Har haft vores ID4 på værksted 2 gange, service og defekt låge til ladestik. Begge gange var alt fint og som forventet. Derudover blev jeg fornyligt vejledt ift. vores vw-app, der var udløbet efter 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fraværet af service - og Mobility. Nedbrud af bil dagen før færgebooking. Opkald og forklaring af problemet (køleblæser(ne), der have deres helt egen agenda) - fladt batteri. Ingen, absolut inge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God og omhyggelig forberedt købsoplevelse. MAgnus og hans kollega har være meget hurtige til at følge op på alt. Rigtig god service.
Bedrijf heeft geantwoord
Det er dog ufatteligt, at afdelingen overhovedet kan sælge biler! Salgspersonalet er komplet ligeglade med kunderne. Jeg fandt en sælger, som lod sig overtale til at vise mig, at glastaget kan lukkes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Volkswagen Hillerød er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Egespurs Allé 1, 3400 Hillerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fik i januar 2021 lavet større skade på Skadecentret
V/ Morten. Fin servicehele vejen igennem

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Magen til UFORSKAMMET kundeservice og svar på spørgsmål skal man lede længe efter. Jeg kunne udfylde hele siden med den sindsyge dårlige oplevelse jeg fik, men jeg kan kun skrive BLIV VÆK og find et andet værksted.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
køber min amarok 8/1 2019,er til service første gang 8/1 2020,maj måned 2020 kommer der alarm på for høj oliestand kører til vw i hillerød hvor jeg taler med en servicerådgiver om prb med min motor,hvor jeg siger til ham at det enten er vand eller diesel og er der tvivl kan de jo bare tage en olieprøve,hvortil han svarer det er ikke noget vi bruger her på vw det er jo også for dyrt.henter bilen dagen efter, snakker kort med servicerådgiveren han fortæller de har gået den efter men ikke har fundet noget der skulle give anledning til den høje olistand men tjek lige olien når du har kørt et stykke tid.det bruger jeg så de næste 3 uger på dagligt før jeg kører,ingen ændring på oliepinden så jeg tænker det nok er som han sagde rådgiveren hvis jeg har holdt for længe i tomgang kan der godt løbe lidt uforbrændt diesel ned langs med cylindervæggen.kører så frem til december måned hvor jeg får en alarm igen på for høj oliestand,denne gang får jeg selv taget en olieprøve der viser alt for stort indhold af diesel, jern og aluminium,prøven tager jeg med til hillerød og viser servicerådgiveren og under samtalen finder jeg ud af at der slet ikke var skiftet olie i maj måned hvor bilen var inde de sugede bare det overskydene olie op så det passede med mærket,jeg spørger så rådgiveren om det ikke er normalt man skifter olien når der er mistanke om diesel i smøreolien hvortil han svarer det er ikke volkswagen normer at gøre dette da der er et hvis antal km bilen kan køre på et olieskift,må sige jeg var rystet oven på denne besked,spørger så rådgiveren om han i det hele taget har noget viden om motorer hvortil han svarer jo jo masser jeg har rep mange industrimaskiner,hvorefter han så siger hvis jeg nu tager min vw kasket af så selvfølgelig skal man skifte olien.det var så ikke tilfældet med min nye amarok,ca 12 md med diesel i smøreolie kan man jo godt forstå der var mange forskellige metaller i olieprøven,er kørt fra værkstedet noget chokeret men med ny olie i motoren denne gang,prb med hvordan der kommer diesel i motorolien har de ikke en løsning på,så jeg kører jo bare videre i min nye amarok og venter på ny alarm hvis ikke den dør inden på grund af metal træthed.har købt min sidste vw mvh michael
ang svar hvis det er fabrikkens forskrifter der er fulgt her så er jeg ikke i tvivl om det er den sidste vw jeg har købt.
som punkt 1 når man får en bil ind med for meget olie i bundkaret starter man med at undersøge om det er vand eller diesel og ud fra det får rep prb og ikke som i dette tilfælde fjerne det overskydene og sende bilen på vejen igen.
om motoren har taget skade af ca 12 md kørsel med dieselolie i smøreolien kræver vist ikke en videregående uddannelse,kig på den olie prøve i fik med det fortæller vist alt.
mage til amatørværksted skal man vist lede længe efter

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Godt værksted som har givet sig tid til at finde de mange fejl på bilen selv om importør er ret ligeglade.
