Har haft vores ID4 på værksted 2 gange, service og defekt låge til ladestik. Begge gange var alt fint og som forventet. Derudover blev jeg fornyligt vejledt ift. vores vw-app, der var udløbet efter 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fraværet af service - og Mobility. Nedbrud af bil dagen før færgebooking. Opkald og forklaring af problemet (køleblæser(ne), der have deres helt egen agenda) - fladt batteri. Ingen, absolut inge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God og omhyggelig forberedt købsoplevelse. MAgnus og hans kollega har være meget hurtige til at følge op på alt. Rigtig god service.
Bedrijf heeft geantwoord
Det er dog ufatteligt, at afdelingen overhovedet kan sælge biler! Salgspersonalet er komplet ligeglade med kunderne. Jeg fandt en sælger, som lod sig overtale til at vise mig, at glastaget kan lukkes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Volkswagen Hillerød er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Egespurs Allé 1, 3400 Hillerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god service og glade og smilende medarbejdere, helt klart et sted der er hver og købe bil hos 🤗

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fantastisk oplevelse af første køb af bil!
Købte min første bil den 12-11-2021. En VW POLO GT fra 2015. Dejlig og rolig dialog med salgsrådgiveren Jesper Knudsen og følte mig tryg og sikker igennem hele proceduren!
Tak igen til Volkswagen Hillerød og især Jesper Knudsen.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Super oplevelse at handle i Volkswagen Hillerød! Vi havde Jesper som sælger og fik fantastisk service! :)
Kan klart anbefales!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Skal der handles VW Så tag fat i Mark Matti hos VW Hillerød.
Han er et unikum af en sælger og rådgiver.
Jeg blev behandlet så perfekt som jeg jeg aldrig i mine tidligere ca. 12 bil handler har oplevet. Venlig, hjælpsom, forstående, punktlig, pålidelig.
At handle med ham er en sand fornøjelse hvor en aftale er en aftale,
Kan kun sige tusind tak Mark, du er fantastisk at blive expederet af. Og hvilke bil jeg købte waow, ikke mindre en fantastisk. Var det muligt fik du 10 stjerner.
Ønsker dig og VW Hillerød det bedste fremover.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Kan varmt anbefale at handle bil hos Volkswagen Hillerød. Vi har aldrig tidligere handlet bil hos Volkswagen Hillerød grundet dårlig kundeservice. Men vores oplevelse denne gang har været helt fantastisk. Salgsrådgiver Frederik Gudme giver den bedste service fra start til slut. Frederik er utrolig behagelig og meget imødekommende og følger op på tingene og vender altid tilbage med svar som aftalt. Så stor ros til Volkswagen Hillerød.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fik leveret min VW ID.4 for ca. 2 måneder siden, lidt forsinket; men har følt mig godt opdateret i ventetiden. Bilen svarer til mine forventninger.
Har sidenhen fået installeret diverse udstyr som aftalt i købsaftalen, samt lidt yderligere. Installation og service har fungeret helt uproblematisk. - så jeg fortryder ikke mit skifte til VW som jeg ellers har haft et lidt anstrengt forhold til - så nu må tiden vise om forholdet er langtids holdbart

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi fik en rigtig seriøs og god vejledning i forbindelse med vores køb af en VW Passat GTE

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Købte en ID4, fik den en måned før end planlagt. Derudover fik vi en grundig introduktion til bilen og dens mange funktioner. Fremragende service!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Købte 1st edition elbil. Købsforløbet har været lidt af en "rutjsebanetur" pga. skiftende leveringstidspunkt, som skyldtes forsømmelsen af produktionen ift. at sørge for at have delene klar i forsyningskæden.
Dog har vores sælger fra VW Hillerød (kæmpe tak til Magnus!!) været en souveræn samarbejdspartner under hele forløbet. Man blev kontinuerligt og ærligt informeret omkring leveringsforsinkelserne. Da sommeren nærmede sig og bilen stadig ikke var på vej og vores sommerferieplaner var truet, så sørgede vores sælger for en lejebil med anhængertræk (som var utrolig vigtig pga. campingvogn). Sommerferien var reddet og vi kunne godt vente et par uger til på levering af vores nye bil.
Til sidst kom den dejlige bil og vi fik en speciel overlevering af bilen, hvor der blev afsat tid til gennemgang og spørgsmål. Tak for et rigtig godt samarbejde på trods af forsinkelserne.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg har lige købt ny bil (Golf) hos Volkswagen Hillerød. Det var en super oplevelse. Alt fra vejledning om model, bestilling og overdragelse forgik gidningsfrit og med højt service niveau. Kan klart anbefale Volkswagen Hillerød!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Kæmpe fornøjelse at købe ny bil hos VW Hillerød… Personalet er utroligt imødekommende og løsningsorienteret.
Klart en anbefaling herfra.
Mvh
Christian

