louis Lund lavede en aftale med VW Hillerød om at Toyota kunne reparere gearkassen på garantien. Super god service

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med at vi var på udkig efter en VW California. Super god service! Meget imødekommende, lyttende og rådgivende personale. Og god juice :)

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Har problemer med vinterhjul som hopper ved kørsel. Har været på værsksted 2 gange hvor af den sidste gang havde de bilen en hel dag, og lige lidt har det hjulpet. Nu har jeg klaget over at de ikke har afhjulpet problemet. Jeg skal vente 1 måned før de har tid til en reklamation på deres egen mangel på dygtighed. Jeg var så tilfreds med deres salgsafd. Men deres værksted er under al kritik. Det virker som om at rep uden betaling kommer sidst i køen. Øv øv og tre gange øv.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Modtog den 20 september, efter omtrent 13 måneders venten, en underskøn ID4. Vi viste ved kontraktens underskrift, velvidende, at leveringen ikke lå lige rundt om hjørnet. Undervejs i forløbet blev vi orienteret om status af Magnus, intet blev forherliget og intet blev skjult om leveringsudsættelser. Jeg påskønner en redelig og korrekt information og skal i den forbindelse give min ros for en sober handel med en kompetent sælger.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg købte en bil d. 28/7-22; specifikt en VW Polo fra 2019 med kilometertal på 79K. Den stod til 200.000 kr.
Der var sådan set god service hele vejen igennem, lige indtil jeg har købt den. Der går nemlig ikke lang tid efter jeg har købt den, hvor jeg får nærstuderet forruden og ser at den er fyldt med små stenslag. Dette får jeg VW's eget værksted i Hillerød til at tjekke efter. Den fagprofessionelle
ansatte fra VW, medgiver dette ser meget underligt ud; sandblæst med hans ord. Han foreslår sågar at jeg hiver fat i sælgeren og får en aftale på dette, for godt nok havde jeg haft bilen i 2 uger, men dette så som sagt meget mærkeligt ud, selv i en fagpersons øjne...
Men det korte i det lange er så bare, at dette nægter man at tage del i økonomisk. Sælgeren spiser mig blot af med at det er en brugt bil og den slags slid bør man kunne forvente.. Det er så bare her jeg er fuldstændig uenig. Jeg forventer i høj grad, at en bil til 200.000 kr. og fra 2019, med den lave kilometerstand har en vis standard, om ikke andet synes jeg det er forventeligt at bilen er/og eller bliver udbedret til kundens tilfredshed.
Det er helt sikkert, at jeg hverken kan anbefale eller nogensinde selv sætter min fod i denne butik mere.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg har af flere omgange leaset Polo hos Volkswagen i Hillerød og har altid fået den ALLER BEDSTE service. Da jeg - lidt akut - skulle købe en ny Polo, har Magnus simpelthen stået på hovedet for mig i flere uger for at få det til at lykkedes. Og da bilen var lidt forsinket fik jeg da lige lov til at køre rundt i en T-Roc Cabriolet mens vi ventede.
Engagement, personlig service og ægte interesse for kunderne på et helt uset plan.
Jeg er kæmpe fan og ønsker for alle der vil have en god købsoplevelse at tage til Volkswagen i Hillerød. Og en helt særlig tak til Magnus.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Står du og mangler en forhandler til din kommende VW, så tag fat i Mark. Han er så rar og handle med og vi er meget tilfredse med vores forløb hos VW. Vi fik vores bil til tiden og da Mark vidste vi skulle til at være forældre lå der en gave til os i bilen, det synes jeg er så god stil. Jeg ved ihvertfald hvem jeg skal handle med næste gang. Tak til VW Hillerød og Mark for god betjening :)