En driftsikker bil bliver det aldrig, men de prøver da. Må dog ty til regulær service hos andre da værkstedet aldrig har tid inden service interval udløber. Ærgeligt de har så travlt for ellers fint.
BL17065, været på værksted ca 20 gange på 3 år, virker forsat ikke. Har opgivet at få bilen til at virke

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Pengemaskine hos VW Hillerød.
Accepteret tilbud for service af e-golf: 2659 kr.
Regning en time senere: 3286 kr.
Jeg troede seriøse værksteder var holdt op med at putte ekstra unødvendige ting på regningen. Og en service på en time gir en timepris godt 2000 kr.
Ikke megen tillid til den butik.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Fik skiftet en defekt vandhane i min vw California uden beregning, selvom garantien var udløbet, for et par måneder siden, god service fra alle, kommer gerne igen

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Verdensklasse service - De går hele vejen for deres kunder i den travle sommerferieperiode
Jeg fik i dag den bedste og sødeste betjening af Christina fra Jeres værksted. Jeg havde ringet til en af Jeres andre forhandlere vedr. en evt. kulancereperation kort efter garantiperiodens ophør, den ville de ikke røre med en ildtang da bilen ikke var købt hos dem, istedet blev jeg stillet om til Christina som undskyldte mange gange. Det er jo sommerferie og haster som en i H#lvede... Christina fik flettet mig ind til en Diagnosemodtagelse i næste uge, med backup for at i skulle beholde bilen, så i kan lave den, den efterfølgende dag om nødvendigt. Det er simpelthen verdensklasse service - Jeg er helt sikker på vi nok skal komme i mål. Jeg håber I vil give de fine roser videre til Christina.
-------------------------------
Selvom I kender afslutningen på historien bør alle Jeres kunder også kende den...
Det gik ikke værre eller bedre jeg blev indlagt den dag bilen skulle på værksted, så jeg måtte sende min bedre halvdel i stedet. VW kørte en tur i bilen, hvorfra I mente den kunne fejle den 2 ting, hvorfra den ene var den omtalte potentielle kulanecreperation,I gav et et rigtig flot tilbud på begge fejl, og med en god kulancerabat på "kulancecreperationen" da regningen alligevel løb godt derop af, skulle fruen ringe til mig, og få "godkendt" regningen da det er en firmabil, og vi havde i det hele taget meget telefonisk kontakt med mig via telefonen, og det var I bare super forstående over for.
Vi fik en lånebil som aftalt, og næste formiddag ringede i og fortalte at bilen var klar, og det kun havde været hjulboltene der havde været løse 😳 og det havde i fikset.
Jeg var lidt flov, og skeptisk da jeg hentede bilen, men bilen har ikke slået en prut forkert siden.
I kunne havde sendt mig en regning på 10K,uden jeg nogensinde havde opdaget den reelle fejl, men jeg betalte blot for det udførte arbejde. Christina & Keld lagde sig virkelig i selen for at løse opgaven på kort varsel,og fik presset os ind, Ja selv mekanikeren kunne næsten ikke vente med at komme i gang med bilen,
I var forstående over for bøvlet, og da jeg kom dagen efter blev der også spurgt indtil om jeg var okay....
Helt igennem verdensklasse 5 stjernet service.... Jeg er SUPER TILFREDS! Virkelig godt arbejde👏👌👍💪🙏

Forfærdelig service.