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Der er sagt og skrevet meget om de problemer der har været med at få ID.4 bilerne frem.
Men jeg må bare sige at selvom det har skubbet leveringen, så har Magnus Sander og resten af VW teamet i Hillerød gået langt ud over hvad jeg havde forventet.
Vi fik kontakt til Magnus i vinterferien og lavede aftale om levering af en ID.4. Da vi kom til sommerferien og bilen ventede på sig hjalp Magnus os med at vi kunne låne en bil, så vi kunne komme på sommerferie.
Jeg ved de har skulle svare på mange spørgsmål, så med lidt tålmodighed kom de også tilbage til mig og altid med ærligt svar.
Nu er vi godt kørende og er vilde med vores bil.
Tak til Magnus og teamet 👍

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Har absolut ikke en finger at sætte.
Kom anstiftende med et problem i forbindelse med en eftermontering - flere detaljer er vidst ikke nødvendige for at de ved hvem jeg er. Det skal pointeres at det pågældende modul ellers ikke er et man roder med normalt - meget teknisk snilde er nødvendig, for at løse dette problem - blandt andet om custom datasæt, custom parametre osv. men Peter klarede den bare!
Opgaven var egentlig booket ind til Kenneth, som jeg havde en indledende snak med om problemet, men da Kenneth havde travlt trådte Peter Lind ind. Herfra skal der absolut ingen klager være. Peter kom selv ud og fortalte st han havde nogle problemer med st få det til st virke - jeg spurgte om jeg selv måtte assistere, og hertil var svaret ja.
Jeg gik med Peter ud, og vi fik hul igennem til modulet som vi skulle bruge et godkendelsesdokument til. Peter viste stor teknisk viden og var totalt på kommunikationsniveau med mig. Han spurgte præcis hvad jeg ønskede og udførte herefter resten af arbejdet - til trods for at dette var til brug for en eftermontering, ønskede de ikke engang penge for det - det er virkelig service!
Næste gang jeg besøger dem, skal Peter helt sikkert have en flaske vin - både for sin viden, men også for sin vilje til at hjælpe mig med at nå mit mål. Så vildt!
Jeg kan slet ikke forstå folk, som måtte have haft dårlige oplevelser med Hillerød - kør til Gladsaxe, så får i skod service!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Ville give 0 stjerner hvis man kunne!
Var hos Volkswagen i fredags for at snakke med dem om køb af en ny bil.. Sælgeren jeg snakkede med (en trainee i øvrigt) var meget venlig, professionel og havde virkelig styr på tingene og jeg gik derfra med et tilbud jeg ville tænke over.. Fik faktisk en rigtig fin service af ham - men så stoppede det også der..
Da jeg kom tilbage i søndags, fordi jeg faktisk var klar til at gøre en handel, var ham fra om fredagen der ikke.. I stedet blev jeg mødt af en meget arrogant sælger som dårlig nok ville se mig i øjenene.. Han nedgjorde nærmest de ting jeg fortalte at jeg havde snakket med den første sælger om og proklamerede at det ikke var sikkert at det tilbud jeg havde fået kunne lade sig gøre, idet at bilen stod hos en anden forhandler og at det jo ikke var sikkert at de ville udlevere den.. Det kan godt være at proceduren er sådan, men måden det blev sagt på var meget nedladende ..
Jeg aftalte dog med ham, at han ville undersøge sagen og ligge en besked til den anden sælger som så ville kontakte mig dagen efter..
I mandags (altså dagen efter), sendte jeg den første sælger en mail om formiddag, for at høre om han havde fået min besked og da jeg intet havde hørt kl. 13.45 ringede jeg til dem..
Fik af vide af en anden sælger at ham jeg ville snakke med havde en kunde men at han ville bede ham om at ringe tilbage til mig .. Da klokken var 16.30 havde jeg endnu ikke hørt noget og ringede til dem igen .. Her fik jeg så fat i den arrogante sælger fra om søndagen som så fint oplyste mig at de havde meget travlt og at jeg ville blive ringet op så hurtigt som muligt, men hvis der kom kunder så kunne han ikke sige hvornår det blev - dvs han indirekte sagde at kunderne der kom ind fra gaden ville blive prioriteret først og var vigtigere selvom jeg faktisk var klar til at gøre en handel ..
Nu har vi torsdag og de har stadig ikke ringet til mig eller svaret på min mail selvom jeg fik af vide at de tjekker deres mail hele tiden ..
Har intet virkelig intet til overs for den slags kundeservice og kunne aldrig drømme om at ligge mine penge der..