Er personalet inkompetene?
Jeg har købt en brugt bil og efterspørger såldes den service, der er lavet tidligere på bilen. Jeg får at vide, at det service, der er foretaget, ikke er opdateret i servicebogen, hvorfor VW Hillerød ikke kan lave denne udskrift til mig. Jeg får derfor at vide, at jeg kan få oplysningerne hos VW i Ishøj, hvilket lyder underligt, når det skulle være samme service system. Jeg kontakter VW Ishøj, og bliver her oplyst om, at service deteljerne er opdaterede og tilgængelige for personalet i Hillerød. Således oplyst - og klogere på godt og ondt - kontakter jeg VW Hillerød igen - denne gang ved fysisk fremmøde på værkstedet. Den pågældende medarbejder bruger ca 20 minutter på at lede i systemet og kommer frem til, at data ikke er tilgængelig i Hillerød. Nu koger temperamantet - næsten over - og jeg kører forbi VW i Ishøj, som på to minutter udskriver hele service historien på bilen.
Hvor føler man sig tilsidesat og overflødiggjort som kunde - det var virkelig en dårlig oplevelse.... :(

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi ville skifte vores 4 år gamle Passat ud med en nyere bil. Vores overvejelser har primært været rundt omkring Volkswagen og Skoda. Vi beslutter (næsten) at vi skal have en mindre SUV og kigger på en Volkswagen T-ROC. Vi kontakter Frederik Gudme fra Volkswagen Hillerød, og lang historie kort..., vi ender med en ny (demo) Volkswagen Passat.
Kære Frederik, mange tak for din gode og professionelle rådgivning i forbindelse med alle vores overvejelser, og tak for din tålmodighed.
Vi er super glade for vores nye Passat 🚗, Den opfylder alle vores behov. Du får den sidste og 6. stjerne (der er jo kun plads til 5 stjerner i anmeldelsen 😉).
Jeg kan kun anbefale Frederik Gudme og Volkswagen Hillerød, hvis man skal have en ny bil

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Havde et godt køb af nyere brugt bil. Alt kørte som aftalt, småfejl blev fixet UB, herunder en fejl der var tydeligt synlig for mig som køber af brugt bil (som desværre første opdagede dagen efter overtagelsen). Har efterfølgende haft lidt værkstedsinteraktion vedr. dæk og der har servicen også bare været i top.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Tryg og god oplevelse ved køb af bil.
Jeg oplevede rigtig god service, vejledning og imødekommenhed både ved købet hos Mathias og ved udlevering af Magnus.
Jeg vil klart anbefale VW Hillerød til køb af bil.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Havde en rigtig god oplevelse hos vw Hillerød. God service og god kompetent vejledning i brugen af vores nykøbte T-cross. Tak for det Jesper Knudsen 😊
Kan kun anbefale dette sted, hvis du skal have en ny/brugt VW
Hilsen Lise og Alex 👍

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har købt en brugt Golf VII tilbage i sept 21 hvor der her været et par mindre fejl på bilen. Vi har fået den bedste behandling hver gang vi har henvendt os til serviceafdelingen. Og når jeg jeg har afleveret bilen til udbedring af fejlene på bilen er jeg blevet super godt behandlet - endda fået lånebil på deres regning. Fil endda min bil retur nyvasket og støvsuget. Kan klart anbefale at handle bil hos VW Hillerød. Og stor tak til Christina Hasselstrøm for den gode behandling og service.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Super fin handel gennemført idag. Med fin dialog og upåklagelig service.
Tak til jesper Knudsen for en fin handel. 🤝
Mvh jesper karlsen

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Har købt en California og har været super tilfreds med kundeservice og information gennem hele forløbet.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fik i dag min nye Caddy og stor ros til Volkswagen Hillerød for en super hjælpsom, professionel og kompetent service. Stor ros herfra og en stor anbefaling af Volkswagen Hillerød

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
0 stjerner hvis ikke Mark ikke greb ind. Heldigvis var Mark professionel og ikke ubehøvlet som en anden. Vil aldrig anbefale dette sted da der er en der ikke ved hvordan man skal snakke eller behandle kunder. Det så ærgerligt der findes så frække ansatte hos VW
Har klaget og der er oprettet en sag som er imod en ansat hos jer og håber personen straffes for sine ord holdninger som sælger hos VW

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
selv om jeg ikke købte en helt ny bil, så fik jeg oplevelsen af det. kort fortalt kan det ikke forklares, det skal oplevelse.
og en specielt tak til Magnus.
Hilsen Mike