Starter med at skulle have lavet en skade på min bil, jeg får en tid og aflevere bilen, da jeg får bilen retur er den skadede del skiftet, men der er næsten ikke det der ikke er galt. Et bak kamera der er vendt forkert, bagkofangeren sidder skævt på, en ridse i en helt ny kofanger og en gummiliste som ikke er blevet lagt ordentligt ind. Jeg ringer ned og får en ny tid, de for udbedret så godt som alle fejl, nu er problemet bare at den ridse/ hak som de selv havde lavet i en helt ny kofanger er blot blevet dækket med en lakstift hvilket er tydeligt at se. Det vil "chefen" ikke lave og mener bare jeg skal lære at leve med den ridse fordi den er så lille.. en ridse som de har lavet. Jeg er så nødt til at kontakte mit forsikringsselskab for st få en ny tid som jeg igen må ringe selv til VW for at få da jrg endelig får en bil tilbage uden ridser og hakker levere de en bil som er fyldt med fuglelort så generelt set er jeg meget utilfreds med deres service selvfølgelig havde de også noget sf deres personale som godt kunne se det og undskyldte mange gange, det er bare ikke nemt når man har en chef som er en klaphat. så nu har en simpel udskiftning af en bagkofanger taget 3 måneder først en måneds ventetid og derefter 2 måneder frem og tilbage fra værkstedet. Man er ikke en gang blevet mødt af den såkaldte chef for værkstedet hvor han har vist nogen form for kundeservice magen til arrogance og inkompetence skal man da lede længe efter i den branche. Nu er det ihvertfald sidste gang jeg skal have noget som helst lavet der.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg har to betragtninger af VW Hillerød. En generel og en speciel - fra i dag.
For det første er jeg ret godt tilfreds. Nogle gange har det sket nogle små fejl, men de har blevet rettet op. Alt i alt tilfreds.
Men i morges må jeg sige at jeg blev skuffet og en lille smule forarget. Vores Golf blev påkørt i weekenden og skal laves. Forsikringsselskabet har registreret skaden og konkluderer med at det er modpartens skyld.
Så jeg kører til VW Hillerød for at få dem til at se på skaden. Det er en leasingbil, fra VW Hillerød og som skal indleveres 31. marts i år. Jeg fremlægger mit ærinde og spør om de kan se på skaden. "Det kan de", siger manden bagved skranken- "I april". Meget arrogant. Jeg fortæller at det er for sent i og med at bilen skal leveres 31. marts.
På spørgsmål om er lokalt værksted i byen kan tage sig af skaden, siger manden - "Nej, det må de ikke". Meget arrogant
Tak for ingenting. Hvad med å ringe sine VW kollegaer. Hjælpe til lidt? Vise lidt interesse i kunden?
Min kritik er med andre ord ikke at VW Hillerød ikke har tid. Min kritik er arrogansen og den manglende interesse og hjælpsomhed. Når man er stor, så kan man godt tillade sig at være arrogant. Men man behøver jo ikke...
Jeg kørte videre til det før nævnte lokale værksted. De er selvsagt autoriserede til denne slags sager. De laver min bil på mandag.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg fik sådan en god behandling i dag. Jeg havde købt forkerte hjulkapsler til min Polo, og da jeg ringede til webshoppen, fik jeg det råd, at køre til en forhandler i nærheden af, hvor jeg bor - det blev VW i Hillerød, hvor jeg blev ekspederet af Anders. Her fik jeg andre hjulkapsler, der passer, og mine fejlkøbte blev returneret til webshoppen - også stor ros til webshoppen.