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fik d 31-05-2021 skiftet 4 låsebolte for da jeg købte bilen (andet sted) fulgte den Top som passer på ikke med.
Ringede og fik en sludre med en høflig dame om de kunne få de 4 låsebolte ud, Det var ikke noget problem jeg kunne endda komme på dagen inden kl 15:45 da der lukkede værkstedet,
sagde jeg ville være der kl 15:30. Der var desværre sket et uheld så var der 15:40 kommer ind og snakker med den samme dame som var i telefonen Perfekt.
Hun gik ud og spurgte om værkstedet kunne nå det, kunnne de godt. Vi aftalte de skulle skifte de Låsebolte ud med normale bolte, for Toppen til låseboltene var ikke noget de havde på lager og skulle bestilles, da jeg jo gerne vil bruge de låsebolte igen.
Venter ca 10-12 min så er bilen klar, (os kun 4 bolte der skulle ud) Damen kommer med nølgen og regningen. Prisen er noget høj for 10 mins arbejde og 4 bolte, som jeg osse fortæller. Hun siger så der har osse været 2 mand på, okay fair nok jeg ville ikke gøre mere ud af det da jeg osse kommer lige i lukke tid.
Spørg så om låseboltene er i bilen, det skulle de meget gerne være. Tjekker først da jeg kommer hjem, der ligger desværre ikke nogle låsebolte ibilen. så må lige ringe til dem imorgen.
Så syndes den service jeg fik var Super! især når jeg osse kommer lige i lukke tid
Prisen var lige høj nok for arbejdet.
Boltene var desværre ikke ibilen.
Så overall er jeg tilfreds regner da osse med de skal holde service på bilen :)

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Dårligt køsystem eller mangel på samme.
Vi bliver fint modtaget af 3 medarbejdere ved skranken, som desværre ikke kan vise os hvordan jeres California fungerer. Derfor bliver vi sat i kø til næste frie sælger. Vi ser folk komme udefra og kontakte sælgeren direkte og få tid (om de så har været i kø skal jeg lade være usagt, men det virker dårligt organiseret)
Efter en times venten spørger vi i skranken og får at vide at vi er næst i køen. Samtidigt spørger en anden kunde sælgeren direkte og kommer foran os. Så råber man højt kommer man til. Det er dårlig stil at skrankemedarbejderne ikke bryder ind og sørger for ordentlig køkultur!
Jeg foreslår et køsystem med nummer eller alternativt en meget bedre kommunikation mellem skranke og sælger!

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Mage til løgnere skal man lede længe efter. I forbindelse med salg af min VW Passat, Beder jeg om at få et udskrift af den elektroniske servicebog jeg får at vide jeg de kun kan give mig de service de selv har udført, service foretaget på et frit værksted kan de ikke printes. Jeg køber den i første omgang, men undrer mig over at jeg er dårligere stillet med en elektronisk servicebog end en fysisk. Dagen efter kører jeg til et at de værksteder jeg har benyttet til service, som først fortæller at det er ikke er første gang han oplever dette, og efterfølgende laver han en næsten komplet udskrift af min servicebog, det eneste service der mangler i bogen, det de service jeg fik lavet hos VW i Hillerød. Så kan man tro at de uafhængige værksteder kører en parrallel system til service bogen, men det service jeg fik lavet hos vw amager var også med i bogen. Udstyret med en udskrevet servicebog, forsøgte jeg hos VW hillerød igen, nu kunne de pludselig godt lave en udskrift, som forventet manglede det service udført af VW hillerød, da jeg spurgte ind til dette, fin jeg at vide det var en menneskelig fejl. Menneskelige fejl kan jeg fint acceptere, men at jeres folk direkte lyver for mig, og siger at servicebogen kun kan udskrives med service foretaget af VW, det vil jeg ikke acceptere. Det giver ikke et incitatement til at handle bil hos jer næste gang jeg skal købe bil når jeg skal af med min ID 4.
Opdatering. Som det ses i svaret fra VW hillerød, opfordres jeg til at skrive til deres chef hvilket jeg selvfølgelig gjorde, men her mere end en måned efter har jeg ikke hørt fra ham, det er useriøst

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Købte brugt hos VW i Hillerød.
Indledningsvist var alt som man kunne forvente og ønske. Men da jeg, besværlig kunde som jeg er, bad dem gøre det hele på den kvarte tid. Fandt sælger Jesper femte gear frem. Han fik styr på papirerne, og sat både værksted og bank i sving med hastesagen. Så på bare et par timer (normalt tager det vist en lille uges tid). Var min bil klargjort, lånet godkendt, papirerne underskrevet, og jeg kunne køre fra Hillerød med min nye bil. Verdensklasse service! Så stort tak til alle involverede herfra.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
VW Hillerød har jeg anvendt siden 2014 ved køb af biler samt service.
I alle årene har det været med fuld tilfredshed, Det var det også denne gang.
Ib

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har i denne uge købt en ny VW id3 i Hillerød. Vi har oplevet den bedste service. Vores sælger Magnus var imødekommende, professionel og gjorde lige den ekstra indsats, for at vi kunne hente bilen 2 dage efter vi prøvede den.
Vi er meget tilfredse og har kun de varmeste anbefalinger herfra.