Antwoord van Volkswagen Hillerød - en del af Semler Mobility
VW Hillerød svigter vores tillid, da de afviste at yde kulance ved helt åbenlys fabriksfejl på taktkæden på vores Polo. Vi henvendte os til vw-hillerød på opfordring fra en mekaniker i god tid inden fristen udløb. Bilen var 5 3/4 år gammel og havde kørt 75ooo,- km. Der var ingen fejl påstod vw. Da bilen var 7 år og 2-3 måneder kunne man ikke længere overse fejlen. VW Hillerød erkendte nu fejlen, men erklærede, at bilen var for gammel da den havde passeret 7 år. Så de ville ikke yde kulance. Her tabte jeg >10000,00
kr. og al tillid til vw-Hillerød. FDM: "En taktkæde forventes at holde hele bilens levetid". Hvorfor skal man give det dobbelte for en Polo -i forhold til andre biler i samme klasse- når Polo´en ikke holder længere, og man ingen assistance får fra VW-Hillerød selvom de har leveret en fejlbehæftet bil.
Efter forsikringskade havde nyere Golf grim og stressende mislyd. Spildte store mængder tid og penge på at få Semler VW-Hillerød til at ordne til ingen nytte og stor frystration. Skadecenterchef (Frank Ryberg) påstod frækt nok at lyd ikke var deres fejl og at yderligere fejlsøgning blev for egen regning (men mindre de konstaterede andet..). Kunne enda selv konstatere at de plastikdele de havde afmonteret sad løst og raslede men lige meget hjalp det - utroligt. Efter skuffelse over VW-Hillerød valgte vi service i Flensborg (kan KLART anbefales). Ud over service bad jeg VW-Flensborg om at fejlfinde og rette mislyd. Det tog dem prøvetur og 5 minutter på lift at konstatere at det var plastic-klapren fra løst gen-monterede dele og yderliger 20 min at udbedre, ialt 30 min værkstedstid og et par Euro til dele. Kontaktede Semler VW-Hillerød igen, forklarede og forhørte om de syntes de ville rette op på sag. Det mente de (skadecenterchef, Frank Ryberg) ikke, fik til slut 2 måtter. Undgå som pesten!!!
Hej,
jeg er ejer af en Skoda fabia. og klagen omhandler en viskermotor til værdi 600 kr. som jeg har købt i vw gladsaxe.
Siden købet er jeg flyttet til hillerød, hvor vw hillerød høre til.
jeg har købt en bagviskermotor som jeg selv har påsat min bil, og efter 1 år rystede gevindet væk. i min verden er det en tydelig reklamation.
jeg ankommer til vw hillerød reservedele hvor jeg henvender mig i reservedele afdelingen, her viser jeg kvittering samt et billed af fejlen på viskermotoren. ekspedienten siger med det samme at det er ikke dækket af reklamation, da fejlen sidder på visker armen og ikke motoren.
jeg går ud til bilen og tjekker det igen, og kommer ind til en anden medarbejder, som jeg også viser kvittering og billed af reklamationen. og forklare at jeg lige har været ude og tjekke fejlen på bilen igen, for at være sikker på at fejlen er på viskermotoren.
ekspedienten fortæller mig at han ikke kan vurdere om det er en reklamation, selvom han er ansat i reservedel afdelingen, ligesom den første medarbejder. han henviser mig til en kontor ansat som står for reklamationer.
det er altså nr 3 jeg snakker med.
jeg viser ham kvittering og fortæller om fejlen og hvad jeg har snakket med hans medarbejder om. han vil have den ind på værkstedet for at få undersøgt reklamationen da han ikke kunne vurdere reklamationen.
efter noget tid ser han "ordentlig" på kvitteringen og siger at det jo er en skoda reserverdel, hvilket jeg giver ham ret i.
nu henviser han mig til at gå ind ved siden af (en glas dør adskiller skoda og vw) da de hos vw ikke behandler skoda reklamationer, også selvom det kun er muligt at købe reservedele hos vw. jeg er nu total rundt på gulvet, men går modvilligt ind til skoda.
jeg går igennem den samme process en gang til overfor nr 4 medarbejder, og ekspedienten siger hun vil oprette en sag og beholder kvitteringen. hun skal dog have hjælp af en anden medarbejder.
nr 5 medarbejder kommer hen til mig, og jeg forklare sagen igen.
nr 5 medarbejder forstår dog ikke helt sagen, men vil gerne se viskermotoren, så vi går sammen ud til bilen hvor han tilser reklamationen.
han kigger på den 5 sek og giver mig ret i at det er en reklamation.
FEDT!
da vi kommer ind i butikken kigger nr 5 ekspedient på kvittering som hans kollega nr 4 har haft hele tiden, og fortæller mig at han ikke kan hjælpe mig da reservedelen er købt i vw gladsaxe.
og jeg derfor skal henvende mig hos vw/skoda i gladsaxe, da de ikke kan hjælpe mig.
efter at have fortalt 5 mennesker historien og vist ALLE kvitteringen, er det først nr 5 medarbejder, som kan fortælle mig at jeg er det helt forkert sted.
det her må ikke ses som en kritik af skoda i hillerød, da den første medarbejder for hjælp af en anden kollega som ikke får set kvitteringen med det samme. der er altså tale om 1 ekspedition som gik godt.
dette er en kritik af VW i Hillerød, som ikke engang ville se på reklamationen, eller kigge ordentlig på kvitteringen. og vi har altså med reservedel ansvarlige personer at gøre, som burde vide hvordan deres egen reklamation fungere.
tillæg: hver gang jeg nævner at jeg selv har monteret reservedelen hos vw, kigger de alle sammen mærkeligt på mig, og spørger igen om jeg selv har påsat den. hvilket fik mig til at føle mig ikke velkommen. køber bestemt ikke min næste bil der.
opsummering:
snakkede med 5 kvalificeret medarbejder før de fotalte mig, at de ikke kunne bytte min reklamation på en viskermotor til 600 kr. da jeg havde købt den i en anden butik.
Ringer til vw i Hillerød da jeg vil ha tjekket kæden på min passat 1.8 tsi fra 08.
Det koster så 1300 kr bare for at få tjekket den. Syntes det er dårligt når det åbenbart er et velkendt problem den type bil har. Alle service er overholdt på bilen. Hvor blev servicen af???
det er sq surt at ha ny erhvervet sig en brugt bil som man så skal smide en masse penge efter for at få tjekket noget som de åbenbart er ret kendte for at lave for dårligt.
Jeg havde fået en grim stor ridse i min dør på min kære Up! I forbindelse med det aftalte service spurgte jeg klargøringen om, hvilke muligheder jeg havde for at håndtere denne ridse. Jeg blev mødt med en venlig velvillighed og Robert hjalp med at få den malet op, endda flere gange. Sidste gang fik jeg poleret hele døren, ja hele siden af bilen, så man ikke blot får en dør der 'ser ny ud'. Da jeg så fik bilen, havde de også lige vasket den. Det hele uden beregning. Der er godt nok langt imellem at man møder en så god service som jeg har fået her. Ja, man skal nok helt tilbage til 1970'erne - Tak VW og Tak Robert :)
Jeg købte bil hos VW i Hillerød sommeren 2014, og har fået supergod service gennem hele forløbet.
Den gode service har været konstant gennem hele forløbet, lige fra prøvekørslerne hvor medarbejderne velvilligt stillede op, til selve handlen, samt den ene efterfølgende enkeltstående reklamation som blev løst hurtigt og velvilligt, og den ene gang bilen har været til service.
Jeg har hver gang mødt venlige og serviceorienterede medarbejdere over hele linien. :-)
Jeg har købt en vw up hos vw-Hillerød og har været meget tilfreds med både salg og efterservice. De er meget interesserede i at have tilfredse kunder, måske fordi de bliver målt på det fra Wolfsburg, men det lykkes ihvertfald. Havde lige lidt problemer med min Bluetooth og det fixede de med det samme uden noget tidsbestilling. Desuden er de bare venlige og imødekommende derovre.